Oldalak

2011. december 22., csütörtök

A felejthetetlen "B"

Valahogy a csodálatos Zsófi+Adél párostól lehetett várni,hogy valami gikszer,kivitelezési hiba csúszik a számításokba....érdekesen alakult a B-be tervezett buli.

Nem vagyok csajos csaj,hétköznap főleg nem. Nem igazán köt le,hogy ha suliba megyek akkor úgy nézzek ki,mint valami amerikai nyálfilmből a bálkirálynő. Tök jó,hogy vannak olyanok akik ezt élvezik,én valahogy annyira nem. Épp ezért ha elmegyek otthonról akkor szoktam kicsípni magam. Buliba készültem tehát logikus számomra,hogy nem melegítőnadrágba megyek el. Valahogy anyukám nem igazán értett ebben velem egyet,nem igazán tetszett neki az ötlet,hogy télen miniszoknyába meg fűzőben menjek el buliba. Hiába az ellenkezés a felmenők részéről,engem nem lehetett eltántorítani,elindultam,hogy találkozzak kedves kis (nálam magasabb) barátommal:)

Felszálltunk a megfelelő buszra,majdnem nem szálltunk le a Sparnal:D De az utolsó percben leszálltunk. Igazat megvallva egyikünknek sem volt fogalma merre van a B...elmondták páran merre meg hogyan kell menni,de 0 térérzékünk van... Természetesen rossz irányba mentünk...majd bízva abban,hogy az új irány jó elindultunk felfelé egy dombocskán. Az egészbe az volt a vicces,hogy gyakorlatilag ott mászkáltunk ahova a kutyám jár állatorvoshoz. Kezdett fura lenni a táj...konkrétan rohadt nagy épületeket láttunk,zene meg emberek igazából semerre. Elbizonytalanodtunk és jött a zseniális ötletem.

Beugrott,hogy PP a környéken lakik. Visszakúsztunk odáig,írtam neki egy kedves kis üzenetet (éjfélkor) és volt olyan kedves,hogy kijött hozzánk:) Majd elmondta merre is kell menni. Miután kicsit bután néztünk rá...elkísért minket majdnem végig,kb. 20 métert kellett önállóan megtennünk.

Mit gondoltok?!? Hát persze,hogy jó helyen voltunk a Zsófival,fel kellett menni erre a buzi dombra...csak az utolsó métereken elbizonytalanodtunk. A hátrahagyott 20 méterünkön megint elkevertünk valamerre...de hihetetlen logikánknak köszönhetően bejutottunk a kóterhoz. Az volt a fura,hogy nem igazán nézett ki a buli bulinak. Zene idiótán szólt,a szó szerint. Betettek valami számot,5 másodpercet ment,kikapcsolták és 10-15 percig semmi. Valahogy nem így képzeltük el a dolgot. Belefutottunk egy kedves párba. Mondták,hogy nem is érdemes befizetni a belépőt,mert zene nuku,emberből 20 lézeng,azt ígérték a szervezők,hogy hajnali 2 felé lesz buli. HAJNALI 2?!? Könyörgök....éjfél volt....hajnali kettőig nem fogok ott állni,mint a pisztráng a dobozban. Szóval nem lettünk a B partiarcai,otthagytuk a fenébe.

Elindultunk a belvárosba,hogy beülünk a Mekibe beszélgetni kicsit. Amire odaértünk épp zárt:D Gondoltam benézünk az autós Mekibe. De ott is már csak úgy adtak ki kaját,nem lehetett beülni:D Így meg fenének volt kedve.

Kicsit megtörve elindultunk felénk. Zsófi taxit fogott,hogy hazatudjon menni,én meg megfáradtan tértem aludni:D

Azért akadtak vicces pillanatok. Kóternál mászkáltak a zsaruk. Én meg valljuk be csöppet kurvásan voltam öltözve,kicsit gyanúsan néztek rám. Talán annak köszönhetem,hogy nem igazoltattak,hogy a Zsófi normálisan nézett ki mellettem nem úgy,mint aki éppen várja a kuncsaftokat. 

Konzumnál meg megállt mellettünk egy autó,lehúzzák az ablakot.....rám nézett a Zsófi,hogy "szerintem most fussunk" XD Az ötlet jó volt de már a lábam sem éreztem XD 13 centis tűsarkúban végigmásztam a várost,én már nem futottam:D Valami Aladint vagy mi a rákot kerestek...franc tudta merre van :D

Szóval így ért véget a hatalmas bulink :D

2011. december 12., hétfő

Tényleg elmondom az igazat

Fura az emberi elme. Az egyik pillanatban meg mernél esküdni rá,hogy senki és semmi nem tudja elvenni tőled Őt de a következő pillanatban már a rezgő bokor árnyékától is félted.

Azért nálam ennyire nem vészes a helyzet. Egész istenes napom volt. Sokat gondolkoztam az egészen. Valahogy beszélnem kellene a dologról de nem tudom hogyan és főleg azt nem tudom,hogy mit is kellene pontosan mondanom. Egész magabiztosnak éreztem a dolgot de megint félek:/ Csak egy ember van aki "para" lehet....de ő megint előkerült. Kicsit mardos az ideg de megpróbálok pozitívan gondolkozni. Ha komoly esély latolgatásba kezdenék azt mondanám ez a jelentkező jobb,mint én,na értjük:D ez egy Miss szépség...viszont szerintem én mindig ott voltam,bármit el lehet mondani nekem,imádom a hülyeségeivel együtt és nem hiszem el,hogy a számára csak egy pajtás vagyok a mezőről... Rajtam nem fog függni a dolog...bár szerintem így is egyértelmű,hogy mi is a helyzet. De tényleg ki kellene böknöm:D Lenne bennem egy kis pia akkor talán menne. Nem is azon félek,hogy esetleg olyant mond ami nekem kedvezőtlen hanem azon,hogy megijed az egész dologtól...félreérti és talán nem is akar többet látni:/ Jó lenne egyszer egy semleges helyen kommunikálni vele. Mindig elhatározom,hogy beszélek de nem tudok:D El vagyok varázsolva tőle:/ Bár nem mutatom ki annyira,kicsit palástolom a dolgot de én magam sem tudom mit akarok ezzel elérni. Egyszer akkor is megmutatom mennyire szeretem(L) Igen,ez lesz a legjobb,legközelebb elmondom és kész!

Várom,hogy írjon a Zsófi,hogy megyünk e holnap B-be. Bár belebotlanék ott...Komolyan elmondanám:) Jó lenne tudni,hogy most mi is van vagy Ő mit gondol:/ Bár csoda történne és eljönne csak negyed órára is:)



2011. december 11., vasárnap

Kapcsolati háló

Pénteken már részt vehettem a csodálatos Coopos munkában:/ Meló viszonylag hamar elment,nem szakadtam meg közben:) Megismerkedtem egy lánnyal,Lillának hívják,nagyon jól kijövünk,remélem még lesz olyan,hogy úgy osztanak be,hogy vele melózzak,azt hiszem hasonlítunk pár dologban:)

Lányok hiányoztak a legjobban amíg otthon kellett lennem,nagyon megszoktam,hogy már reggel velük kezdek és gyakorlatilag az egész napot végig ökörködjük. Már csak azt nem tudom,hogy pont hogyan kell majd ledolgoznom ezt a 3 napot:/ Lehet hétvégén is be kell mennem vagy szünetben:/ Tényleg nem tudom:(

Napról napra jobban csalódok a férfiakban:) Nem értem valahogy ha valakinek van barátnője akkor miért kell másnak is azt a bizonyos szelet csapni....miért kell a párjából gyakorlatilag hülyét csinálni....undorítóak az ilyen hapsik,sajnálom,ez a véleményem. Az ilyeneknek az kell,hogy egy csaj csinálja meg velük azt amit ők szoktak....talán ráébred,hogy nem éppen normális amit csinál:)

Apropó pasik.... Szerintem mindenki rájött már,hogy bizonyos szinten de védem a magánéletem. Nem teregetek ki mindent,csak egy bizonyos szintig engedem,hogy bele lehessen tekinteni. Lacival mi annyiszor de annyiszor összevesztünk és kibékültünk de a vége mindig ugyanaz lett,nem változott semmi csak egymás idegein táncoltunk. Egy ideje már barátokként próbáltuk kezelni  a dolgot de így sem ment....nem tehetek róla,úgy érzem túlreagálta ezt az egészet,úgy csinált mintha a férjem lenne,mindenkire ugrott szinte és a saját hibáit képzelte be másba. Nem azt mondom,hogy én nem hibáztam,mert ez hazugság lenne! Aktív részem van abban,hogy még csak a barátságnak sem maradt semmi híre....sajnálom tényleg de ez nem ment....jobb lesz neki is,nem akarja belátni de jobb ha nem foglalkozunk a másikkal.

