Oldalak

2009. augusztus 20., csütörtök

Zavarodott vagyok:(

Nem tudom elviselni egy szóval gyűlölöm a cigit.Lehet ezzel a megjegyzésemmel bántok majd meg embereket de sajnálom,nem érdekel,mert szeretném elmondani a cenzúrázatlan és igaz véleményemet erről a szarról.

Mint mindenki tudja Zsolti is dohányos és ezt nem szeretem,nagyon nem.Nem azzal van a bajom,hogy van egy olyan tevékenysége amit én nem végzek csak ő hanem számtalan más dologgal ezzel kapcsolatban.

Hogy merült fel ilyen hírtelen a téma? Ma ünnepeltük a szüleim 19.házassági évfordulóját és ebédkor szóba hoztam Zsoltinak,hogy amikor dohányzik akkor fogom magam,nem megyek a közelébe,15 méterrel odébb fogok menni.

Ezzel az egésszel azt akartam elérni,hogy talán a hiányom odáig elvezet,hogy abba hagyja.

Sajnos a gondolatom nem aratott sikert,azt mondta ebből jön majd az elhidegülés.

Kiment bagózni majd bejött és megakartam fogni a kezét,de nem hagyta.Azt mondta,hogy én mondtam ha bagózik akkor nem jöhet a közelembe és bagózott és még füst szagú.Mondtam neki,hogy ez baromság hiszen a bagózás ott kezdődik,hogy rágyújt és ott végződik amikor eldobja a csikket.

Erre mondtam neki jól van,ő mesél az elhidegülésről és én hozzá sem érhetek?!?RÍ Mondtam neki,hogy ha ő így akkor én is.Utálom ha cigizik mégsem áll le,ő nem szeretné,hogy rövidebb hajam legyen akkor én sem hallgatok rá és levágatom a picsába vagy bepótoltatom az sem drágább,mint az ő bagója,egy havi bagója árából olyan hosszú hajat csináltatok,hogy a földön húzhatom.Ő mondta,egyenlőség van.Akkor az az összeg amit ő cigire költ én költöm másra,so sorry!

Miért érint ennyire érzékenyen ez a bagós szar? Kezdem a leges legelején!

1.A dohányzás akárki akármit is mond káros és halált okozhat.Én pedig szeretem őt és nem akarok majd a sírja fölött állni azzal a gondolattal,hogy még élhetett volna,megakadályozhattam volna(egy esetleges tüdő rákot) és nem tettem.

2.Drága és lássuk be semmi értelme nincs annak,hogy rágyújtunk és a füstöt azaz a pénzt a levegőbe eregetjük.

3.Lepődjön meg mindenki 1,5 évet dohányoztam! Igen,én a szent bagós volt.Miért? Olyan társaságba kerültem ahova nem kellett volna(Jácint.....).Nem szívtam sokat csak hétköznap akkor is úgy,hogy az öt nap alatt kb.3 szálat.Ez a mennyiség épp elég volt ahhoz,hogy gyűlöljem az ízét és a szagát is.

4.A Jácint lánc dohányos volt és a balesete után nem tudta szívni,mert köhögő rohamokat kapott.Egy nap 3-4 dobozzal szívott a baleset után ez lecsökkent a 0-ra.Én láttam a következményét.Úgy remegett,hogy a pohár kiesett a kezéből! Én és Peti vettünk neki nikotin tapaszt.Később azt mondták a dokik,hogy gratulálnak nekünk mivel akár az életét is veszthette volna a nikotin megvonás miatt.

5.Vannak gyermek nevelési elveim és annyit tudok,hogyha egyszer anya leszek akkor a gyerekem közelében nem dohányozhat senki.Valahogy nem tudok abba hinni,hogy mondjuk 10 év múlva Zsolti elkíséri a gyereket a suliba és közbe nem gyújt rá.Én pedig kurvára nem akarom,hogy a gyerekem is nikotin függő legyen! Sőt ne is menjünk ennyire előre az időben.Elég ha csak arra gondolok,hogy egyszer terhes leszek.Már így sem lennék hajlandó belélegezni a füstjét.Kerülném amennyire lehet és sajnos ha már most nem hajlandó abbahagyni a dohányzást mondván elhidegülés nem hiszem,hogy azért abba hagyja,mert egyszer terhes leszek:S

6.A legnyomosabb indok amit eddig senki sem tudott:( Mindenki tudja ki volt Petrik(az öcsikém aki meghaltRÍRÍ).Petrik az utolsó egy hetében dohányzott.Mindig is dohányzás ellenes volt de azt mondta,hogy érzi nem sok van már neki és nem akar úgy meghalni,hogy 1 szálat sem szívott el.Jött az első szál majd jött a többi.Nem szóltam rá,láttam rosszul van ebben egy kis örömöt,megnyugvást lel hagytam neki gondoltam majd abba hagyja és jobban is lesz.Amire szólhattam volna már csak a holtteste volt belőle semmi egyébb:( Nem szeretem a cigit! Mindig az jut eszembe,hogy halál párosul hozzá.

Egyszer azt írta nekem Zsolti msn-en,hogy megfogadja,hogy az első együttlétünk után abba hagyja a dohányzást,hát nem így lettRÍ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia:)

Minden véleményre kíváncsi vagyok és elfogadom de a mások felé irányuló minimális tiszteletet elvárom!

Kérlek hagyj magad után legalább egy becenevet,hogy tudjam ki voltál.

Köszönöm,AES