Oldalak

2009. július 31., péntek

Öcsi és hugi

Azt hiszem,hogy nem kell magyaráznom,hogy nem rég óta van egy fogadott öcsim:Dávid. Aki rendszeres blogolvasó az már olvashatott róla.

Az öcsikémmel nagyon jól elvagyok de van egy tervem.A hugommal akarom összehozni XD

Nem tehetek róla de egyszerűen vannak megérzéseim és tudom,hogy kik illenének össze.

Az öcsinek van most barátnője de mivel ott folyamatos vita van úgyis annak a kapcsolatnak nincs jövője sajna.

Nem más kárán örülök nem kell azt hinni.

Ez a 2 csodalény meg nagyon jól eltársalog.Remélem lesz a barátságuknak folytatása:D

Ő az öcsikém<3

Kísért a múlt

Van,hogy az ember szeretne valamit elfelejteni,minnél mélyebbre eltemetni de nem megy,mert vissza-vissza tér a borzalom egy-egy momentuma.

Mindenkivel történnek tragédiák,ilyen az élet.A borzalmat próbáljuk feledni de elég egy kis parázs és a láng újra éget és mindent magával söpör.

Az én múltamnak is van olyan része ami nagyon nem publikus rajtam kívül szinte senki sincs be avatva.Megvan rá a magam oka....

Gondolkozok,talán jobb lenne ha más is tudná,talán megértenének és nem ítélnének el....Talán.....

Sokszor megkaptam talán leszbikus vagyok,mert nincs pasim(most már van) vagy talán annyira érdemtelen szar csaj,hogy rám sem nézne senki.

Meg volt a magam oka,miért nem bíztam egyben sem és miért van az,hogy nagyon kevés fiúval vagyok hajlandó egyáltalán beszélő viszonyt fenntartani.

Talán most már sejtik páran de.....

Ez a dolog bezavart egy olyan személynél akit szeretek,Zsoltinál és ezt sosem akartam.

Ott legbellül valami kicsit megnyugodott,hogy most már ő is tudja de talán akkor lesz teljes nyugalmam ha fogom magam és kiírom magamból.Egyszer elmondok mindent de soha többet egy szót sem beszélek erről aki akarja elolvassa aki nem az nem de erről többet soha.Remélem talán megnyugszom....

Mindenki tudja,hogy a volt barátomat Jácintnak hívják.Az is publikus,hogy megvert és nem éppen ember számba vett.Sokan láttak a Jácintról képeket és mindenki betalált miért nem feküdtem le vele meg hasonlók.Nos kedves emberek azért,mert hiába egy fél Isten akkor is egy mocskos szemét alak!

Nem részletezem túl.De egyszer fent voltam náluk a Gergő nem volt otthon ő be volt füvezve,részeg is volt és bepróbálkozott.Mondtam neki hagyjon békén....Igen....Megakart erőszakolni....

2 fajta ember van:
1.Az elején küzd de egy idő után úgy érzi ha hagyja magát hamarabb szabadul.
2.Az első perctől az utolsóig üvölt,rúg,karmol,harap,megragad minden módot arra,hogy védje magát.

Én a 2.csoportot gazdagítom.Hiába taperolt vagy próbálta lerángatni a nadrágomat én ellenálltam.

Meg lett az eredménye annak,hogy húztam az időt a Gergő haza ért és innentől azt hiszem nyilvánvaló a sztori.

Nem lett semmi a dologból azon kívül,hogy egy életre megfogadtam,hogy soha többet nem kell olyan pasi,mint a Jácint.Nem kell tökéletes szépség inkább egyedül döglök meg de olyan,mint ő soha nem kell!

A Jácintot a Gergő szarráverte,a Gergő lett a bátyusom....

Tudom,hogy be volt piálva meg stb. stb de akkor is......megbocsájtottam neki de sosem néztem rá és nem is fogok úgy nézni rá,mint egy férfira,csak,mint egy nyomorultra aki betegesen rajong értem mindenféle orvosi kezelés ellenére is.

Ezek után lehet még barátnak tekinteni? Igen,ő egy barát.Sajnálom és segíteni akarok neki,talán egy napon jobban lesz....

Nem egyszer merült fel témának társaságban a nemierőszak.Én mindig hangoztattam,hogy lehet szabadulni csak akarat kell hozzá.Kinevettek és azt mondták mit is tudhatok erről a dologról.Azt hiszem jóval többet,mint ők!

Ne jöjjön senki azzal,hogy ha egy nagy benga állat teper le akkor nem tudsz mit tenni.Ez hülyeség!Én 157 centi vagyok a Jácint 183,(én akkoriban) 45 kiló ő pedig 65.Szóval azt hiszem jelentős különbség volt ő ráadásul eljárt gyúrni...

Kitartás és akarat.Ez a 2 szó.Én megúsztam és hiszek benne,hogy másnak is sikerül ha harcol!
Most beszéltem erről de itt a vége.Örökre elfelejtem nem érdekel már.

Nos ezért nem volt barátom! Mert a férfiak 99,9%-tól undort kapok,mert látom bennük,hogy önző szexgépek és én nem leszek soha senkinek sem a játéka! Vannak kivételek akiket szeretek és tisztelek de nehéz kiérdemelni a bizalmamat!

Ő a Jácint.Szép ugye?!? Nekem már nem számít a külső csakis a belső.

Ezt a bejegyzést nem azért írtam,hogy sajnáljatok.Köszönöm,nem kell engem sajnálni.A világban naponta több száz talán ezer nőt zaklatnak szexuálisan.Vannak akiket meg is erőszakolnak.Sajnáljuk őt,engem nem kell!

Szeretném ha ebből nem indulna el egy halom pletyka vagy az,hogyha kimegyek az utcára akkor minden ismerősöm oda jöjjön,hogy jaj te szegény.Nem kell! Én ezt akkor átéltem,azóta amennyire lehetett feldolgoztam. A sajnálat nem változtat a történteken!

Tanultam

A mai napon is okosabb lettem és azt mondják,hogy a net butít,nos megcáfolom.

Találtam a neten egy videót amiben egy meleg emo fiú beszél számomra nagyon okos dolgokat.Ide raknám a linkjét,hogy más is okuljon belőle de sajna már nem tudom hol is van ez a remek videó.

Arról szól,hogy a fiú elmondja,hogy őt nagyon sokan elítélik,mert meleg és ráadásul emo is.Sokszor megkapta,hogy köcsög....

Na nemsokára kiderül,hogy hogyan kapcsolódik ez az egész hozzám.

Elmondja a fiú,hogy nem törődik a mocskolódással,mivel akik ezt teszik azok nem ismerik és ha nem ismerik akkor nem alkothatnak rendes,igaz véleményt róla hiszen csak a valóság egy szeletét ismerik.Álszent dolognak tartaná ha a fikázást nem fogadná csak el.Ő a dicséretet sem fogadja el hiszen azt is úgy alkotják róla,hogy nem ismerik,attól fogadja el aki ismeri.

Csodálkoztam,hogy milyen nagy okosságot mond ez a fiú.Ráébredtem igaza van és megfogalmazta amit én nem tudtam hosszú éveken keresztül.

Mindig valahol ott belül fájt,hogy sokan bántanak és megítélnek pedig nem is ismernek.Nos igen.Aki nem ismer és fikázódik azzal nem kell foglalkozni,szinte meg sem kell hallani.Tudom néha ez nehéz de tényleg ne érdekeljen senkit,hogy egy vadidegen egyetlen egy dolog alapján úgy,hogy nem ismer minket mit gondol rólunk.

Ha a dicséretet elfogadnánk ismeretlen emberektől és a szidást nem az álszent dolog lenne hiszen csak a jót fogadnánk el a rosszat nem.

Ezentúl én is ennek tükrében élek,mert azt hiszem okosabb lettem.

Néha egy kritika lehet építő jellegű de sajnos az esetek többségében nem igaz.

Összességében azt mondanám,hogy mindenki azt a véleményt fogadja el a legnagyobb mértékben amit az ismerősitől hall.

2009. július 29., szerda

Cenzúra

Azt hiszem,hogy reális emberke vagyok és korrekt.De ha tévedek akkor írjátok meg nyugodtan.

A kommentek közül lesz olyan amit ezentúl törlök.Tudom ez új dolog,mert nem tettem ilyent de mostantól igen.

Nem kell félreérteni a lépésemet.Hiszen pl. itt van Csingostar vagy Char akik nem mindig voltak olyan véleményen,mit Zsolti,ki is fejtették a véleményüket de ők kulturált emberek és büszke vagyok rájuk.

Akik úgy fogalmaznak meg véleményt,mint ők azoknak a véleménye meg is marad.

De akik olyanok,mint Pimpőke(hál a jó égnek eddig csak őt tapasztaltam ilyennek) annak a megjegyzését törlöm,mert nem vagyok kíváncsi az abnormális megjegyzésére.

Nem szeretem azt olvasni,hogy a barátom ölje már meg magát vagy hogy ő szeretne képet Zsolti farkáról és azzal szeretne maszturbálni....illetve hasonlók.

Itt normális,intelligens emberek vannak és az ő érdekükbe is ha úgy látom jónak akkor törlök egy véleményt!

