Oldalak

2009. augusztus 24., hétfő

Drága névtelenem!

Meg tehettem volna,hogy nem teszem közzé de úgy gondoltam nyilvánoságra hozhatom.
Azt hiszem ez a "színvonalas megjegyzés" megérdemli azt,hogy mindenki csodálhassa épp ezért ide külön bemásolom,hogy milyen csodás véleményt kaptam illetve mit is válaszoltam rá.Nagyon örülnék ha ti is véleményeznétek ezt az egészet.

Névtelen írta...
hűűű, Adél neked kb. annyi eszed van, mint 1 marék lepkének. Nem, a lepkék szép állatok, úgyhogy inkább légynek. Helyesen írni nem tudsz, de ez a legkevesebb most. A videók amiket csináltál, magas IQ-ról tanuskodnak. Egy értelmes mondat nem hangzott el benne. Csak gratulálni tudok... így tovább, így biztos hatalmas író leszel.. pffff :)
2009. augusztus 24. 16:44

Heart-Broken-Mary írta...
Kedves drága névtelenem!

Azt hiszem az oltogatásnak az az alapja,hogy a véleményünket névvel írjuk nem pedig név nélkül. Tudod ha már véleményed van akkor nem ártana ha vállalnád is.

Oké, most szép udvarias módon válaszolok neked mindenre.

Szóval annyi eszem van,mint egy lepkének?Ja nem mert a lepke egy szép állat szóval elnézést kérek a lepkéktől.

Nem tudom, honnan veszed a gondolatot,hogy hülyének titulálj de nem vagyok az. Tudod nem fogok itt mocskolódni sem bizonygatni de bármelyik ismerősömet megkérdezheted én egy jól nevelt és okos lány vagyok.

1.Én vállalom a nevem, ami az intelligencia alapja(valakinél ez hiányzik igaz kedves névtelen)

2.Az osztályban a 3. legjobb tanuló vagyok, szóval nem kell megszólalnod. Majd ha az átlagod egy színvonalas iskolában nagyon jónak számít akkor oltogathatsz.

3.Az IQ-m amikor utoljára töltöttem tesztet 136 volt és közlöm az az átlagnál sokkal jobb érték. Az átlag embereknek 120:)

Senki sem mondta,hogy egy helyes író bajnok vagyok. Tudod van bennem annyi kritika,hogy tudom nem jó a helyesírásom épp ezért leellenőrzöm amit írok,mert nem akarom,hogy az olvasók sok-sok hibát találjanak. Ha marad benne hiba akkor sajnálom de tudod mások elfogadják,hogy ilyen vagyok.

Csak ha kötekedni akarsz akkor Molnár Tamás az AFC frontembere diszgráfiás épp ezért vacak a helyesírása. Majd ha te a hibátlan írásoddal olyan számokat írsz, mint ő vagy olyan blogot amit mások érdekesnek titulálnak akkor beszélhetünk.

Igen most jön az, hogy nem vagyok diszgráfiás. Csak közlöm enyhe diszgráfiám van de lehet nem is tudod mi ez szóval nem erőlködök.

A videók poénok. Tudod, ha például az egyik kedvencem Hoolie videóit is megnézed azok is szórakoztatás céljából készülnek.Senki sem mondta,hogy hatalmas író leszek de, én már tettem valamit, amit az emberek szívesen olvasnak.

Nem kell az észt osztani nem kell olvasni és akkor nem kell szitkozódni.

Csak egy kérdés:és te mit csinálsz? Miért kedvelnek az emberek? Mert fikázol mindenkit? Gratulálok én is!AngelEmoStar
2009. augusztus 24. 19:59

2 megjegyzés:

  1. Halihó Adél!

    gportálon olvastam a felhívást, hogy véleményezzünk.. :) Te aztán tudod, hogy hülye, paraszt emberek mindig is voltak és vannak is szép számmal. Persze, hogy a nevét nem meri vállalni.. Mint az óvodás aki rosszat csinál és letagadja vagy nem vallja be.
    Én tudom mi az a diszgráfia, bnőm is ugyanilyen cipőben jár. Egyre gyakoribb. Nem tehet róla. Pici rendellenesség, de inkább ez mint,hogy hiányozna a kezed. :D
    Ne törődj ilyen emberekkel, mert ilyenre mindig jut 10 aki szeret,tisztel és megbecsüli, hogy ismerhet! :)
    Pusszantás Viola <3 (L)

    VálaszTörlés
  2. Szia Viola!
    Bár minden ember olyan lenne,mint te.Köszönöm,hogy vagy nekem.

    Ezen a 2 soron pedig meghatódtam és pityeregtem is kicsit:Ne törődj ilyen emberekkel, mert ilyenre mindig jut 10 aki szeret,tisztel és megbecsüli, hogy ismerhet! :)

    Tényleg csak hálálkodni tudok,hogy vagy nekem.

    Puszi Adél

    VálaszTörlés

Szia:)

Minden véleményre kíváncsi vagyok és elfogadom de a mások felé irányuló minimális tiszteletet elvárom!

Kérlek hagyj magad után legalább egy becenevet,hogy tudjam ki voltál.

Köszönöm,AES