Oldalak

2011. december 8., csütörtök

Rudolf the red nosed reindeer and my friends(L)

A bejegyzés címével magamra utaltam. Réges régen még valamikor általánosban az egyik angol órán meghallgatunk karácsony alkalmából egy Rudolfos nótát,imádtam. Próbáltam megkeresni youtube-on de csak idiótaságokat adott ki:/
Én is kb. olyan remekül nézek ki,mint ez a kedves kis rénszarvas:) Voltam dokinál,mandulagyulladásom van....Meglepetnek nem mondom magam,várható volt a dolog. A hűtőkamrába mászkálok állandóan,hűtőkbe pakolok. Az üzletben lévő hőmérséklet és a hűtőketyerékben lévők között elég nagy a különbség kivédhetetlen,hogy az ember beteg legyen. 5 féle gyógyszert szedek,lassan meggyógyulok de így nem voltam dolgozni ugye. Izgatottan várom mikor kell ledolgoznom ezt a 3 napot,szerintem szombat-vasárnapra beosztanak és elintézik ezzel de majd kiderül. Csak ne tegyenek megint hűtőhöz....nem szeretek beteg lenni:)

Annyira érzem,hogy változok és jó irányba:) Akik régóta ismernek tudják,hogy sajnos nem a legjobban alakulnak a dolgaim és hajlamos vagyok a mélabúra :/ De valahogy nyitottabb vagyok az emberekre,mások véleményére,magára az életre.

Sokan csak panaszkodnak nekem. Néha lelki szemetesnek néznek,szeretek másokat meghallgatni és megpróbálok segíteni de nem vagyok Isten,hogy olyan problémákon is tudjak segíteni aminek hozzám nincs semmi köze.

Sokat beszélgetek PP-vel,rengeteg mindent tanultam tőle,ezt nyíltan ki merem mondani. Épp az egyik nap mondtam neki,hogy mondja el nyugodtan ő is a problémáit,hiszen szinte mindenki csak ezzel kapcsolatban kommunikál velem....Erre az volt a válasza,hogy nincs min keseregni,mert vannak barátai,van hol laknia,van mit ennie,van kis pénze,suliba jár...nem is kell ennél több:) Nem szó szerint idéztem de ez volt a lényege. És mennyire igaza van! Nem kell mindig keseregni,örüljünk annak amink van. Én sem kesereghetek:) Szerető családom van,vannak igaz barátaim,egészséges vagyok,van hol élnem,amire szükségem van azt meg tudom venni,tanulok és lesz szakmám,meg persze nem feledkezek meg arról sem akitől okos dolgokat tanulok:)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia:)

Minden véleményre kíváncsi vagyok és elfogadom de a mások felé irányuló minimális tiszteletet elvárom!

Kérlek hagyj magad után legalább egy becenevet,hogy tudjam ki voltál.

Köszönöm,AES