Oldalak

2009. december 31., csütörtök

Talán megjavulsz?

Nagy szó megjavulni,az ember elgondolkozik,hogy ez jó vagy rossz dolog. Hiszen ha szeretek valakit azt feltétel nélkül szeretem és nem akarom megváltoztatni ugyanakkor ott a túloldal amikor valakinek berögzött rossz szokásai vannak amikkel magának illetve másoknak árt.

Zsolti nem egy szent,sosem mondtam ezt.

A 2009-es év utolsó2 napja nem állt másból csak veszekedésből,mert nem tudom elviselni bizonyos hülyeségeit,kértem,könyörögtem változzon meg de mint halottnak a csók annyit értem vele.

Most kezdem azt látni,hogy változik,jó irányba,de ez lassú folyamat. Mi van ha már késő? Mi van ha bennem megváltoztak a dolgok vagy mások változtatták meg bennem a dolgokat? Ha valami simán és egyszerűen megfogalmazva eltörött,és a változás későn jött :(


Írta AngelEmoStar:)

Szilveszter

Egy átlagos szilveszter az ivásról és a szórakozásról szól .Na nekem épp ilyen nem jut soha különböző okok miatt.

Idén sem úgy lesz ahogy képzeltem. Ismét nem megyek sehova,a piálás meg egyenesen kizárva. Olyan szinten vagyok még mindig beteg,hogy a blog írás is szószerint megerőltető. Olyan köhögő rohamaim vannak,hogy levegőt nem kapok…. Szóval az elképzelhetetlen,hogy valahol bulizgassak esetleg piáljak,főleg miután összeestem a szobában és eszméletem vesztettem….

Mit tartogat nekem a 2010-es év?
Hát,remélem nem bukok meg semmiből,főleg nem matekból. Le kéne érettségizni,jelentkezni a Kodolányiba, eldöntenem Pest vagy Pécs,mi és hogyan legyen… Azt hiszem ez az év lesz eddigi életem legnehezebb éve,de valahogy ezt is túl kell élni.



Írta AngelEmoStar:)

Az év utolsó 2 napja

Nem éppen úgy zárul az év ahogy terveztem…Nem tudom mi van velem vagy velünk. Mostanában nem működik semmi. Az utóbbi 2 nap abból állt,hogy üvöltözünk egymással(főleg én Zsoltival) mindenféle különösebb ok nélkül. Amire eddig legyintettem azon most vitát indítok.

Akikkel különösen jóba vagyok azt mondták,hogy ilyen esetben kellene szünetelni,hogy át tudjuk gondolni érdemes e folytatni.

Viszont nem vagyok a köztes megoldások embere. Milyen hülyeség az,hogy szüneteltetni?Most az ember vagy szakít vagy együtt marad.

Mindenki elmondta a gondját,baját miben és hogyan kellene változni majd az új év eldönti mi lesz.



Írta AngelEmoStar:)

2009. december 30., szerda

Javítok,bocsánat!

Írtam egy feljelentem című bejegyzést!

Javítást kell eszközölnöm ,kiderült,hogy az adott személynek semmi köze nincs a meztelen lányos oldalhoz.

Itt szeretnék bocsánatot kérni a tévedésemért, nagyon sajnálom.



Írta AngelEmoStar:)

2009. december 29., kedd

Feljelentem

Ha ezt akarja legyen így.

Az én nevemmel és az én arcommal senki sem élhet vissza. Az nem érdekel ha valaki a tudtom nélkül felrak az ismerősei közé(úgy,hogy azt sem tudom ki az illető) vagy használják a képeimet de velem nem reklámozhat senki sem meztelen lányokat,főleg nem kiskorúakat!

Az illető bevallotta ,hogy ő volt az,az igazság szép dolog és minden esetben megvan a maga jutalma. Most is meg lesz,megyek a bíróságra és feljelentem!

Nem ez az első dobása. Zsoltit már komolyan szarba keverte,most meg már engem is akarna? Fenyegetőzik is. Kijelentette,hogy ha kell a bíróságra megy és mindent megtesz a célja érdekében.

Nem fogom megvárni amíg durvul a helyzet,időben cselekszem. Ott szopta be a dolgot,hogy én,Zsolti sőt Zsolti anyukája is feljelentjük!

Miért csinálja ezt az egész hülyeséget? Mert megakarja szerezni Vivit,neki nem lehet gyereke ezért az motoszkál a fejében másnak se legyen,megszerzi magának.





Írta AngelEmoStar:)

Pit,te is olyan vagy,mint más?!?

Azt mondtad ma talizunk,megígérted…. Erre most mi van? Semmi,mert lusta voltál felkelni. Az egy dolog,hogy beteg vagyok,de te nem az erre való tekintettel nem jöttél. Egyszerűen csak nem vagyok elég fontos….

Ez szar,fáj,nem ezt mondtad….

Olyan lökött vagy,imádlak,nincs még egy olyan,mint te….

De akkor is becsaptál hiszen nem vagy itt velem,te is olyan vagy….csak meg akarsz fektetni:’(



Írta AngelEmoStar:)

2009. december 28., hétfő

Napok óta

Napok óta beteg vagyok. Fullra megfáztam,örülök ha levegőt kapok,folyamatban lázam van.
Annyi dolgom lenne de így szinte semmit sem tudok csinálni. Amint neki látok valaminek rosszulleszek. Ki kellene lábalni ebből végre.



Írta AngelEmoStar:)

2009. december 25., péntek

Létezik a Mikulás:O

Este olyant láttam amire aztán végkép nem számítottam.

Kinéztem az ablakon(Pesten) erre láttam egy narancssárgás-pirosas fénnyel világító valamit. A valami egy enyhe szó. Olyan volt,mint a Mikulás szánja,láttam a szán alját sőt a léceket is amin csúszik a szerkezet.

A legdurvább az,hogy kurvára nem ittam semmilyen alkoholt,szóval nem vizionálhattam.

Olyan meredt,csodálkozó fejet vágtam,hogy Zsolti észrevette szóval ő is tanú arra,hogy láttam valamit,ami megmagyarázhatatlan.

Így utólag belegondolva nem is tuti,hogy a Mikulás volt hiszen a szán nem volt akkora,hogy a télapó beleférjen .Talán UFÓ-t láttam? :O




Írta AngelEmoStar:)

Pesti karácsony,Icuka sokkolt XD

Felmentünk Pestre hiszen karácsony van,Vivi ne nélkülözze az apukáját. Vettünk az ottaniaknak is egy kis apróságot de szószerint arra kell gondolni,1000-es és a környéke nem pedig több 10 000.

Na de most nem ez a lényeg:)

Vivi örült annak amit vettünk neki,bár nem sokáig élvezhettem a társaságát,mert Ica belibbent és elvitte oda ahol lakik most.

Na mondom fasza,feljön az ember,hogy a gyerekkel legyen aztán pont az nincs amiért vonatozott…

Azzal a szöveggel jött Ica,hogy „megakarja ismerni Pisti(a bikája) Zsoltit”.Na mondom mi a fasznak? Úgyis elvállnak,közük nincs már egymáshoz akkor minek.

Akkora egy álszent….. ez a csaj,beadta a Pistiéknek,hogy ő jaj de szereti a lányát meg,hogy velem is milyen jóban van. Odajött adott 2 puszit(1 órás sokkot kaptam) és közbe boldog karácsonyt rebegett.

Annyi hasznom volt,hogy beszélgettem a Pestiekkel meg befestettem Ági haját:)

Senki se értse félre,szeretem az ottaniakat de ezek a teendők ráértek volna később is,főleg ha tudjuk a kislány nem lesz otthon.

Este megnéztem a Végső állomás 3-at(majdnem bealudtam olyan izgalmas volt).

Másnap jöttünk haza,Ica már azzal a szlogennel vitte haza Vivit ,hogy „ neki kell a gyerek,majd ő neveli,mert ő úgy szereti.