Ezt sem hittem volna

Reggel 6-kor kelni nem egy leányálom.Főleg,hogy hajnali fél 5-kor kerültem ágyba:S Nem voltam túl fitt.

Még csomó cuccot kellett összepakolnom,az idő rohant,nekem meg 7:20-ra lent kellett lennem a busznál.Nem kicsi volt a kapkodás.

Amikor elindultam Zsolti még aludt szóval nem is igazán tudtam tőle elköszönni :(

Megígértem neki,hogy majd írok neki sms-t,ha odaértem a buszhoz,ha a buszon vagyok,ha a strandra érek....szóval a fontosabb momentumokról:D

A buszmegállóban csak egy kicsit ücsörögtem egyedül(addig is fényképeztem magamat xd) a Zsófi hamar megérkezett.

Szépen elbuszozgattunk Harkányig ahol vártuk Babettet és Melindát.

Időközbe írtam üzit Zsoltinak és kerestem is nem is egyszer és mivel többszöri próbálkozásra sem vette föl kicsit elnapoltam a hívásokat.

Voltunk a medencében és utána elmentünk lángosozni majd a kabinba. Megnéztem,hogy keresett e Zsolti de nem.Próbáltam hívni megint de nem vette fel ezért felhívtam a vezetékest és mondták,hogy alszik még.Kicsit megnyugodtam, hogy jól van és fogtam magam visszamentem pancsizni.

A víz egész kellemes volt de valami hiányzott...Zsolti.

A lányokkal kicsit kiültünk sütkérezni és elmentünk megnézni a telókat.Valami borzalmas sms-t találtam.Az volt a lényege,hogy köszöni,hogy mindig eltudott érni és,hogy írtam neki sok sms-t.

Fogtam magam és felhívtam és szembesültem a kérdéssel.Hol vagy,mert nem a strandon?!? Azt hittem elájulok.Mire alapozta ezt?

Az egyik barátja Gyula ott volt a strandon és mondta Zsoltinak,hogy közel s távol nem lát sehol....

Csak,hogy mindenki tudja Harkány kurva nagy hely szóval nem igazán átlátható és nem lehet kijelenteni egykönnyen,hogy márpedig te nem vagy ott.

Mondtam Zsoltinak,hogy ott vagyok csak esetleg Gyula nem vett észre.

Még egy érdekes dolog Zsoltinak a telója nem jelezte ki,hogy én minimum 6szor kerestem...

Kiderült,hogy egy Pimpőke nevű csodalény akciózik.Ide,a honlapomra és Zsolti honlapjára is irogat érdekes témákban:(

Azt írta,hogy:
Zsolti ne beszélje be magának,hogy érdemes élnie,szabadítsa meg magától a világot és engem is,meg arra a felfedezésére volt büszke,hogy iwiw-en és myvip-en sincs a barátomról kint kép és én ismerkedni akarok meg faszra van szükségem stb. stb......

Csak,hogy tisztázzam.Igen kinnt van mindenhol,hogyha valaki szimpinek talál akkor ott az msn címem vegyen fel.

Ott van az is,hogy "szabadidőmben ezt szeretem csinálni: a párommal és a barátokkal lenni".Azt hittem ebből nyilvánvaló,hogy van barátom meg abból,hogy az van kinn,hogy párkapcsolatban.De ezek szerint ez nem elég úgyhogy a magamról részben is ott virít,hogy van barátom!

A képes dologban volt egyedül igaza.Azt nem tudom iwiw-ről hova tűntek a képei Zsoltinak szerintem feltörhette valaki,mert én tutira nem szedtem le.

Myvip-en tényleg nem voltak fenn.Mert egy barátnőm pasiját kellett tesztelnem,hogy hűséges e és ha ott van Zsolti képe egyből leesik,hogy foglalt vagyok.Leszedtem a képeket és visszaakartam rakni de elfelejtettem,mert mindennap valamilyen hülye csaj miatt voltam ideges.

Zsolti meg elkeseredett,hogy a csajnak a szavaiban van egy kis igazság és messze vagyok tőle és azt mondták ölje már meg magát....elment kicsit sétálni.

Időközbe nekem meg megfájt a fejem,kaptam egy kis migrént,mert nem aludtam szinte semmit,a nap is megártott,szóval volt bajom bőven.Ezért elindultam haza.

Zsolti időközbe olyan jól elsétálgatott,hogy Pécset is elhagyta azt sem tudta merre van,már olyan helyeken járt ahol a madár sem.

Aggódtam nem is kicsit:(

Aztán szegényem hazakeveredett,mert a rendőrök elhozták.Mondta nekik,hogy ő eredetileg Pesti lakos és elindult sétálni és eltévedt szóval elhozták az Árkádig.

Van mégis kedves rendőr!:)

Szegény Cica(legújabb beceneve) úgy leégett:( Győztem kenegetni neki.De hihetetlen boldog voltam,hogy minden rendben vele.
Reggel 6kor készült a kép szóval bocsánat mindenkitől az ortopéd kialvatlan fejemért!

1 hónap:)

El sem tudom mondani mennyire örülök annak,hogy ilyen népszerű a blogom!
A látogatószámláló alapján 1 hónap alatt 1753-an nézték meg a blogomat!

Álmodni sem mertem volna ekkora látogatotságról kíváncsi vagyok a következő hónap fordulóra mekkora lesz a nézettség.Hamarosan átlépjük a 2000 főt. Hihetetlen!

Köszönöm mindenkinek aki figyeli a blogomat! Szeretlek titeket!

2009. július 28., kedd

Nyugalom mindenkinek

Sokan írtátok azt,hogy Zsoltit nem értitek,hogy miért nem akar elengedni egyedül Harkányba.Én mindkét oldal gondolat menetét értem:)
Ti úgy gondolkoztok,hogy,miért ne mehetnék hiszen nem lesz semmi bajom,elleszek a csajokkal,nem is fogok pasizni....

Zsolti meg úgy van vele,hogy félt,hogy valami idióta pont belém köt és abból balhé lesz vagy valamelyik exemmel találkozok....

Mindkét oldalnak vannak olyan gondolatai amiket teljes mértékben elfogadok de ez az egész kezd már túl bonyolult lenni.

Ott tartok,hogy az sem biztos már,hogy elmegyek.Nincs kedvem pakolászni,sem úszkálni....egyszerűen ehhez nincs kedvem.

Zsolti azt mondta oké,menjek egyedül ő itthon marad.

Nem sok kedvem van de mégis ott kell lennem hiszen én vetettem fel hónapokkal ezelőtt az ötletet,hogy elkellene menni fürcsizni.Szóval fura lenne,hogy pont az ötletgazda nem megy el.A barátnőimnek is szüksége van rám.Nem egyszer mentek el valahova de én nem mentem,mert jöttem haza,hogy legalább neten tudjak beszélni Zsoltival.

Ez miatt nem kell okolni Zsoltit hiszen nem ő mondta anno,hogy ne menjek a barátnőimmel hanem én akartam vele lenni legalább a net álltal:)

10 óra van már és most kezdem el keresgélni a dolgokat holnapra...

Zsolti elment sétálni és kicsit elgondolkozott azon,hogy engem mindig bántanak miatta talán jobb lenne nekem nélküle és akkor a rokonok is újra keresnének....

Ja,hogy mindenki értse a bántásos részt.Ismét megkaptam myvipen az osztást.Jó nekem komolyan mondom.

Hihetetlen,hogy egyes csajoknak az a hobbija,hogy engem fikáznak és járatnak le.

Tudom nem kellene foglalkozni vele de akkor is rossz,hogy minden második nap lehordanak a sárgaföldig,hogy milyen ocsmány csaj vagyok...és ennél sokkal de sokkal durvábbakat mondanak.

Nem jó,hogy az embernek az alig létező önbizalmát is próbálják eltiporni....

A csaj aki most ezt csinálta Zsolti ismerőse és azért talált be,mert az ő barátnője vagyok.

Zsolti ettől akar megvédeni és úgy gondolta,hogy ha ő eltakarodik akkor majd a rokonok sem "haragszanak" rám és minden olyan lesz,mint régen....

De olyan sosem lehet.Hiszen történtek változások.Petrik,ez a nyár más,mint a többi....Vidámságot hozott az életembe és szerelmet és ezt sosem veheti el senki és nem is hagyom,hogy feledésbe merüljenek az érzéseim.

A gondolatmenet már oda jutott,hogy komolyan elbeszélgettünk róla a kapuban.Már nem is tudom,hogy pontosan miről de annyit tudok,hogy a gondolat még mindig terhel,hogy majdnem oda jutottunk,hogy vége legyen...Az az egy szerencsénk van,hogy mindennél jobban szeretjük a másikat így ezt is megbeszéltük:)

Hisz nem tehetünk arról,hogy vannak akik nem fogadják el a kapcsolatunkat ahogy arról sem,hogy lefikáznak minket.Nem kell ránk nézni és akkor nem lesz fikázás sem.

Még ilyen se volt

Nem is emlékszem olyan esetre amikor így,mint most a délelőtt folyamán írtam volna nektek:) De hiába most itt az ihlet,a mondanivaló és nem akarom elfelejteni szóval csapjunk a lovak közé.

