Oldalak

2012. június 18., hétfő

Héja-nász az avaron

Nem fogok "párocska" nevet írni a bejegyzésemhez,mert nem akarok senkit sem összeugrasztani vagy egyéb hátsószándék sem vezérel,ez csak egy eszmefuttatás amit az szült,hogy hónapok óta ezt tapasztalom és igencsak megterheli az agyi befogadóképességem.

Nem mások fölött török pálcát. Aki nem ismer annyira vagy nem követte nyomon mi miért történt az úgy gondolhatja bort iszok és vizet prédikálok. Nekem is volt kapcsolatom amiből nem tudtam azonnal kilépni de úgy érzem az kicsit más kategória volt.

Mi értelme az olyan kapcsolatnak amit napi szinten a veszekedés tesz ki? Ez mindkét fél számára egy hatalmas szenvedés semmi egyéb,a másik idejének fölösleges pazarlása. Éreztem én is már "el nem múló szerelmet" de mindig időben véget vetettem hiába azt éreztem,hogy bele fogok pusztulni a szenvedésbe.

A srác és a csaj boldogsága motivál engem,nem a rosszmájúság. Néha azt érzem,hogy 2 hatalmas pofonra lenne szükségük és mindjárt helyreugrana az agyuk. Zsarolásokkal,érzelmi terrorral tarkán szőtt "kapcsolat",köszönöm,én nem kérek belőle. A világból ki tudnak üldözni belőle.

Elhiszem,hogy "ez az igazi". De el kell gondolkodni milyen emberré tett ez a szerelem? Jobbá vagy esetleg kifordultál magadból és nem veszed észre önmagadat már...?
Lehet nem ártana megnézni a filmet?!?



2012. június 16., szombat

Viszlát,helló

Változások előtt állok. Többször éreztem már lépnem kell,mert belebolondulok. Lehet az lett volna a megoldás ha terítem a lapjaimat de valamennyi büszkeség maradt bennem is,ha nem volt egyértelmű mit miért teszek akkor sajnálom. Hiányzik azaz ember az életemből aki volt,tudtam volna mihez vezet az egész talán bele sem kellett volna kezdeni.

Szánalmas az ahol tartunk,gyakorlatilag szinte 2 idegen. Nem tudom mitől fajult eddig a dolog,rengeteget jelentett és jelent a mai napig is de csodára nem várhatok:) Amit ő nem érez az nem is fog kialakulni,hiába vár az ember lehetetlen dologra....

Elmondhatatlan milyen szarul érint amikor mással dumál,velem nem,képtelenek vagyunk a kommunikációra.

Azt hiszem az emléknek mindenképp adózok egy tetoválással,mert életem jelentős korszakának részese volt.Az egészben csak az fáj a legjobban,hogy sosem tudom meg Ő mit gondol. A tükörbe nézni utálok,mert azt a lányt látom aki akkor voltam...radikális változások fognak következni mindenféle téren.

Most valami új kezdődött el az életemben. Nagyon más,mint az eddigiek,jó lenne ha végre tényleg valami komolynak lehetnék a részese.

Hello Kitty és Hello Blacky gyűrű

Nagyon megtetszett a gyűrű készítés:) Kedvelem,mert csinálok egy kis figurát és simán felragasztom a gyűrűalapra,nem kell szegényt szúrkodni,mint pl. a fülbevaló vagy medál készítésénél. Először Hello Blacky-t (Kitty "tesója") és Hello Kitty-t készítettem el.

Hello Blacky

Hello Kitty

Hello Kitty
Kitty a valóságban nem csillog ennyire "furán" csak a fényképező ilyen képet készít a zsugorkáról (ugyanis Kitty így készült).

Több ékszer itt:http://www.facebook.com/pages/AngelEmoStar-Shop/136379526494702

2012. június 15., péntek

Vizsga

Kissé időzavarosan de büszkén jelentem,hogy a szóbeli vizsgáimon is túl vagyok :) Most már én is szakmatulajdonos vagyok! Kereskedő vagyok hivatalosan is. Büszke vagyok az eredményeimre,összességében 5-s lett,egyedül a 12. év végén letett érettségi tárgyam közgáz-marketing nem pont olyan,mint ahogy szeretném de ez még belefér.
A túlzottan személyes adatokat eltüntettem :)



Most már munkakereső vagyok:)

Voltam az Árkádban egy 2 órás boltlátogatáson. Kedves a főnökjelöltem,a bolt is nagyon tetszik. Elkiabálni nem szeretném,majd ha már bővebben tudok valamit akkor jelentkezek a dologgal:)

2012. május 17., csütörtök

Büszkeség

Tegnap elég hosszú napom volt. Megkezdődtek a szakmai vizsgáim. Írásbelitől nem igazán tartottam,mert vagy szerencséje van az embernek és olyant kap amit tud vagy pedig szerencsétlenül jön ki a dolog és nem lehet megcsinálni. Vállalkozás jól ment,meg lettem dicsérve,bizonylatok sem lehetnek annyira rosszak,de majd kiderül. Most jönnek a szóbelik,ezekre azért rá kell "gyúrni",úgyhogy neki is állok még a mai nap folyamán:) Az "A"-ból "B"-be való rohangálás eléggé lefárasztott.

Délután nem épp úgy alakult ahogy terveztem,de már megszokhattam volna,hogy nálam elég hirtelen események bukkannak fel időről időre.

És kitérve a blogbejegyzés címére. Büszke vagyok arra,hogy most már szakmám is lesz,egyre előrébb lépdelek a kitűzött céljaim felé. Emberileg többé-kevésbé sikerül betartanom amit szeretnék,ma már nemet tudok mondani olyan dolgokra amikre régebben nem tudtam volna megtenni és ez egy szuper érzés:) Jó,hogy vannak barátnők,barátok de az mégis fontosabb,hogy a saját elveimnek feleljek meg. Azt hiszem kicsit más lettem...de ez nem baj.

Budapesti költözés gondolata stresszel kicsit. Régen voltam ott,teljesen egyedül meg nem igazán tudom elképzelni a dolgot. Egyenlőre nem tudok emberkéről aki komolyan gondolkozna azon,hogy felcuccoljon. 2 ember könnyebben tud albérletbe lenni. Zsófinál még eldőlnek a dolgok úgyhogy még ő sem nevezhető biztos Budapesti pontnak. Nem vagyok egy könnyű természet,akármilyen csaj nem viselne el engem,mondjuk én sem tudok olyannal élni akit nem ismerek. Fiúval is simán elmennék albiba de szerintem fura lenne egy hapsinak a szitu:D Mármint,felőlem aztán felhozhatná a barátnőjét,az alkalmiját a nejét vagy nem tudom kijét,engem nem zavarna,még olyan kedves is vagyok ha megkérnek elmegyek sétálni :D De a legegyszerűbb persze az lenne ha lenne addigra valami komoly dolog az életemben,de erre az esély egyenlő a 0-val :/

2012. május 15., kedd

Bulimia

Vannak kifejezések,mondatok amelyekre az ember ugrik,amikkel mindig olyan érzést váltanak ki,mintha egy vadászkést mártogatnának az illetőben,sikerült megint feltépni ezt a rohadt mély sebet.