Szükségem van a barátaimra,jobban,mint valaha. Épp ezért drága bnőmmel Zsófival kedden elmegyünk bulizni B-Klubba. Egyenlőre fogalmam sincs hogyan találunk oda vagy mi lesz de már várom,ránk fér egy kis lazulás. Az a gondolat nem hagy még nyugodni,hogy másnap dolgoznom kell menni....remélem nem csapom nagyon szét magamat:D Kicsit aggódok még azon,hogy totál pasi nélkül megyünk...Nem képzelem be,hogy nagyon érdekes vagyok vagy stb...csak nem szeretném ha valami részeg idióták nyomulnának ránk vagy belénk kötnének. Mindenesetre a félelmeimnek nem adok teret és várom,hogy tombolhassunk együtt:)

Bárcsak megjellene a buliban valaki:) 5 perc is annyira jó lenne *-* ......

Holnap ismét vár a munka,lehet most nem 8,5 órát leszek hanem 9,5-et vagy többet,attól függ mit mondanak a pótlással kapcsolatban:/


2011. december 8., csütörtök

Rudolf the red nosed reindeer and my friends(L)

A bejegyzés címével magamra utaltam. Réges régen még valamikor általánosban az egyik angol órán meghallgatunk karácsony alkalmából egy Rudolfos nótát,imádtam. Próbáltam megkeresni youtube-on de csak idiótaságokat adott ki:/
Én is kb. olyan remekül nézek ki,mint ez a kedves kis rénszarvas:) Voltam dokinál,mandulagyulladásom van....Meglepetnek nem mondom magam,várható volt a dolog. A hűtőkamrába mászkálok állandóan,hűtőkbe pakolok. Az üzletben lévő hőmérséklet és a hűtőketyerékben lévők között elég nagy a különbség kivédhetetlen,hogy az ember beteg legyen. 5 féle gyógyszert szedek,lassan meggyógyulok de így nem voltam dolgozni ugye. Izgatottan várom mikor kell ledolgoznom ezt a 3 napot,szerintem szombat-vasárnapra beosztanak és elintézik ezzel de majd kiderül. Csak ne tegyenek megint hűtőhöz....nem szeretek beteg lenni:)

Annyira érzem,hogy változok és jó irányba:) Akik régóta ismernek tudják,hogy sajnos nem a legjobban alakulnak a dolgaim és hajlamos vagyok a mélabúra :/ De valahogy nyitottabb vagyok az emberekre,mások véleményére,magára az életre.

Sokan csak panaszkodnak nekem. Néha lelki szemetesnek néznek,szeretek másokat meghallgatni és megpróbálok segíteni de nem vagyok Isten,hogy olyan problémákon is tudjak segíteni aminek hozzám nincs semmi köze.

Sokat beszélgetek PP-vel,rengeteg mindent tanultam tőle,ezt nyíltan ki merem mondani. Épp az egyik nap mondtam neki,hogy mondja el nyugodtan ő is a problémáit,hiszen szinte mindenki csak ezzel kapcsolatban kommunikál velem....Erre az volt a válasza,hogy nincs min keseregni,mert vannak barátai,van hol laknia,van mit ennie,van kis pénze,suliba jár...nem is kell ennél több:) Nem szó szerint idéztem de ez volt a lényege. És mennyire igaza van! Nem kell mindig keseregni,örüljünk annak amink van. Én sem kesereghetek:) Szerető családom van,vannak igaz barátaim,egészséges vagyok,van hol élnem,amire szükségem van azt meg tudom venni,tanulok és lesz szakmám,meg persze nem feledkezek meg arról sem akitől okos dolgokat tanulok:)




2011. december 6., kedd

Csemege kijut mindenkinek,nekem is

Nem mondhatnám a hétvégémet túl izgalmasnak...gyakorlatilag csak sokat aludtam..kezdtem beteg lenni.

Hétfőt nagyon nem vártam. Csemegéznem kellett. Utálok ott lenni. Egyszerűen nehéz megállapítani,hogy a sajtból mekkorát kell levágni,hogy pont 15 deka legyen..az emberek meg bunkóak és ragaszkodnak ahhoz amit kérnek...Nem vagyok nagy társasági ember,itt meg állandóan emberekkel kell foglalkozni de a jó oldalát nézem. Kedvesebb,elnézőbb lettem az emberekkel és méginkább javult a kommunikációs készségem.

Ma már nem mentem melózni,mert a hétvégén kezdődő betegség már elviselhetetlen formát öltött,el kellett mennem orvoshoz. Csodák csodájára senki sem volt előttem így várnom sem kellett sokat. Remélem reggelre jobban leszek és be tudok menni dolgozni.Nem szeretnék pluszba hétvégén is bejönni,hogy meglegyen a 120 órám.

És amíg nem felejtem el,boldog mikit mindenkinek:)

2011. december 3., szombat

Close your eyes, and you'll see that you're really need!

Mindig,mindenki színt játszik. Álarcokat váltogatunk,ebből áll az életünk. Alkalmazkodni kell a környezetünkhöz vagy a társadalom nem fogad el minket. Ha nem is egy egész közösség kedvéért történik a színészkedés akkor egy ember kedvéért.

Próbáltam más lenni,mint vagyok. Azt hittem ez jó dolog de be kell látnom,hogy nem:) Nem akarom,hogy azért szeressenek amilyen nem vagyok.....azért szeressenek aki vagyok,ha ez nem tetszik nekik akkor pedig simán nem kell velem foglalkozni. Inkább leszek kevesebb emberrel körülvéve akik ismernek,szeretnek,mint sokkal akik nem is az igazi Adélt ismerik.

Soha,senki kedvéért nem leszek más. Büszke vagyok magamra,büszke arra,hogy ilyen vagyok. A gyengeségeim is erőssé tesznek,a hibáim egyedivé,ezektől vagyok legyőzhetetlen. Csak pozitívan fogok gondolkozni,semmiféle ártó gondolatot nem engedek az elmémhez férkőzni:) Ezt a mai naptól nem felejtem el.

2011. november 28., hétfő

Az első munkanap

Már tegnap nem túl nagy örömmel gondoltam a mai napra....valahogy 15 nap a Coopban nem tűnik jó mókának. Szeretek ott lenni..de az utóbbi napok nem igazán jöttek össze.

Tegnap derült ki végleg,hogy a Kriszti Pesten marad,magántanuló lesz...Örülök annak ha boldog,igazán! De félek attól,hogy elhamarkodta ezt a dolgot...kicsit olyan,mintha magamra hagytak volna,sőt nagyon olyan.

Laci is hiteget,hogy fontos vagyok neki....én barátilag szeretném a kapcsolatot tartani de ő is csak ígérget:) "Fent  lesz neten" aztán el van tűnve. És megkapom,hogy én nem törődök vele. Ha így lenne be sem engedném a házba.

Maga a meló egész jól elment,beszélgettem a csajokkal,pár vidám perc is jutott hála a kedves ismeretlennek.

Valahogy az egész tegnapi nap arra sarkalt,hogy jól berugjak,de nem volt kivel...egyedül meg végkép nem akartam,az már tényleg a világ legszánalmasabb dolga lett volna.

Hiányoznak a barátok,hiányzik ő,hiányzik aki foglalkozik velem. Itt az ideje a változásoknak.

2011. november 26., szombat

Titokzatos ólak eredménye

Nagy várakozással tekintettem az idő elé amíg kiderült mit is rejtenek a titokzatos ólak. Végre kiderült:
-Pillangókert
-Mormotavacok
-Retró tyúkol +
-Szentjánosbogár röptető
-Jávorszarvas kifutó
-Birkanyíró állomás
-Angórasimogató
-Retró kaptár +
-Tehénistáló 1 szint sárga ebből 2-t kaptam

Úgy érzem megéri megpróbálni másnak is vennie,mert eléggé fullos dolgokat dobott a rendszer nekem is,ráadásul ólakként 800 TP-vel gazdagodunk. Szintet is léptem,most vagyok 53 és már áfonyát is tudok vetni,remek:)

Farmerama

Jelenleg épp a Farmerama világa ragadt magával. Egész jól haladok,most vagyok 52-es szinten de hamarosan 53 leszek:) Mint a játék elnevezése is utal rá ez egy kedves kis termelős,állat tenyésztős,piacon termény eladós játék. Ha csak ennyiről szólna az egész akkor elég unalmas lenne. Azt szeretem benne,hogy az alkotók 2-3 naponta vagy legalább hetente valami különleges akcióval,új funkcióval feldobják a játékot.