Írtam egy bejegyzést Timiről.Ez alatt helyezkedik el de ezt mindenki látja XD Timi írt hozzá kommentet amire én nagy örömmel válaszoltam.Kiderült nem minden úgy van ahogy én tudom.
1.A honlapja már régebb óta létezik
2.Nem csak Zsoltinak vette fel a telefont

Fontosnak láttam ezt megosztani veletek,mert nem szoktam a blogomba hazug illetve téves információkat közölni.

Szóval bocsi Timi a tévedésért.

Reggel arra ébredtem,hogy a TV adás behalt....Remek,lefagyott a kép.Igen megvan ezek szerint "Az apa kezdődik"-es TV-nek is a hátránya.Hívtuk a T-mobile-t majd csak megoldják.

Csak én vettem észre?!?Szerintem igaz,hogy a világ fejlődik,mindig feltűnik valami új,valami modernebb termék de ez nem feltétlen jó.

Hiszen minél modernebb valami annál bonyolultabb lesz ha elromlik megszerelni vagy tartozékot kapni hozzá....

Ha elromlik egy plazma TV nem hiszem,hogy abban a vékonyka szerkezetben lehetne bármilyen tartozékot is cserélni.Szerintem javítás helyett megy a kukába ilyenkor.

Egy kis személyes sztori azzal kapcsolatban,hogy nem mindig a legújabb a legjobb.

A blogomat egy laptopról írom nektek.Ez az szerkezet már 3 éves a gyártó Packard Bell.Anno a Photo Hall-ban vásároltam 250 000 Ft-ért.

Azt hiszem ez az összeg még a mai nap is ér valamit nem,hogy anno....

Miért vettem ilyen drága készüléket?Mert azt mondták,hogy jó termék,nem lesz vele semmi baj illetve a külseje nagyon megnyerő volt számomra.

A laptopra pedig azért volt szükségem,mert a suliban tanultam gépírni azaz a 10 ujjas vakírást.Ha valaki nem tudná ez mit takar azt jelenti,hogy tudok úgy gépeleni,mind a 10 ujjammal,hogy nem nézek a billentyűzetre.Na ennek a gyakorlásához vettem anno ezt a szerkezetet,mert az ez előtt lévő számítógépem nem üzemelt....

Azt hinné az ember egy ilyen szerkezethez adnak Windows telepítőt meg sok-sok extrát.Hát nem..

Negyed év elteltével elszállt róla az XP és mint lenni szokott senki sem adott egy nyamvadt telepítőt de azóta már volt szervizben meg stb.stb.

Amikor a gép elkezdett vacakolni bevittem a Photo Hallba,hogy javítsák meg hiszen 2 év garancia van rá...Mi történt? Semmi,szinte szembe röhögtek és én éreztem magam hülyének.

Azt mondták nem a gépnek van baja hanem a szoftvernek oldjam meg...

Az én gépemmel ellentétes példa Zsoltié.

Van neki egy IBM laptopja amit azt hiszem 25 000-ért szerzett.Neki az ég egy adta világon semmi baja pedig az ára töredéke az én gépemnek az enyém pedig sokszor baszakodott....

Kedves emberek itt a példa arra,hogy nem mindig a legújabb meg legdrágább dolgok a legjobbak

Valaki segít nekem? Egyszerűen hiába akarom megnézni a Volán adatlapját,hogy mennyibe kerül Pécsről Harkányba a buszjegy nem nyitja meg:( Segítség!!!!!!

2009. július 27., hétfő

A nagy döntés

Azt mondtam ha szeretne jönni Harkányba jöjjön csak hiszen a lányok is azt mondták nyugodtan jöhet.

Szóval most 5-en leszünk Harkányban.

Ma ismét beszélt Timi Zsoltival.Nem zavar nem azért mondom:)

Vettünk Zsoltival egy papucsot meg egy szexi boxert neki,Olyan csini lesz:)

Ja meg voltunk az Intersparban is és megvettük ami kellhet.Olyan vicces ahogy a 170 centijével cipeli a 10 kilós csimagot xd

2009. július 26., vasárnap

Ajaj Timi:S

Ő nem egy egyszerű eset.Személy szerint nincs semmi bajom Timivel.Azt hiszem még kedvelném is ha hagyná.

Én csak azt mondom,hogy szerintem egy korabeli fiú kéne neki és nem Zsolti hiszen teljesen más életszakaszban állnak és én most nem akarok okoskodni de Zsoltihoz egy mai 18 éves lány is rettentő fiatal lenne.Én is azért vagyok ideális neki,mert a koromnál jóval érettebben gondolkozok.Mintha 25 lennék minimum.

Timi körülment a fesztivál,hogy eltűnt és persze,hogy a barátnői Zsoltin kereseték....

Másnak nem vette föl a telefont de Zsoltinak persze egyből....Szóval Zsolti volt a megmentő.

Kiderült Timi honlapot csinál.Nem sokkal később,mint hogy én elkezdem....Érdekes...Micsoda véletlen.Jó.Nem azt mondom,hogy engem majmol de gyanús....

Mindenesetre:Timi sok sikert a honlapodhoz megnéztem és jól haladsz,nem haragszom semmiért,szeretnék jóba lenni veled bár tudom nem akarsz barátkozni...

Ismét béke

Mint lenni szokott ismét békültünk.Nem is szoktunk veszekedni ha "baj" van hanem nem igazán szólunk a másikhoz.

Reggel is próbáltam jóvá tenni amit tettem de nem láttam rajta,hogy nagyon meghatná például az,hogy a Bombámból akartam adni neki,pedig szereti:(

De nem sokkal később odajött hozzám és mondta,hogy nem szereti,ha vitatkozunk meg .....és ismét teljes a béke:)

Örülök,hogy elnézte nekem a hülyeségemet de úgy érzem nem tettem olyan szintű bűnt amit nem lehet megbocsájtani hiszen tettek ellene bőven az eddigi élete során is nekik is megbocsájtott akkor úgy érzem az én botlásom is elnézhető volt.

Délután mindenkinél fodrászkodtam.

Az Alíznak a hajába tettem egy kis fekete melírt de nagyon baba lett nem látszik igazán.

Zsoltinak is befestettem feketével és kicsit nyírtam a végéből,mert már nagyon hosszú volt,ja meg egy kicsit megtéptem,hogy reggel ne keljen annyira állogatni a haját,álljon eleve valahogy.

Azt hiszem ismét egész jó munkát végeztem:)

2009. július 25., szombat

Az igazi sztori

Az embereknek nem jó fél igazságokat vagy fél történeteket olvasni vagy tudni és ezt én is tudom nagyon jól.

Van ezelőtt a bejegyzésem előtt egy amit Zsolti írt és kiszeretném fejteni, csakhogy mindenki megértse.

Ismét egy kis vita alakult ki...de azt hiszem minden együttélésben van ilyen.

A barátnőimmel(Zsófi,Babett és Melinda) még a suliban megbeszéltük,hogy a nyáron egyszer kellene találkozni és Harkányban kellene egyet pancsikolni.

A mai napon jelentkezett is Babett és megkérdezte a szerdai nap jó lenne e nekem illetve azt mesélte el,hogy honnan megy majd a busz és mikor.

Miért éppen Harkány? Mert ez az a fürdőhely ami jó és közel van Pécshez és Babett és Melinda közel lakik hozzá:D

Mondtam Zsoltinak,hogy megyek Harkányba a lányokkal.Ő ezt úgy értelmezte,hogy ő is jön majd velem.Mondtam neki ez egy "csajos buli" lesz.

Erre hogy is fogalmazzam meg.A legjobb szó talán az a helyzetre,hogy kétségbeesett lett.Úgy érezte őt itt hagyom,a barátaim nem akarják őt látni,csak az én barátom nem mehet,másoké biztos ott lehet.......

Rossz tapasztaltai vannak az ilyen bulikról sajna...és a tapasztalat ismét derengett neki ahogy nálam is felmerült ez a dolog.

Meséltem neki,hogy ez már rég le volt fixálva és másnak sem jön a párja hiszen Zsófinak nincs,Babett nemrég szakított vele,a Melindának van még rajtam kívül barátja de ő sem hozza.

Én megértem,hogy szeretne jönni és örülnék neki ha velem jönne de tudom milyen amikor csak egy embernek van ott a barátja.Nem tervezem,hogy persze Zsolti nyakába ugorjak vagy hasonló de tudom,hogy egy szingli lányt zavar egy pár akkor is ha nem féltékeny.Egyszerűen ha az ember egyedül van nem jó másokat nézni....

Értem,hogy szeretne jönni épp ezért írtam a lányoknak,hogy zavarná e őket ha jönne Zsolti.Mindhárman azt mondták nem,jöjjön csak ha akar.

Én megértem,hogy aggódik,hogy messze leszek de nálunk nem olyan egy "csaj buli",mint másnál.

Aki ismer minket az ezt igazolná is.Hiszen az én barátaim nem olyanok,mint az átlag lányok.Olyanok,mint én.Ők az osztály éltanulói.Ezt nem úgy kell érteni,hogy stréberek,mert nem azok.Csak tisztában vannak vele,hogy azért van iskola és azért töltjük ott az időt,hogy tanuljunk és a későbbiekben vigyük valamire.