Este kimentem kutyát sétáltatni. Mint az előző bejegyzésembe is írtam nem igazán szeretem ezt a tevékenységet,mert a belvárosban olyan kulturálatlan alakok tanyáznak akik szeretnek az emberrel kötekedni. Alíznál volt a kutya,én meg mögöttük sétáltam. Az utca végében lévő kocsmában záróra volt kijött 3 fószer,mindegyik 30 fölött volt jóval. Már ez a szituáció sejtette velem,hogy történés lesz. A teljesen kiütött hapsi elindul a húgom felé és elkezdi magyarázni,hogy "hú,olyan szép vagy,elvennélek feleségül". Megtanulja idővel kezelni az összes nő az ilyen alakokat,nem kell válaszolni és akkor lekopnak. Kicsit megnyugodtam,hogy csak ezt a monológot szeretné a bácsi előadni,majd odalép hozzám,hogy "jaj,te is olyan szép vagy,elvennélek komolyan csak ne lennél ennyire bulimiás". Na itt volt,hogy ami lehet az minden atomjaira hullott,emberfeletti erőt vettem magamon,hogy nem szólok vissza csak egy lightos 3.ujj felmutatásával jeleztem a véleményem.

Remek hely ez a Pécs. Részegeknek az a hobbija,hogy kiskorúakat terrorizálnak. Hiába vagyok 21 ha 18nak sem nézek ki. A legszebb,hogy a viszonylag józan haverjai nem,hogy megakadályozták volna a dolgot hanem jót röhögtek az egészen. Nem tudom elhinni,hogy nincs egyetlen férfi sem aki ilyenkor odalépne,hogy hagyjanak már békén minket.

Apropó a kulcsszó bulimia.....ennél jobban már csak az anorexia a kedvencem. Rohadtul nem szenvedek falási rohamokban,nem hánytatom magam úgyhogy kurvára nem vagyok bulimiás. Elegem van,egyszerűen elmondani nem tudom,hogy mennyire,miért mindig engem kell betalálni?MINEK? Rohadtul nem tehetek róla,hogy genetikailag ennyire vékony vagyok és nem tudok hízni. Aki meg azzal van elfoglalva,hogy mennyire vékony vagyok annak csak annyit üzennék,hogy akkor nem lenne sem combom,sem fenekem,sőt még semmi mellem sem,tudomásom szerint meg mindegyik van. Karom tényleg vékony,nem mondom,hogy nem,de anyukám 3 gyerek után 50 felé 55 kiló akkor mit várunk tőlem?
 
Kurva mód nem ilyen egy anorexiás vagy bulimiás

Azt hiszem nem így nézek ki...
Nem tudja elképzelni senki,hogy ez az egész mennyire megalázó. Amikor már nem tudnak mivel csúfolni akkor ezekkel jönnek,elviselhetetlen. Próbálok tenni a súlyom ellen,amikor rendszeresen sportoltam,úsztam akkor sem voltam nehezebb csak szálkásabb,izmosabb. Többet enni meg képtelen vagyok,rosszul vagyok. Szedtem gyógyszereket,fel is szedtem 10 kilót de amint abbahagytam le is fogytam,gyógyszereken meg nem fogok életem végéig élni az biztos.

Tegnap eleve kegyetlenül szenvedtem a "szerelemtől". Erre kijött az AFC új száma,tökéletesen elmond mindent. Talán olvassa az illető aki miatt az egész van,na ha meghallgatja ezt akkor mindent tud majd. Én tehetek az egészről. Lehettem volna megértőbb de ugyanakkor követelőzőbb is. Rohadtul nem arra volt és van szükségem,hogy vegyen valamit vagy elmenjünk valahova. Csak jó,hogy mellettem van:( Tegnap is ha velem van rám sem mertek volna nézni azok a köcsögök. Ő az egyetlen ember aki sosem bántott a súlyom miatt. Még a Laci is mondogatta,hogy hízzak,de Ő soha. Basszus,annyira érzem a hiányát,hogy azt elképzelni sem lehet. Mindig figyelem mi a helyzet vele,lehet,hogy ő nem tudja de így van. Ha látom,hogy ki van bukva vagy nagyon el van tűnve mindig előkerülök. Nem akarom nyúzni,meg van a maga baja is. Olyan témákat is végig hallgatok amik olyanok a számomra,mintha ezer apró darabra tépnének,de ha neki ettől jobb meghallgatok bármit tőle.

Holnap kezdődnek a vizsgáim egy betűt nem tanultam,szenvedek a szerelemtől,a társadalmi atrocitásoktól,össze kellene kaparnom magam:(


2012. május 14., hétfő

Más ölel át....

Azon kevés emberek krémje akik közel állnak hozzám tapasztalják,hogy kicsit megzuhanva szemlélem az életet jelenleg. Egyedül érzem magam,nagyon de nagyon. Egyetlen ember létezik ezen a bolygón akinek elhiszem az egész monológját amit az életről mond. Valahogy megnyugtat amikor kioktat,a legnagyobb megpróbáltatások közepette is csak a jelenléte mérhetetlen békét eredményez a kis lelkemben. Vannak dolgok amik megszűnnek,átalakulnak,újak jönnek létre de ez örök. Hapikám te meg kösd fel a gatyád,mert szétkaplak:D
Nem értem miért a kioktatás,kinek mi köze van ahhoz,hogy éppen mit,kivel és hol csinálok. Nem szeretem a szenteskedést főleg nem olyanoktól akik nálam milliószor nagyobb bűnöket követtek el. Nekem jó ez az élet,semmi törvényellenes dolgot nem követek vagy követtem el az meg ha valaki agyilag korlátolt ne rajtam élje ki. Mindenki előtt ott van a lehetőség csak élni kell vele.
Nincs semmiféle tévképzetem sem,hogy én vagyok a világon a legszebb sőt még olyant sem gondolok,hogy az utcában ahol élek én vagyok a legszebb,mert ez nem így van,egy átlagos lány vagyok,semmi más. De rohadtul nem átlagosan fogok reagálni a sok bunkó,törtető pénisszel rendelkező díszbuzira. Elegem van,hogy nekem kell hazudni azért,hogy felfogják nem akarok tőlük semmit,mindig én találjak ki valami indokot,hogy ne bántsam meg őket. Sajnálom,1000 felé nem tudok szakadni és nem is akarok. Biztos van a számotokra is a világon valami nagyon kedves lány kitalálva de ez nem én vagyok. Akivel akarom a kapcsolatot tartani az szerintem tisztában van vele.1 kezemen megtudom számolni,hogy hány férfi van az egész világon aki fontos nekem. Lehet jönni azzal a dumával,hogy beképzelt vagyok vagy sokat hiszek magamról bár szerintem ez nem így van. Érdekhajhász sem vagyok. Elég rövid az a lista ami alapján megállapítom,hogy érdekel e valaki vagy nem, az agyagi helyzet ezen nem szerepel maximum olyan szinten,hogy ne a híd alatt lakjon az illető.
"Extrás" kék szemem
Utálom,hogy nem mehetek ki kutyát sétáltatni,mert sok részeg idióta betalál. Mit kellene csinálnom? Testőrt kellene alkalmaznom vagy 2 méteres pasim kellene,hogy legyen? Tény,van amikor finoman is megfogalmazva de kurvásan nézek ki DE ilyenkor vagy buliba megyek vagy valami eseményre vagyok hivatalos,esetleg csak randim van,nem ilyen szerkóban sétáltatok pl. kutyát. Jó,hogy nem zsákot fogok hordani,hogy egyes alakok bírjanak a far**ukkal.