Néhány kép a játékból(katt rá és nagyban látod):)
Épp vándor cirkusz tanyázik újdonságként farmon

Tyúkok,nyulak és titokzatos ólak:) 
Simán vetegetek éppen,az a kedves kis tábla alul azt jelenti,hogy most dupla tapasztalat pontot kapok 24 óráig

Kíváncsi vagyok,hogy a titokzatos ólakból mi fog fejlődni. Olyan,mint a Kinder tojás,nem lehet tudni mi lapul benne. A vándor cirkusznál a kedvencem a vakond csapkodása:D Ilyen kis üregekből elő bújnak a vakondok és minél gyorsabban minél többet kell megütni. Ez alapján kapsz zsetonokat amiket ajándékokra lehet beváltani. Most tojás fára és denevér barlang az áhított célom:) 

Akit érdekel a játék az a  farmerama.bigpoint.hu oldalon tud regizni. Valami nem tiszta akkor szóljatok,segítek elmagyarázni. Aki szeretne a szomszédom lenni az vegyen fel szomszédnak, AngelEmoStar-ként vagyok fent vagy adja meg a nevét és felveszem én.

Média-marketing kontra pszichológia

3 hét gyakorlat,utána jön a félév,szint vizsga,verseny(ha pengén teljesítek akkor felmentést szerezhetek egyes vizsgatárgyak alól és nem kell vizsgáznom)év végi vizsga. Nagyon tömören áttekintve ilyennek ígérkezik az elkövetkező félévem.

Sokan azt hiszik ez a kereskedő technikum valami gagyiság és egy egyetem vagy egy fősüli sokkal nehezebb. Az utóbbi 2 felsorolt intézménynek még nem voltam tagja de bizton állíthatom,hogy aki teljesíteni akar vizsgán annak fel kell kötnie a nadrágját. Nem számoltam össze pontosan mennyi de kb. 150 tételünk van.Ebből 50 angolul.

Nem mondható a napjaim alaptevékenysége izgalmasnak,suliba lehúzok 7 órát,hazaérek és tanulok,tételezek.

Elég sürgető kérdés lett a továbbtanulás,mint téma. Nem igazán úgy tervezem az életemet,hogy bolti eladóként fogok senyvedni. Vége a sulinak akkor lerakom a külkereskedelmi ügyintézőt amíg nem kezdődik meg az új tanév a felsőoktatásban addig pedig dolgozok. Lemondtam elég szépen a Kodolányiról az utóbbi időben de nem adom fel,egyre élesebben körvonalazódik mit szeretnék csinálni és ehhez bizony szükség van a nagy álommá vált sulimra. Média-marketing szakon kívül még pszichológia ami jobban érdekel. Apropó az emberi elme,ehhez kapcsolódóan itt egy videó aminek az alkotóival elbeszélgetnék az biztos :D
Személy szerint kisebb sokkot szenvedtem el a videótól. Ötletes de nem biztos,hogy minden rendben van a kitalálójával XD

2011. november 25., péntek

Mr. Ismeretlen

Tudtam én,hogy ma kell megint elkezdeni blogot írni:)

Most jöttem meg a Coopból ahol ismét 3 hétig leszek látható. Köszönet érte Istennek...:D Bementünk a Krisztivel megkérdezni,hogy mikorra menjünk. Ahogy belépek a boltba kit látok?:O Azt a bizonyos fickót akit nem nevezek nevén,mert nem tudom mi a neve. Kicsit lányos zavaromba lettem,kikerültük,elmentünk megkeresni a főnököt. Most komolyan....mennyi annak az esélye,hogy találkozok olyan emberrel aki 2 naponta van az üzletben és akkor is 15-20 percet?!? És pont most van ott amikor belépek.....hm....érdekes:)

Miután elintéztük a dolgunkat hajtott a vérem és vissza akartam menni megnézni a srácot. A tervemben ott volt a bökkenő,hogy ő meg szembe indult velem...meguntam a játékot és a kasszák felé vettük az utat a Krisztivel. Amire oda értünk a fószer a kasszák melletti italos részt töltötte. Érdekes.....micsoda véletlenek vannak:D

Majd az elkövetkező egy hónapban oknyomozó leszek és kiderítem amit akarok,legalább a nevét:D

Üresség

Elég zavaros időszakon vagyok ismét túl. Sok minden történt. Túl részletezni nem igazán szeretném. Nagyobb címszavakban elmesélve: kibékültem a Lacival,elköltöztem itthonról,falusi lány lettem,összevesztem a Lacival,számomra elfogadhatatlannak ítélt dolgok részese lettem én is,hazaköltöztem,tanultam,mint egy kis angyal.

Nos,valami ilyesmi zajlott az elmúlt napokban,hetekben. Az a legfurább az egészben,hogy azt érzem,hogy valami hiányzik,valami szinte sikoltva vonja magára a figyelmet...Nem igazán tudtam,hogy mi az...most már tudom,az álmaim és a blog:) Imádok írni és a látogatottságból ítélve néhányan még kíváncsiak a hülyeségeimre. Arra alapozom,hogy 0 új bejegyzéssel is több,mint napi 100 látogató az sok. Próbáltam valami jópofa külsőt kölcsönözni a dolognak de végül maradtam ennél. Nem akartam valami túl csicsázott anti Adélos dolgot hátrahagyni.

2011. szeptember 21., szerda

Névtelen

Mindig is azt gondoltam róla,hogy Ő különleges ember,hol napi szinten órákat beszéltünk,hol nem tudtunk a másikról semmit hónapokig. Itt volt az utóbbi időszak,rengeteget beszéltem vele,gyakorlatilag talán minden lépését tudtam,azt is amit nem Ő árult el,hanem kikövetkeztettem. Nem véletlen beszélek utóbbi időszakról...mert ami most van az egy nagy rakás szar:) Remek barát és jó ember...de el lett szúrva ez az egész,jobb volt amíg csak puszta barátág volt,bár talán sosem volt ez egy szimpla dolog. Én nem keresem,ő sem engem,ha nagyritkán beszélünk akkor sem jutunk túlzottan tovább a hogyvagynál. Ma valami bugyuta verset is írtam neki pedig mostanában ritka az ihlet,de ezt meg kellett írnom:S Szarul érint ez az egész,ismét mínusz 1 ember akit imádtam. Annyira úgy érzem,hogy én csesztem el:/ Hiányzik(L)

Más emberek,hogyan kezelik az ilyen helyzeteket? Egyáltalán gyakori az ilyen vagy csak én sodrom magam állandóan ilyen szitukba?!?

2011. szeptember 18., vasárnap

Érzelmek és anyagiak a kutyák világában

Mint az emberek többsége (főleg a személyes ismerőseim) tudják kutya mániás vagyok,imádom őket,mindegy,hogy kicsi vagy nagy,fajtiszta vagy keverék,szép vagy fura. Az a lényeg nálam,hogy kutya legyen. 2 blöki boldog tulaja vagyok. Az egyik Jared (tacsi keverék) a másik pedig Lucenne aki jelenleg sajnos nem velem lakik ugyanis nagyon nagyra nőt és anyukámék már nem engedték:( ezért most Lacinál van falun.

Lehet,hogy úgy alakulnak a dolgaim,hogy elköltözök a belvárosból,amint meghoztam a végleges döntést vagy biztos dolgot tudok azt megírom itt is. De maga csak a lehetőség a költözés miatt is eszembe jutott,hogy szeretnék még egy kutyust.

Fajtiszta kutyára azt mondják,hogy befektetés hiszen egyszer megveszi az ember,utánna pároztatja többszörösen visszajön a kiadás. Nem tudom....ebben a kategóriában is vannak kedvenceim,de aggaszt a beltenyészet,minden fajtának már van egy jellemző betegsége ami sajnos nagy valószínűséggel elő is fog jönni az adott kutyusnál. A beruházásra visszatérve pedig....úgy érzem,hogy egyes emberek kicsit elszálltak már.Én elhiszem,hogy hihetetlen nagy múlttal rendelkező családból származik a blöki de azért,hogy egy yorkiért 100 000 Ft-ot kérnek szerintem már kicsit túlzás. Persze a tenyésztők oldaláról szemlélve jogosak ezek az árak,ha van aki megveszi ennyiért miért adnák olcsóbban. Gondolkoztam azon,hogy mi az az összeg amit még max. kiadnák egy kutyára. Végül arra jutottam,hogy tenyésztőnek nem hiszem,hogy valaha is fogok fizetni:) Mindjárt kiderül minek.
Husky

Border collie
Az én Jaredem álmodik(L)

Maradok a Misinánál. Aki nem tudja miről van szó annak itt a link. Ez egy menhely,rengeteg kutyus várja itt a gazdikat. Oltva,ivartalanítva,csippelve kapjuk meg a kiválasztott kutyust. Egyáltalán nem kell attól tartani,hogy bemegyünk és ránk akarnak sózni egy kutyust,nagyon nyugodtan körül lehet nézni,akár órákat is lehet sétálni,a kiválasztott blökivel ismerkedni. Vannak kölyök,felnőtt és idős kutyusok is. Fajtiszta rajongóknak üzenem,hogy fajtiszták is!