Amint vége a sulinak vagy szünet van ugyanolyanok,mint bármelyik másik lány amikor a barátnőjével beszél.Persze annyi a különbség,hogy mi pasikban és alkoholban is tudjuk a határt de nem vagyunk savanyú lányok.Mi vagyunk a legdilisebbek az osztályban.Ezt persze lehetne mondani a Csilla féle baráti körre.Jó értelemben használom a dilis kifejezést! De náluk nem akkora az eltérés.Hiszen ők órán is izgágák és a privát életben is mi meg ezt a vadságot a privát sulin kívüli életben illetve a szünetekben éljük ki.

Épp ezért nálunk nem olyan egy buli,hogy menjünk bebaszni meg faszizni és keféljünk csak a poén kedvéért.Mi is fiatal,idióta csajok vagyunk de mi egymással is jól érezzük magunkat nem kell hozzá feltétlen pia vagy egy kiadós dugás...

Zsolti elkezdte írni az ez alatt elhelyezkedő bejegyzést én pedig szerettem volna megnézni mit is ír.De nem engedte,hogy lessek.Én sem hagyom senkinek megnézni amíg írok de hihetetlen kíváncsi voltam és átültem az én gépemhez,beléptem ide és megnéztem azt amit éppen ír....Szóltam anyunak meg Alíznak is,hogy lássák mit csinálok.Mondtam nekik ilyent is csak én tudok és ránéztem Zsoltira és mosolyogtam.Nála meg a gép kijelezte,hogy én épp nézem.Én ezt az egészet viccnek gondoltam de őt megbántottam,mert szerinte kijátszottam a bizalmát....és "még büszke is voltam a tettemre,mert kinevettem."

Egyenlőre még nem mondtam konkrét dolgot Zsoltinak jöjjön vagy nem és ő eleve kicsit ingerült volt,mert Ica sokszor kereste meg egy barátnője valami abszurd dologgal kezdte el keresni.

Rámírt a lány msn-en,hogy kellene neki Zsolti sűrgössen.Szóltam neki és olyan sztori kerekedett,hogy majdnem beájultam.

A lány neve Bianka és a barátja kitalálta,hogy bizonyítson.Szopjon le egy pasit kamera előtt és ő azt végig nézné kamera előtt ülve.

Hogy jön képbe Zsolti? Ő Bianka volt barátja és kérdezte tőle Bianka nem e tud valami megbízható pasit a dologra.

Zsolti mondta neki nem engedi,hogy leszopjon valakit azért,mert a barátjának ilyen beteges a fantáziája.Azt mondta majd ő elintézi.

Erre Bianka,hogy na akkor jönnél hozzám és megcsalnád Adélt meg stb.stb.

A fejem is megfájt elmentem a másik szobába és csak feküdtem a szívem meg össze-vissza kalapált.

Másfél óra telt el vártam,hogy majd Zsolti rámnéz de Biankázott a neten....Mérges lettem átmentem a szobámba fogtam a törölközöm,bevonultam a fürdőbe....Ő pedig fogta magát és a pulcsiját és elvonult valamerre a nagyvilágba.

Nem volt a zárban a kulcs,gondoltam elment valamerre.1 óra elteltével írtam neki egy sms-t,hogy "olyan jó,hogy nem tudom merre jár" erre jött a válasz a kapuban ül...

Nagynehezen beráncigáltam de haragudott rám és ismét eljátszottuk azt,mint egyszer....úgy rángattam az ágyba....Hiába hízelegtem vagy mondtam szeretem vagy adtam puszit az arcára...semmi válasz....nem foglalkozott a hízelgésemmel.

Tudom rosszat tettem és sajnálom de nem tettem olyan bűnt ami megbocsájthatatlan:(


Az eltünt gondolatok


Bejegyzést szerettem volna írni amiben a nézetet akartam leírni egy dologgal kapcsolatban és vélemény nyilvánítást kérni milyen ha az embernek az életének képkockái megjelennek ismételten ami már lepergett,de a bejegyzésem és a gondolataim eltűntek a kezem által, mert gondolatmenetemben valaki határhúzott............Így ez a bejegyzés moderálás miatt ugyan is befejeztem az írást és amit írtam kitöröltem minden egyes szóig így meg sem született majd talán máskor,de nem biztos hiszen most pár perc és pillanat alatt a bizalom stabil hídja megingott alattam és nem akarom megvárni amíg leszakad így jobb ha talán soha többet nem írók a blogba,de olvasni még olvasom ha van kedvem éppen hozzá így kérem a kedves blog olvasóit írják le ők mit gondolnak arról amit írtam az elején milyen mikor valaki előtt ugyan az a film pereg le ami már egyszer évekkel ezelőtt lepergett és megtörtént. Majd szeretném tudni mások véleményét arról is mi is a véleményük a kiközösítésről és arról ha az ember nem fogadják el és csak mondva csinált kifogásokkal megpróbálják távoltartani helyektől és kapcsolatoktól!!!!

2009. július 24., péntek

Még mindig meleg van

Ma sem enyhült a meleg.

Reggel addig bírtam felkelni amíg megcsináltam Zsolti kávéját aztán feküdtem is vissza.

11 volt már és tudtam nem ártana felkelni....csinált nekem az Alíz egy kávét.A kávé finom volt és fel is ébresztett de a pocim nincs hozzá szokva és elég rendesen oda lettem XD

Ismét mosogattam ebben a csodás időben.

A honlapomat is fejlesztgettem de ez így van rendjén hiszen mindig van mit csinálni.

Elmentünk Zsoltival hajfestéket venni szóval holnap olyan képeket lehet majd látni,mint még soha.Vannak ötleteim és azt hiszem teljesen új hajjal lehet majd engem látni:) Remélem egész jól sikerül majd ha nem akkor max. nem megyek utcára XD

Ennyire meleg:S

Nem tudom az ország egyéb tájain milyen idő volt de itt Pécsen elviselhetetlen meleg volt csütörtökön.

Mosogattam röpke 2 órát és komolya mondom úgy lefáradtam,hogy szerintem ennyire nem fárasztja le az embert egy aerobik óra sem.

Egész nap képtelen voltam valami normális tevékenységhez kezdeni csak pihiztem de valaki tud ilyenkor mihez kezdeni?!?

1000 bocsánat

Remélem nem haragszik senki azért,mert egy kis ideig hallgattam.De zajlottak az események és itt van a meleg is és nem volt lelkierőm leülni és elmesélni mindent.

Ma már ujjult erővel itt vagyok és írok is nektek sok-sok érdekes dolgot.

Kitaláltam egy új dolgot.Arra gondoltam,hogy minden bejegyzésemhez a holnapi naptól vadonat új képet rakok.Olyant amit még senki sem látott hiszen sem iwiwen sem myvipen nem látható.Szóval mostantól lesznek olyan képeim amiket itt lehet először látni:)

Töretlen a kapcsolatunk

Mindenkivel örömmel közlöm,hogy a sok rossz dolog,bántások és a rólam terjesztett pletykák és rágalmak ellenére töretlen a kapcsolatunk Adéllal és senki vagy semmi kedvéért nem hagyjuk egymást cserben és kitartunk egymás mellett.


Adéllal hosszasan elbeszélgettem kettőnk kapcsolatáról és felajánlottam neki, hogy ha ilyen sok problémát jelent az én létem és volt életem egyes családtagok számára akkor én nagyon szívesen bármikor elmegyek mellőle csak azért,hogy neki jobb legyen,de ő erről hallani sem akart és azt mondta ha ezt én megteszem akkor nem is szeretem őt igazán hiszen jóban és rosszban egyaránt ki kell tartani az mellett aki fontos a másiknak. Belátom igaza van és sok rossz dolog volt az életemben és sok hülyeséget csináltam amit már nem tudok meg nem történté tenni,de az a múlt és már megváltoztam hiszen mióta Adél van nekem azóta nem foglalkozom más lánnyal a barátságon és ismerkedésen kivül,de ezzel Adél is így van hiszen ő is barátkozik és ismerkedik baráti alapon fiúkkal,mert én vagyok neki,de ebben azt hiszem semmi rossz nincs. Szeretném ha mindenki tudná,hogy a sok rágalommal ellentétbe nem én jöttem Adélhoz élősködni vagy könyörögtem,hogy én lehessek vele hanem Adél és a szülei ajánlották fel,hogy jöjjek le hozzájuk és legyek itt Adél mellett és Adél szerette volna ezt így elég rosszul esik amikor valaki azzal vádol meg,hogy én élősködni jöttem csak Adél mellé és nem szeretem.Szeretném ha mindenki elfogadná a kettőnk kapcsolatát és ha van olyan dolog amire valaki kiváncsi vagy tudni akar az minden pletyka,rágalmazás vagy bántás nélkül kérdezze meg tőlem vagy Adéltól,de ne terjesszen olyan dolgot aminek semmilyen valóság alapja sincs.



Örömmel közlöm mindenkivel,hogy Adéllal továbbra is boldogan élünk együtt és a blog írását is folytatja,hogy nyomon tudjátok követni életünk és sorsunk írányát. Továbbá azt is tudatom mindenkivel,hogy Adéllal közös bankszámlánk van így minden kiadásunkat és számlánkat mi együtt közösen a saját számlánkról rendezünk és nem élősködik senki senkin. Ezt csak a rokonok megnyugtatására írtam le,hogy lássák Adél és én is komolyan gondoljuk a dolgokat és nem csak fellángolásról vagy kihasználásról van szó.