2012. május 4., péntek

Elfoglaltság

Sulinak hivatalosan vége:) Elkezdődött a felkészülési időszak,már csak a vizsgák vannak hátra. Szép 6 év volt az biztos,itt lettem felnőtt,itt kötődtek számomra a legfontosabb barátságok,itt tapasztaltam meg a munka és a siker örömeit:) Most kell belevetnem magamat a tanulásba,még szerencse,hogy csak át kell olvasnom gyakorlatilag a dolgokat,mert az agyam szivacsként szív magába mindent:D

Újabb újdonság a kis életemből.
Nagyon megtetszettek a süthető gyurma ékszerek,most én is elkezdtem foglalkozni velük:) Látok egy kis reményt,hogy nem vagyok végtelenül tehetségtelen,az Alíz segítségével még nekem is menni fog. Hamarosan jelentkezek a saját ékszer kollekciómmal:) Hip-hip-hurrá

Facen nyitottam egy oldalt,szeretnék like-ot kérni rá,köszöntem:)
Hivatalos webshop :) Katt és like!

Most amiket felteszek ékszereket szinte mindegyik 500 Ft:)

Érzelmi életemben semmi hatalmas változás nincs. Nem tudom néha eldönteni,hogy ez jó vagy rossz....de kezdek rájönni,hogy Ő sem olyan tökéletes,mint gondolom. Lehet,hogy számomra egy félisten de a viselkedése alapján csak egy gyarló ember...nem tudom minek csinálja ezt velem,néha 2 pofon kellene neki és helyreugrana az agya. Lényeg tekintetében nem tagadom,hogy fontos volt,fontos és mindig is fontos lesz de a vakságát nem tudom megbocsájtani.

2012. április 25., szerda

Monieur - Molnár Zsolt reloaded

A Zsoltot "szeretők" örömére egy számukra élvezetes kis bejegyzésről számolhatok be.

100 %,hogy megfogták a zsaruk és,hogy megkapja a "jutalmát". Voltam bent szembesítésen vele,hát mit ne mondjak élmény volt. Még mindig kissé álomvilágban él,azt hiszi neki bárki is hisz. Most is próbálta úgy beállítani a helyzetet,hogy ő milyen jó volt hozzám,mennyivel tartozok neki. Sajnos holnap is mehetek be,bár remélem,hogy nem kell megint 3 méterre leülnöm tőle. Ez az egész egy véget nem érő rémálom:S Idézik be sorra az embereket akik feljelentették,85 feljelentés van ellene országosan!

Ha talán egyszer olvassa....ezt akartam volna a képébe mondani:

"Kedves" Zsolt:)

Tudod így lassan,hogy ebben a pillanatban több,mint 1,5 éve nem láttalak és ismét látnom kellett a szánalom jut rólad az eszembe! Annyi tiszteletet kicsikartál belőlem a számodra,hogy amiket csináltál azt nem tagadod,"csak" szépíteni próbálod. Nem kellene,hogy bármennyire is ember számba vegyelek de tudod valahol  sajnállak.

Egy beteg,perverz,hazudozó állat vagy,akinek nincs és nem is volt élete ezért életet kreált magának amit igaz rá tudott erőltetni egyesekre de rohadtul lebuktál. Mindig is celeb akartál lenni,most a feljelentéseid számával igazi "csillag" lehetsz.

Nem tudom hány évet kapsz de szerintem 10-15 évet tutira. Csak a lányodat sajnálom és azokat akik megbíztak benned és szerettek! Igen,lepődj meg,van ilyen szó,bár tudom,hogy neked ez egy ismeretlen fogalom,ajánlom figyelmedbe a magyar értelmező kéziszótárat.

Kurvára morbid dolog,hogy lenyilatkoztad,hogy a kicsalt pénzeket megélhetésre meg rám költötted. Csak,hogy tiszta vizet öntsek a pohárba. Egy garast nem adtál a rezsibe soha,a kajába sem,ingyen laktál itt. Az meg,hogy a nyomtatómra, a póthajamra,a tetkómra és a shoppingomra ment el több száz ezer forint(sőt megkockáztatom több millió!!!)egyszerűen nevetséges dolog:) Ezt te magad sem hiheted el. Szerintem talán arra ment el,hogy több tízezret pofáztál,volt,hogy havi 50 ezret,napi 1-2 doboz cigit elpöfékeltél és elkezdtél nyerőgépezni. Erre ment el.

Mindent megtettél,hogy tönkre tedd az életem,hát nem ment:) Lett érettségim,most végzem el a szakmát a következő hónapban kész is és megyek egyetemre:) Tudom,hogy te ilyen dolgokat az életedben nem láttál,nem végeztél és nem is tudod mi az de ez van,én lettem valaki,EGY JÓ EMBER!

Jó pihenést a sitten,szabadulsz is ne keress,mert ott nem lesznek rendőrök,hogy megvédjenek:)

2012. április 23., hétfő

Hideglelés

Ha a jelenlegi helyzetemet kellene elemeznem akkor a kártyavár effektus lenne a jó kifejezés. Amit építettem rommá lett,azt sem tudom ki vagyok,mit akarok,mi a francot keresek egyáltalán a Földön,jövőképem jelenleg semmi. Teljesen ki vagyok borulva ez a valós helyzet. Már a vásárlás sem érdekel,sőt nyaralni sem akarok menni pedig nekem egy fillérembe sem kerülne,sőt,ha valaki azt mondaná,hogy most ingyen és bérmentve megcsinálja a cicim azt is leszarnám méghozzá nagyon magasról. Életemben nem voltam ennyire depressziós. A barátok próbálnak segíteni de ezen nem lehet sajnos. Majd elmúlik azt mondják,de valahogy nem vagyok biztos benne,hogy amire múlna még ép eszemnél leszek. Egészségileg is a béka feneke alatt vagyok,kezdem azt érezni,hogy egy pszichiátrián lenne a helyem.

Jelenleg csak ilyen bejegyzéssel szolgálhatok. Azt hiszem egyre gyakrabban lesz mostanában ilyen "felhőtlenül vidám" kis irományom.

