Oldalak

2009. július 29., szerda

1 hónap:)

El sem tudom mondani mennyire örülök annak,hogy ilyen népszerű a blogom!
A látogatószámláló alapján 1 hónap alatt 1753-an nézték meg a blogomat!

Álmodni sem mertem volna ekkora látogatotságról kíváncsi vagyok a következő hónap fordulóra mekkora lesz a nézettség.Hamarosan átlépjük a 2000 főt. Hihetetlen!

Köszönöm mindenkinek aki figyeli a blogomat! Szeretlek titeket!

4 megjegyzés:

  1. gratulálok! amugy tényleg nagyon jól vezeted a blogod, meg izagalmasan írod le a dolgokat. de azért valljuk be az is dob rajta h nem egy átlaggos kapcsolatod van nem egy átlagos csávóval. :)
    csingostar

    VálaszTörlés
  2. Kedves csingostar!

    Szerintem is nagyon izgalmas és érdekes Adél blogja,de hidd el semmit nem dob rajta az,hogy én vagyok a pasija hiszen én egy senki voltam egy senki vagyok és egy senki is maradok!Nem is akarok több lenni semmiben egyszerűen élni akarok ha tudok egyáltalán a sorozatos bántások és piszkálások miatt.Tudod nagyon jól nem egy leányálom az életem percei és én is tudom,de ezen már nem tudok mit változtatni vagy nem történté tenni hiszen megtörténtek elmúlt és nincs mit rajta emlegetni és nem is akarok mégis akad mindig valaki aki megpróbál felhozni dolgokat a múltamból vagy bármi. Én nem akarom,hogy ez a blog miattam legyen érdekes és az miatt járjanak ide olvasgatni,hogy milyen új vagy szaftos dolgot tudhatunk meg Adél pasijáról hiszen nem vagyok különb senkinél én is egy srác vagyok a sok közül,mint bárki más még ha korban idősebb is vagyok Adélnál azt hiszem ebben nincs semmi elítélendő hiszen nem ez az egy olyan kapcsolat van a nagyvilágban ahol a fiú kicsit idősebb a lánynál.A boldogságot és a szerelmet soha nem korban mérték hanem összhangban és ha két ember között meg van az a összhang ami őket összehozza akkor azt nem a koruk fogja szétbomlasztani ha meg mégis sikerül akkor az nem is volt kapcsolat és érzelmek sem voltak benne.Velem történt most nem rég valami ami miatt lehet soha többé nem leszek önmagam vagy ahogy te írtad átlagos csávó.Lehet már nem csak átlagosnak de csávónak sem mondhatom majd magamat,de ez majd hamarosan kiderül és ha így lesz akkor mindenki nagy örömére Adélnak lesz olyan csávója vagy pasija akit annak lehet majd mondani és nevezni és nem foglalkoznak vele mások és nem mondják majd azt rá,hogy ő NEM EGY ÁTLAGOS SRÁC!!!!

    VálaszTörlés
  3. nagyon túldramatizálod a dolgokat Zsolti...
    csingostar

    VálaszTörlés
  4. Nyugalom gyerekek XD

    Adél alias AngelEmoStar

    VálaszTörlés

Szia:)

Minden véleményre kíváncsi vagyok és elfogadom de a mások felé irányuló minimális tiszteletet elvárom!

Kérlek hagyj magad után legalább egy becenevet,hogy tudjam ki voltál.

Köszönöm,AES