Oldalak

2011. augusztus 3., szerda

Nők és a szépség

Ez az egész téma most abból ered,hogy épp hazaértem a kozmetikustól és ennek hála csomó gondolat kavarog bennem:)

A mai világban sokmindent elvárnak egy nőtől,sőt nem csak tőlük hanem a férfiaktól,gyerekektől is. Ez nem feltétlen baj,hiszen ezzel az emberek igényesebbek de mi van abban az esetben ha az igények szinte kielégíthetetlen vágyakat és ideálokat szülnek? Bekapcsoljuk a tv-t vagy csak a neten böngészünk a lányok többségének fenékig érő haja van,hibátlan az arcuk,vékonyak emellett nagy cicijük van. Nem tudom természetes módon ez így egyben kiknek adatik meg de szerintem nagyon kevés embernek olyan 0,001 % szerintem.
Szerintem nagyon szép volt nagy cici nélkül is:)

Plasztikázva
A képeken Ayler Lie szerepel,régebben pornózott de az emberek nagy része Basshunter klipekből ismerheti. Na ha minden igaz valami ilyesminek kellene mindenkinek lennie,legalábbis az elvárások szerint. 

Az a baj,hogy az emberek elfelejtik,hogy akármilyen csodaszép is pl. Ayler rohadtul nem így néz ki ő is smink,póthaj,pótcici meg mondjuk 2 hét eddzéskihagyás és retusálás nélkül. A mai gépesített világban természetes,hogy retusálgatnak a képeken de biztos,hogy azt kell látnia a fiataloknak,hogy így kell kinézni? Nem azt mondom,hogy baj,hogy nem pl. azt kell elméletben követni,hogy 200 kilós bálnák legyünk de vannak lányok akik túlzásba esnek és szarrá plasztikázzák magukat.
Nem volt sokkal szebb alapból?

Csak ennyi....Jézusom
Képek jól példázzák az elrontott műtéteket. Talán aktív önértékelési problémájuk van a hölgyeknek. Azt hiszik ettől szebbek lesznek. Nem ítélem el a műtéteket,van amikor jogos és jó,hogy van. Pl. én is cicit fogok csináltatni de nem azért,hogy másnak jobban tetszek hanem azért,mert ez nekem fontos.

Van valami olyan mondás,hogy a szépség belülről fakad. Ez sok esetben igaz hiszen túl sokáig nem a legjobb társoság egy barbi baba ha nem tudsz vele egy mondatot sem váltani,kis ideig talán. Fontosak a belső értékek de a mai világban rá kell segíteni mindenre,van aki ezt sminkkel teszi,van aki már a műtétekhez folyamodik és sajnos van aki túlzásokba esik. Minden esetre ne feledje el egy lány sem az a legjobb ha nincs rajtunk semmi smink,benézünk a tükörbe és elégedettek vagyunk,ha még a párunknak is tetszünk úgy az pedig már fenomenális:)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia:)

Minden véleményre kíváncsi vagyok és elfogadom de a mások felé irányuló minimális tiszteletet elvárom!

Kérlek hagyj magad után legalább egy becenevet,hogy tudjam ki voltál.

Köszönöm,AES