Egy szakmai kérdés:ha annyira szereti a gyereket,miért mondott le róla? Hogy fogja óvodába vinni? Hiszen a tanyák nem arról híresek,hogy óvoda meg hasonlók vannak ott.

Persze,hogy kell a gyerek hiszen neki sincs munkája,lehet a bikáját is kirúgják akkor meg kérhet gyerek tartást meg váratlan plusz költségekre pénzt:”jaj beteg a gyerek,itt nincs orvos adj egy 20-ast taxira,mert fel kell vinni Pestre….ebből persze szar sem lenne igaz,hiszen tapasztaltuk kurvára nem a gyerekre költi a pénzt….



Írta AngelEmoStar:)

Ünnep nem mindig ajándék

Nincs ünnep és azt hiszem nem is lesz,őszintén szarok az összes ünnepre.

Tudom,hogy az ünnepek,mint például a karácsony nem az ajándékról szól… De szar érzés,hogy mindenki le-föl rohangál az ajándékokért,meg ajándékoz te meg nem kapsz semmit hiszen válság van,pénz meg 0….

Zsoltitól kaptam ajándékot,hugimnak tudtunk venni,megleptem Ágit meg Vivit azt kifujt,szar ügy:D

Ezért nem értem egyesek szenvedését,hogy „jaj nincs pénzem” közben meg vagy 10 embernek vett ajándékot.

Szóval ha lehet inkább kíméljen mindenki „a mit kaptál karácsonyra?” kérdéssel.


Írta AngelEmoStar:)

2009. december 24., csütörtök

Karácsony

Mint minden évben az ideiben is eljött a karácsony,számomra ez különleges hiszen ez az első amit nem egyedül töltök hanem a párommal.

Kívánom mindenkinek,hogy az ünnepek úgy teljenek,hogy élményekben gazdagon tudják az új évet kezdeni.




Írta AngelEmoStar:)

2 pasim lett :O

Magam sem tudom hogyan de a dolgok úgy alakultak,hogy 2 pasim lett.

Igaz a 2. elméleti síkon van hiszen msnes dologról van szó. Beszélgettem egy fiúval,közel lakik Pécshez de nem pécsi,megbeszéltük,hogy szünetben talizunk majd,magam adtam és azt hiszem belém esett.

Ez olyasmi,mint velem volt. Én is beleszerettem valakibe akit nem is ismertem és az ilyen szerelmekből nehéz kilábalni. Szóbahozta,hogy mi járunk. Erre csak lestem,mondom jó tudni…. A válasz üziben nagyon ki volt borulva,millió összetört szívecske. Kérdezte,hogy vagy nem? Mondom,de persze.

Nem is tudom mi lesz a személyes talin,imádnivaló fiú,igazi szép fiú,barátok lehetünk de több nem. Barátom van,nem csalom meg és ezt meg is fogom neki mondani.

Az egyetlen bökkenő az,hogy a beszélgetésünk során nem került szóba,hogy van élettársam,jaj ebből mi lesz…..



Írta AngelEmoStar:)

2009. december 23., szerda

Babuka

Jaj amikor meghallottam a híreket majdnem magam alá csináltam a röhögéstől.

Ica azzal házal,hogy ő azt kéri csak karácsonyra,hogy vegyünk neki egy tesztet.

Hiába a 4 órás Titanic nézésnek meg lett a hatása,igaz a film 3 óra sincs de a maradék időt akkor nem éppen Unoval töltötték,ki gondolná.

Eleve nem értem nekünk mi közünk van ahhoz,hogy lehet felbaszatta magát,Zsolti nincs vele,meg eleve semmi köze más gyerekéhez.

Erre Ica válasza az volt,nem kell nekem tudni arról,hogy kap pénzt a tesztre.

Rossz hírem van csibém. Kapsz pénzt de azt tőlem kell kérni én meg biztos nem adok,de lehet próbálkozni.

Írta AngelEmoStar:)

2009. december 22., kedd

Miért nem veszed észre? Nincs lezárva:(

Én azt hittem annyi,azt hittem nem érdekelsz. Azt hittem elfogadtam,de nem ez így nem válasz a hallgatással nem mondasz semmit.

Nem a balga remény beszél belőle hanem az,hogy nem veszel észre,nem vetted észre. Azért,mert nem vagyok tőled fél méterre miért nem veszed észre….

Tudsz olvasni,van szemed,látsz,hallasz,akkor hol a probléma? :’(

Vagy csak nem akarsz észre venni?!? Mond,hogy „figyelj ebben az életben nem,sem egy következőben,nekünk ez nem megy”. De nem,te csak hallgatsz.

Erről nem csak te tehetsz,én is….nem egyszerűen nem tudom elfogadni,miért vagy mással,miért vagy egyedül amikor én ezt nem tudom lezárni?!? El sem kezdődött de így még nehezebb.

Egy nap talán majd egymás szemébe is megmondjuk ki mit gondol,talán egyszer észreveszed szeretlek,talán megbánod,hogy nem vettél észre,talán addigra késő….

Szerelem vagy csak barátság,egyik sem?!?



Írta AngelEmoStar:)

Nem ajánlom

Veszélyes dolog jóba lenni velem főleg párkapcsolat terén.

Most ez egy kedves kis bejegyzés lesz.

Zsolt! Amit neked szabad azt nekem is,meg ne próbálj engem beszabályozni olyannal amit neked is lehet.

Nem jó dolog az érzelmeimmel játszani. Ebből te jönnél ki rosszabbul,mert ha megtudok bármit és tagadod annak ellenére,hogy tisztába vagyok az infó 100%-oságával vagy olyant teszel amit nem kellene azt is megbánod,hogy megszülettél,az egy dolog,hogy szakítok,többet az életben nem látsz és azokkal fogok összejönni akikkel a legnagyobb fájdalmat tudom okozni neked. És ez még csak a kezdete lenne a borzalomnak. Örülhetnél ha nem ölnélek meg,megteszem,örömmel ülnék a sitten,na meg ha meg is úszod ép bőrrel akkor olyan szinten tönkre teszlek,hogy az egész világon nem lesz olyan ember aki szóba álljon veled,ahol és ahogy lehet alád teszek és pokollá teszem az életed:)

Ez persze csak egy általános leírás,ennek tudatában kell cselekedni vagy nem,ez nem csak Zsoltra vonatkozik hanem minden férfira aki packázik velem vagy az érzelmeimmel.

A fent leírtakat meg is teszem ha szükség van rá.

Persze egy esetleges vita vagy szakítás nem vonna maga után ilyen következményeket de a gerinctelen féregség ezt vonhatja maga után.

Jaj Cana én úgy szeretlek(L) XD


Írta AngelEmoStar:)

2009. december 21., hétfő

Mézeskalács

Rám és Alízra tört a karácsony,épp ezért nekiláttunk sütögetni.

Nem olyan vészes mézeskalácsot sütni,mint gondolná az ember,kicsit macerás tésztát gyúrni de a többi már jön magától,nem lettek mesterművek de mi csináltuk szeretettel.

Írta:AngelEmoStar

Holnap nincs suli

Hiába, a jó hírek hamar terjednek. Hozzám is eljutott,hogy holnap nem kell suliba menni végül is.

Úgy örülök neki,így legalább nem kell kitörnöm a nyakam a suliig és nézegetnem a kis Tapíromat…..


Írta AngelEmoStar:)

Tupír Tapír

Remek napom volt a suliban….A fent említett állat fajt 4-szer is sikerült látnom.

Könyörgök,karácsonyra veszek neki fésűt vagy amit szeretne de ez már nem önkifejezés hanem undorító és ápolatlan.

Tipikus esete a következő fóbiának: „emo vagyok,ha tupíros hajat hordanak akkor nekem lesz a legdurvább”. Mondjuk ez az amivel nem tudok azonosulni,behányok tőle,de aki akarja annak legyen ilyen de ne úgy,hogy közlekedési balesetet okozzon úton útfélen,mert semmit sem lát a hajától és reggelente úgy kelljen kerülgetni.