2012. március 31., szombat

Mozizás = A titánok haragja

Az előzetes alapján mindenki el tudja szerintem dönteni,hogy maga a film témája érdekli e. Alapból imádom az ilyesmi témájú filmeket. Mondjuk nem árt ha az ember látta az előző részét vagy legalább rendelkezik valamennyi mitológiai tudással,mert anélkül kicsit nehéz beazonosítani,hogy ki kicsoda és,hogy miért is rühellik egyes alakok a másikat. Nagyon komoly filmes megoldások vannak benne. Végre valami olyan film amibe normálisan néznek ki pl. a küklopszok:) A 3D élménye pedig végleg meggyőzi arról az embert,hogy látnia kell:) Édes Istenke,repülnek a sziklák az ember felé vagy a fröcsögő láva,fantasztikus:)

Köszönöm innen is,hogy invitáltak moziba,mert egyedül nem hiszem,hogy elmentem volna,élmény volt:)

Azt hiszem kezdek rákapni a mozira. Láttam a Csatahajó előzetesét,teljesen szerelembe estem,látnom kell:)


2012. március 23., péntek

Barbár lyukasztás

Eddig a dohányzás volt nagy probléma a suliba. Mint a boszorkányüldözés úgy keresték a bagósokat de azt hiszem új inkvizíciós célt kellene kitűznie az iskolának:nem másokat,mint a piercing szúrókat. Ez a fajta önkifejezés tök jó dolog. Ha akarod kiveszed és nyom nélkül eltűnik(többsége). Vannak akik kicsit túlzásba viszik. Persze van akinek van 8-9 de nem túlzás,mert nem mind mondjuk a szájában van:)
Mielőtt elindultam hazafelé a suliból elkísértem a Zsófit a wc-be. A lányok nem véletlen járnak párban:) Pusztán azért,mert akkora lyuk van az ajtókon,hogyha nem akarom,hogy a fél suli a micsodám nézegesse akkor szükséges valaki aki odaáll az ajtó elé.
Beléptünk a helységbe erre 3 csajt találunk ott. Az egyiknek épp a szájába akarnának szúrni piercinget,a harmadik tag csak asszisztál,egy véres zsepit markolgat. Kicsit megdöbbenve fogadtuk a helyzetet de látott már ilyent az ember nem kapunk sokkot. Az egész alap szituáció olyan hihetetlen volt,hogy valaki az iskola wc-jében szúratja a száját. Teljesen véletlenül persze a csaj full márkás cuccokban,szétszolizva várta a "terméket" a szájába. Arra van pénze de,hogy normális helyen,higiénikusan csináltassa arra nincs. Fontosabb biztos még egy 60 perces szolibérletet venni,nincs így is elég égett színe:D

Elfogadtam a tényt,hogy vannak ennyire ostobák de ezután jött a még nagyobb megdöbbenés. Nem tudták átszúrni a száját ezért ugye a piercing sem akart átmenni a nem létező lyukon. A csaj nyomta bele a lyukon keresztül a piercinget a másik meg kitalálta,hogy az ellenkező oldalról elkezdi szúrni a lyukat és akkor biztos át fog menni. A csodás akció közepette elgurult a piercing bogyója (végig szánkázta a rettentő higiénikus wc talajt),felkapták és,hogy nehogy elguruljon a szúrós csajszi bekapta nehogy megint kergetni kelljen. Mondhatom dupla higiénia:nem elég a slozi talaj még egy szájban is megfordul pluszban a piercing mire új gazdájához kerülhetne.

Annyira el voltak foglalva a "munkával",hogy 5 percig egy helyben kellett állnunk mire méltóztattak kiengedni. Ne zavarja őket csöppet sem,hogy minimum 3 évvel idősebb vagyok....nyugodtan had vacakoljanak :/ A csapnál meg a föld csupa vér folt volt. Nem vagyok kényes de ez undorító. Az a baj,hogy mostanában sorozatosan a kicsik a suliban szúratnak.

Ezzel az egésszel az a bajom,hogy nem véletlen épült erre egy szakma és nem véletlen vannak szalonok. Attól,hogy olyan vagyok,mint egy vasfazék és 30 piercing díszeleg csak a fejemben még nem tudok szúrni! Rossz ponton szúrod meg a másikat le is bénulhat! A nem megfelelő higiéniával meg akármilyen fertőzést össze lehet szedni . Nem kerül vagyonokba ha az ember elmegy egy szalonba. Az én köldök piercingem pl. a Kusinkánál (római udvar) készült és az ékszerrel együtt volt olyan 4-5 ezer körül. Citrom utcába is jól szúrnak és az ár is teljesen baráti. Alíznak piercinggel együtt volt 5500 az ajak.

2012. március 21., szerda

Valami ilyesmi

Aktív blogelmaradások ellenére de itt vagyok. Egy csodás 6,5 oldalas dolgozatot produkáltam már reggel 9 magasságában. Jelentem mondhatni jól vagyok. Nem írok semmiféle kesergős bejegyzést,annak nem sok értelmét látom,maximum ideglevezetésnek jó de ma már azt is máshogy oldom meg. Sok órám marad el mostanság,lenne időm írni csak nem tudom mit írjak. Történnek dolgok de nem feltétlen szeretnék mindent kiteregetni. Kezd benőni a fejem,keresem a saját utam, a boldogulást. Kicsit félve merészkedek ki a valós életbe de egyszer ennek a pillanatnak is el kell jönnie. Hiányzik egy támogató kéz mellőlem,remélem nem sokáig:)
Kis kedvjavító,hogy nektek is jó kedvetek legyen:)

2012. március 11., vasárnap

Séta a cukrokért,találkozás a világító óvszerrel:D

Pár napja voltam az uránvárosi Tescoban. Biztos velem van a baj de az én szememet nem szúrta ki,hogy ott merre is van a mérős cukor bódé vagy persze az is lehet,hogy ott nincs,nem tudom.....

Nem hagyott nyugodni a cukros gondolat ezért tegnap elindultunk gyalog a kertvárosi Tescoba miután kaptam egy tippet,hogy ott biztosan van. Köszönet a tippért innen is:)

 4-en mentünk(én,Alíz,Laci,Robi). 8-kor bolyongani gyalog a sötétben meg a felüljáró alatt kicsit meredek gondolat volt de "mi bátrak vagyunk" felkiáltással hagytuk magunk mögött a métereket. A Tesco előtt az utolsó 300 méteren már járda sem volt szóval valami szántóföldön,hegyen,bokron keresztül jutottunk el a célba. Kedves fiúk elmentek pisilni(nőket szidják mindig de nekik 15 percbe tellett) mi meg az Alízzal vártuk amire előkerülnek. Miután a banda ismét egyben volt megkezdtük a cukorkák felkutatását. Több sikertelen kör után nagy nehezen megtaláltuk. A cukorkás sor végén van a pénztárak felé. Nagyon sok fajta van,ha minden igaz akkor 230 Ft 10 deka,nem olcsó az tény de nagyon finom. Itthon jól belaktunk vele. Kicsit féltem,hogy nem e valami 1000 éves aszodékot veszek,hiszen ki tudja mióta áll ott de nem,tök rendben van:) Személyes kedvencem a feltekert savanyú poros színes valami.
Szerzemény egy része
Kicsit átverés a dolog. Mivel az ember saját magának méri ki a cukrot nem biztos,hogy tisztában van azzal,hogy mekkora is a súlya a megvásárolni kívánt dolognak. Ki kellene tenni egy ellenőrző mérleget. Én nagyjából érzem a dekákat,köszönet érte a csemegepultnak. Az üzlet szemszögéből persze ez jó,szegény vásárló csak pakol és pakol és a kasszánál lepődik meg,hogy kicsit túlzásba esett a cukorkák pakolása közben.
Óriás gumicukor pók

Láttam világító óvszert is. Eddig nem igazán gondoltam,hogy ilyent a Tescoban is be lehet szerezni de mint a mellékelt ábra mutatja itt is van,800 Ft egy csomag,hátha valakit érdekel ez az információ is.