Ha a sorsunkat szeretnétek még nyomon követni ezt az alábbi helyeken megtekinthetitek: Engem és Adélt is megtaláltok IWIW-en és MYVIP-en illetve az alábbi oldalainkon:

www.gportal.hu/angelemostar

www.gportal.hu/emoboyocska

Mindenkit sok szeretettel üdvözlünk: Zsolt és Adél

2009. július 22., szerda

Jó hírem van

Azt hiszem jó hírrel szolgálhatok minden kedves olvasónak,barátnak és ismerősnek.

Elgondolkoztam az elmúlt napokon és az álmaimon,a blog íráson...

És úgy döntöttem,hogy folytatom,mert szeretem,van hozzá tehetségem és nem tehetem meg,hogy a hozzám hűséges embereket akik olvasták a kis életemet elhagyjam.

Szóval FOLYTATOM A BLOGOMAT!,mert nem vagyok képes abba hagyni és nem is fogom senkiért sem.Köszönöm a bíztató szavakat.Holnap egy nagyon izgalmas bejegyzésre lehet majd tőlem számítani:)

Addig is 1000 puszi azoknak akik támogatnak:D

2009. július 21., kedd

Utólsó bejegyzésem

Nem hittem volna,hogy egyszer az utolsó bejegyzésemet fogom írni.Így alakult és elfogadom,mert tudom ezt kell tennem,de ha mindenkinek így lesz a legjobb akkor legyen.

Most mindenről leírom a véleményemet.Többet nem írok,mert úgy látszik csak baj származik belőle,ill. félreértés vagy másnak fájdalom és ezt nem akarom.

A rokonoknak:
Nem haragszom senkire.Sem azért amit mondtak sem azért amit tettek.Csak fájdalom van bennem,hogy nem engem kérdeznek vagy Zsoltot hanem féligazságokból az internetről tájékozódnak.Sajnos be kell látnom nem ismernek nagyon de nagyon nem.Erről én is tehetek biztosan.

Azért kezdtem el blogot írni mivel az írással illetve a médiával szeretnék foglalkozni.Azonban egy beszélgetés után Hoolival rá ébredtem arra,hogy nincs pénzem ahhoz amit szeretnék.Nincs 300 000 Ft-om arra,hogy suliba járjak negyed évet.Csóró vagyok ez van,nem tehetem azt amit szeretnék ezért itt szerettem volna kiélni amit nem tehetek anyagi okok miatt.Most sokan mondhatják,hogy magamnak kerestem a bajt,miért írtam le mindent...Azért írtam le mindent,mert olyan blogot akartam ami életszerű,nem unalmas és érdekli az embereket.Nem hiszem,hogy egy olyan blogot kellett volna írnom amiből még millió számra lehet találni a neten.

Írhattam volna mondjuk egy füzetbe is de én azt akartam,hogy mások is olvashassák a gondolataimat.Különleges akartam lenni.Igen jól olvassa mindenki.Nekem nincsenek híres barátaim vagy nincs lehetőségem arra,hogy a zenei tehetségemet kiélhessem.Hiszen ismét az anyagiak.Nincs arra lehetőségem,hogy vegyek mondjuk vagy stúdióba vonulhassak és tehessem azt amit szeretek:énekelhessek :S

Sokak szerint Zsolt csak ártott nekem.Nos aki ezt mondja az nem ismer.

Amióta van nekem kezdek normális életet élni.Mosogatok,kávét főzök,ágyazok,rendet rakok,befizetem a számlákat és néha még ki is mozdulok.Életem 18 éve alatt nem mozdultam ki annyit,mint Zsolttal.És senkivel nem éreztem magam annyira jól,mint vele.

Tanít engem,minden nap tanít.Az életre tanít.Ő az aki igazán törődik velem.Most nem szeretném hallani senkitől,hogy de mi is ott voltunk meg stb. stb......

Ki volt velem amikor:
-A Jácint hihetetlen brutálisan megvert?
-A Jácinttal autó balesetem volt és majdnem meghaltam?
-Amikor végig néztem ahogy a legjobb barátom napról napra leépül,szenved és haldoklik?
-Amikor a legjobb barátomat a kötélről vágtam le?
-Amikor nem tudtam feldolgozni a gyászt?

A válasz Zsolt nem pedig más.Végig velem volt.Szólhattam volna rokonoknak,hogy baj van de nem tettem.Szeretek mindent a saját erőmből megoldani.

Csak egy kérdésem lenne! Miért most kell utánam ennyire érdeklődni? Hol volt ez a nagy érdeklődés az elmúlt 18 évben vagy amikor bajom volt.Mert sajnálom nekem nem tűnt fel csak most,hogy boldog vagyok valakivel.

Igen a híres öngyilkossá.Nem egyszer említettem a blogomban,hogy arra felé ráncigál az élet....De mindenkinek vannak ilyen pillanatai.De most már boldog vagyok és nem leszek öngyilkos.Sosem terveztem csak a magány a gyász mondat az emberrel(helyesebben írat) olyant amit nem gondol komolyan csak az adott pillanatban.

Észre vette a pécsi papi,hogy remegek.Igen remegek de ez így van 18 éve.Sajnálom ha ez csak most tűnt fel....Igaz,hogy az idegtől remegek.Az idegtől,mert lassan félek,hogy mikor kezdi el valaki ismét Zsoltot elítélni azért ami a neten van.

Sok vádat hallottam ellene.Ő már válaszolt rájuk most én is megteszem.
1.Betarhálta magát
Ez egyáltalán nem igaz.Otthon zűrös a helyzete és beszélgettük,hogy szeretnénk együtt élni ezért mondtam neki(szüleim beleegyezésével!),hogy költözzön ide.

2.Ingyen élő.
Ez sem igaz.Hiszen saját cége van.Aki kételkedik annak csak annyit mondok,hogy láttam a cégbéjegzőt,láttam a számla tömböket illetve múltkor Pestre üzleti út miatt ment,

3.Nincs pénze
Az előbb említett üzleti útra térnék vissza.Egy út alatt 100 000 Ft-ot keresett.Már itt Pécsen is keres illetve keresett munkát.Adott fel hirdetést,mint számítógép szerelő.Teljes munkaidőben pedig majd akkor szeretne elmenni dolgozni amikor elkezdődik nekem a tanév.Nyáron szeretne velem lenni nem pedig dolgozni.

4.A számlákat a nyakunkon fogja hagyni
Ez aztán a marhaság.Ő a legsegítőkészebb ember akit ismerek.Aki nem hiszi azt csak sajnálni tudom.Segített embert találni aki kibéreli majd az alagsort és így lesz egy kis plusz a családi kasszában.Ha kell valami önként elszalad a boltba és a saját pénzéből veszi meg.Sosem költ a miénkből.Hoz a házhoz nem pedig visz.Nem egyszer volt itthon egyedül és nem kirabolta hanem csak hozott.

5.Csak ideges vagyok miatta
Ez sem igaz.Boldog vagyok vele életemben először.Ideges azért vagyok,mert félek,hogy ki lesz az akinek ismét magyarázkodnom kell,mert nem engem kérdez hanem a netről szerzi az infókat.

6.Szekta
Ez a legkomolyabb.Az emot szektává nyilvánították.Ez a legnagyobb baromság amit valaha hallottam.Szóval Zsolt szekta tag,mert emo? És engem is elvisz a szektába? Akkor rossz hírem van,mert ha valaki emo és ettől szekta tag akkor én már rég a szekta tagja vagyok.Könyörgök emberek az emo nem erről szól! De ezt leírtam már ide a blogomba is ha valaki nem értette meg azt csak sajnálni tudom.

7.Kislányokat ront meg
Sosem volt 14 alatt barátnője és gyerek centrikus.De nem,mint egy pedofil hanem mint egy apa akinek van saját kislánya.

8.A kamerás dolog
Igen megtörtént de ezt rengetegen csinálják.A lányt miért nem ítéljük el? Hiszen ő nem csak vetkőzött hanem emberek boldogságát tette tönkre ezzel a szar oldallal.Csak,hogy mindenki boldog legyen.TUDTAM ARRÓL AMIKOR TÖRTÉNT ÉS ÉN MONDTAM,HOGY TEGYE!!!Azt mondtam neki ha van ilyen hülye kis picsa aki hajlandó kamera elött vetkőzni akkor játszadozzon el nyugodtan! Miért a fiú a hibás? A lány nem volt ott? Őt miért nem ítéli el senki? Hiszen egy nagy lotyó aki egy alig ismert fiúnak meztelen illegeti billegeti magát....De tudom ez senkit sem érdekel,mert a lány nem hibás ő nem tette meg azt,mint Zsolti.Könyörgök a lány is ott volt és nem volt 13-14,mint ahogyan sokan azt előadják.18 elmúlt és ha ennyire hülye,hogy vetkőzik akkor már nehogy sajnáljuk.....