Kérlek Istenem! Egyszer,csak egyetlen egyszer jöjjön normális hajjal és olyan ruhával,mintha nem az Operaház fantomjából és az Alkonyat öltözőjéből szabadult volna(a kettő ötvözése látható rajta egy kis balerina jelmezzel….hányás,már bocsánat).


Ez a séró semmi ahhoz képest,mondjuk ez tetszik is nekem(L)

Írta AngelEmoStar:)

Hurrá

Egyeztettem a Csillával és olyan tündér volt,hogy szünetben megrajzolja nekem amit kértem,nagyon várom már.



Írta AngelEmoStar:)

2009. december 20., vasárnap

Karácsonyi hülyeség

Nekem valahogy magas,hogy miért kell az ünnepnek arról szólnia,hogy boldog,boldogtalannak ajándékot kell adni(sokan annak is vesznek akit utálnak,mint a szart).

Valahogy ez nekem nem fekszik,le-föl rohangáljak a tömegbe? Nem hiányzik,meg eleve milliomos sem vagyok,hogy mindenkinek vegyek valamit,azt sem tudom mit vegyek.

Ott van pl. Zsolti? Mi a francot vegyek neki? Fogalmam sincs,de azzal sem állhatok oda,hogy „karácsonyra nem tudtam mit venni”….

Mászkáltunk a városban de nem lettünk gazdagabbak egy ajándékkal sem,nem tudom akkor mikorra kellene halasztani az ajándék vásárlást.


Írta AngelEmoStar:)

Fáradok

El kellene nekem végre a szünet….fáradok,lehet,hogy a tél az oka vagy az idei tanév ami parásabb az eddigieknél.

Nagyon megvisel a folyamatos iskolai hajcihő,ez nem nekem való valami másra lenne szükségem,talán írói szabadságra ahol csak az írás lenne a dolgom de talán majd szünetben.

Holnap megint suli…. Aminek kurvára örülök,hiszen sok suliban már szombaton sem kellett menni nem,hogy hétfőn,kedden.

Írta AngelEmoStar:)

2009. december 19., szombat

Visszatérő rémálom

Nem értem,nem tudom,fel sem fogom:( Miért kellett ezt megint elölről kezdeni,én nem tettem ellene semmit,épp kezdetem elfelejteni de ismét eszembe kell juttatni.
Beléptem msnre(mostanában ez elég ritka jelenség régebbi időkhöz képest) és rámírt valaki és a következő észosztásban részesültem:

„Csöcs te pöcs,vagy inkább szopsz? Mi van te köcsög emo? Miért nem írsz gyorsabban? Nem most kellene eret vágni,írj már,mert szájba baszlak.”

Ezeken a mondatokon már meg sem kellene lepődnöm de nem én kezdtem el társalogni vele,hanem ő írt rám,szóval nem értem a felháborodottságát. Válaszoltam neki,hogy nem vagyok,köcsög és nem szokásom eret vágni,van jobb dolgom is.


Erre:
„Vibrátort használni? Hallom idáig ahogy rezeg,te szűzkurva pláza cica.”


Ekkor kezdte a szar elönteni az agyam,hogy ki a faszom mer ilyeneket irogatni nekem. Nézem erre a Hornyák.Igen ő az aki időnként rámír és mindennek elmond,fogalmam sincs hogyan jutottam megint az eszébe.


Vitatkoztam vele egy darabig,Adélos visszavágásokkal mindig válaszoltam de akkor is fáj….miért kell ilyeneket mondani rám. Nem kellene foglalkoznom egy null IQ-s lotyó szavaival de akkor is,fáj a folytonos bántás,ne akarok megfelelni senkinek,főleg nem ilyennek de ne ártottam nem értem ezt a lélekbe gázoló szöveget:(

Írta AngelEmoStar:)

Boldog névnapot Viola:)

Boldog névnapot kívánok az egyetlen Violámnak:)

Nagyon,nagyon szeretem,olyan személy aki megérti amit más nem,sokat segített amikor mással nem mertem beszélni,mindig támogatott.

Írta AngelEmoStar:)

Semmit érő nap

Nem tudom miért kellett bemenni ma….sok suliba ma már nem volt tanítás,sőt amennyire hallottam Pesten egyáltalán nem.

4kor arra ébredtem,hogy Cani beszél hozzám. Canus most morci vagyok irányodba,nem szép dolog,hogy reggel felkeltettél és akkor még méltatlankodtál is…..Tudod vannak dolgok amiket hiába mondok,hallgass rám egy kicsit,jót akarok de ha nem hagyod annak nem lesz jó vége….
Eleve elaludtam és rohanva sem értem be időben a suliba, elkéstem de a drága tanár úr nem írt be szóval minden happy:D

Egész nap nem csináltunk semmit(tanulás szempontjából),bár emberileg jó volt. Elvoltam a barátaimmal, beszélgettünk, hallgathatták a hülyeségemet:)


Írta AngelEmoStar:)

2009. december 18., péntek

Drága Csilla

Ez most csak neked szól:)

Nagyon de nagyon tetszik ahogyan rajzolsz és ma fél füllel meghallottam,hogy rajzolsz a Móninak,hogy milyen tattoo elképzelésed lenne.

Nekem is megtennéd ezt? Küldenék képeket is,meg elmesélném mi az alapötlet,tudom,hogy nagyon szépen és egyedien rajzolsz,olyant szeretném magamnak,mint te magad,egyedi és utánozhatatlan:)

Persze ha nincs kedved vagy nem érsz rá,azt is megértem,nem haragszom meg:)


Írta AngelEmoStar:)

Szavazzatok:)!

A blogom legalján láthattok 2 kérdést. Szeretnék mindenkit megkérni,hogy válaszoljon rájuk,hiszen fontos a véleményetek,szeretném azt tudni.

Az egyik kérdés arra vonatkozik milyen az új design(több válasz is lehetséges).

A másik pedig a külsőmmel,a hajammal kapcsolatos. Kíváncsi vagyok,mit mondtok milyen hajam legyen.

Az is előfordulhat,hogy pont olyan lesz,mint amit ti mondtatok(egy kép elejéig feltétlen és ki tudja talán tartósabban is....).


Írta AngelEmoStar:)

Matek=agymenés

Nincs lelkierőm ilyen korán felkelni,egyszerűen semmi hangulatom ebben a kurva hidegben a sötétben botorkálni. Épp ezen indokok miatt van az is,hogy reggel eszembe nem jut sminkelgetni meg hajat vasalni bár remélem ezek ellenére is még meg ismernek és nem vagyok annyira csúnya XD

Bementem szépen előkészítőre,beértem a tanár előtt,kezdett egy kis kedvem lenni a matekhoz úgy éreztem szívesen hallgatom ami csoda annak tudatában,hogy utálom a matekot de mivel értettem amit veszünk vidám voltam,ez az érzés azonban túl korai volt.

Első órám is matek volt,na mondom se leckém semmi (mivel a 2. órában ismét matekom volt,dogát kellett írnom,arra gyakoroltam,leckére nem maradt türelmem),Melinda füzete is véletlen nálam maradt fasza....

Csilla szólt a tanárnőnek,hogy legyen szíves összeírni egy lapra,hogy kik fognak bukni.Lapozgatja a naplót erre elhangzik a következő vérfagyasztó mondat:"Adél neked a mostani doga dönti el megbuksz e!

A lélek elszállt belőlem,mondom a Melindának(illetve környékemen ülőknek),hogy micsoda? Eddig szó sem volt semmilyen bukásról!!

Ismét az van mint évek óta. Meg akar húzni és mindent meg tesz érte,hogy sikerüljön.

Ez persze az én hibám is,hiszen tanulhatnék többet de így érettségi táján erre nincs lehetőségem. Tavaly volt 4-es,5-ös is az ellenőrzőmben de ennek anno napi 4 óra matek volt az ára,jelenleg ezt nem engedhetem meg magamnak. A Peti is elment,ne tud segíteni benne,most a Tomi segít(L),de ha tudtam volna ez dönti el a sorsom megkértem volna jöjjön át gyakorolni de ne tudtam,sőt nem csak én hanem szegény Csilla sem....

