Oldalak

2012. április 25., szerda

Monieur - Molnár Zsolt reloaded

A Zsoltot "szeretők" örömére egy számukra élvezetes kis bejegyzésről számolhatok be.

100 %,hogy megfogták a zsaruk és,hogy megkapja a "jutalmát". Voltam bent szembesítésen vele,hát mit ne mondjak élmény volt. Még mindig kissé álomvilágban él,azt hiszi neki bárki is hisz. Most is próbálta úgy beállítani a helyzetet,hogy ő milyen jó volt hozzám,mennyivel tartozok neki. Sajnos holnap is mehetek be,bár remélem,hogy nem kell megint 3 méterre leülnöm tőle. Ez az egész egy véget nem érő rémálom:S Idézik be sorra az embereket akik feljelentették,85 feljelentés van ellene országosan!

Ha talán egyszer olvassa....ezt akartam volna a képébe mondani:

"Kedves" Zsolt:)

Tudod így lassan,hogy ebben a pillanatban több,mint 1,5 éve nem láttalak és ismét látnom kellett a szánalom jut rólad az eszembe! Annyi tiszteletet kicsikartál belőlem a számodra,hogy amiket csináltál azt nem tagadod,"csak" szépíteni próbálod. Nem kellene,hogy bármennyire is ember számba vegyelek de tudod valahol  sajnállak.

Egy beteg,perverz,hazudozó állat vagy,akinek nincs és nem is volt élete ezért életet kreált magának amit igaz rá tudott erőltetni egyesekre de rohadtul lebuktál. Mindig is celeb akartál lenni,most a feljelentéseid számával igazi "csillag" lehetsz.

Nem tudom hány évet kapsz de szerintem 10-15 évet tutira. Csak a lányodat sajnálom és azokat akik megbíztak benned és szerettek! Igen,lepődj meg,van ilyen szó,bár tudom,hogy neked ez egy ismeretlen fogalom,ajánlom figyelmedbe a magyar értelmező kéziszótárat.

Kurvára morbid dolog,hogy lenyilatkoztad,hogy a kicsalt pénzeket megélhetésre meg rám költötted. Csak,hogy tiszta vizet öntsek a pohárba. Egy garast nem adtál a rezsibe soha,a kajába sem,ingyen laktál itt. Az meg,hogy a nyomtatómra, a póthajamra,a tetkómra és a shoppingomra ment el több száz ezer forint(sőt megkockáztatom több millió!!!)egyszerűen nevetséges dolog:) Ezt te magad sem hiheted el. Szerintem talán arra ment el,hogy több tízezret pofáztál,volt,hogy havi 50 ezret,napi 1-2 doboz cigit elpöfékeltél és elkezdtél nyerőgépezni. Erre ment el.

Mindent megtettél,hogy tönkre tedd az életem,hát nem ment:) Lett érettségim,most végzem el a szakmát a következő hónapban kész is és megyek egyetemre:) Tudom,hogy te ilyen dolgokat az életedben nem láttál,nem végeztél és nem is tudod mi az de ez van,én lettem valaki,EGY JÓ EMBER!

Jó pihenést a sitten,szabadulsz is ne keress,mert ott nem lesznek rendőrök,hogy megvédjenek:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia:)

Minden véleményre kíváncsi vagyok és elfogadom de a mások felé irányuló minimális tiszteletet elvárom!

Kérlek hagyj magad után legalább egy becenevet,hogy tudjam ki voltál.

Köszönöm,AES