Oldalak

2009. március 13., péntek

Alteregóm

Valaki nagyon hasonlít rám és az ismerőseim az ő tetteit akarják rám bizonyítani.

Nem tudom,hogy valaki direkt vagy véletlen csinálja a dolgokat de kezd nagyon idegesíteni.

Szeretném minden kedves ismerősömmel tudatni,hogy nem én vagyok a pasifaló aki a parkolókban kefél különböző férfiakkal.

Lehet,hogy a Jácint valamelyik volt csaja csinálja ezt velem bosszúból de közlöm,hogy senki se majmoljon,mert ha kiderül,hogy direkt csinálja az illető azért,hogy lejárasson olyant teszek amit magam is megbánok.

Szeretném tudatni a kedves hölggyel,hogy tudom,hogy Szilvi a neve és szeretném ha abbahagyná a dolgokat.Nem érdekel,hogy ő,hogy éli az életét csak azt szeretném tudni,hogy miért is intéz ellenem lejárató kampányt.Szeretném megkérni,hogy engem hagyjon békén.Nagyon nem tetszik,hogy kikezd mindenféle pasival és az én nevemet használja ehhez.Az igazi nevét is nagyon nehezen tudtam meg.

SZILVI ÁLLJ LE,MERT BAJ LESZ

2 megjegyzés:

  1. Nehagyd magad Adél veled vagyok

    VálaszTörlés
  2. Te figyi.Nekem volt egy olyan csaj ismerősöm akit Szilvinek hívnak és nagyon berágott rád.

    Akkor akart velem járni mielött veled kezdtem el.Mindig azt magyarázta,hogy te tehetsz a dolgokról,mert beleköptél a levesébe.Nem gondoltam volna eddig,hogy ilyeneket merne azért csinálni.

    Ne vedd biztosra,hogy ő az de most,hogy belegondolok nagyon hasonlít rád.Régebben szőke volt de mondjuk nem nagy szám szőkéből feketét csinálni.

    Na parálj majd én beszélek a fejével,hogy hagyjon békét neked,mert ha nem akkor visszatér a régi Jácy aki akkorát lekavar a csajnak,hogy leesik a feje.Nem hagyom,hogy bántsanak téged.

    Csók:Jácy

    VálaszTörlés

Szia:)

Minden véleményre kíváncsi vagyok és elfogadom de a mások felé irányuló minimális tiszteletet elvárom!

Kérlek hagyj magad után legalább egy becenevet,hogy tudjam ki voltál.

Köszönöm,AES