Bennem volt még a remény,hogy jó oké,talán olyan lesz amit tudok.

Nos a faszt lett olyan.2.órában elém tette azt a borzalmat,1 feladat volt amilyen csináltunk,az emelt színtű matekos(Anett) sem tudta mi van,akkor én a hülye agyammal honnan?

Nem velem van a baj hiszen tömeges a bukás,ha 2-es vagy már zseni vagy,a 3-as meg ritka mint a fehér holló a 4-esről nem is beszélve.....

Meg eleve az milyen dolog már,hogy 30 pontos a doga nekem 18van és az még egyes,kiszámolom,jó az eredmény azt mondja nem jó a levezetés(fősulis módszerrel csináltam meg)......?

Ki vagyok bukva,elbasz ez a nő mindent körülöttem!

Ha megbuktat nem tudom kijavítani évvégéig,nem mehetek érettségizni,nem tudok a Kodolányiba menni,bukott hülyeként kell élnem,be kell járnom ismét 12.-be,így meg nem tudok rendesen dolgozni menni :(

Tiszta ideg vagyok,és akkor álljam meg,hogy ne küldjem el melegebbre?!?


Írta AngelEmoStar:)

Kaland freeblogon

Mint a legtöbb ember tudja egy kis időre átnyergeltem freeblogra de,mint a szerencsém hozni szokta az befuccsolt,lehetetlen egy normális hátteret vay egyebet beállítani így visszaröppentem ide.

Mindenki megnyugtatására közlöm,nem lesz több költözés,maradok itt.

Új designal tértem vissza,remélem tetszik nektek,kérem a véleményeket:)

Írta AngelEmoStar:)

2009. október 9., péntek

Ennyi volt

Sok üzit kapok azzal kapcsolatban,hogy már egy hónapja nem írtam.Igen ez így van,nem is tagadhatom.

Tudom sokan szeretik a blogomat,én is hiszen egy dédelgetett kis álmom megvalósítása.

Egy blog nem lehet időigényes....Nos ez egy hatalmas tévedés.Egy bejegyzésem elkészülési ideje általában 2-3 órát vesz igénybe(elgondolkozok mi történt,megfogalmazom......).

Ha van is időm akkor ezt nem a blog írásra fordítom.Mindennek megvan az oka de nem fogok mentegetőzni.

Majd ha ismét azt érzem van időm és energiám akkor írok.

Nem egy félreértés és probléma adódott ez miatt,utólag visszagondolva nem zavar de a továbbiakban(főleg az elkövetkező kis időben) nem szeretném ha még a blogomba írtak miatt is magyarázkodnom kellene.

Nem a lustaság szól belőlem hanem az élet.Akik ismernek személyesen is azok tudják,hogy az utóbbi egy hónapban olyan problémákat kellett megoldanom amikkel lehet egyes emberek sosem találkoznak.

Annyit írhatok végszónak,hogyha ismét írásra adom a fejem akkor annak itt is híre lesz,köszönöm a figyelmet,de jelenleg nem tudok a blogírásra időt szakítani.

2009. szeptember 18., péntek

"Imádom" a matekot:P

Hát igen...a matek.Még mindig utálom,mint a szart de nem azért írok bejegyzést,hogy "istenítsem" ezt a nemes tantárgyat.

A csoportból egy embernek be kellett szereznie a matek tanárnő vágyait...1 csomag fénymásoló papír,3 matek füzet,3 gumis mappa.Én lakok a legközelebb ezért enyém lett a nemes feladat.

Megvettem,kiszámoltam,hogy egy főnek mennyi pénzt kell majd belefizetni de még mindig nem ez a lényeg hanem egy személy rejti ismételten a lényeget.

Msn-en megkértem a Cintyt,hogy amíg nem vagyok fönn ráírna e pár emberre,hogy hozzák a pénzt.

Olyan aranyos volt! Ki is írta,szólt mindenkinek és csodák csodájára mindenki hozta a pénzt.


Cinty remek szervező és rendes ember:)

Sign

Nagy őrület mostanság a sign.Aki nem tudja mi is ez az nemsokára megpillantja itt a képeken.
Páran már jelezték nálam,hogy szeretnének ilyen "csodát" tőlem.De sajna lüke vagyok és már nem emlékszem mindenkire ezért kérek mindenkit arra,hogy ehhez a bejegyzéshez írjon aki szeretne élni ezzel a lehetőséggel:)

Remélem minden kedves sign kérő a kéréséhez legalább egy nevet is ír,mert nélküle nehéz lesz kitalálnom mit is írjak a papíromra:)

Na itt a lehetőség tessék élni vele!
Sokfajta sign van.Az az alapja általában,hogy papírra írják de vannak olyanok akik máshova írják.
Ezt Pittől kaptam! Köszi Pit<3>
Ezt pedig Hoolietól:) Őt is imádom<3

Szóval lehet ötletelni ki milyent szeretne:) Rátok bízom,kivitelezem amit szeretnétek:D

U.i.:Nagy örömmel fogadom ha ti is csináltok nekem ilyent.Felteszem mindet a honlapomra!

By:AngelEmoStar

Senki de valakinek valaki.

Most egy lelkizős bejegyzésem fog következni.Néha szoktam ilyent írni.Lehet mindenkinek elvont lesz de él bennem a remény,hogy megértik majd páran.

Mindenki vágyik az életben valamire.Ki erre ki arra.Van aki színész akar lenni,van aki egy gazdag pasit akar kifogni,van aki bulizni akar....Mindenkinek vannak vágyai és álmai.

Az életben azt a legoroszabb megtapasztalni amikor nem tudod ki vagy.Vannak sejtéseid de bizonyos korlátok miatt(amik kiderülnek esetleg csak megalapozatlan félelmek) nem mer kibontakozni,nem mer olyan lenni,mint amilyen.

Velem is valami hasonló van.Ha mások kérdezik meg,hogy milyen vagyok akkor nekik konkrét,kialakult véleményük van.De én nem tudom ki vagyok.

Vannak álmaim és vágyaim de eddig nem túl sok dolog alakult úgy ahogy szeretném.Ennek főként én vagyok az oka,mert túl sokat töröm a fejem egy-egy dolog esetleges következményén.Mindig irigyeltem,hogy mások spontán belerohannak valamibe,ha kell lilára festik a hajukat vagy egyéb szokatlan dolgot művelnek.Nálam viszont valahogy ez nem így működik.

Mindig bennem van."Mi lesz ha..." A kis életemben megkellett tapasztalnom,hogy ezzel nem megyek semmire.

Tudom nem vagyok tucat,nem vagyok szokványos de ez még mindig nem én vagyok.Én más vagyok épp ezért szép lassan azzá válok akivé szeretnék:)

By:AngelEmoStar

2009. szeptember 17., csütörtök

Amit megígértem:)

Íme az a 2 beszélgetés amire 1 bejegyzésel ezelött utaltam.Mindenki olvassa el a szomorúbb percekben tuti vidámságot okoz:P

1.beszélgetés:
Geri üzenete (15:36)::
te ki vagy ?


AngelEmoStar™http://angelemostar.gportal.hu/ üzenete (15:38)::
ő most az egy jó kéréds ki,kit vett fel,mert én már nem tudom


Geri üzenete (15:38)::
nem ezt kérdeztem


AngelEmoStar™http://angelemostar.gportal.hu/ üzenete (15:38)::
tudom de azért nem kell pattogni,Balogh Adél vagyok és te?


Geri üzenete (15:39)::
te pattogsz


AngelEmoStar™http://angelemostar.gportal.hu/ üzenete (15:39)::
én aztán nem,szóval te kivagy?


Geri üzenete (15:39)::
dehogynem,te pattogsz,én kovács geri,hol lax?


AngelEmoStar™http://angelemostar.gportal.hu/ üzenete (15:40)::
tudod mit,hogy igazad legyen én pattogok ,Pécsen ,és te?


Geri üzenete (15:40)::
pesten,korod?