Én azért választok innen kutyust,mert sokkal hálásabb,mint egy olyan kutya aki nem ismeri milyen a nélkülözés,jobban tudnak szeretni. Voltam a menhelyen nem egyszer és az itteni állatok nagyon zsúfoltan élnek,én mindig sírva jövök ki,mert nem tudok minden kutyát elhozni és segíteni neki,rossz nézni,hogy bemegy az ember és ezek a kutyusok leülnek az ember elé és sírnak,hogy vigye el őket:(

Lehet,hogy nem vagyok gazdag de inkább az itteni kutyusoknak viszek 15 kiló tápot ahelyett,hogy tenyésztőnek adjak 40 000-et. Egy tenyésztett kutyus úgyis gazdára talál de egy menhelyinek talán mi jelentjük az utolsó esélyt. Aki kutya vásárláson gondolkozik látogasson el a Misinába,egy próbát megér,ha nem találunk olyan kutyust aki tetszik nekünk még mindig el lehet menni a tenyésztőhöz,legalább adjunk lehetőséget az itteni kutyáknak a kitörésre.

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet a menhely kérlek látogass el a honlapjukra ott minden információt megtalálsz róluk,ha kérdésed van én is válaszolok:)

2011. szeptember 17., szombat

Kallódva a világban

Nem szeretek segget csinálni a számból de valahogy mindig sikerül. Egy hónapja írtam utoljára és csak röpke nyaralásként említettem amíg nem leszek....aztán lett a dologból a már fent említett hosszú távollét. Hiába ígérem,hogy írni fogok ha nem úgy jön ki a lépés ahogy tervezem. Nem is ígérgetek ezentúl,mert semmi értelme. Facen posztolom ha írtam,így akit érdekel megtudja onnan nem kell fölöslegesen a blogot nézegetnie. Akinek még nem vagyok ismije facen itt jelölhet:
http://www.facebook.com/AngelEmoStar

Nem mondhatni,hogy történt valami eget rengető dolog az életemben,nem nyertem meg a lottót,nem lettem híres író,nem lett gyerekem:D Szóval nagyon nagy események nem történtek,szokásos Adélos dolgok viszont igen. Most tanulok egy kicsit aztán folytatom agyament ömlengésem ebben a csodálatos blogban:)

2011. augusztus 10., szerda

Falvazás

Megyek világot látni azaz nagyiékhoz Szebénybe. Sokat fényképezek,hazaérek akkor megírom mi történt. Legkorábban vasárnap jelentkezek,addig biztos ott vagyok:)

Drága mucijaim,nem biztos leszek neten,valakivel történik valami érdekes az írjon komit ehhez a bejegyzéshez és akkor biztos eljut hozzám,facem tököl az nem biztos jó...

Jó hepajt addig mindenkinek.
Kis zene:)

2011. augusztus 9., kedd

Siófuck történések

2011.08.04 csütörtök
Ez lemaradt az előző bejegyzésemből. Imádom a magyar jogrendszert és az intézkedéseket,szerintem kissé el van rontva az egész,bolhából csinálnak elefántot,de az olyan hiányosságok amik üvöltenek azokkal nem foglalkoznak. Erre jó példa ami velünk történt.

Dáviddal elmentünk megvenni a jegyeket a vonatra. Azért esett végül a választás a vonatra,mert a Dávid olcsón tud vele közlekedni ráadásul még egy embernek jó áron tud jegyet szerezni. Mondtam neki,hogy üdülésiből vegyünk jegyet,mert anyukámnak sok van, nem kell legalább kp-t költeni,megveszem belőle a többieknek is a jegyet,majd kifizetik. Valahogy eleve baljós érzésem volt ezzel az egésszel kapcsolatban de szüleim megint arra fogták,hogy én csak vészmadárkodok... Az utcánk végében van egy MÁV jegyiroda,ide indultunk először de ez zárva volt,miért is ne akkor lenne zárva amikor nyár van és a legtöbbet utaznak az emberek,rendkívül logikus. Lesétáltunk az állomásra,kikértük a jegyeket,akartam fizetni az üdülésivel erre a nő,hogy kéri a személyim. Mondtam neki kedvesen,bájosan,hogy anyukám nevén van. Erre közölte a hölgy,hogy nem adhatja oda a jegyeket csak ha személyivel megjelenek anyukámmal. Ez csak szerintem vicces? Egy 4 030 Ft-os tételről beszélünk nem milliókról...Itt nagy hangsúlyt fektetnek abba nehogy csaljon az ember,bár nem hiszem,hogy ez csalásnak minősül. Kozmetikushoz is anyám csekkjén járok,érdekes ott nem probléma. Apró dolgoknál nagy elővigyázatosság,de mi van a nagyobb dolgokkal. Ugye bárki kiadhatja magát ügyvédnek,nem kérnek semmilyen papírt,ebben az volt a legszebb,hogy hivatalokban és a városházán is intézkedett és senki nem kért tőle papírokat.....ugye erre nem kell figyelni. Aki nem érti ez,hogy jött ide annak annyit,mondok,hogy egy régi ismerős(sajnos....). Végül otthagytam a jegyeket,mondtam,hogy majd visszamegyünk érte.

2011.08.05 péntek
A kis csapat összeállt,én,Alíz,Laci,Dávid. Reggel anyukám is elkísért minket ugye,hogy odaadják a buzi jegyeket....megvettük hazaútra is nehogy Siófokon is elkezdjenek kötekedni a dolgokkal:D

Maga az út elég hosszú volt,gyakorlatilag 6 órát utaztunk. Útközben meg érdekes útitársaink voltak. Volt egy büdös család,egy iskolás csoport meg egy darázs ami ráesett az Alízra,majd a Dávid leverte és rám esett:D Köszi Dávid innen is:P

Megérkeztünk,felmértük a terepet és nagyon hamar ráébredtünk,hogy fogalmunk sincs mi merre van. Hiába nyomtattam itthon térképet,rosszul kezdtük el nézni szóval nem sokra mentünk rajta. Végül a férfiak megfejtették(nagy szenvedések árán) és elindultunk a jó útvonalon. Következett a 6 km-es gyalogolás. Végül odakeveredtünk és következett egy újabb fázis az életünkbe.

Az ominózus sátrak felállítása. Sikeres módon persze,hogy rossz helyre lett először összerakva a cucc,szóval költözhettünk odébb. Végül fel lett állítva a hadiszállás,gyorsan átöltöztem,mert sietnem kellett egy találkára.
Kicsit idegbeteg voltam,mert siettem a fiúk,meg egy km-el hátrébb voltak....én lettem a bunkó,hogy minek hagyom ott őket,hát minek,minek,mert PP-vel volt talim.

PP busza késett kicsit,de odaért az a lényeg,bemutattam a többieknek és külön vált a kiscsapat,én PP-vel mentem el,többiek meg beültek egy sörözőbe. PP-mmel mindig olyan vicces. Most is vettünk azaz meghívott fagyizni,gondoltam kérek egy nagy adag csavart vaníliát,hát nem kellett volna. Gyerekek,mint a rossz vanília puding csak hidegen:S Jaj,és akkor még a tölcsérem is széthúlott és tiszta fagyi lettem. Többi dolgot nem részletezem ki,de elképzelni nem lehet miben volt részem,izgi volt,nem kell rosszra gondolni:)
Magához a helyzethez illik,szeretjük a "kínzást"

Végül elköszöntem PP-től és kerestem a többieket,kocsmában leltem rájuk,már jó volt a hangulat,túl jó. Íme néhány kép a mulattságról.





Nem vagyok egy parti gyilkos de a többiek azért kicsit eltúlozták ezt a dolgot. Odaértem mondtam nekik,hogy el kellene menni kajálni is,de "várd meg a kör végét,mindjárt végzünk",ja,végeztek,még 3 órán keresztül jöttek a körök. Azt mondják az emberek részegen mutatják meg az igazi arcukat. Volt pár érdekes mondat,meglepődtem,volt akiben csalódtam de ez van.