Van itt egy olyan automata is mint az amerikai filmekben amikbe ha pénzt dobunk be egy kar segítségével ki lehet pecázni valami plüss játékot. Mondanom sem kell,hogy Robink ezzel szórakoztatott minket,hiába mondtam,hogy direkt úgy van beállítva a kar,hogy ne fogjon meg semmit,nem igazán hitt nekem:D

Hazafelé pár részeggel is találkoztunk. Kezdtem örülni,hogy használhatom az önvédelmi technikámat de nem kellett,mert csak hangemberek voltak.

2012. március 9., péntek

Őszinteség és gerincesség

Valahogy nem igazán értem a világ mai értékrendjét. Ha nekem valakivel,valamivel problémám van akkor én azt közlöm! Lehet,hogy nem mindig visszafogott stílusban,néha alpárira sikeredik de akkor is elmondom,hogy mi a problémám,mi az ami zavarja az én mentalitásomat.

Manapság nem túl sokan vannak akik olyanok,mint én. Akik pedig szókimondóan elmondják a véleményük azokat a neveletlen,trágár vagy éppen abnormális jelzőkkel illetik. Ha a társadalom ilyen kritikával illeti a normális embert akkor honnan várjuk,hogy mindenki őszinte legyen?

Persze bizonyos keretek között gondolom a szólás szabadságot. Velem is előfordul,hogy elönt a düh és nyomdafestéket nem tűrő szavakat használok,de hála Istennek egyre kevesebbszer. Valami határt kell azért szabni a káromkodásnak és társainak,nem csak magamra gondolom hanem mindenkire.

Érdekesnek találom amikor valaki "népszerű" és sok barátja van,de amint nincs ott az illető azonnal kibeszélik. Kicsit gáz. Lehet,hogy nem nyalok senkinek sem segget de akivel kommunikálok annak megszoktam mondani a szemébe,hogy "utálom" vagy éppenséggel "imádom". Dávid is ha túl lő a célon megmondom,hogy menjen a francba. Még mindig jobb embernek tartom magam így mintha mindenkinél keresném az érdekkapcsolatot majd 5 perc múlva kibeszélném az új kapcsolatok érdekében.

Nem igazán tetszik amikor postásnak néznek. Felnőtt emberek arra akarnak használni,hogy az én fülemet rágva én közvetítsem a véleményüket más felé. Miért nem lehet a számunkra kellemetlen híreket,gondolatokat felvállalni?!? Nem vagyok semmilyen hírvivő,elegem van az ilyenből egy életre!

2012. február 26., vasárnap

Lassú víz partot mos

Azt hiszem találó bejegyzés címet adtam. Az ember észre sem veszi,hogy milyen gyorsan múlik az idő. Vannak reménytelen helyzetek amikor azt érezzük,hogy egy helyben állunk,harcolunk az ár ellen de az erősebbnek bizonyul.

Írtam az SZKT versenyről. Jól éreztem az eredményt. Sikerült a tervezés része. 78%-os lett,büszke vagyok magamra:) Külön öröm,hogy jól tudom értékelni a saját teljesítményem,nem vagyok elfogult,valós képet alkotok magamról és az eredményemről.

Igazat megvallva amíg Zsolt az életem része volt borzalmas irányba haladtam,nem tudom mi lenne velem ha nem léptem volna ki még az utolsó pillanatban.  Tudom,hogy van amikor csak panaszkodok (itt is) de sokkal nagyobb a baj,mint amit ide valaha is leírtam. Nem feltétlen a pszichés állapotomra gondolok. Nagyon olyan volt eddig mintha sosem lenne ennek az egésznek vége és mégis itt a fény az alagút végén,kikecmergek belőle:)

A kitűzött céljaimat szépen sorban küzdöm le. Nincs olyan,hogy lehetetlen és ez a legjobb érzés a világon. Bármit elérhetek,lehet,hogy triplán kell tepernem mint másnak de még így is megéri:)

Legújabb tervek között a költözés szerepel. Sok múlik azon,hogy hova vesznek fel egyetemre vagy éppen nem:) Addig nem tudok keresgélni amíg ez nem derül ki de ettől függetlenül csak gyűlnek a tervek,és ez jó!


2012. február 21., kedd

Mirage (Oriflame-parfüm)

Igazán egyedi illat,egyáltalán nem megszokott tömegkreáció. Nem találtam hozzá foghatót sem Avon sem Oriflame termékek között abban a kategóriában amit képvisel. Viszonylag drága. Általában 3500-5000 Ft között mozog az ára. Aki most tervezi a rendelését annak jelenleg 3000 Ft. A pénzét megéri,mert igazán tartós illat. Reggel csak 2 kis fújás belőle és még este is intenzíven lehet érezni. Parfüm függőknek ajánlom,egyrészt a tartóssága másrészt az illata miatt. Nem téveszthető össze mással. Én úgy fogalmaznám meg,hogy keleties,fűszeres hatású. Az üvegéről és a dobozáról nem is beszélve,igazán szemet gyönyörködtető. Örök kedvencem marad:)
Az Oriflame így reklámozza(tökéletesen igaz):
"A Mirage Eau de Parfum minden cseppje maga a varázslat. Misztikus jegyei, az elemifa, a rózsa és a fűszeres vetiver a csábítás titokzatos eszenciájával ölelik át viselőjét. A Mirage felébreszti a bennünk szunnyadó szenvedélyt"

Tőlem is lehet rendelni,20% KEDVEZMÉNY a katalógus árhoz képest:) Megszaglászni lehet jönni hozzám:)

Termékek,teszt

20 évem során elég sok sminkszerrel és társaival kerültem kapcsolatba. Nem annak köszönhetően,hogy annyira sminkelném magam hanem azért,mert kíváncsi vagyok az újdonságokra,másokat szeretem "megszépíteni". Arra gondoltam,hogy a tapasztalataimat leírom ide is. Hátha valaki kedvet kap az adott "kence" megvételéhez vagy csak ötletet adok valakinek a problémájára.

Az irományaimat amiket ebben a témába írok "teszt" kategóriába sorolom ezért ha valaki csak ezekre kíváncsi akkor jobb oldalon a címkék közül keresse meg a "teszt" címkét,kattintson rá,így csak azokat a bejegyzéseket jeleníti meg a blog amelyekben a tesztelésről írok.