AngelEmoStar™http://angelemostar.gportal.hu/ üzenete (15:40)::
18,és te?

Geri üzenete (15:41)::
21,a ribancok éjszakája micsoda?


AngelEmoStar™http://angelemostar.gportal.hu/ üzenete (15:42)::
egy buli ami pesten lesz,Hoolie Scene szervezi


Geri üzenete (15:43)::
és az ki?


AngelEmoStar™http://angelemostar.gportal.hu/ üzenete (15:44)::
az lesz a legegyszerűbb ha küldök róla képet


Geri üzenete (15:44)::
mit csináljak vele? ne küldj,mi ez a ribancok éjszakája?


AngelEmoStar™http://angelemostar.gportal.hu/ üzenete (15:44)::
oké akkor nem küldök,csak gondoltam talán beugrik ha látod de akkor mind1,

ez egy Hallowen buli ami egy elöző bulinak(Ribancok éjszakája) a folytatása


Geri üzenete (15:46)::
a képen valami hermafrodita kisfiú-kislány hibrid látszik
,tehát egészen biztosan nem "ugrana be",az ilyen férgekkel akkor foglalkozok, amikor agyon lövöm őket,egyébként nem érdekelnek


AngelEmoStar™http://angelemostar.gportal.hu/ üzenete (15:46)::
értem, azt hiszem akkor tárgytalan neked a buli


Geri üzenete (15:47)::
elég valószínű,
még mindig nem mondtad el hogy mi a ribancok éjszakája


AngelEmoStar™http://angelemostar.gportal.hu/ üzenete (15:48)::
monom,hogy egy buli elnevezés, az a lényege,hogy ribancosan kell öltözködni, lesznek zenekarok meg buli


Geri üzenete (15:48)::
és ebben mi a jó ?
egy rohadt, nem identitását maga is megkérdőjelező, mocskos zsidó tizenéves nyomorék gyerek akarja megmondani a Magyar lányoknak, hogy legyenek ribancok ??ebben mi a jó dolog ?


AngelEmoStar™http://angelemostar.gportal.hu/ üzenete (15:50)::
erről szó sincs ,ez csak egy dress codos buli aminek az a témája, hogy ribisen,kurvásan kell megjelenni,
ez csak egy téma, meg senkinek ki hogyan nézzen ki

Geri üzenete (15:50)::
gondolod ezt te, mert a zsidók ezt mondják neked
,kicsit gondolkozz el, mi van a dolog mögött,hallottad azt a Magyar mondást, hogy addig mondom, amig elhiszik ???


AngelEmoStar™http://angelemostar.gportal.hu/ üzenete (15:51)::
te honnan veszed,hogy Hoolie zsidó? egyébként ismerem a mondást


Geri üzenete (15:51)::
onnan hogy nézz rá a fejére,hallottál például woodstock-ról és a '60-as évekbeli rock & roll és beat korszakról ?


AngelEmoStar™http://angelemostar.gportal.hu/ üzenete (15:52)::
igen


Geri üzenete (15:52)::
azt is ugyanúgy a zsidók találták ki az akkori fiataloknak,mint ezt az emo és hibrid kislány-kisfiú divatot a mai fiataloknak,
a dolog semmit nem változott csak a neve lett más


AngelEmoStar™http://angelemostar.gportal.hu/ üzenete (15:53)::
oké,értem,te így gondolod....


Geri üzenete (15:53)::
én azt javaslom neked, hogy hagyd abba a foglalkozást ezekkel a beteges zsidó dolgokkal,
,és kezdj el foglalkozni azzal hogy Magyar vagy,ha Magyar vagy...,kezdj el foglalkozni azzal, hogy ribancnak lenni egyáltalán nem menő


AngelEmoStar™http://angelemostar.gportal.hu/ üzenete (15:54)::
ezt nekem sem kell mondani,nem vagyok ribanc


Geri üzenete (15:54)::
foglalkozz azzal, hogy a zsidók véleményével ellentétben a hetero házasság a menő a Magyaroknál,
és nem a buziké, mint a maunika sóban,és úgy általában vesd meg a zsidókat,mert a Te hazádat akarják ellopni és a te szüleidet akarják megnyomorítani,kicsit használd az eszedet, és kezdj el gondolkozni ...


AngelEmoStar™http://angelemostar.gportal.hu/ üzenete (15:55)::
komoly,röpke 3 perc alatt hülye is lettem meg ribanc is


Geri üzenete (15:56)::
az a baj, hogy nem 3 perc alatt lettél az,
hanem sajnos ki tudja mennyi ideje csámcsogod ezt a csili vili zsidó moslékot,ahelyett hogy egyenesen és gerincesen felállnál és normális zenét hallgatnál nem pedig aberrált zsidó fost


AngelEmoStar™http://angelemostar.gportal.hu/ üzenete (15:56)::
mi a normális zene akkor? miért mondasz ilyeneket hisz azt sem tudod mit hallgatok


Geri üzenete (15:57)::
hát ha te ezzel a ribancok éjszakájával, meg ezzel a kislány buzi gyerekkel foglalkozol akinek menő amerikai neve van, akkor mégis mit hallgatsz, ha nem ezt ?
a legtöbb zenei irányzaton belül találsz normális erkölcsi ember által készített zenét amit egyből meg tudsz állapítani a zene hangzásából elektronikus zenétől kezdve a rock zenéig rock zenében tevékenykedő emberek között is vannak viszonylag normálisak


AngelEmoStar™http://angelemostar.gportal.hu/ üzenete (15:59)::
én igényes zenét hallgat nem Lolát meg hasonló fos társait,olyant amiben van mondanivaló

Geri üzenete (16:00)::
akkor vedd le a fejlécedből ezt a zsidó értékromboló és deviánsá nevelő "ribancok éjszakája" kiírást é
s az ilyen beteg dolgokkal többet ne foglalkozz se a viva tévével is társaival
meg úgy a tv-vel egyáltalán ne

AngelEmoStar™http://angelemostar.gportal.hu/ üzenete (16:01)::
értem,köszönöm az elmés megjegyzéseket, folytatni nem fogom,én szeretem neked nem kell ,by


ITT VOLT AZ AMIKOR LETILTOTTAM

A következő beszélgetéshez kell egy kis előzetes.Felvett egy gyerek aki Zack Efron képeivel csajozik.Mondtam neki,hogy tudom ki van a képeken és az Zack Efron...Letagadta annak ellenére,hogy az átküldött képének is Zack Efron volt a neve na mind1

Kis iső mulva elkezdte kamerrolni,hogy van egy 14éves öccse akineknagyon bejövök de ő most elmegy aludni adja az öccsét...

Annyira egyértelmű,hogy egy 14 éves kiscsávó akar csajozni Zack képeivel de gondoltam ráhagyom a hülyeségeit....

Balázs üzenete (15:50)::
szia,megdöntöd a rekordot


AngelEmoStar™http://angelemostar.gportal.hu/ üzenete (15:52)::
milyent?

Balázs üzenete (15:53)::
gyere kabbe tövig ,viceltem


AngelEmoStar™http://angelemostar.gportal.hu/ üzenete (15:53)::
ez nem volt vicces

Balázs(15:57)::
én vagyok körszakállas bébi,morandi angalo,as more caroű,ismererd?


AngelEmoStar™http://angelemostar.gportal.hu/ üzenete (15:58)::
nem

Balázs Szolnok üzenete (15:58)::
azt jelenti hogy szeretlek,nagyon tetszel kár hogy van barátod mert találkozhatnánk


AngelEmoStar™http://angelemostar.gportal.hu/ üzenete (16:12)::
kedves vagy ,van és marad is a barátom

Balázs üzenete (16:12)::
ne haragugj te emós,ilyen nőket csak seggbe szoktam pisálni,teszopol aranka szopol


AngelEmoStar™http://angelemostar.gportal.hu/ üzenete (16:14)::
mi a bajod ,ne ossz már a kemény 14 éveddel,mert agyonveretlek,ne idegesíts,a sok hülye csajnak beadod,hogy Zack Efron te vagy ne ossz,mert bajok leszenk,ki a fasz vagy te? még picsát képen sem láttál nem hogy basztál volna

Balázs üzenete (16:15)::
csitt büdös,én nem a balázs vagyok hanem a haverja te csira,hát olyan punci amit neked van enm is szeretne látni,ilyen fejjel nem is msneznék

AngelEmoStar™http://angelemostar.gportal.hu/ üzenete (16:17)::
,mert te aztán tudod milyen kopj le,juj,juj mondod te aki nem képes magáról képet kirakni,egy labda vagy nyomorék?