Hazafelé mivel én voltam az egyetlen józan ember én irányítottam a népet. Lacival volt a legnagyobb para,őszintén megmondva hatalmasat csalódtam benne!

Maga a sátorban alvás tök jó volt,főleg akkor lett volna jó ha hagytak volna aludni is,igaz Laci!?!

2011.08.06 szombat
Fiúk megmártóztak a Balatonban. Mi kihagytuk elég hideg volt,meg okos fejemmel otthonhagytam a bikinim:D Egyszál tangában meg melltartóban nem akartam pancsizni:D Végül összeszedtük a sátrat és elindultunk a vonatra. Útközbe beugrottunk egy étteremben,fini gyümisalit ettem és ananászlét ittam. Hazafelé szórakoztunk a vonaton és kilógattuk a fejünk az ablakon.

Maga ez a kis kikapcsolódás jó volt,abban maradtunk,hogy megismételjük:)



Siófuck az előkészületek

Még nyár sem volt amikor a tervek között szerepelt,hogy el kellene menni valahova kicsit lazulni. Az elmúlt 2 hét alatt kaptam észbe,hogy lassan vége a nyárnak és nem voltunk semerre. Ennek nagyrészt persze az az oka,hogy mindenki a nyári gyakorlatát töltötte ráadásul nem is egyszerre,augusztus lett amire szinte mindenki szabad lett.

Kis bosszúság is van ebben. Vannak olyan ismerőseim akik jajgatnak,hogy menjünk már el valahova,de amikor kitalálom, leszervezem mindig valami agyament indokkal visszamondják. Csókoltatom őket innen is. Nem kell velem jönni csak akkor ne nyavalyogjanak,mert egyrészt unalmas,másrészt nem csak velem hanem a többiekkel is kiszúrnak,mert belekalkulálom őket a létszámba,úgy szervezek,majd amikor visszamondják kezdhetek mindent elölről. Ezen már nem idegesítem magam csak valahogy nem értem az ilyen embereket,majd talán egyszer megértem:D

Több verzió kavargott,volt olyan is,hogy Kaposvárra megyünk de végül Siófok lett belőle. Nem véletlen adtam a bejegyzésnek azt a nevet,hogy Siófuck. Épp leszokóban vagyok a csúnya beszédről szóval annyira nem részletezem ki,de kellemes kis szórakozás volt lefoglalnom mindent,megszervezni.

A legnagyobb kérdés az volt kik jönnek. Alaptervek szerint lettünk volna 8-an de ilyen-olyan indokokkal(volt persze akinek jogos volt a bánata) végül 4 főre redukálódott a csapat. Izgatottan vártuk a pénteki napot ami az indulást jelentette számunkra.
Olyan kis idióta ez a szám,de mi is azok vagyunk:)

2011. augusztus 3., szerda

Nők és a szépség

Ez az egész téma most abból ered,hogy épp hazaértem a kozmetikustól és ennek hála csomó gondolat kavarog bennem:)

A mai világban sokmindent elvárnak egy nőtől,sőt nem csak tőlük hanem a férfiaktól,gyerekektől is. Ez nem feltétlen baj,hiszen ezzel az emberek igényesebbek de mi van abban az esetben ha az igények szinte kielégíthetetlen vágyakat és ideálokat szülnek? Bekapcsoljuk a tv-t vagy csak a neten böngészünk a lányok többségének fenékig érő haja van,hibátlan az arcuk,vékonyak emellett nagy cicijük van. Nem tudom természetes módon ez így egyben kiknek adatik meg de szerintem nagyon kevés embernek olyan 0,001 % szerintem.
Szerintem nagyon szép volt nagy cici nélkül is:)

Plasztikázva
A képeken Ayler Lie szerepel,régebben pornózott de az emberek nagy része Basshunter klipekből ismerheti. Na ha minden igaz valami ilyesminek kellene mindenkinek lennie,legalábbis az elvárások szerint. 

Az a baj,hogy az emberek elfelejtik,hogy akármilyen csodaszép is pl. Ayler rohadtul nem így néz ki ő is smink,póthaj,pótcici meg mondjuk 2 hét eddzéskihagyás és retusálás nélkül. A mai gépesített világban természetes,hogy retusálgatnak a képeken de biztos,hogy azt kell látnia a fiataloknak,hogy így kell kinézni? Nem azt mondom,hogy baj,hogy nem pl. azt kell elméletben követni,hogy 200 kilós bálnák legyünk de vannak lányok akik túlzásba esnek és szarrá plasztikázzák magukat.
Nem volt sokkal szebb alapból?

Csak ennyi....Jézusom
Képek jól példázzák az elrontott műtéteket. Talán aktív önértékelési problémájuk van a hölgyeknek. Azt hiszik ettől szebbek lesznek. Nem ítélem el a műtéteket,van amikor jogos és jó,hogy van. Pl. én is cicit fogok csináltatni de nem azért,hogy másnak jobban tetszek hanem azért,mert ez nekem fontos.

Van valami olyan mondás,hogy a szépség belülről fakad. Ez sok esetben igaz hiszen túl sokáig nem a legjobb társoság egy barbi baba ha nem tudsz vele egy mondatot sem váltani,kis ideig talán. Fontosak a belső értékek de a mai világban rá kell segíteni mindenre,van aki ezt sminkkel teszi,van aki már a műtétekhez folyamodik és sajnos van aki túlzásokba esik. Minden esetre ne feledje el egy lány sem az a legjobb ha nincs rajtunk semmi smink,benézünk a tükörbe és elégedettek vagyunk,ha még a párunknak is tetszünk úgy az pedig már fenomenális:)



2011. augusztus 2., kedd

Palkóm és PerverzPajtim:)

Igazából egy egyedi emberkének tartom magam:) Nem abban az értelemben,hogy nincs nálam jobb,szebb,okosabb,hanem abban az értelemben,hogy személyiségileg és ötletileg egy egyedi figura vagyok. Nem a legkönnyebb elviselni engem,mert hihetetlen hangulatember vagyok,nőlétemre megmondom a véleményem,ha épp csúnyán akarom kifejezni magam akkor azt úgy teszem. Szóval én Adél vagyok:)

Van nem is egy olyan ember az életemben akik sokszor odafigyelnek rám,de igazat megvallva legnagyobb részük haver. Azonban akadnak páran akik tényleg barátok és közülük a számomra legfontosabb 2-t kiemelem. Megérdemlik,mert én nem viselném el magam,ők viszont ezt napi szinten megteszik méghozzá nem is akárhogy hanem derekasan helyt állnak:)

Drága Palkóm:)
Tényleg olyanok vagyunk,mint a rokonok. Már szinte abnormális,hogy mennyire tudjuk a másik hülyeségeit,mennyire tudunk nevetni fél szavakon is. Csodálom,hogy a zavaros érzelmiéletem ellenére is vagy nekem. Nem könnyű nekem tanácsokat adni,de neked mindig sikerül,remélem néha én is tudok okos dolgokat mondani. Elképzelni sem tudom milyen lenne ha napokig nem beszélnék veled nem tudnám mi történt veled:) Az életem része lettél,tényleg nem tudom milyen lenne nélküled. Azok a sztorik amiket mi tudunk...hajaj:D Megérne egy könyvkiadást az biztos.

Egyetlen PerverzPajtim azaz PP-m:)
Hát ő egy külön kategória. Megfogalmazhatatlan milyen emberke ő. Annyira azonos hülyeségeink vannak,hogy még mindig meglepődök rajta. Hiába mi vagyunk a legperverzebbek a világon:) Ha nagyon rossz kedvem van ő az a személy aki mindig mosolyt csal az arcomra,imádom a hülyeségit. Már pár éves az ismeretségünk(neten),csak eddig a személyes dolgok maradtak ki,most már ezek is pótlás alatt állnak és remélem sok közös élményben lesz részünk,nagyon sokban:) Napi kapcsolattartás itt is megvan,annyit irogatunk minden nap,hogy nap végére néha fáj a kezem,jó hajnalokig beszélgetni vele....én ennek örülök:) Minden nyűgöm,bajom tudja és orvosolja is hasznos tanácsokkal vagy ha kell ráébreszt,hogy ne legyek hülye. Olyan szerelemmel tudunk beszélni a kutyáinkról,megérti a blökis hülyeségeim. Egyszerűen imádom(L)

Vannak még akik szintén fontosak de most eme nagyszerű 2 ember került terítékre:) Tessék figyelni és lehet rólatok is lehet majd olvasni.

