Oldalak

2009. március 23., hétfő

A sok hülye

Ma már akartam suliba menni de még mindig úgy köhögök,mintha a tüdőm köpném ki.Szóval inkább maradtam a fenekemen.Még kedden maradok aztán hajrá és indul a tanulás.


Ma is kellett volna tanulnom de nem bírtam a hétvégét pihentem ki.Holnap kőkeményen megy majd a közgáz,a töri és a föci.Ezek külön-külön is csodaszép tantárgyak de így együtt...

Ebben a napban egyedül az volt az érdekes,hogy megalakult az "Anti Zsolti Klub".Ennyi idiótát!Komolyan mondom.Próbálják lejáratni Zsoltit csak azt nem tudom minek és mivel.Bár szerintem mégis tudom.Az böki a csőrüket,hogy Zsolti velem van nem pedig velük.De nem értem,hogy ezekkel a lementett beszélgetésekkel mit akarnak hiszen mindenről tudok.Csak szánalom van bennem ezekután a csajok után.Hogy a picsába tud eddig süllyedni egy lány?! Szeretik Zsoltit ezért vetkőznek neki ill. küldenek aktot(én már ezt is szánalmasnak találom,nem igaz,hogy nincs bennük annyi varázs,hogy a személyiségükkel fogjanak meg valakit,annyit tudnak tenni,hogy kivetkőznek magukból és minden méltóságukat eldobják és,mint a nem is mondom micsodák felkínálkoznak,szóval ez undorító.) de ezekután még fogják és ki is teregetik,hogy mit csináltak.3 szavam van rá:Szánalom,szánalom és szánalom.Aztán még ők vannak oda.Komolyan mondom ha valaki ennyire hülye akkor ne csodálkozzon,hogy nem kell a pasinak ez esetben Zsoltinak.Zsoltinak pedig igazat adok.Ha valaki ennyire felkínálkozik azzal élni kell.

Ez az én véleményem!Lehet utálkozni és szidni de az ilyen lányok gondolkozzanak már el.Nekem ne jöjjön senki azzal,hogy én azért nem teszem ezt,mert ziher,hogy nincs jó alakom vagy valami ilyesmi.Csak szerényen annyit mondhatok,hogy sok lány sírva könyörögne a testemért,az eszemért ill. a lelkemért.Aki kételkedik eme tulajdonságaimnak annak annyit mondhatok lelehet ülni velem MSN-ezni és kiderül milyen személyiségem van ill. az,hogy finoman fogalmazva nem vagyok hülye.Aki pedig a testem akarja látni meglehet nézni nyáron eljössz strandra és nézheted.Nincs narancsbőr egy gramm sem rajtam,egy deka fölösleg sem és mielőtt valaki kitalálná nem anorexiás vagyok hanem izmos és nincs 2 kiló póthajra szükségem ahhoz,hogy valahogy kinézzek ill. 5 kiló sminkre.Szóval koc koc rólam.Nekem nincs szükségem arra,hogy annyira megalázkodjak,hogy csak a testemmel érvényesüljek.Én e nélkül is érvényesülök.Mos jön a kérdés mégis mire mentem vele.Nos kedveseim arra,hogy Zsolti engem szeret és nem titeket.És büszkén vállalom,hogy én lehetek a szívében nem pedig más.Szóval lehet gondolkozni mi miért történik.

A legszebb ennek a csoda oldalnak a szerkesztője(Zsuzsa) felvesz,hogy nem tudok e valamit Zsolti állítólagos öngyilkosságáról.Mondanom sem kell én nem állok le ezekkel!Nem gondolják,hogy majd elküldöm nekik azt amit én beszélgettem Zsoltival amikor öngyilkosságot követett el.Aki nem hiszi el annak csak annyit mondhatok,hogy én végig vele voltam és tudok ill. láttam is azt amit ők nem és meg ne kérdőjelezzék Zsolti szavait,mert már elegem van belőlük de nagyon.

Aki pedig a sok kamuka baromságával jön azért,hogy vége legyen Zsoltival annak annyit mondhatok,hogy szarok rájuk.Elegem van már.Nincs jobb dolguk,mint minket baszogatni.

A sok perverz csajnak meg annyit ha nem tudják lekötni a kurvaságot magukban akkor menjenek el dolgozni ne pedig itt sírjanak!

1 megjegyzés:

  1. Ezt a leosztást!

    Hajrá Adél! Oszd a sok hülyét!

    Nem értem,hogy a sok csaj minek fordul szembe ezzel a Zsolt gyerekkel.Tök normális az alapján amit mondasz róla,boldog vagy vele és hallomásból is tök szimpi de hiába a ribancok lázadoznak,mert téged szeret aztán kevrik a szart kegyetlenül.

    Az tényleg dúrva ha valaki csak a testével tud érvényesülni bár én ezt nem bánom XD

    Egy tuti nem kellene tényleg addig sülyedniük,hogy keveregnek,hazudoznak, ill. ribancá válnak.

    Kedves lányok:
    Adél egy csodálatos lány.Bármelyik lány sem ér annyit,mint ő.Sőt az összes csaj a világon még tizedét sem éri,mint ez a lány.

    Hihetetlen inteligens,rengeteg mély gondolata van,filozófikus lélek,remek humora van,nem lehet vele unatkozni,minden témához hozzá tud szólni....és még sorolhatnám ha ti ezeknek a belső tulajdonságoknak csak a negyedével rendelkeztek akkor már boldogok lehettek.

    És akkor még nem beszéltem: a külselyéről!

    Full szép csaj és van benne valami ami a többi lányban nem.Nem tudom mi is ez.Talán személyes báj.

    És akkor a teste.Na bassza meg.Aki azt láthatja.ÚÚÚ.Én onnan tudok ilyeneket,mert a pasija voltam.Egy tuti nyáron az a kis forró naci és az a top.Ó az a popsi az a lapos has...

    Na bassza már meg.Mindjárt meghalok.Na jó abba hagytam.XD

    Puszi a kocka hasadra: Jácy

    VálaszTörlés

Szia:)

Minden véleményre kíváncsi vagyok és elfogadom de a mások felé irányuló minimális tiszteletet elvárom!

Kérlek hagyj magad után legalább egy becenevet,hogy tudjam ki voltál.

Köszönöm,AES