Balázs üzenete (16:18)::
anyádnál van a képem nézd meg,de ha megakarod nézni,láthacc szépet,fehér péter tiszabura,keresd meg

AngelEmoStar™http://angelemostar.gportal.hu/ üzenete (16:20)::
annyira mutogatni akarod magad küldj

Balázs üzenete (16:21)::
miről? péniszről vagy arc vagy tst,minden testrészemre büszke vagyok vagy a seggemről


AngelEmoStar™http://angelemostar.gportal.hu/ üzenete (16:21)::
a fejed érdekel nem más

Balázs üzenete (16:22)::
az szép és szép mi?

Azt hiszem nem kommentálom azokat amik elhangzottak...


2009. szeptember 16., szerda

Ennyi netes hülyét:O

Nem tudom mások msn szokásait de azt hiszem az a beszélgetés amit holnap ti is láthattok majd az oldalon meglepő lesz.
Sosem hittem volna,hogy létezne ennyire pofátlan és hülye emberek.
Amikor zajlott a 2 beszélgetés akkor az ideg majdnem szétvetett de most így utólag visszanézve nagy poén épp ezért megosztom veletek is a holnapi nap folyamán.

Ő a kis baba hörim ha jól emlékszem 2 hete született.Hát nem tündéri?

2009. szeptember 15., kedd

Hoolie "áldását adta"

Írtam Hoolie-nak egy üzit arról,hogyha nem bánja akkor én is reklámozom a bulit például itt a blogomba.

Annyit mondhatok,hogy ismerek pár embert aki nagyra van magával úgy,hogy nem is csinált semmit.Az ilyeneknek a legnagyobb a pofája.

De Hoolie letett valamit az asztalra és tök kedves és nem nézi le az embereket.

Válaszolt a levelemre és megköszönte,hogy én is segítek neki a toborzásban:)

Mint már írtam az emberek meghívása folyamatban van.Hétvégén megcsinálom azoknak a névsorát ide a blogba egy oldalmenűben akik ott lesznek.Így talán mások is kedvet kapnak arra,hogy eljöjjenek.

Cinty

Nem igazán szoktam személyekről bejegyzést írni de most ennek is itt az ideje.

Mint lehetett tudni Cinty(egyik kedves osztálytársam) már múltkor "jelezte",hogy szeretne tőlem autógrammot.

Ez a remek gyakorlati nap pont megfelelő volt arra,hogy megtörténjen az attrakció.Cinty nagyon felkészült volt még alkoholos filc is volt nála:)

Az egész szitu nagyon nagy poén volt.Dedikáltam a hasát:"A legnagyobb rajongómnak:AngelEmoStar".Szegény az én macska kaparásommal:S

Na mind1.Nagyon jót nevetett rajta mindenki,szóval feldobta az uncsi napot.

Megtisztelőnek tartom,hogy bárki az aláírásomat kéri.Tudom ez csak egy poén volt de akkor is:)

2009. szeptember 14., hétfő

Hoolie Scene

Van mindenkinek az életében olyan személy aki meghatározó szerepet tölt be.Lehet ez egy ember vagy néhány.Én most az egyik ilyen személyről számolok be nektek:)

Ő Hoolie Scene.Engem megfogott a személyisége(amit a médián keresztül láttam),az amit és ahogy csinál.Szóval látszik rajta,hogy őszintén csinálja a dolgokat és tehetséges srácnak tartom,jó érzéke van a médiához,szóval tisztelem.

Ma hazafelé a suliból Zsolti mondta,hogy menjek oda ahol ő van.Tudtam,hogy Hoolival van talija szóval sejtettem,hogy még ott lesz:) Nyertem és ott volt:)

Nekem ez olyan furi volt.Szóval nekem ő egy példakép,élmény volt,főleg,hogy még puszit is kaptam(L)

Azt hittem,hogyha egyszer talizok vele,majd lever a víz és izgulni fogok de semmi ilyen nem volt,egyszerűen csak nagyon örültem.

Olyan,mint a videóiban,aranyos,kedves,trendi:)

Nem kotyogok de szeretnék reklámozni nektek egy jelentős eseményt.Nagyon örülnék ha minnél többen jönnétek el rá,mert remek bulinak ígérkezik és minden kedves olvasómat,ismerősömet szeretettel várom rá:)

Részeletek nem mondok de tényleg olyan össznépi buli lesz amiért megéri kimozdulni.Nem vagyok a bulik királynője de én is megyek szóval ez valami féle garancia arra,hogy rangos eseményről van szó.

Lassacskán lehet majd részeletekt tudni Hoolie oldaláról:

http://hooliesceneblog.wordpress.com/2009/09/09/lazas-keszulodes-a-2-ribancok-ejszakajara/ itt láthatjátok a jelenleg tudható részleteket de amint új információ van azt én is közlöm veletek.

Van pár dolog amit feltétlenül tudnotok kell. Lesznek meglepetések a bulin,fellépők,jó hangulat:)

Helyszín változatlan: Glam Budapest.
Időpont: Október 25.

DressCode: HoolieWeen Party jelemez. Tehát mindenki feleljen meg a jelmezbál kitételének!

Majd a hétvégén csinálok ide olyan menüt,hogy névsor és azoknak a neve fog ott szerepelni akik jönnek a bulira,így mindenki értesülhet arról kb. kire számíthat:)

Hívjatok ti is embereket,hogy még nagyobb buli kerekedjen!

Úgy bánom

Olyan szarul érzem magam.Megígértem,hogy írok a hétvégén és nem tartottam.Olyan...nem is találok rá szavakat.....Az olvasókkal azaz veletek játszottam,veletek akik megtiszteltek a figyelmetekkel.

Tényleg nem lustaságból nem írtam az elmúlt időben csak zajlottak a dolgok,amire pedig elhatároztam megosztom veletek a gondolataimat addigra mindig elment a kedvem az egésztől:S

Na de most minden bűnöm jóvá teszem és gőzerővel írok:)

Remélem mindenki ismeri Pon & Zi-t:) Én imádom a 2 kis figurát.Azért ezt a képet választottam,mert igaz a szöveg ami rajta áll.Üres lenne az életem Zsolti illetve a blogolás,a barátaim nélkül.

2009. szeptember 9., szerda

Ne haragudjon senki:(

Amióta elkezdődött a suli szinte minden a feje tetejére állt és ennek a blogom illetve én magam látom a kárát:(

Felmerültek ismételten olyan dolgok amiket már akkor sem tudtam feldolgozni(Petrik) és rá kellett ébrednem,hogy naiv vagyok vagy nem is tudom igazán mi a baj velem.Becsapnak,becsapnak és becsapnak.A Jácint megint átvert és nem érzem azt,hogy önmagam lennék.

A suliban minden tanár ijesztget az érettségivel és már bemenni és félek.Ha bukás közeli diák lennék azt mondanám ez logikus para de nem vagyok ilyen diák:S 4 fölötti az átlagom és ennek ellenére nem tudom valahogy elviselni a stresszt és rosszul vagyok egész napokat.

Egész nap(már most pedig közel sincs az érettségi) tanulok és arra is alig marad időm,hogy egyek egy-két falatot egyek.Valahogy a matek bestresszel.2-es vagyok belőle.Hiába tanulom nem megy,olyan görcsöt érzek a gyomromba csak magától a matek szótól is....és akkor még az órán sem vagyok bent.

Múltkor is 5 órát matekoztam,megoldottam,értettem de jött az új anyag és SEMMIT DE SEMMIT NEM ÉRTEK!

