Oldalak

2011. augusztus 9., kedd

Siófuck az előkészületek

Még nyár sem volt amikor a tervek között szerepelt,hogy el kellene menni valahova kicsit lazulni. Az elmúlt 2 hét alatt kaptam észbe,hogy lassan vége a nyárnak és nem voltunk semerre. Ennek nagyrészt persze az az oka,hogy mindenki a nyári gyakorlatát töltötte ráadásul nem is egyszerre,augusztus lett amire szinte mindenki szabad lett.

Kis bosszúság is van ebben. Vannak olyan ismerőseim akik jajgatnak,hogy menjünk már el valahova,de amikor kitalálom, leszervezem mindig valami agyament indokkal visszamondják. Csókoltatom őket innen is. Nem kell velem jönni csak akkor ne nyavalyogjanak,mert egyrészt unalmas,másrészt nem csak velem hanem a többiekkel is kiszúrnak,mert belekalkulálom őket a létszámba,úgy szervezek,majd amikor visszamondják kezdhetek mindent elölről. Ezen már nem idegesítem magam csak valahogy nem értem az ilyen embereket,majd talán egyszer megértem:D

Több verzió kavargott,volt olyan is,hogy Kaposvárra megyünk de végül Siófok lett belőle. Nem véletlen adtam a bejegyzésnek azt a nevet,hogy Siófuck. Épp leszokóban vagyok a csúnya beszédről szóval annyira nem részletezem ki,de kellemes kis szórakozás volt lefoglalnom mindent,megszervezni.

A legnagyobb kérdés az volt kik jönnek. Alaptervek szerint lettünk volna 8-an de ilyen-olyan indokokkal(volt persze akinek jogos volt a bánata) végül 4 főre redukálódott a csapat. Izgatottan vártuk a pénteki napot ami az indulást jelentette számunkra.
Olyan kis idióta ez a szám,de mi is azok vagyunk:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia:)

Minden véleményre kíváncsi vagyok és elfogadom de a mások felé irányuló minimális tiszteletet elvárom!

Kérlek hagyj magad után legalább egy becenevet,hogy tudjam ki voltál.

Köszönöm,AES