Mások véleményére is kíváncsi vagyok hiszen nem biztos,hogy mindenkinek azonos a gondolata velem illetve,hogy mindenkinek ugyanazok a termékek a kedvencei:)

2012. február 14., kedd

Sikító emberevő pók= KAMU

A tegnapi nap folyamán egy érdekes képet posztolt rengeteg ismerősöm. Már a kép kicsit sokkoló volt,az alatta lévő szövegről nem is beszélve.
A hozzátartozó csodálatos legenda:
"A képen látható pókfajta, a Camel Spider csak éjszaka jön elő, vagy ha árnyékot talál. Tizenhat km/órás sebességgel képes mozogni, és 1 métert tud ugrani. Ha megharap, Novocaint injekcióz beléd, amitől  azonnal elzsibbadsz. Alvás közben észre sem veszed, ha megharap. Reggel azonban, amikor felébredsz, látod, hogy hiányzik egy darab a kezedből vagy a lábadból, mert egész éjjel rágcsálták! Ha összetalálkozol egy ilyennel, amelyik éppen az árnyékban van, de a nap nemsokára eléri, a legjobb, ha elfutsz. Ha ugyanis észrevesz, azonnal elkezd majd üldözni az árnyékod miatt, és egész idő alatt, amíg kerget, sikító hangot hallat. Ilyen pókokat naponta találnak az Irakban lévő katonák. Képzeld el, milyen lenne, ha felébrednél, és egy ilyet látnál a sátradban!"

Igazat megvallva élből gyanús volt a sztori. Eléggé otthonosan mozgok a biosz illetve a fura állatok világában de ilyen pókról életemben nem halottam. Kicsit utánanéztem. A megoldást a hvg.hu nyújtotta.

"Ez a legenda minden tekintetben klasszikus városi legenda: félelmeinkre apellál (ki ne félne a pókoktól, főleg, ha még le is rágják a kezünket), valóságalapja növeli hitelességét (létezik Camel Spider nevű állat), a sztori képpel is alá van támasztva, s bár eredetileg az „amerikai félelempiacra” szánták, az internet segítségével az egész világot meghódította. E világkörüli út során a történet sokat torzult: lefordították, hozzáadtak, elvettek belőle – mindenesetre rengeteg variációja létezik.
A valóságban az angolul Camel Spider (tevepók) névre hallgató pókféle valóban létezik, főként a Közel-Kelet sivatagaiban honos, de megtalálható az Egyesült Államokban és Mexikóban is. Az amerikai közvélemény az első iraki háború során ismerte meg őket, az interneten keresztül terjesztett levelek azonban már akkor is tele voltak valótlan megállapításokkal.
A tevepók egyáltalán nem akkora, mint a kép sugallja. A fenti fotón két pók látható, ráadásul a kompozíció is megtévesztő. Ha a háttérben álló katona lábához viszonyítunk, valóban hatalmasnak tűnik az állat, de ha a jobb alsó sarokban lévő katona kabátujját nézzük, már egyáltalán nem.
A 16 km/órás sebesség nem túlzás (bár más változatokban 25 mérföldes, azaz 40 km/órás sebességet írnak), nem igaz viszont sem az 1 méter magasra ugrás, sem az, hogy ez a pókféle sikongatna. És ami a legfontosabb: a tevepók áldozatait nem érzéstelenítő segítségével cserkészi be, emberhúst nem eszik, legfeljebb más kisebb pókokat, gyíkokat vagy kisebb madarakat. Persze szeretni azért ezek ellenére sem kötelező őket."
Itt az emberevő pókotok: http://indavideo.hu/video/_Emberevo_pok_Irakban_

Ennyit az internet álltal terjesztett okosságokról. Ajánlom inkább a természetfilmeket. Többet tanulhat ott mindenki.


2012. február 6., hétfő

Eltűnt kutya :'(





 KÉREM AKI LÁTTA JELENTKEZZEN!!!BÁRHOL IS VAN ELMEGYEK ÉRTE!
Itt is lehet írni ha valaki megtalálta vagy facebookon is. Balogh Adél-Pécs
Lüszi a neve,középtermetű szuka kutyus. Szófogadó,engedelmes,nagyon okos. Ha megijed ugat de semmi kép sem harap! Ha valaki szimpatikus neki akkor azonnal elkezd hempergőzni neki,ideiglenesen fogadja be akit a bizalmába enged,amint értesítenek elmegyek érte! Kék nyakörv van a nyakába,biléta sajnos nincs rajta. Hosszú,vékony lábai,testéhez mérten pedig pufók hasa van.

Teljes mértékben ki vagyok borulva. Eltűnt Szaváról a kutyám :'( Pont most amikor már el volt tervezve,hogy visszatudjuk hozni,mert biztosítva lenne neki a hely. Ott csak ideiglenesen volt. El sem tudom hinni,hogy szegény Lüszi valamerre kóricál a hidegben,azt sem tudja merre van vagy esetleg meghalt :'(

Kölyök kora óta velünk volt,olyan mintha a gyerekem lenne.Én nem akarom elhinni,hogy esetleg nincs többé:'( Írtam már az állatmenhelyeknek,facebookon tettem ki hirdetést róla hátha látta valaki de eddig semmi reakció. Rettegek,komolyan mondom borzongok,hogy a kis drágám valahol vacog és el sem tudja képzelni merre kell mennie,hogy hazataláljon,ha egyáltalán persze még dobog a kicsi szíve :'(

Én nem hibáztatok senkit! Az egészről én tehetek :'( Rossz volt neki itt a lakásban,mert nagytestű,szeret a szabadban lenni,igazi izgága szeretetbomba volt mindig,2-3 óra is borzalmasan megviselte amikor egyedül volt. A másik kutyám tacsi,ő elalszik amikor egyedül van nem viseli meg ez az egész. Mivel a Laci falun lakott arra gondoltunk jobb lenne neki ott,hatalmas kertben futkoshat,nem úgy,mint itt:( Erre most meg eltűnt :'( Akármilyen módon de itt kellett volna maradnia és szembeszegülnöm a feletteseimmel (szüleim nem nézték jó szemmel,hogy unalmába szétszedte az ajtót stb. és valljuk be jogos volt...nem ide való egy ekkora kutya)....az én hibám minden:'(

2012. február 2., csütörtök

"Ma a vágy nem fűt, nincs Te meg Én.."

Elegem van,hogy úgy csinálsz mintha legyőzhetetlen lennél. Csak tudd egyáltalán nem vagy az. Sőt,egy egyszerű srác vagy aki maga sem tudja milyen ember is valójában. Én tudom milyen vagy,talán túl jól is ismerlek,nekem nem egy valaki voltál hanem minden! Nem tudom mire jó menekülni,mire jó letagadni még azt is ami nyilvánvaló,mire jó szórakozni és úgy csinálni,mint a gyerekek az oviban.