9. A játék leírás
Igen ott az szerepel,hogy 13 fölötti csajokkal áll szóba.Erre miért volt szükség? Mert manapság egy 13 éves csaj már idősebbnek néz ki,mint én és hiába jó a teste meg minden ha 13 alatt kezdene valakivel akkor az lenne pedofilia.Nem pedig az,hogy 18 éves barátnője van.Ő a nála fiatalabb lányokat szereti de nem a kisgyerekeket! Van akinek ez valakinek az.Van aki pedig az érett 40-eseket szereti nem tudom ebbe is miért kell beleszólni.

10.Miért pont ő?
Mert remek ember és a legfőbb indok,mert szeretem.Nem tudom,miért kell elítélni a külseje miatt? Hiszen nekem is vannak hibáim és másnak is nem szabd senkit sem elítélni a külseje miatt vagy az miatt amilyen stílust képvisel.Fogadjuk már el a másikat olyannak amilyen.Nekem ő így jó,így szeretem,ha valakinek nem tetszik ne nézzen rá,sem pedig rám.

11.Több barátnője van
Nincs neki több egyedül én vagyok.Azt hiszem feltűnne ha más valakinek csapná a szelet hiszen a nap 24 órájából 23-at együtt vagyunk. Tudom,hogy beszélget más lányokkal illetve volt barátnőivel.De tudom nem csal meg,mert szeret.

Ő egy rendes ember.Sokat segített már nekem.Akik itt laknak a környéken már messziről köszönnek neki,mert segít megszerelni valakinek az elromlott laptopját,valakinek foglalja a parkoló helyet,az Alíznak cipelte a hörcsögeinek az akváriumot meg a sok cuccot hozzá.Még engem is jó irányba változtatott meg.Hallgatok rá és rá tud venni olyan dolgokra amihez a szüleim kevesek voltak.Hiszen,mint mondtam házias lettem sőt még bőrgyógyásznál is voltam vele.És oda a világ összes kincséért nem mentem volna el.

Nem haragszom senkire komolyan mondom,csak mostanában azért vagyok strapált,meg azért nézek ki úgy ahogy,mert rengeteg stressz ért és ehhez aktívan hozzájárulnak a gyanusítgatások is.Próbálok boldogan élni valakivel kérnék mindenkit ne gátoljon hanem segítsen ebbe.

Tanultam a dologból nem is keveset.Nem írok többet,nem akarok majd különleges lenni,nem teszek az álmaim megvalósításáért,mert abból csak baj lehet....De ami a lényeg nem beszélek soha senkinek többet semmit a magánéletemről.Annyit lehet majd tudni van barátom és kész.A további kérdésekre azt fogom mondani nem szeretnék beszélni róla és pont.

Sajnálom ha a rokonságnak csalódást okoztam bármivel.

Nem másokkal akarok példálózni de én nem vagyok Nóri,hogy büszke lehessen rám a család.Nem nyerek versenyeket,nem vagyok sportoló és még sorolhatnám.

Rám nem lehet büszke a család hiszen nem jelentkeztem komolyabb iskolába valami elit helyre vagy nem utazgatok kórussal a világba.Tudjátok mi a szomorú? Mindig azt akartam,hogy büszkék legyenek rám.Azt mondhassák hát igen ő az én lányom,unokám vagy stb....De,mint említtetem vannak álmaim és tettem a megvalósításukért de csak baj lett belőle akkor majd leállok a terveimmel.

Más lenne ha lenne pénzem vagy olyan családi körülményeim lennének esetleg valaki segítene.Van aki segít! Zsolti hiszen közös a bankszámlánk és,mint említettem van rajta pénz és nem 10 Ft.....A közös pénzünkből fizetjük be a számláinkat il. fedezzük a költségeinket.Nem,hogy pénzt von el a családtól hanem pénzt hoz a házhoz hiszen szerzett albérlőket és az én költségeimet is a közös pénzünkből álljuk.Próbáljuk segíteni,támogatni a családot.

Lehetnének rám büszkék....De nem azok....Újságot írnék vagy egy internetes oldalnak lennék a szerkesztője ami sztárokkal készítene interjút és olvasni valót adna a népnek.Szabadidőmben hódolnák az éneklésnek és a zenének.Vennék egy gitárt amin megtanulnék játszani Tomitól és stúdióznék és lehetne saját bandám....

De nincs 300 000-em sulira,nem énekelhetek,mert nincs pénzem arra,hogy stúdiót béreljek,nincs 30 000-em gitárra,nincs 8 000-em arra,hogy Tomihoz utazgassak és nincs annyi pénzem,hogy a bandámnak próba termet béreljek.

Igen pénz....Ezeket a terveimet akkor is megvalósítom.Most ennek a blognak annyi de küzdök és megteremtem magamnak amire szükségem van.Le fogom tenni a jogsit is és saját házam is lesz ahol boldogan élhetek majd a családommal.

Remélem mindenki megértette ennek a bejegyzésnek a lényegét és végre senki sem bántja majd Zsoltit és engem....

Köszönöm mindenkinek aki olvasta a blogomat,köszönöm azoknak akik írtak kommentet is.Köszönöm a kritikákat,abból is tanultam....

Sajnálom,hogy vége,most a szívemből egy darabot tépek ki.

Köszönöm mindenkinek:Pussza AngelEmoStar

Ki és milyen jogon ítélkezhet olyan felett akit nem ismer??