Most is beteg vagyok ezért írok.A fülem begyúlladt és kergetem a kis rókákat.Szóval minden bajom van.

Sajnálom,hogy nem írtam de nem volt egy percem sem.Pénteken elkezdek mindent visszamenőlegesen leírni de komolyan mondom ne harizzatok csak olyan szarul vagyok és pénteken szabadulok a matek álltal okozott stressztől:S

2009. augusztus 27., csütörtök

Barátnős nap:D

Sok olyan dolog van amit meg lehet osztani egy pasival.De egy pasi sosem tölthet be olyan szerepet,mint egy barátnő:) Vannak olyan dolgok amiket a lányok csak lányokkal a pasik meg pasikkal tudnak megbeszélni,azt hiszem ez így van jól.
Találkoztam Zsófival.Zsófi is olyan,mint én.Szeret beszélgetni(a megfelelő emberrel) és szeret sétálgatni(nem csiga tempóban hanem tempósan).Ő az egyetlen ember aki ugyanolyan iramban halad,mint én:)

Megbeszéltük kivel mi történt nyáron,ki hol volt,mi a helyzet a pasikkal,ki mennyi fagyit evett.

Ó fagyi.Miután fél Pécset bebarangoltuk elvittem a Zsófit egy helyre ahol olyan fagyit árulnak,mint sehol.Utazó fagyit:) Édes tölcsérből készítenek egy kis "csónakot" és ebbe teszik a finomságokat 500 Ft-ért.

Sok fajta van de mi a következőt választottuk:"csónak",gyümölcs darabok,tejszínhab,cukor szirup,torta dara,vérnarancs fagyi,sárgadinnye fagyi,és csokiból ilyen kis dísz.Olyan fini volt,na jó főleg nekünk,mert fagyi mániások vagyunk.Bár a vége felé már azt éreztem nem bírom megenni.Nagyon tömény volt:S
Bennünk volt a tudat azonban,hogy mindjárt suli:S Az idei év komplikáltnak ígérkezik,munkával tele.

2009. augusztus 26., szerda

Suli de nem egyenlő buli

Ma volt a suliban a tankönyvosztás.Nem is tudom ez az év más lesz,mint a többi.Eddig egész jól ellazulgattam de most muszáj lesz a tanulás felé fordítanom a figyelmemet.Nyakamon az érettségi,jövőre maradok még 2 évet(technikusi miatt) de ugyanakkor elakarom kezdeni a Keró mellett a fősülit,a ponthatárok is foglalkoztatnak szóval zajlik és alakul az életem.


Nem igazán akartam a suli előtt egyedül álldogálni....Nem vagyok túl nagy társasági lény de rohadtul gáznak találom amikor valaki egyedül ácsorog,full olyan a benyomás ilyenkor,mintha az illető nagy lúzer lenne vagy nem lennének barátai.Nekem legalábbis ez jut eszembe egy egyedül ácsorgó emberkéről:)


Beszéltem a Zsófival,hogy nem e talizunk azt mondta oké.A tankönyvosztás "hivatalos verzió" szerint 1-2ig tart,én már 1 előtt ott voltam.


Taliztam a Vandával aki a sulinál álldogált,megkaptam a helyzetjelentést.Elég sokan buktak és vannak köztük meghatározó egyéniségek.Gondolok például a Tamásra.Nem voltam vele jóba sem rosszban,olyan semlegesek voltunk egymásnak de be kell látnom,hogy minden más lesz de talán neki is jobb lesz így.Talán benő a feje:) Bár a Tamásnak...talán soha:)


Bent a suliban voltak még páran.Ott volt a Melinda és a Móni is.Olyan jó volt,hogy ismét mindenki egy helye van.Mondjuk majd az érettségi körül azt hiszem ez a jó érzés el fog szállni.


Ha jól rémlik akkor valamikor fél 2kor kezdte el az osztály a könyveket kapni.Én voltam az első XD Az idei tk. nem volt "annyira" vészes.11 100 Ft volt.A 9.-es tk. csomaghoz képest semmi,mert az anno 36 000 Ft volt(azt hiszem ha nem akkor se kövezzetek meg).


Kemény 9 db. könyvvel indultam el hazafelé és azzal a tudattal,hogy holnap talizok a Zsófival egy kis dumcsira.


MSN-en a Csilla behívott egy közös dumcsiba ahol az osztálytársak vettek részt majd azt a kérést kaptam,hogy nézzem meg én is az iwiw leveleimet.


Kaptam én is a körüziből(mondjuk nem csoda hiszen én is osztálytárs vagyok xd).Az lenne a dolog lényege,hogy lenne egy kis esti csavargás,egy kis nyár záró buli.


Tiszta jónak találtam az ötletet de én inkább kihagyom.Nem mennek azok akikkel közvetlen jóba vagyok,nem akarok piálásra költeni,Zsolti sem rajong az ötletért,hogy kissé ittasan mászkáljak majd haza,valahogy a hangulat is hiányzik.Remélem azért a többiek számára egy jó buli kerekedik a dologból.

Egy kis hazai hangulat<3

2009. augusztus 25., kedd

Milyen ez a világ?!?

Nem is értem ezt az egész történetet.Fel sem tudom még mindig fogni,hogy lehetnek ilyen emberek? Vajon hol rontottam ismét el? Tudom zavaros amit írok de ingerült vagyok,mert olyant tettek velem ami ismét megbolygatta a lelkemet!

Lehetett már olvasni a fogadott öcsémről Dávidról.Dávid 15 éves(nemsokára 16) és Debrecenben lakik.Mint a kamasz fiúknál lenni szokott még bizonytalan és rengeteg barátnője van.Múltkor még Hajni most már Szilvi.

Dávid mindig is vicces fiú volt de sosem pofátlan vagy neveletlen épp ezért hagytam,hogy a hugom is felvegye msn-re és beszélgessenek.Minden nap több órát beszéltek és arra gondoltam egyszer majd összejönnek.Dávid is mondta,hogy kedveli Alízt csak a távolság miatt nem mer belekezdeni ebbe a kapcsolatba.

Dávid átment Szilvihez és ekkor kezdődött a galiba.A Szilvi névtől eleve rettegek,mert volt egy fiú akinél ez a név merült föl bármilyen irányba is próbáltam lépni.

Elkezdett Dávid a hugommal beszélgetni majd Szilvi is felvette Alízt "szimpatikus" címszó alatt. Majd a következő történet zajlott.

Szilvi azt írta Alíznak,hogy Dávid azt mondta neki,hogy szerelmes az Alízba csak nem merte neki megmondani.

Kicsit később azt állította Szilvi,hogy Dávid elment haza.Kisvártatva "öcsi" belépett és írta az Alíznak,hogy "azzal a szarral volt és rájött,hogy csak őt szereti".A történet véleményem szerint már itt kurva gyanús volt.Majd kérlelte az Alízt,hogy járjanak,nem számít a másik lány.Időközbe Szilvi is ráírt,hogy Dávid már nem szerelmes belé és most ő jár e Dáviddal.

Mondta az Alíz,hogy nem.Dávidnak is azt írta,hogy nem hiszen van barátnője erre elkezdődött a pokol.

Közölték az Alízzal,hogy ez egy nagy átbaszás,ők jót röhögnek rajta és ő egy szánalmas nyomorék aki őket zaklatja és kopjon le örökre,ő csak egy kis hülye aki őket zaklatja és ne pofázzon,mert neki még egy pasija sem volt,meg hogy néz már ki....

Szegény Alíz ezt nem várta.Főleg nem attól a fiútól akit szeretett.Hogy tehetett vele ilyent az első fiú akit teljes szívéből szeretett?!? Szegénykém sírt,csak sírt...

Fogtam magam és megírtam nekik az Alíz nevében,hogy ők nagyobb gyerekek,mint az Alíz hiszen élvezik,hogy mást becsapnak,gratuláltam neki,hogy megfelelő párra találtak.

Majd nem is foglalkoztam azzal amit írtak.

