Oldalak

2009. június 1., hétfő

Utóbbi 2 álmom

Bevallom.Félek,nagyon félek.Az utóbbi hetekben fura dolgokat álmodok.Hiszek benne,hogy ezeknek van jelentése.Fogtam magam és a neten utána néztem,hogy az álmom főbb szimbólumai mit jelentenek.
Első álmom:
Őz
Kifinomult érzékenysége jó partnerré teszi a szexuális örömök szerzésében. Keresse a védettséget, a biztonságot. Partnerének ne oroszlánt (oroszlán karakterűt) válasszon. Nyíl
Fiataloknak nyíl-sebesség. Szexuális szimbólum, némi agresszív töltéssel.
Rét
Termékenység, béke, szabadság. Az anyai természethez való viszony. Az évszakoknak megfelelő állapota az álmodó aktuális lelki korára utal (Pl. tavaszi: gyermekkori emlékek, érzések). Módja és szüksége van a pihenésre, válassza ennek aktív módját.
Kirándulás
A változás vidámságot hoz, átmeneti mentesülést a hétköznapi gondoktól.
Második álmom
Kísértet
Egy kudarc emléke. Nyugtalansága átmenetileg bajokat eredményezhet. Ha megérinti Önt, azon a ponton betegség keletkezhet. Ha szóba tudott elegyedni vele, bölcs tanácsokat kaphatott.
Barlang
Lelkének legmélyebb rejtekeibe, vágyaiba, indulataiba, félelmeibe pillanthatott be ezen álom segítségével, az Ön egyéni poklába és mennyországába. Tanuljon belőle! Fontos események történhetnek a következő időszakban, fordulópont lehet életében. Talán belső igénye támad életének gyökeres megváltoztatására. Nem szabad siettetni a dolgokat, meg kell várni, még ha nehéz is, hogy döntései megérjenek, és tiszta szívvel tudja választani az igazi lehetőséget.

Sötétség
Az ismeretlen, a nem tudatos, amitől félünk, titkok, amelyeket rejtünk. A sötétből kiemelkedő alakok: valami ősi (l. archetípus). Keres valamit, amit lehetetlen elérni, amiről nem tud eleget. Találja ki, mit rejt. Egy keserű igazsággal kell majd szembenéznie. Életkrízis fenyegethet.
Hideg
1. Kitakarózott, és most valóban fázik. 2. Érzelmi kihűlés, magány. Esetleg egy kapcsolat „kihűlése”Teknősbéka
1. Ősi mítoszokban a Föld, a Holdanya szimbóluma (aki néha Halálanya is). 2. Figyelmeztető jel: lassan múlik az idő, és Ön még nem érte el célját. 3. Főleg fiataloknál: a védtelenség, amely vastag páncél mögé rejtőzik, sajnos, a barátokat is kizárja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia:)

Minden véleményre kíváncsi vagyok és elfogadom de a mások felé irányuló minimális tiszteletet elvárom!

Kérlek hagyj magad után legalább egy becenevet,hogy tudjam ki voltál.

Köszönöm,AES