Nem nagyon akartam a blogba írogatni,de úgy érzem a dolgok történése miatt kénytelen vagyok hiszen nem hallgatják meg az embert,de ítélkeznek felette ismeretlenül és pálcát törnek felette.Mikor már azt hinné az ember a vihar elmúlik felette és békében boldogan élhet akkor mindig akad valaki aki próbálja a másik embert úgy beállítani,hogy ő maga a SÁTÁN a gonosz és a szekta tagja és még ki tudja miket gondolnak róla úgy,hogy nem is ismerik.Kedves Adél rokonai szeretném közölni a dolgokat ha már vádaskodásra képesek viszont meghallgatni a másikat nem. Sok olyan dolgokat találtak velem kapcsolatban a neten ami engem rossz színben tüntet fel,de nem kell mindent elhinni amit az ember a neten olvas.Én is értek az internethez és én is tudok bárkiről szerkeszteni bármilyen oldalt és oda bármit írni a másikról,hogy más emberek csak ájuldozzanak rajta,hogy él ilyen ember a földön,de az még nem biztos,hogy igaz is,de van olyan szó,hogy ártatlanság vélelme.Gondolom ezt nem kell ecsetelnem és részleteznem mit is takar hiszen a családban van ügyvéd és ezt kimerítően tudja is ismertetni azokkal akikkel ezt szükséges ahogy a rágalmazás és a becsületsértés fogalmát is ami azt jelenti,hogy ha én valakit olyan dologgal vádolok meg vagy sértem meg ami rágalmazás alapja vagy nem fedi a valóságot akkor az a minimum,hogy bocsánatot kérek az illetőtől.Most leírók ide mindent, hogy végre képben legyen mindenki azzal miket terjesztenek vagy mondanak rólam vagy miket is beszélnek vagy mondogatnak a rokonok a hátam mögött és ezzel bántva Adélt és a családját minden alap nélkül.
1. ÁLLÍTÁS: 14 éves kislányokat rontok meg és rontottam meg.
IGAZSÁG: Soha életemben nem volt kapcsolatom 14 év alatti lánnyal sem kapcsolat sem pedig szexuális téren és soha nem is lesz. Ismeretségi körben van olyan lány aki 14 év körüli,de azok barátok és ismerösök kategóriában vannak és őket sem én kerestem meg hanem a lakókörnyezetemből ismerösök gyermekei akik barátkoznak velem,de a barátságot és az ismeretséget szerintem nem korban mérik.Az aki azt mondja nem ismer a szomszéd házából kissebb gyermeket vagy gyereket az hazudik hiszen mindenkinek van olyan ismeröse szerintem az ilyet rólam állítónak is és nem lennék álszent és soha nem is voltam az.
2.ÁLLÍTÁS: 14 év alatti kislányoknak mutogattam magam meztelenül kamerán keresztül.
IGAZSÁG: Soha nem mutattam magam egy 14 év alatti lánynak sem magamat meztelenül.Egyszer egy lánnyal valóban követtem el kamerán keresztül dolgokat,de ő 18 éves is elmúlt és ő szintén mutogatta magát kamerán keresztül meztelen,de mégis engem ítélnek el miatta nem pedig őt.Tudja mindenki,hogy minden dologhoz 2 ember kell és ha valaki venné a fáradságot és megnézné részletesen a lejárató oldalt amit ez a lány csinált bosszúból és elolvasná a beszélgetést kitünne neki,hogy a kamerás dolgot ami megtörtént sajnos azt nem én ajánlottam fel vagy akartam hanem az illető lány én meg hülye fejemmel belementem. Ebben nem hiszem,hogy bármi elítélendő lenne hiszen az interneten ennél sokkal durvább dolgokat művelnek emberek. Ez a lány azt a lejárató oldalt rólam azért csinálta,mert összevesztem vele nagyon csúnyán más dologból kifolyólag és bosszúból átvert rögzített dolgokat amiből összevágva csinált egy lejárató oldalt. Mindenki csak ezzel az egy oldallal tud takarózni semmi mással és ez is egyetlen egyszer történt meg és egyetlen egy lánnyal volt az egész igaz ő különböző neveken: Roxy,Zsuzsa és Ildi neveken is reklámozza a dolgokat,hogy olyan színben tüntesse fel a dolgokat,mint ha több személlyel is tettem volna ilyet,de ez a 3 személy 1 és ugyan az a egy lány akivel összevesztem és ő ezt bosszúből csinálta. Csináltak a nevemben és más oldalakról leszedve képeimet valótlan MYVIP és IWIW oldalt is és oda is írógattak hazugságokat a lejáratásomra,de én nem mások véleménye alapján ítélkezem. Senki ne higyje magát Istennek vagy Jézusnak,hogy ő ítélkezhet más felett hiszen minden emberben vannak bűnök és én is tudok sok mindent a családról ki mit és hogyan is csinált vagy él,de én ezt nem reklámozom vagy olvasom a fejére vagy a családtagjai fejére ahogy azt nálam teszik,hogy az általam szeretett személyeket próbálják bántani a valótlan alapokon alapuló mende-mondák miatt. A kamerás dolog valóban megtörtént amit szégyenlek,hogy megtettem és visszaéltek vele,de már nem tudom visszacsinálni és mindenkinek jár egy új esély ha megbotlik. Mióta Adéllal vagyok semmilyen dolgot nem tettem még csak hasonlót sem és nem is fogok!!!!
3. ÁLLÍTÁS: Én csak élősködök Adélon és majd elmegyek és itt hagyom a számlákat nekik fizetni.
IGAZSÁG: Soha nem élősködtem és soha nem is fogok senkin hiszen mindig is inkább én segítettem másokon és nem fordítva. Adéllal közös bankszámlánk van és a pénzünk ott van fent rajta amivel Adél bármikor szabadon rendelkezhet sőt ha nekem valami bajom esik ő az örökösöm is így minden hagyatéki tárgyalás és más herce-hurca nélkül minden pénzem az ővé a számláról. Ami a számlákat illeti minden számlát fizetek ami velem vagy Adéllal kapcsolatos így közlöm mindenkivel amit a család is igazolhat,hogy a telefonszámlákat maga Adél fizette be a postán és nem a család pénzéből hanem a mi közös számlánkról származó pénzből és minden más költséget is fizetek. Mikor ide költöztem Adél és családja kérésére akkor Adél huga ajándékba minden elvárás nélkül egy DVD lejátszót kapott ajándékba és még sok-sok mást.Ilyenkor hol voltak a kedves rokonok akik engem szólnak le????Én soha nem szólok le senkit mindenki úgy éli az életét ahogy és akivel akarja.Van erre egy ősi mondás: Ki milyen rózsát szakít olyat szagol. Mi egymást választottuk Adéllal és mi nekünk így jó és nem ártunk senkinek. Szeretném ha ezt elfogadná mindenki és nem riogatná a másikat,hogy szekta tagja vagyok stb.....Az a kedves rokon aki meg van keresztelve és hisz a bibliában az mind szektás???Nem hiszem. Soha nem voltam és nem is vagyok semmilyen szekta tagja attól,hogy más zenét hallgatok és nem a magyar nótát vagy a jó ebédhez szól a nótát és,mert másképp öltözködöm,mint az átlag. Attól,hogy másképp öltözöm még lehetek kultúrált diplomás ember és hiába öltözöm öltönybe ha belül meg egy semmi vagyok. Én így érzem jól magam és Adél is ilyen és nekünk így jó.
4. ÁLLÍTÁS: Több nővel is van kapcsolatom Adélon kivül és mindenkit csak arra használok és nem vagyok független.
IGAZSÁG: Adélon kivül más nővel nincs kapcsolatom a barátságon kivül. Az valóban igaz,hogy nem vagyok független hiszen van egy törvényes feleségem akivel válófélben vagyunk és ebből a házasságomból van egy 2 és fél éves kislányom. Szóval tudja mindenki nem egy fiatalt oltogatnak vagy egy gyerekről mondogatnak rágalmakat és próbálják meg elócsárolni más előtt hanem komoly felnőtt ember vagyok egy kislány apukája vagyis édesapa vagyok csak úgy ahogy a sok hülyeséget és rágalmakat mondogatják a saját fiának vagy unokájának. Ha én valóban olyan dolgokat műveltem volna amikkel vádolnak vagy rágalmaznak mások akkor már régen a kislányomat elvették volna tőlem a hatóságok én pedig börtönben ülnék. De soha nem ártottam egy kislánynak sem és nem is fogok ennyire nem alacsonyítom le magam. Édesapa vagyok, válófélben lévő férj aki új kapcsolatba kezdett és most próbál boldogan élni. Mielőtt a fejemhez vágnák Adél mindenről mindent tudott az elejétől kezdve és semmi újat nem mondhatnak neki mivel mikor mi egymással kapcsolatba kerültünk mindent elmondtam neki velem kapcsolatban a rágalmazó oldaltól kezdve a büneimet mindent és ennek a tudatában döntött úgy Adél,hogy ő engem akar és velem érzi magát boldognak.
Hát ennyit a dolgokról!Megkérném a kedves rokonokat ismerösöket és barátokat,hogy ha van valami problémája velem kapcsolatban akkor legyen benne annyi gerinc,hogy leül vele szemben és meghallgatja a másik oldalt is vagy azt,hogy mi és hogyan is történt nem pedig csak hallomásból vagy egy rágalmazó oldal alapján ítélne meg.Én vállalom mindig amit elkövetek vagy elkövettem és nem futok el előle akkor ugyan ezt elvárom másoktól is,mint egy értelmes felnőtt családos ember. Ha valakinek kérdése van írja le nyugodtan és megfogok neki válaszolni rá és akkor nem kell pletykákra alapozni,mert ő is kellemetlenül érezné magát az én helyemben ha róla készül lejárató oldal és neki kellene magyarázkodnia másoknak mi és miért is van és az alapján ítélné meg a környezete vagy a munkahelye. Ha nem hiszi el,hogy lehetséges ilyet csinálni bármikor bebizonyíthatom,hogy semmiből nem tart valakit megrágalmazni és lejáratni interneten keresztül még akkor is ha ártatlan vagy nem is úgy történtek a dolgok ahogy azt más állítja és akkor a saját bőrén megtapasztalhatja milyen az ha rágalom miatt vagy pletykák miatt a szájára veszi a város és a szerettei csak erről beszélnek.Szeretném mindenkivel közölni,hogy amiket terjesztenek vagy mondanak rólam a családban azzal nem nekem ártanak vagy tesznek rosszat hanem Adélnak és az ő családjának (apujának,anyujának,hugának) ráadásul ártatlanul hiszen mindent tudnak és minden el lett nekik mondva és ne higyje azt senki,hogy most a múltamban kutatva olyan infóhoz jutott,mint ha feltalálta volna a spanyol viaszt,mert semmi olyat nem mondhat amit már én magam a családnak el nem mondtam mielőtt Adéllal összekerültem volna. A korral pedig szeretném ha szintén nem foglalkoznának hiszen ha jól tudom a családban másnál is van olyan korkülönbség,mint nálam és Adélnál és ott ez még sem gond csak Adélnál és ez nagyon érdekes. Tudatom mindenkivel,hogy a boldogságot és a szeretetet vagy a szerelmet soha nem korban mérték.Példa rá a híres író Faludy Györgynek 92 évesen volt 28 éves felesége. Akkor köztem és Adél között az életkor különbség nem olyan vészes. Nem hiszem,hogy a családnak az lenne a jobb ha korabeli fiúval lenne aki csak "arra" használná őt aztán lépne tovább más lányhoz vagy éppen ütné-verné őt ahogy már egy másik kapcsolata ezt megtette vele hiszen nem egyszer verte és tépte meg Adélt. Én soha egyetlen kapcsolatomban sem emeltem kezet a szeretteimre még akkor sem amikor megérdemelte volna. Összegezve a leírtakat nem élősködöm meg van a magam pénze és minden más dolgom amire szükségem van és nem kényszerből vagy pedig kihasználásból vagyok Adéllal és minden költségemet magam fizetem így soha nem fogok nekik kárt okozni semmiben örömet és hasznot annál többet és nem vagyok rossz ember vagy közveszélyes bünöző még ha követtem is el hibákat az életemben (kamerás dolog) mindent megbántam és mindent elmondtam azoknak akiknek tudnia kellett róla és meggyóntam a bünőmet. Ha Isten megbocsát és nem ítélkezik felettem másnak sincs joga hozzá!!Van egy olyan mondás: Az Úr nevét szádra hiába ne vedd!!!Aki mást megítél és pálcát tör ismeretlenül felette és elítéli az Úr majd megbünteti helyettem hiszen én nem vagyok Isten vagy mindenható,mint ahogy azt egyesek hiszik magukról én csak egy egyszerű hétköznapi ember egy kislány apukája, Adél szerelme vagyok ahogy ő meg az én ÉLETEM boldogsága.

2009. július 18., szombat

Pofára esel?!?

Nem értem.Az élet olyan fura egyveleg amit talán sosem fogok megérteni.Mindig akkor történnek váratlan és rossz dolgok amikor nagyon nem kellene....Micsoda véletlen,vagy talán nem is az?!? Én nem hiszek a véletlenben minden okkal történik.
Reggel korán keltünk és vettünk az Alíznak 2 hörit.Nem mondom már az oda vezető útban is úgy elfáradtam.Elég sokáig tartott amire mindent összeszedtünk.Az állatokat,az akváriumot,az almot,a házikót,a szénát,a kaját,a gömböt....szóval ami kelhet nekik.