Később ismét előkerültek de mondtam az Alíznak,hogy ne üljön a gép elé ne is nézze miket írnak.A következő szöveget kaptam:"Bocsi"

Mondtam nekik,hogy az Alíz nincs a gépnél én vagyok ott.Megkérdeztem Szilvit (mivel az ő nevével voltak bejelentkezve),hogy ott van e Dávid.Mondta,hogy igen.Kérdezték ez miért fontos talán lecseszni akarom az "öcsémet".Mondtam nem mert úgy is hasztalan lenne.Majd az irományomat elintézték egy semleges smiley-val.

10 perc szünet után azt hittem megértették erre jött az amitől szószerint az életkedv is elpárolgott belőlem.Csupán 2 szó de ez a 2 szó elég volt arra,hogy valami ismét meghaljon bennem.

"Ribanc,kurva".Nem értem,ez hogy jön ide?Nem szóltam semmi rosszat.És pont a fogadott öcsém ír ilyent???????!!!!! Lehet,hogy Szilvinek volt nagy a pofája,nem érdekel,mert azt mondták találjam ki melyikük volt az.....

És pont egy 14 éves csaj kurváz engem?!? Most nagyon nyers leszek és ha olvassa akkor fogja be a pofáját.A következő rész Szilvikének szól:

DRÁGA EGYETLEN SZILVIKÉM!
NEM TUDOM KI A RIBANC ÉS KI NEM.14 ÉVES VAGY ÉS A JÓ ISTEN SEM TUDJA MIKOR VESZTETTED EL A SZÜZESSÉGEDET ÉS AZT SEM TUDOM HÁNY FASZ VOLT BENNED.BENNEM 1 VOLT,18 VOLTAM SZÓVAL VITATKOZZUNK KI A RIBANC ÉS KI NEM! ENGEM NE HASONLÍTGASS MAGADHOZ,MERT KEZDEK IDEGES LENNI ÉS SZÉPEN CSeNGETHETeD MAJD A PÉNZT HA BECSÜLET SÉRTÉS MIATT INDÍTTATOK ELLENED ELJÁRÁST.SZÓVAL NE PAMPOGJ AZ IDŐSEBBEKNEK,MERT FELMEGYEK DEBRECENBE ÉS EZ A "RIBANC,KURVA" MAJD MEGMUTATJA NEKED MILYEN AMIKOR EGY 18 ÉVES LÁNY,10 PUNK,10 SKEAN HEAD ÉS 10 EMO TÁRSASÁGÁBAN CSAK MORZSÁKAT HAGY BELŐLED!!!

Na ez most jól esett:) Kiüvöltöztem magamat.Mondtam neki,hogy gondolkozzanak már el.Erre is jött az oltogatás,hogy kussoljak meg..... Mondtam nekik,hogy nem kellene senkit így rágalmazni,mert indíthatok ellenük becsület sértés címszó alatt eljárást hiszen egy emberek álltal nem túlzottan tolerált foglalkozást azonosítottak velem aminek ugyebár semmi alapja.

Komolyan mondom nem értem.Hogy írhattak ilyent a fogadott öcsimmel.Tudom,ettől menőnek érzik magukat de miért nem képesek megérteni,hogy ezzel emberek lelkivilágában okoztak maradandó sérülést.

Ezek után hogy bízzak meg bárkiben?!? A "fogadott öcsém" is ennyire semmibe vesz engem akkor egy szembejövő embertől,hogy várjam el,hogy némi tiszteletet érezzen irántam?!?

2009. augusztus 24., hétfő

Drága névtelenem!

Meg tehettem volna,hogy nem teszem közzé de úgy gondoltam nyilvánoságra hozhatom.
Azt hiszem ez a "színvonalas megjegyzés" megérdemli azt,hogy mindenki csodálhassa épp ezért ide külön bemásolom,hogy milyen csodás véleményt kaptam illetve mit is válaszoltam rá.Nagyon örülnék ha ti is véleményeznétek ezt az egészet.

Névtelen írta...
hűűű, Adél neked kb. annyi eszed van, mint 1 marék lepkének. Nem, a lepkék szép állatok, úgyhogy inkább légynek. Helyesen írni nem tudsz, de ez a legkevesebb most. A videók amiket csináltál, magas IQ-ról tanuskodnak. Egy értelmes mondat nem hangzott el benne. Csak gratulálni tudok... így tovább, így biztos hatalmas író leszel.. pffff :)
2009. augusztus 24. 16:44

Heart-Broken-Mary írta...
Kedves drága névtelenem!

Azt hiszem az oltogatásnak az az alapja,hogy a véleményünket névvel írjuk nem pedig név nélkül. Tudod ha már véleményed van akkor nem ártana ha vállalnád is.

Oké, most szép udvarias módon válaszolok neked mindenre.

Szóval annyi eszem van,mint egy lepkének?Ja nem mert a lepke egy szép állat szóval elnézést kérek a lepkéktől.

Nem tudom, honnan veszed a gondolatot,hogy hülyének titulálj de nem vagyok az. Tudod nem fogok itt mocskolódni sem bizonygatni de bármelyik ismerősömet megkérdezheted én egy jól nevelt és okos lány vagyok.

1.Én vállalom a nevem, ami az intelligencia alapja(valakinél ez hiányzik igaz kedves névtelen)

2.Az osztályban a 3. legjobb tanuló vagyok, szóval nem kell megszólalnod. Majd ha az átlagod egy színvonalas iskolában nagyon jónak számít akkor oltogathatsz.

3.Az IQ-m amikor utoljára töltöttem tesztet 136 volt és közlöm az az átlagnál sokkal jobb érték. Az átlag embereknek 120:)

Senki sem mondta,hogy egy helyes író bajnok vagyok. Tudod van bennem annyi kritika,hogy tudom nem jó a helyesírásom épp ezért leellenőrzöm amit írok,mert nem akarom,hogy az olvasók sok-sok hibát találjanak. Ha marad benne hiba akkor sajnálom de tudod mások elfogadják,hogy ilyen vagyok.

Csak ha kötekedni akarsz akkor Molnár Tamás az AFC frontembere diszgráfiás épp ezért vacak a helyesírása. Majd ha te a hibátlan írásoddal olyan számokat írsz, mint ő vagy olyan blogot amit mások érdekesnek titulálnak akkor beszélhetünk.

Igen most jön az, hogy nem vagyok diszgráfiás. Csak közlöm enyhe diszgráfiám van de lehet nem is tudod mi ez szóval nem erőlködök.

A videók poénok. Tudod, ha például az egyik kedvencem Hoolie videóit is megnézed azok is szórakoztatás céljából készülnek.Senki sem mondta,hogy hatalmas író leszek de, én már tettem valamit, amit az emberek szívesen olvasnak.

Nem kell az észt osztani nem kell olvasni és akkor nem kell szitkozódni.

Csak egy kérdés:és te mit csinálsz? Miért kedvelnek az emberek? Mert fikázol mindenkit? Gratulálok én is!AngelEmoStar
2009. augusztus 24. 19:59

AFC reklám

Értesültem az Anti Fitness Clubból Tominak egy újabb megmozdulásáról és gondoltam felhívom rá a figyelmet hátha érdekel valakit,esetleg újabb rajongókat szerezhetek Tominak illetve az AFC-nek:)

Tomi Tóth Gabival énekel egy duettot.Dallamos az új szerzemény és Tomi megjelenése páratlan(meglepő de szerintem aranyos).

Szerintem amint a Viván látható lesz a klip 2 hetet sem adok arra,hogy az első helyig küzdje magát.

Itt a link amin tudtok látni egy kis előzetest:)

http://antifitnessclub.blogzona.hu/archives/2009/08/23/Tomi_duettet_enekelt_Toth_Gabival/

És a legjobb hír! Figyeljétek a Vivát és reggeltől ezt az oldalt,mert az AFC Bárhogy szeretnéd című számának klipje elkészült!

Jaj nem bírom kivárni,hogy lássam!!!!!!!!!!!!!