Oldalak

2009. július 27., hétfő

A nagy döntés

Azt mondtam ha szeretne jönni Harkányba jöjjön csak hiszen a lányok is azt mondták nyugodtan jöhet.

Szóval most 5-en leszünk Harkányban.

Ma ismét beszélt Timi Zsoltival.Nem zavar nem azért mondom:)

Vettünk Zsoltival egy papucsot meg egy szexi boxert neki,Olyan csini lesz:)

Ja meg voltunk az Intersparban is és megvettük ami kellhet.Olyan vicces ahogy a 170 centijével cipeli a 10 kilós csimagot xd

5 megjegyzés:

  1. Ahogy látom mégis megy nem tudom miért nem "enged" téged egy kicsit a barátnőiddel bulizgatni ezt ne hagyd nem lesz így jó vágyni fogsz a csajos "bulikra, beszélgetésekre" és ezt az alakalmat meg elszalasztod.

    Char

    VálaszTörlés
  2. ne engedd h mindig mennyen veled, mert így fognak megszakadni lassan a kapcsolataid. és tök gáz ha csajos napra pasit viszel.

    VálaszTörlés
  3. Mindenkivel közlöm,hogy nem mindig megyek vele és most akkor mindenki nagy örömére lemondom a dolgot és nem megyek vele sehova!Én még nem jártam Harkányba és gondoltam megnézem vele és mesélt egy EMO boltról is ott amit szerettem volna megnézni ha már vele tölthetek egy kellemes napot a strandon,de lemondok róla,hogy mindenkinek megfeleljek. Azt tudnotok kell nekem is van nem egy pécsi barátnőm és engem is hívtak most a napokban késő este,hogy este 10-től hajnali háromig legyek 3 lánnyal kint a SZIT-nél és bulizgassak velük és érezzem jól magam.Én megmondtam ha a kedvesem Adél nem jön velem én sem megyek.Adélnak megfájdult a feje így azt mondta ő nem jön,de én menjek csak nyugodtan és érezzem jól magam.Nem tettem és nem mentem el hanem telefonon felhívtam a lányokat,hogy ne várjanak,mert a kedvesem feje fáj így vele maradok. Ebből is láthatjátok én is elmehetnék egyedül jól érezgetni magam nem egy helyre hívnak lányok és fiúk egyaránt,de Adél nélkül én lemondok minden programot és nem is érdekel olyan program vagy szórakozás amit nélküle élnék át. Egyetlen kapcsolatának sem kell miattam megszakadnia soha nem is vártam volna el tőle ilyet és ha ez miatt elhagyja őt egy barátja az nem is volt igazi barát. És abban nincs semmi gáz ha valaki nem megy magát mutogatni egy strandra single-ként miközben a kedvese otthon van vagy éppen elviszi magával.Az érdekes dolgok akkor szoktak történni mikor valaki kézzel-lábbal tiltakozik a kedvesének, hogy ne gyere velem el valahova. Az már inkább ad okot félreértésre és kételyre,mint ha felajánlja neki vagy pedig magával viszi. Adél sem örülne ha én is "pasis" napokat tartanék és elmennék csak úgy fiúkkal miszerint csak fiúk lesznek és te kedvesem nehogy elgyere,mert a végén még lebukom vagy éppen rajtakaphatsz valamin stb...Miért van az,hogy elítélitek azt ha valaki a kedvesét is viszi egy programra??Vagy egy úgy müködik nálatok,hogy lányoknak szabad a pasikból meg legyen papucs??Szomorúan közlöm mindenkivel,hogy senki kedvéért nem leszek papucs még akkor sem ha erre rámegy a kapcsolatom vagy ezmiatt elvesztem életem szerelmét Adélt. Egy szónak száz a vége adél érdekében nehogy az "álbarátokkal" megszakadjon a kapcsolata,mert engem is vinne nem leszek ott vele ezen a "csajos" találkozón most már akárki is akarná,hogy legyek ott!Érezze jól magát és ti is,hogy elítéltek olyan dolog miatt amiben semmi kivetni való dolog nincs! <3 eMoBoYoCsKa 3>

    VálaszTörlés
  4. Nem értelek már megint ez a magyarázkodás...szerintem azért egészen más 3 csajjal elmenned bulizgatni mintha pasikkal tennéd ezt de mindegy. Nem kérte senki,hogy legyél papucs de attól még bízhatsz a másikba ha elmegy strandolni a barátnőivel. Meg az Adél fiatal úgyis megfog "bolondulni" (jó értelemben)egyszer és rájön,hogy még élni akar.Most nem a pasikra gondolok csak,hogy ne legyél mindig a nyomába.MOst tök mindegy mit gondol, hogy csak te vagy és soha nem enged el.Ezt hagyjuk már a szerelem elmúlik és úgyis észrevesz majd olyan dolgokat amik nem tetszenek neki.Én csak a meglátásaimat írom le, ami szerintem nem baj emiatt nyugodtan elmehetsz vele ha már annyira kíváncsi vagy az emo boltra:))) De ne mártírkodj már megint,hogy mert mi ezt írjuk vagy azt és te ezért nem mész de ,hogy a múltkor te se mentél el hajnalig három picsával, hogy lehet egyáltalán ezt összehasonlítani az Adél strandolásával. Szerintem tudod hülyíteni a fiatalokat ezért vonzódsz hozzájuk és itt nem a 14re értem de tudjuk,hogy el lehet szédíteni a 20 éves kiscsajokat ne vedd magadra Adél, lehet érettebb gondolkodású vagy a korodbelieknél de nem mindenben gondolkodsz úgy már bocsi. Ezzel nem bántalak csak leírom az észrevételeimet mint már mondtam.

    Char

    VálaszTörlés
  5. Szia Char!

    Nem bántasz:)

    Igazad van abban,hogy tök más dolog nekem barátnőkkel elmenni vagy Zsoltinak lányokkal.

    Az is jó gondolat,hogy a szerelem elmúlik.De én hiszek abban ha a nagy lángoló érzelmek elmúlnak akkor is ő jelenti majd a legtöbbet.A szerelem átalakul valami mélyebb érzelemmé.Például ha valakinek a szerelmétől gyermeke van akkor a szerelem még tovább alakul hiszen a férfi gyermeke apja is:)

    Igen úgy gondolom éretebben gondolkozok a korombelieknél.Ha azt mondod nem minden területen akkor biztos igazad van,elfogadom:)

    Puszi Adél alias AngelEmoStar

    VálaszTörlés

Szia:)

Minden véleményre kíváncsi vagyok és elfogadom de a mások felé irányuló minimális tiszteletet elvárom!

Kérlek hagyj magad után legalább egy becenevet,hogy tudjam ki voltál.

Köszönöm,AES