Kevesebb

Épp azt figyeltem,hogy évről évre egyre kevesebbet írok blogot,bejegyzések száma is ezt mutatja meg ugye tapasztalom is,meg ti is. Nem tudom igazából másra fogni tényleg a dolgot,mint,hogy felnövök szép lassan és annyi minden más dolgom van (vagy csak lusta vagyok),hogy nem írok ide.

Származott jó és rossz is a blogból. Jó,hogy megismertem jópár embert,igaz azóta már nem olyan a kapcsolat velük,mint anno,de akkor sem felejtem el hangsúlyozni,hogy tanultam tőlük! Rossznak azt nevezném,hogy egy blog mindig pillanatnyi érzéseket fejez ki,néha öröm,néha düh....és az emberek ezt hajlamosak elfelejteni....ért pár atrocitás de ezeken is túl vagyok. Ha más miatt nem de arra feltétlen jó a blog,hogy az ember levezesse az indulatait,kiírja magából ami bántja. Nekem is lenne mit írnom:)

2011. július 24., vasárnap

Elfarkasodó világ

Valahogy ez a bejegyzés és vélemény elég régóta érlelődik bennem de most napvilágot lát. Nem tudom,hogy azok a csajok akik tényleg szépek vagy szeretik a pasik figyelmét hogyan oldják meg a dolgot de az én idegeimen elég rendesen táncolnak a farkukkal nem bíró férfinak nevezett egyedek.

Elmondhatatlanul unalmas,hogy az embernek akármilyen családi állapot be lehet állítva a közösségi oldalakon akkor is állandó zargatásnak van kitéve. Ha egy nő ismerkedni akar valakivel annak jelét adja,legalábbis én így gondolom. Amikor kapcsolatban voltam akkor azok a hapsik találtak be akik " a kapcsolatok megmentői",újdonságot nyújtanak. Hát nekem aztán ne nyújtsanak újdonságot,azért van az ember kapcsolatban,mert szereti az illetőt,nem kikacsingatni akar. Amióta egyedülálló vagyok jönnek az agyament jelentkezők és levelek. Egy része 18 alatt van,másik része (legkisebb) a korosztályom és jönnek a papák. KÖNYÖRGÖK,NEM VAGYOK BETEG,NEM AKAROK "APÁMMAL" KEFÉLNI! KÖSZIKE!

Tényleg nem tudom,hogy miből gondolja egy hím egyed (igen hím,az ilyen nem férfi),hogy nőket zaklat a farkalási vágyával. Uraim erre ottvannak a kurvák,meg ajánlom figyelmükbe a netes videókat és a jobb illetve bal kezüket:P

Kedvenceim azok akik levélben zargatják az embert vagy chaten. Az összeset összezárnám egy nagy ketrecbe és had perverzkedjenek egymással. Olyan kedvesek tudnak lenni,tolják a hülyeségeiket aztán amikor mondja az ember,hogy nem randizik velük akkor jön,hogy "te is egy beképzelt ribanc vagy". Nem tartom magam annak,ha meg az is lennék szerintem senki sem kérte őket arra,hogy írjanak nekem.

Akármilyen profilképet tesz ki az ember csak betalálják,már nem is foglalkozok vele,jó,hogy nem azért nem lesz kint olyan kép ami nekem tetszik,mert betalálnak. Találják be a szexelvonót:D

Nem tudom,hogy ez a világ milyen úton halad de egyre durvább dolgok történnek....

Akinek nem inge ne vegye magára....amíg el nem felejtem:)

2011. július 16., szombat

Minden elölről

Elég "szépen" eltűntem az utóbbi időben,most is úgy juttatták eszembe a blogot,kösz Memo. Nem arról van szó,hogy nem érdekel az írás,hiszen imádom,csak ahogy egyre idősebb leszek egyre több előbbre való dolog van amiket kötelességem megtenni és ez a blog rovására megy,mint észre is vehető.

Suliban most volt a legjobb bizim. 4,3 . Amiből lehetett abból javítottam,lehetne jobb is de majd jövőre. Maga az év elég hamar elment,bár nem mondhatom,hogy minden zökkenőmentesen ment:D

Konzumban a Coopban voltam gyakorlaton,240 órát. Reggel 7-től fél 4ig:D Vannak itt is jófej emberek meg bunkók is,nem is beszélve e vevőkről. Volt  nem is egy aranyköpés:D Krisztivel,Vivivel meg az Adrikával voltam együtt. Jobban megismertem a csajokat és szerintem egész jól összeszoktunk:) Nevetésből sem volt hiány. Többiek megkapták már a fizut rendesen,nekem felét még eltűntette a posta...majd ezután is mászkálhatok,remek.

Valami meló után szeretnék nézni de sehol semmi. Mindenki csak ígérget de semmiből sincs semmi. Diákmunkák is csak átverések. Meghirdetik,felhívod őket telefonon és közlik,hogy "ja az régi" már nincs. Akkor kapják be a bal bokám:) Szóval marad az édes munkanélküliség...nagyon örülök neki.

Magánéletileg....jelentem "szingli" vagyok. Lacival már nem stimmeltek a dolgok,jobb lesz neki is nélkülem. Az,hogy nincs senkim nem jelenti azt,hogy keresek! Mert nem,nem kérek ajánlatokat,nem kérek vallomásokat,főleg nem perverz állatoktól meg bácsiktól,köszi szépen. A saját kis életem tudom alakítani és egyáltalán nem kell aggódni értem. Tudom miért vagyok egyedül,tudom mit és kit akarok,megoldom,csak nyár ne lenne:D De ez egy másik sztori.

Minden kezdődik elölről,csak már okosabb vagyok,céltudatosabb és meg van az a bizonyos amiért érdemes felkelnem:)

És a végére egy számomra kedves kis nóta. Alíz találta,imádomOO Igaz nem túl boldog a vége:S



Amennyire időm engedi elkezdek rendesen írni. Még ma is biztos bejelentkezek.

2011. május 24., kedd

Állatkert és terrárium avagy móka az osztállyal

Megértük ezt a napot is. Időben elhelyezve ez múlt hét péntek,csak kissé elvagyok maradva,mint mindig. Nem a legjobb tulajdonság de ez van.
Felkészültem a kalandokra,pont kell oda az a tincs:D
Drága Anyánkkal a megszervezett program az állatok világába kalauzolt minket. Reggel az elsők között értem le a buszhoz,a Laci mellé csapódtam,nem szeretek eleve egyedül álldogálni máskülönben pedig ő jófej:) Idővel mindenki összecsapódott,busztól kicsit féltem....akikkel voltam az állatkertben azok tudják miért,emlékezetes alakítást nyújtottam. Most épségben megúsztam pedig le sem ültem,szóval nagy a büszkeség.
Köszönet a képért kedves osztálytársunknak,Melindának
Az osztály kicsit szétszóródva de elindult felfedezni az állatkertet. Szerintem nagyon le van robbanva....kb. az érdekesebb állatokból ami említhető az nem más,mint egy zebra,3 oroszlán,2 farkas és kifújt. Sok majmocska volt meg akadt bőven rágcsáló és madár is de szerintem az emberek általában az extrémebb állatok miatt járnak ilyen helyre. Lett volna legalább maci vagy tigris,elefánt...de sajnos semmi. Azért élményekből bőven kijutott.

Néhány lesifotóm:
Kenguru














Terráriumban is jártunk. Fotóztam volna itt is többet de mivel az állatok többsége akváriumban van nem nagyon ment a dolog.
Kedvencem az éjszakai ház volt. Kedves kis rágcsáló izé-mizé megakart támadni. A Kriszti a szemtanúm:D

És végül egy állatkerti videó

2011. május 20., péntek

Zsoltnak vége

Talán az lenne a legegyszerűbb út ha soha nem is említeném és nem is írnák róla de ami volt azon nem lehet változtatni hiába is szeretném tagadni, a dolgokat meg nem történté tenni akkor sem fog menni.

Ha jól informált vagyok akkor Zsoltot elkapták a zsaruk. Nem tudom,hogy jelenleg pontosan mivel is vádolják vagy mennyi időre sittelik le vagy mi is a pontos szitu de abban biztos vagyok,hogy megérdemli és jópár ember fog ezek után nyugodtabban aludni. A családját sajnálom,mert tisztába vagyok vele,hogy próbálták jóútra terelni,mint ahogy én is....Nem vagyok igazságosztó nem én mondom meg,hogy mit is érdemel azokért amit tett de az biztos,hogy a rossz is elnyeri a "jutalmát" nem csak a jó.

