Oldalak

2009. július 28., kedd

Nyugalom mindenkinek

Sokan írtátok azt,hogy Zsoltit nem értitek,hogy miért nem akar elengedni egyedül Harkányba.Én mindkét oldal gondolat menetét értem:)
Ti úgy gondolkoztok,hogy,miért ne mehetnék hiszen nem lesz semmi bajom,elleszek a csajokkal,nem is fogok pasizni....

Zsolti meg úgy van vele,hogy félt,hogy valami idióta pont belém köt és abból balhé lesz vagy valamelyik exemmel találkozok....

Mindkét oldalnak vannak olyan gondolatai amiket teljes mértékben elfogadok de ez az egész kezd már túl bonyolult lenni.

Ott tartok,hogy az sem biztos már,hogy elmegyek.Nincs kedvem pakolászni,sem úszkálni....egyszerűen ehhez nincs kedvem.

Zsolti azt mondta oké,menjek egyedül ő itthon marad.

Nem sok kedvem van de mégis ott kell lennem hiszen én vetettem fel hónapokkal ezelőtt az ötletet,hogy elkellene menni fürcsizni.Szóval fura lenne,hogy pont az ötletgazda nem megy el.A barátnőimnek is szüksége van rám.Nem egyszer mentek el valahova de én nem mentem,mert jöttem haza,hogy legalább neten tudjak beszélni Zsoltival.

Ez miatt nem kell okolni Zsoltit hiszen nem ő mondta anno,hogy ne menjek a barátnőimmel hanem én akartam vele lenni legalább a net álltal:)

10 óra van már és most kezdem el keresgélni a dolgokat holnapra...

Zsolti elment sétálni és kicsit elgondolkozott azon,hogy engem mindig bántanak miatta talán jobb lenne nekem nélküle és akkor a rokonok is újra keresnének....

Ja,hogy mindenki értse a bántásos részt.Ismét megkaptam myvipen az osztást.Jó nekem komolyan mondom.

Hihetetlen,hogy egyes csajoknak az a hobbija,hogy engem fikáznak és járatnak le.

Tudom nem kellene foglalkozni vele de akkor is rossz,hogy minden második nap lehordanak a sárgaföldig,hogy milyen ocsmány csaj vagyok...és ennél sokkal de sokkal durvábbakat mondanak.

Nem jó,hogy az embernek az alig létező önbizalmát is próbálják eltiporni....

A csaj aki most ezt csinálta Zsolti ismerőse és azért talált be,mert az ő barátnője vagyok.

Zsolti ettől akar megvédeni és úgy gondolta,hogy ha ő eltakarodik akkor majd a rokonok sem "haragszanak" rám és minden olyan lesz,mint régen....

De olyan sosem lehet.Hiszen történtek változások.Petrik,ez a nyár más,mint a többi....Vidámságot hozott az életembe és szerelmet és ezt sosem veheti el senki és nem is hagyom,hogy feledésbe merüljenek az érzéseim.

A gondolatmenet már oda jutott,hogy komolyan elbeszélgettünk róla a kapuban.Már nem is tudom,hogy pontosan miről de annyit tudok,hogy a gondolat még mindig terhel,hogy majdnem oda jutottunk,hogy vége legyen...Az az egy szerencsénk van,hogy mindennél jobban szeretjük a másikat így ezt is megbeszéltük:)

Hisz nem tehetünk arról,hogy vannak akik nem fogadják el a kapcsolatunkat ahogy arról sem,hogy lefikáznak minket.Nem kell ránk nézni és akkor nem lesz fikázás sem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia:)

Minden véleményre kíváncsi vagyok és elfogadom de a mások felé irányuló minimális tiszteletet elvárom!

Kérlek hagyj magad után legalább egy becenevet,hogy tudjam ki voltál.

Köszönöm,AES