Olyan büszke voltam Zsoltira mivel az akváriumba voltak belepakolva a dolgok és ő cipelte:) Nem kell azt hinni,hogy ilyen kis aranyhal akváriumról van szó.50 litereset vettünk.

A mai világban tök olcsó bármilyen állatot venni XD Amire összeszed az ember mindent addigra a számláló 12 000-et mutat.Szép összeg...

Hazaértünk berendeztük a kis kuckójukat és szabadjára engedtem őket.Olyan cukik,nem harapnak:)
Voltunk nézelődni a városba.Zsolti valami ruhát akart venni.Pólót meg nacit.De sehol sem találtunk olyant amire gondolt szóval hiába gyalogoltam a melegben egy órát XD
A meleg megviselt kicsit ezért mondtuk a Nóriéknak,hogy az előzőleg megbeszélt 2 órás talit(mi mentünk volna értük),nem e lehet lemondani vagy úgy megoldani,hogy elsétáljanak hozzánk.Nem lehetett de mivel nagyon akartam,hogy az Alíz lássa a höriket elmentünk értük.

Az Alíz sejtette,hogy mit is kap de meglepődött és nagyon örült nekik.A két hörik neve Bambi és Pimpőke lett.Mielőtt el nem felejtem az egyiket én Radarnak becézem,mert olyan fülei vannak,mint egy denevérnek XD
A hazafelé vezető út közbe ismét elkezdödött egy hatalmas vihar.Az egyik kerszteződésnél állva szó szerint madnem a kocsi alá fújt a szél.

Alighogy hazaértünk el is kezdődött a pusztítás.Akkor a morajlás hallatszott amilyent még életemben nem hallottam.Zsolti épp kint volt cigizni és azt hittem talán valami baj történt vele.Fogtam magam és ki is rohantam hozzá de nem volt semmi baja.Kicsit később bejöttem ő pedig elment megnézni,hogy minek is volt ilyen hangja.Az egyik villám az Árkádba a másik pedig a tv toronyba csapott....Ez a bolondos meg elment nézelődni minden nélkül se esernyő se semmi.Úgy elázott :( Adtam neki törcsit:)
A gyerekek megnézték a Cincin lovagot.Egész jó film a végén még majdnem be is sírtam XD Hiába ez az én formám.
Kiderült amíg mi elvoltunk a gyerekekért addig anyum beszélt a szebényiekkel.A Csaba valamit ismét nagyon félre értelmezett.Azt mondta én kiröhögtem amikor itt volt és találkozott Zsoltival.
Erről szó sincs.Nem tettem ilyent.Azon mosolyogtam,hogy ismét találkoznak pedig nem szeretik egymást.Nem azon amire ő gondolt....Meg az volt a téma miért azt várom,hogy a szebényiek hívjanak miért nem én....

Sajnálom én ebbe belefáradtam a fejem is megfájt nem szeretnék több ilyen félreértést,nagyon nem.Remélem tényleg nem lesz több ilyen,mert nem bírom idegileg.Lehet,hogy ők sem.Akkor sajnálom és bocsánat de ez az én életem ha elkúrom így jártam elég sokáig hagytam,hogy mások döntsenek helyettem és többet nem hagyom.
Előkerült a Hornyák.Az egyik képemhez a következő kommentet írta:
EZEN A KÉPEN TÉLLEG JÓL NÉZ KI EZ A CSAJ DE A MÁSIKON(ELSŐN)EGYÁLTALÁN NEMNEM IS ILLETEK ÖSSZE

Erre a kedves ismerősöm Adél ezt válaszolta:
kussoljmár.XD tökre szép és eléggé összeillenek ;)széppár.(Y) és még jo sokáig:)csók nektek

Én pedig ezt:
Kedves Viki.Köszi a primitív megnyilvánulást de nem lepődtem meg,mert mit is várhatnánk tőled.Én nem fogok nekiállni oltogatni senkit de biztos megvan annak az oka,hogy Zsolti az én párom nem a tiéd.Ne menjünk bele abba ki szép és ki nem.Csak,hogy jobban érezd magad nem gondolom magamról azt,hogy szép vagyok max.annyi,hogy tudom jó alakom van és modellkedhetnék.Te hány ilyen ajánlatot kaptál? Ja értem,egyet sem....Akkor nem értem miről vitázunk.Én nem háborúztam veled egy percet sem és nem is fogok ahogy nem is mondom meg milyen vagy egy képen.Részemről ennyi.És még én vagyok a növérkéd?!? Kössz nem, van hugom aki nem egy ilyen álnok csaj.Adél neked pedig köszönöm.Mi Adélok tartsunk össze.
Annyira komoly...Miért kell bántani?!? Érti valaki? Nem is értem ezt az egészet.Én vagyok az a lány aki fél évente egyszer mondja azt,hogy de jól nézek ki.Nem tartom magam szépnek,csak az alakom jó azt slussz.És nem értem miért kell engem fikáznia egy olyan lánynak aki az életében nem lesz még a közelemben sem.Mielőtt valaki lehurrog nem vagyok egoista de azok akik engem ismernek meg őt is érdekes állásponton vannak.Velem akartak talizni és esetleg járni is de ha őt meglátják sírva menekülnek.Ráadásul igazi IQ nindzsa írni sem tud.

Kedves egy teremtés úgy hív,hogy növérkém erre múltkor ír Zsoltinak msn-en,hogy "egy undorító mocskos csúnya kurva vagyok".Vikike,ez itt a te jellemzésed nem az enyém.So sorry....Tudod nem vagyok undorító sem csúnya(tudod a visszajelzések),nem vagyok mocskos(mert rendszeresen látogatom a fürdőszobát öhöm,öhöm) és nem vagyok kurva(tudod nekem feltűnik ha seggbe basznak de neked már nem....) haha Meg bocsi de csöppet okosabb vagyok,mint te.Ha segbe kúrnak nem hiszem azt,hogy attól terhes lehetek vagy attól ha leszopatnak de szólj csak és elmondom miből lesz a baba XD
Ja a napokban ismét írt Zsoltinak,hogy így meg úgy,meg kurvára nem illünk össze.Zsoltinak beadta a mesét,hogy nem ő volt,valaki más,mert feltörték az msnjét...Ő lehet elhitte de én nem szóval kezdhet spórolni koporsóra,mert amint Pesten járok megkeresem és a hajánál fogva a fejét nyakig a sloziba fogom mártogatni és úgy megverem,hogy a korházba kerül ha szerencséje van,ha nem akkor a temetőbe.
Kisanyám le lehet állni,mert tudom hol laksz és egy szavamba kerül és még a szart is kiverik belőled vagy elcsap egy kocsi!

Kedves "barátnőm" Hornyák XD

2009. július 17., péntek

Talán egy új barát?

Reggel elmentünk a postára feladni a telószámlámat.Az a vicc,hogy a 2 teló egy nap különbséggel lett véve és az én számlám egy héttel később jött meg,mint Zsoltié.Érdekes XD Kicsit összepakoltuk a szobát,mert kupi volt és nem akartuk,hogy ezt lássa a Nóri.Ebéd után elhozta őket a Rita(unokatestvérem Gábornak a felesége,Dominik anyukája) kocsival.Elmentünk a Mekibe lakomázni XD Végre megehettem a sajtburgeremet és megihattam az epres shake-met.
Játszottunk Angyal vagy ördögöt és szerintem mindenki tudja milyen kérdések vannak benne.Többsége szexuális meg ilyen kínosak.Egy darabig nem is volt semmi gáz de az Alíz besokallt és elment pityeregni.Mostanában sok negatív dolog érte:Zsoltit is kicsit nehezen viseli mert megszokta,hogy csak az övé vagyok,meghalt 2 hete a tengeri malac....Zsolti épp arra ment amerre az Alíz pityergett és bemutatott Zsoltinak és azt mondta dögöljön meg....Persze később bocsánatot kért és nem úgy gondolta de akkor is erős volt.Most beszéltem vele telón és azt mondta hiányzunk neki.Szóval már Zsolti is nem csak én és mégegyszer bocsánatot kért:DAmire megnyugodott az Alíz újabb baj történt.Most a nagy melegben pedig a papagáj halt meg....Teljesen összetörött és nagyon zokogott.Ezért kitaláltam,hogy holnap Zsoltival veszünk neki egy hörit.Belementek anyuék is.Szóval holnap veszünk és az Alíz tök boldog lesz.Most az Alíz és a Nóri elment aludni a papihoz:)
Mielőtt elfelejtem Zsolti megevett már 5 tányér bab levest meg egy nagy tányér grízes tésztát.Hogy fér ennyi kaja belé? Nem sajnálom de csoda,hogy még nem lett rosszul XD
Felvett msn-re egy fiú aki debreceni és Dávidnak hívják.Tök jól eldumálgatunk azt hiszem egy újabb barátra tettem szert.

Ezt a képet Bambi küldte át,én is így szoktam őt ölelgetni.Ja meg volt ilyenem vagy 10 évvel ezelőtt haha