Egyes emberekben felmerülhet,hogy miért kell más nyomorát megosztani itt. A válaszom röviden az lenne,hogy ő a nyilvánosság előtt élte teljes mértékben az életét,másokról is olyan dolgokat osztott meg amikre nem kérték épp ezért róla is nyugodtan meg lehet osztani mindent!

A lelkivilágom nem nyugodtabb attól,hogy lecsukják,érzem a csontjaimba,hogy lehet,hogy 15 év múlva szabadul de egy viharos éjszakán lehet épp a gyerekeim fognak beszaladni a lakásba,hogy "Anya egy bácsi keres",azon a napon tudni fogom ki is jött el és ki akar beszélni velem.

2011. május 17., kedd

Keresem az utam

Azt mondják az a jó ha az ember önmagát adja. Valahogy én nem ezt érzem. Önmagam vagyok és szerintem valahol a társadalmi periféria szélén kecmergek. Ennek persze valószínű az az oka,hogy nem vagyok oda mások seggének nyalásáért vagy,hogy megszoktam mondani a véleményem vagy egyszerűen megfogalmazva fura vagyok.

Jó,hogy egyes embereknek szinte tökéletes az élete. Nem irigylem tőlük,nem erről van szó. Csak még a mai napig sem tudom mire jó,hogy velem mindig ki kell szúrni,miért kell nekem 200-szor jobban megdolgozni egy másodpercnyi sikerért,mint másnak. De talán a válasz abban rejlik,hogy Isten útja kifürkészhetetlenek.


Néha teljesen azt érzem,hogy olyan emberke vagyok,mint Lady Gaga-Judas című dalában. Mindenki azt hiszi én vagyok a megtestesült nyugalom, a jó kislány.....pedig ez nem így van. Mi van akkor ha egy szörnyeteg vagyok,ha én hozok romlást a világra?!? Tudom,hogy ezek nagy szavak de nem tudok mit kezdeni magammal....azt hiszem erre mondják,hogy kiforratlan személyiség. Szerintem viszont csak az a baj,hogy felfogom,hogy milyen felelősségel tartozik az ember és nem annyi az életem,hogy buli,buli és buli. Vannak problémáim,mint mindenkinek de nem panaszkodok,mert nem akarok és nem is szeretek. Olyan emberre írtam ma rá aki megérti amin keresztül mentem,remélem a démonok elcsitulnak bennem.

2011. május 10., kedd

Téboly

Itt ülök a gép előtt és írom a gondolataimat a Word-be(netem megint nincs…),a zene maximumon,teljesen kikapcsol,szinte abnormális élményt nyújt az egész,talán mint amilyent egy drogosnak a napi adagja.

Nem konkrét írni valóval ültem ide,írom ami jön.

Ki kell törnöm ebből az egészből…olyan,mintha börtönben lennék vagy mintha olyan nyelvet beszélnék amit senki sem ért. Az egészből a kikeveredést valahogy nem a Konzumban való munka fogja meghozni vagy pedig az,hogy sétáltatom a kutyáim. Használnom kell a fejemet….nem vagyok hülye kitalálok valamit és megoldom ezt is. Talán tényleg valami hülye kórusban lenne a helyem…vagy talán valami idióta lány bandában kellene tobzódnom? Nem hiszem…ennél többre vagyok hivatott. Megígértem a maminak,hogy a következő tehetségkutatóban részt veszek de valahogy nem hiszem az ilyen dolgok nekem lennének valók. Abban vagyok egyedül biztos,hogy a versírás,a zene és az éneklés tesz a legboldogabbá a világon. Talán majd felrakok ide is valamit. Youtube-ra meg ilyen helyekre nem tennék fel semmit….parás ember vagyok,de aki nem mer az nem is nyerhet. Mennyivel egyszerűbb lenne ha meglennének az ismerőseim és a kapcsolataim ehhez az egészhez. Én Comet gömböt akarok magamnak,nem pedig az ismeretlenségbe veszni. Talán majd egy napon ennek érdekében is tehetek valamit,de most rövidre zárom az álmokat.

Voltam tüdőszűrésen. Valahogy nem akartam elmenni azért is halasztottam el az utolsó percre. Nem akarom ezt az egész eladósdit,de ha belekezdtem akkor be is fejezem. Úgyis mindig mindenkitől azt kapom meg,hogy nincs kitartásom és semmit sem fejezek be csak mindenbe bele kezdek. Szerintem ez nem így van és erre bizonyíték az is,hogy 3 éve írom a magam kis gondolatait.

Gondolkozok azon is,hogy valami regényt kezdek el írni de valahogy a zene felé még mindig erősebb a késztetésem.

Talán szerelmi téren csak én vagyok ennyire szerencsétlen de nem tudom,hogy mi az a borzalmas bűn amit elkövettem és miért kell vezekelnem érte. Nem a legjobb dolog,hogy 7 napból egyszer láthatom azt akit szeretek. Apropó szeretni….nem tudom,de nem kellene másokkal még csak gondolatban sem foglakoznom ha igazán boldog lennék. Mármint nem tudom,hogy más nőknél ez,hogy van,de nekem mindig az kell akit nem kaphatok meg…..talán egyszer ez is fog változni. Végül is ha abból indulok ki,hogy 3 éve nem is sejtettem,hogy most ez lesz….akkor bármi megtörténhet.

2011. május 1., vasárnap

Katy Perry - E.T. avagy talán én is idegen vagyok...




Kriszti ajánlotta figyelmembe ezt a csodát. Először nem tetszett....másodszorra azt véltem felfedezni,hogy Lady Gaga koppintása...most pedig már szeretem.


Néha annyira fura dolgokon gondolkozok….mármint szerintem ilyeneken a korombeliek nem igazán agyalnak. Lehet,hogy simán abnormális vagyok és azért foglalkozok ilyen dolgokkal. Gondolkoztam rajta,hogy pár versemet felteszem ide,de nem vagyok biztos benne,mert eléggé személyes hangvételűek,nem szeretném ha valaki ellopná és visszaélne velük,nagyon rosszul esne.

Mi van akkor ha az egész életünk nem is valóság. Mármint lehet,hogy az egész csak egy álom. Honnan tudja az ember,hogy nem álmodja ezt az egésszet? Hiszen rengeteg olyan álom van ami annyira valóságosnak tűnik. Vannak olyan álmok amik szabályosan folytatódnak éjszakánként és ráadásul onnan ahol véget értek. Mi van ha amit mi életnek hiszünk az az álom,a  valóság pedig amit álmodunk? Tudom,hogy ez egy fura felvetés….de ilyen dolgokon rengeteget szoktam agyalniJ Jó lenne ha valaki más is elmondaná erről a véleményét nekem.

Most már hetek óta heti 1-2 alkalommal álmodok valakivel akit nem is ismerek személyesen ráadásul nem is kedvelem és mindig olyan fura dolgokat…. Lehet ez az egész jelenteni akar valamit.

Számomra az is fura,hogy vannak olyan emberek akiket nem ismersz igazából de mégis minden gondolatát tudod,tudod egy üzletben mit fog megvenni magának,szóval egyszóval mindent tudsz róla. Lehet ilyen esetekben kellene elgondolkozni az előző életeken vagy a sorson,végzeten…nem tudom,de hiszek benne,hogy a furcsaságok jeleznek valamit az ember számára.

Valaki nem tud valami jó könyvet vagy honlapot ahol ilyen témában lehet olvasni cikkeket?

Néha annyira furának érzem magam….mármint senki sem olyan,mint én. Még csak nem is hasonló,sem gondolkodásmódban sem semmiben. Lehet én valami idegen életforma vagyok…..annyira egyedül tudom érezni magam….csak szeretnék valakit az életembe aki megérti amiről beszélek,megért engem,de ilyen nincs:S Aki van az meg kakil a fejemre…max a kutyám ért megJ Egy idegen létforma vagyok,ennyi:D 


2011. április 27., szerda

Húsvéti vegyesvágott:P

Még talán egyik bejegyzésemnek sem adtam ennyire hülye címet de ez van:) Szerintem találó,mert ez a húsvéti időszak a szünettel együtt eléggé furára sikerült,volt ami jó volt és volt olyan is amit nem így terveztem,meglepetésekből is kijutott egy adag.

Alapjáraton arra gondoltam,hogy lemegyek Szebénybe az ünnepekre,de elvetettem ezt a gondolatot,mert a kutyáimmal egyedül én bírok el (meg a Laci de most őt hetente 1-szer látom kb.,mert melózik),nem akartam itthagyni őket anyámék nyakára,Szebénybe meg nem tudtam volna levinni őket,mert kizárt,hogy a Csaba betegye őket a kocsijába:D , mondjuk lehet én sem tenném meg ha lenne autóm.