Az egészbe kezdek beleörülni. Remek dolog,hogy te ilyen könnyen kezeled de aludni,lélegezni,gondolkodni sem bírok. Mindenhol az emlékekbe botlok. Ott tartok,hogy az éhenhalás szélén vergődök mert szinte egy falat sem megy le a torkomon. Hiába erőltetem,csak rosszul vagyok,tovább megy ez valahol a kórházban kötök ki. Érsz nekem ennyit?!? Az a baj,hogy ha kellene éhendöglenék miattad,ha kellene eldobnám az életem érted. A kellene szón van a hangsúly,épp ez az,hogy nem kell,nem kell neked senki és semmi,főleg nem én. Ilyen ember egy útszéli kurvát sem érdemel,nem,hogy engem. És tudod mit? Akkor is talpra állok,fogsz te még sírva könyörögni utánam.


2012. január 21., szombat

Mi van ha elengedlek de vissza jössz?!?

Mondhatni jól vagyok,egész kellemesen. Kezdek megbarátkozni azzal aki vagyok,kezdek értékeket látni magamban és ez jó. Kiírtam magamból,hogy mennyire szerettem,ez volt a legnagyobb lépés amit tehettem. Nem úgy gondolok rá,mint anno,megpróbálom úgy kezelni,mint egy átlagos srácot.

De mi van ha visszatér? Mi van ha találkozok vele? Nem tudom hogyan reagálok. De ha adódik az alkalom,hogy láthatom,élnem kell vele. Kiderül mire is jutottam. Ha tudom kezelni a helyzetet akkor megnyertem életem eddigi legnagyobb diadalát,ha visszaesek az annyit jelent,hogy sosem leszek képes megszabadulni az emlékétől,nem tudok nemet mondani a jelenlétére. Várom a napot,hogy tesztelhessem magam. Addig is megpróbálom a lehetetlent,hogy ne ő jusson mindenről az eszembe. Lefoglalom magam a tanulással,4,8.

2012. január 19., csütörtök

"Csak" egy ember,sose törlődő emlékek

Emlékszem mindenre. Elvenni nem lehet,nem is engedném. Minden mozzanat,pillanat, szócska, nevetések, összenézések. Feledni nem tudom akkor az a megoldás,hogy örömmel gondolok a sok értelmetlen hülyéskedésre,a sok szex poénra. Hihetetlen alak,imádom és imádni is fogom. Az emlékét nem engedem,hogy bárki is megpróbálja törölni,bárki is negatív hangnemben beszéljen róla. Egy csoda,a zseni is az örült között,pont amilyennek szeretem.

Rettegés

Még mindig zűrös kis élettel rendelkezek de amit lehet azt megteszem,hogy minimalizáljam a zavaró tényezőket,alakokat,eseményeket.

Pár hónap van vissza a suliból,van addig bőven tanulni valóm és még csak utána kezdődik az igazi nagy betűs élet. Kaposvári egyetemre jelentkezek,megtaláltam azt a szakot amit nekem szánt a jó Istenke is. Állattenyésztő mérnök leszek:) Azon belül is hobbi állatokra fogok specializálódni,kutyus tenyésztő leszek ha nagy leszek.
Border Collie
Van aki hanyagolhat. Engem nem érdekel honnan jön vagy honnan nem,de a közelembe ne igazán jöjjön,mert nem igazán teszi zsebre amit tőlem kap. Másrészt rendőrt fogok hívni,hogy zaklatnak,ha szükséges akkor agyonveretem. Nem szép ilyent írni de aki tudja kire célozgatok az megérti. Sok negatív dolgot "köszönhetek" neki.....nem kérek belőle többet,a nevét sem akarom hallani.

2012. január 18., szerda

Szabadul

Nem a családját akarom bántani. Én csak tájékoztatni akarom azokat akik ismerték,hogy kiengedik a sittről. Azt hiszem ezt joga van tudni mindenkinek. Nem írom le a nevét,aki nem ismerte annak nem fontos de akikkel szórakozott azoknak jól jöhet az infó.

Nem tudom keresi e majd a kapcsolatokat a régebbi ismerőseivel. Ne lepődjetek meg ha valaki hasonló stílusban írogat nektek,mint ő. Tőle ez is kitelik. Ha tudok valamit publikálom,ez 100%:)

2012. január 15., vasárnap

Értetlenség

Biztos velem van a baj,hogy egyes elemeit,személyeit nem tudom megbecsülni az életemnek. Nem tehetek róla végtelen haragot vált ki belőlem ha kérek valamit több századszorra viszont még mindig nem fogja fel az illető.

Talán ez az a dolog ami a leginkább fel tud bőszíteni egy emberbe. Ne ígérje meg,hogy "jó,megértem,nem csinálom többet",ha nem tudja betartani. Jobban utálom ezt mintha a verne az illető vagy bármi más. Makacs vagyok én is....de ha többször kérnek valamit azt felfogom.

2012. január 14., szombat

Elvonó,több-kevesebb sikerrel

Talán egész jól veszem ezt az érzelmi akadályt...kívül,belül nem. Tök jó,hogy vannak olyanok akik segíteni akarnak és meghallgatnak. Szinte mindent elmondok neki,elmondják a véleményüket és igazuk van DE az lenne a legjobb gyógyszer ha neki mondhatnám el. Hogyan lehet lezárni valamit amiről nem tudom neki mit jelentett?

Nem igazán kommunikálok vele,próbálom csökkenteni a köztünk lévő interakciókat. Ettől függetlenül mindig tudom merre jár. Figyelem a facet:D Ez a kedves kis közösségi oldal gyakorlatilag olyan,mint egy térkép. A segítségével tudom mikor merre van,sőt azt is kivel. Nem hagyok magam után nyomokat,hogy ott jártam,nem kell tudnia,hogy egy nap minimum 30-szor megnézem.

Végtelen boldogságot kívántam a számára,de tudom,hogy tökre boldogtalan. Mindig azt mondja nincs baja. Rosszul hazudik,mindig tudom ha lódít. Fáj,hogy nincs jól és fáj,hogy nem tudok segíteni a fájdalmán. Lehet nem is megyek semmire azzal,hogy kerülöm Őt. Lehet többet ártok neki és magamnak,mint használok vele. Az egészben az a legijesztőbb,hogy félek elfelejt. Annyian zargatják...én meg csak egy kis porszem vagyok a levegőben...de valamiben akkor is más voltam,mint Ők,én tudom milyen igazából:)

"Oszd meg" és társai,emberi butaság

Engem annyira tud idegesíteni és bosszantani amikor olyan dolgokat osztanak meg közösségi portálokon ami egyáltalán nem odavaló. Gondolok az olyan kutyára akinek petárdát dugtak a szájába vagy a kisgyerekre akit brutálisan megvertek.

Én elhiszem,hogy az ember a sok zombees meg halállal kapcsolatos film után már keményebb témákat,képeket is elvisel és nyugodtan megnéz de ez akkor sem mutogatásra való. Érzékenyebb vagyok a kelleténél,megvisel,sírok rajta,ez az egyéni szociális problémám. DE vannak gyerekek akiknek nem szétvert fejel fekvő állatokat és gyerekeket kellene nézni. Felelőtlen ilyeneket feltenni. Küldözgessék a nagyok egymásnak üzenetben de ne olyan módon,hogy pl. a 7 éves Kinga a suliból hazaérve szembesüljön azzal,hogy Buksit agyonverték....