Szaván már hiányoltak és ez érthető,mert tényleg igazán ritkán megyek le. Mennék gyakrabban is de nincs pénzem még jegyre sem,minden tanár erre az utolsó 2 hónapra tett be csomó dolgozatot,meg a már említett kutyákat nem hagyhatom magukra napokra itthon,mert egyedül én bátorkodom sétáltatni őket:) Munyát nem nehéz kivinni,ő egy kezes bari,de a Tügyit nehéz....ő idegbeteg:D Megkergeti a köveket,megtámadja a járókelőket,beugrik az autók alá....még csak fél éves de már most nem kis darab és húzóereje van bőven. Most,hogy így írok róluk teszek is fel pár képet. Mindenki azt mondja,hogy a Lucienne a szebb....nekem a Jared jobban tetszik(L)
Jared,Alíz,Lucenne
Lucienne
Szombaton mentünk volna le Szavára de sikerült jól felcse..ni az agyam szóval a Laci egyedül ment le. Apropó Laci....ő most gyakorlatilag heti melózik Szaván,szóval ritkán látom.....kb. mint azt a bizonyos fehér hollót..és ez így szar. Alízzal szoktam aludni,de vele nem olyan. Egész éjjel pofázik meg netezik szóval nem alszok tőle túl sokat. Az egészbe egyedül az a jó,hogy a Jared most velem alszik:) Jaj,imádom ezt a dögöt vagy ahogy az öcsi mondja falatot:D

Vasárnap reggel nekiindúltam Szava rejtelmeinek. Életembe először mentem le Szavára egyedül,eléggé paráltam. Azt sem tudtam mi van a buszra írva amivel mennem kell csak azt tudtam mikor megy meg honnan,de most már büszkén jelentem ki 20 évesen megtanultam kezelni a távolsági busztáblákat. Kész agyrém vagyok:D Majdnem eggyel tovább mentem de ez egy másik történet. Laci várt a buszmegállóban szóval odataláltam. Végigjártunk mindent,az egész falut az összes rokont,tök jó volt. Laciéknál annyit ettem,mint egy ló.....felfogjátok? Disznóhúst ettem:D És nem szeretem....de ez fini volt(Y) Kérem a megérdemelt tapsomat. Kutyáztam rengeteget,jaj,kell még egy kutya:P

Hétfőn hazajöttünk és nem épp kedves hírek fogadtak. Nagyim orrabukott és eltörte az orrát,kórházban van. Az egészben az az egy jó dolog van,hogy itt van Pécsen és megtudom látogatni. Ő a kedvenc rokonom,komolyan mondom(L)(L)(L)Mami(L)(L)(L)(L)

2011. április 23., szombat

A szórakoztatóipar igazságos?!?

Tegnap este néztem a „Nagy duett” című „csodálatos” műsort. A kezdetektől nézem,érdeklődésem oka nem más volt,mint,hogy számomra kedves személyek is szerepelnek benne illetve nem nagyon van jobb programom péntekre.

Igazat megvallva nem értem a műsor lényegét, a koncepciót. Egyes produkcióknál az alapján értékelnek,hogy a nem énekes fél mennyire jól énekel,más produkcióknál pedig az alapján ,hogy mennyire szórakoztató és nézőbarát a műsor. Valahogy ezzel nem értek egyet,mert így tökre összehasonlíthatatlan dolgok alapján megy a zsűrizés. Magyarul ha eléneklem a Titanic főcimdalát tökéletesen ill. egy szál tangában az iszapban hembergek ugyanazt a pontot kapom. Szerény véleményem szerint akkor ne olyan címet viseljen a műsor miszerint a kornyika a lényeg hanem olyant,hogy a „Nagy röhej” sóJ

Az előbbire utalva én rühellem a Caramelt( vagy rosebb tudja,hogyan írja a nevét…) de a csaj akivel énekel nagyon profi ahhoz képest,hogy nincs köze az énekléshez,szerintem top 3-ban mindenképp benne vannak.

A kiseső páros férfi tagjáról nem is nyilatkozok:D Végre kiestek. Nem szeretem az ilyen embereket! Rohadt nagy a pofája a médiában,csak azt nem tudom mire föl! Lehet rühelleni a Krisztiánt meg üzengetni neki meg sajtos perecezni de akkor is jóval több díjat kapott,mint a ZanaJ. Nem hiszem,hogy azzal kellene ismét a mádiában szerephez jutnia,hogy ő milyen kemény gyerek. Ha annyira kemény menjen oda a Krisztiánhoz és mondja meg a szemébe,nem Humor Herold-ot játszva üljön vele egy kanapén. Eleve nem nagyon értem miért utálja a Krisztiánt…bár szerintem csak a féltékenység és konkrétan az beszél belőle,hogy 10-ed annyi fellépése sincs,mint a másik emberkének. Nagy szeretettel várom a kommenteket,hogy miért tojtatom „a meleg csávót”…..talán azért,mert nem meleg,másrészt pedig azért,mert szerintem jó amit csinál és nem csak az éneklésre alapozza az életét hanem dalszövegeket ír,gyönyörűen fotóz és tanul a maga kis karierje mellett. Legalább a minimális tiszteletet kellene az irányába mutatni.

Éder úrra pedig visszatérve. Őőőőm maga a produkciók színpadi része tetszik, de az ének nem. Szerintem nem jól választják a számokat,sőt Eszti hangja az ővével egyáltalán nem kompatibilis. Tök más karakterek. Külön-külön lehet,hogy faja lenne de így minden héten sokkot kapok. Az első produkciójukat imádtam,a másodikkal már nem tudtam mit kezdeni,a mostanitól meg még mindig rettegek. Drága Esztit védő lovagoknak annyit üzenek,hogy nem a hölgyet bántom csak ez nem való neki,vagy legalábbis most nem való neki,ki tudja lehet 1 év múlva már egy pop ikon lesz belőleJ

Tóth Gabiékat imádtam(L). Annyira szeretem azt a lányt. Valahogy minden adásba olyan ruhái vannak amiket benyúlnék:P Szerintem amikor még a Fekával volt helyesebb volt de persze ha ő így boldogabb akkor szeretem szőkén is,most nagyon a Pinkes vonalat visziJ

Hajdú Pín meg sokkot kapok. Én a borzalmas szóval tudnám összefoglalni. Lehet valakinek vicces de nekem nem. Nem tudok az ilyen poénokkal mit kezdeni….

Nem muszáj a véleményemmel egyet érteni,várom mások gondolatait is!

2011. április 22., péntek

Jövő

Kezdenek talán a dolgaim rendben lenni. Iskolában sokat javítottam,gyakorlaton ha minden igaz a Konzumban leszek,terveim vannak bőven. Persze mindenhez idő kell de hiszek benne,hogy megváltoztam és jobb ember lettem,nem mintha régebben szaremberke lettem volna,de volt hibám és akad is bőven de minden javítás alatt áll.

Az emberismeretem nem feltétlen lett jobb....mármint vannak akiket bekategorizáltam az idegesítő ribi kategóriába és kiderült róluk,hogy kedvesebbek és rendesebbek,mint akikkel elméletileg jóban vagyok. Abban viszont biztos vagyok,hogy egyes "régi ismerősökből" soha nem kérek! Aki gerinctelen féreg volt az az is maradt,van ami nem változik,a szemét emberekből nem lesznek angyalok hiába is vártam a csodát sokáig.

Szeretnék majd továbbtanulni. Most meg lesz a kereskedő technikus,utána a terveim szerint Budapesten kezdem el a további tanulmányokat. Érdekel még mindig a média-marketing szak,lehet csak levelezőn vállalom be de akkor sem mondtam le róla.

Diákmunkákkal kapcsolatban csak annyit tudok mondani,hogy rengeteg helyen hírdetik őket de nem léteznek:) Sajnos tapasztalat,nem egy helyen voltam és jelentkeztem de a munka az ismerősöknek van fenntartva,mert érdekes módon sehol sem alkalmaztak engem,sem egyik ismerősömet. Dühít,hogy maga a diák munka mint fogalom el van kapatva. Az idősebb generáció nagyon reklámozza de tapasztalataim szerint nem lehet alapozni rá. Remélem bejönnek hamarosan a számításaim és a kis munkámnak meg lesz az eredménye. Amint fizetnek megosztom itt is hátha valakinek van kedve hozzá,és tudok vele segíteni másoknak is.