Másik kedvencem amikor szintén ezeket a képeket felhasználva olyan hülyeséget terjesztenek,"hogyha megosztod akkor kap mondjuk az adott állat vagy gyerek 100 Ft-ot. Minél több a megosztás annál több pénz folyik be az áldozatoknak." Lehet én vagyok nagyon negatív a világgal kapcsolatba de ez egy baromság. Senki nem fog azért Buksi kutyának pénzt adni,mert reklámozzuk,hogy megkínozták. Azt hiszem baj van azzal aki az ilyent elhiszi. Ki a fene fizet a megosztásukért? Erre adjon választ aki megosztja,köszönöm előre is:)

Az persze megint más ha a megosztás mellett ott van egy bankszámlaszám,hogy azon keresztül lehet segíteni. Ezt inkább hihetőnek tartom bár így sem utalnék,mert nem tudom kihez is vándorol az összeg. Az ilyen beteg állat általában állatvédő szervezeteknél köt ki (ők visszainformálhatóak,megbízhatóak),ha utalok meg is kapja a kutya a pénzt. Gyerekek esetében meg biztos valamilyen gyermek segítő szervezet veszi kézbe az ügyet,utalás esetén biztos ő kapja meg az összeget.

Nem szeretem,hogy az emberek nem gondolkoznak csak nyomják a megosztást. Felelőtlenek és ostobák...

2-ből 1 kilőve:P

És igen:) 2 küldetésem van,(részben már csak volt) erre a hónapra.

A szintvizsgától kicsit tartottam,mert szerettem volna számomra megfelelő minősítést elérni. Nem az érdekel mások mit várnak el tőlem hanem az,hogy én mit tartok jónak. Maximalista vagyok,nekem a 3-as és társai egyet jelentenek azzal,hogy hülye vagyok:) Félreértések elkerülése végett nem mást szidalmazok,van akinek ez egy jó jegy,én magammal szemben ezt nem engedem meg.

Nagyon átfogó volt szerintem a vizsga. Élelmiszerből a malomipari termékektől kezdve a borokig rengeteg téma volt,ezeket angolul is el kellett mondanunk. Csomagolástól tartottam,mert semmi kézügyességem nincs az ilyen dolgokhoz és csodák csodájára maximum pontos lett:) Jog nem volt vészes,ahhoz csak tudás ismeret kell és jó beszélőke.

Mindent összevetve meg vagyok elégedve magammal,bizonyítottam (magam számára),hogy képes vagyok elérni amit szeretnék:) A barátaimnak is nagyon jól sikerült,örülök neki:)
És igen,5-ös lett:)

Vár egy nagyobbacska kihívás is. 2 hét múlva SZKT (szakma kiváló tanulója vagy valami ilyesmi...). Ez egy verseny,áruforgalom tervezés(matek gyakorlatilag) és vállalkozásból kelünk versenyre. Tisztába vagyok vele,hogy nem vagyok olyan jó,hogy az országosra bejussak,nem is ez a célom:) Mindkét tárgyból 60%-ot el kell érnem és akkor az adott modulból felmentést kapok,nem kell év végén vizsgáznom,ráadásul 5-öst kapok belőle:P

Ez nehezebb,mint a szintvizsga. Itt bármit kérdezhetnek,van bennem adrenalin rendesen:D


2012. január 8., vasárnap

Elengedlek,mert szeretlek

Kár is lenne tagadni,hogy amire valaha is vágytam azt benne megtaláltam. Felejthetetlen emlékeket köszönhetek neki. Megmutatott egy olyan részt belőlem amiről nem is tudtam,hogy létezik. Több lettem általa,sosem fogom elfelejteni,mindig is a szívem különleges rejtekében fog élni.

Az egész történetben sajnos csak az a baj,hogy amennyire tudom Ő nem szeret engem. Számos sírással töltött óra,rengeteg idegeskedés és bosszankodás után úgy döntöttem,hogy nem a szívemnek hanem az eszemnek engedek és hagyom had élje az életét,nem fogok remegő szívvel várni arra ami sajnos nem fog bekövetkezni. Neki jó az a helyzet amiben van és ezt el kell fogadnom.

Ha azt állítanám nem haragudtam rá soha akkor hazudnék. Volt perc amikor hatalmas düh volt bennem és azt éreztem fel tudnám pofozni Őt és a többi lányt is. Néha még az is megfordult bennem,hogy jobb lenne ha nem is léteznék tovább...
Mostanra már lenyugodtam. Hálás vagyok tényleg minden pillanatért. Egy ideig még nehéz lesz elfogadnom és beletörődnöm de a sors úgy hozta,hogy nem mellém rendelték,a lehető legnagyobb boldogságot kívánom neki!

Remélem a gép végre nekem is dob egy hasonló szerzetet mint én magam és végre boldog leszek.

2012. január 5., csütörtök

Jóslatok,jövő titkai

Elérkezett immár 2012 is. Kicsit furcsállom még de majd megszokom ezt a dátumot is.

Új szokásként fogadalmakat is tettem,pedig nem szoktam. Megfogadtam,hogy sokkal többet fogok blogolni valahogy beleszorítom az időmbe. Elcsépelten hangzik de jelenleg gyakorlatilag aludni sem sok időm van de ha vége ennek a zűrös korszaknak akkor talán az én életembe is lenyugodnak kicsit a kedélyek.

Szilveszter kicsit érdekesen alakult. Házibulit tartottam. Nem voltunk sokan de olyanokkal voltam akik szebbé teszik az életem. Csak,hogy néhány embert említsek: Alíz,Robi,Laci,Bea,Zsófi,tesóm,az ismeretlen törpe kommandó:D

Alkoholnak nem szenvedtük hiányát aminek meg lett a hatása pár emberre nézve. Engem is kicsit megütött a dolog de én vicces részeg vagyok,A-ból B be táncikáltam és vigyorogtam. Íme egy kép még az ivás kezdetén:D
Amikor Kalinkából Katinka lesz :D
Belekeveredett a buliba 3 alak akikre nem számítottunk. Eddig mindig viccesnek találtam az amerikai filmekben amikor a jó kislány bulit tart és tele lesz minden idegenekkel,azt gondoltam ilyen nincs a valóságban,hát mégis akad:D

Alkoholizáló cimboráim a Bea és az Alíz volt,megalapoztuk az estét az biztos. Erről a korszakról még vannak képek,mert józan voltam,utána már nem volt aki fényképezzen.
Alíz és az alkohol

Zsófi később csatlakozott hozzánk,addigra már a józanság talaján álltam ismét. Kicsit érdekes volt ahogy a 3 srác nyomulni próbált de aktív kosárban részesültek.

Lacinak verekedni támadt kedve és levert valakit az utcán,mert csúnyát mondtak neki....

Az alkohol mindenkiből kihozta a valós énjét.

Fogadalmak között szerepel az,hogy többet járok el itthonról. Vivinek lesz szülinapi bulija,itt az alkalom a lazulásra:)