Oldalak

2009. augusztus 27., csütörtök

Barátnős nap:D

Sok olyan dolog van amit meg lehet osztani egy pasival.De egy pasi sosem tölthet be olyan szerepet,mint egy barátnő:) Vannak olyan dolgok amiket a lányok csak lányokkal a pasik meg pasikkal tudnak megbeszélni,azt hiszem ez így van jól.
Találkoztam Zsófival.Zsófi is olyan,mint én.Szeret beszélgetni(a megfelelő emberrel) és szeret sétálgatni(nem csiga tempóban hanem tempósan).Ő az egyetlen ember aki ugyanolyan iramban halad,mint én:)

Megbeszéltük kivel mi történt nyáron,ki hol volt,mi a helyzet a pasikkal,ki mennyi fagyit evett.

Ó fagyi.Miután fél Pécset bebarangoltuk elvittem a Zsófit egy helyre ahol olyan fagyit árulnak,mint sehol.Utazó fagyit:) Édes tölcsérből készítenek egy kis "csónakot" és ebbe teszik a finomságokat 500 Ft-ért.

Sok fajta van de mi a következőt választottuk:"csónak",gyümölcs darabok,tejszínhab,cukor szirup,torta dara,vérnarancs fagyi,sárgadinnye fagyi,és csokiból ilyen kis dísz.Olyan fini volt,na jó főleg nekünk,mert fagyi mániások vagyunk.Bár a vége felé már azt éreztem nem bírom megenni.Nagyon tömény volt:S
Bennünk volt a tudat azonban,hogy mindjárt suli:S Az idei év komplikáltnak ígérkezik,munkával tele.

2009. augusztus 26., szerda

Suli de nem egyenlő buli

Ma volt a suliban a tankönyvosztás.Nem is tudom ez az év más lesz,mint a többi.Eddig egész jól ellazulgattam de most muszáj lesz a tanulás felé fordítanom a figyelmemet.Nyakamon az érettségi,jövőre maradok még 2 évet(technikusi miatt) de ugyanakkor elakarom kezdeni a Keró mellett a fősülit,a ponthatárok is foglalkoztatnak szóval zajlik és alakul az életem.


Nem igazán akartam a suli előtt egyedül álldogálni....Nem vagyok túl nagy társasági lény de rohadtul gáznak találom amikor valaki egyedül ácsorog,full olyan a benyomás ilyenkor,mintha az illető nagy lúzer lenne vagy nem lennének barátai.Nekem legalábbis ez jut eszembe egy egyedül ácsorgó emberkéről:)


Beszéltem a Zsófival,hogy nem e talizunk azt mondta oké.A tankönyvosztás "hivatalos verzió" szerint 1-2ig tart,én már 1 előtt ott voltam.


Taliztam a Vandával aki a sulinál álldogált,megkaptam a helyzetjelentést.Elég sokan buktak és vannak köztük meghatározó egyéniségek.Gondolok például a Tamásra.Nem voltam vele jóba sem rosszban,olyan semlegesek voltunk egymásnak de be kell látnom,hogy minden más lesz de talán neki is jobb lesz így.Talán benő a feje:) Bár a Tamásnak...talán soha:)


Bent a suliban voltak még páran.Ott volt a Melinda és a Móni is.Olyan jó volt,hogy ismét mindenki egy helye van.Mondjuk majd az érettségi körül azt hiszem ez a jó érzés el fog szállni.


Ha jól rémlik akkor valamikor fél 2kor kezdte el az osztály a könyveket kapni.Én voltam az első XD Az idei tk. nem volt "annyira" vészes.11 100 Ft volt.A 9.-es tk. csomaghoz képest semmi,mert az anno 36 000 Ft volt(azt hiszem ha nem akkor se kövezzetek meg).


Kemény 9 db. könyvvel indultam el hazafelé és azzal a tudattal,hogy holnap talizok a Zsófival egy kis dumcsira.


MSN-en a Csilla behívott egy közös dumcsiba ahol az osztálytársak vettek részt majd azt a kérést kaptam,hogy nézzem meg én is az iwiw leveleimet.


Kaptam én is a körüziből(mondjuk nem csoda hiszen én is osztálytárs vagyok xd).Az lenne a dolog lényege,hogy lenne egy kis esti csavargás,egy kis nyár záró buli.


Tiszta jónak találtam az ötletet de én inkább kihagyom.Nem mennek azok akikkel közvetlen jóba vagyok,nem akarok piálásra költeni,Zsolti sem rajong az ötletért,hogy kissé ittasan mászkáljak majd haza,valahogy a hangulat is hiányzik.Remélem azért a többiek számára egy jó buli kerekedik a dologból.

Egy kis hazai hangulat<3

2009. augusztus 25., kedd

Milyen ez a világ?!?

Nem is értem ezt az egész történetet.Fel sem tudom még mindig fogni,hogy lehetnek ilyen emberek? Vajon hol rontottam ismét el? Tudom zavaros amit írok de ingerült vagyok,mert olyant tettek velem ami ismét megbolygatta a lelkemet!

Lehetett már olvasni a fogadott öcsémről Dávidról.Dávid 15 éves(nemsokára 16) és Debrecenben lakik.Mint a kamasz fiúknál lenni szokott még bizonytalan és rengeteg barátnője van.Múltkor még Hajni most már Szilvi.

Dávid mindig is vicces fiú volt de sosem pofátlan vagy neveletlen épp ezért hagytam,hogy a hugom is felvegye msn-re és beszélgessenek.Minden nap több órát beszéltek és arra gondoltam egyszer majd összejönnek.Dávid is mondta,hogy kedveli Alízt csak a távolság miatt nem mer belekezdeni ebbe a kapcsolatba.

Dávid átment Szilvihez és ekkor kezdődött a galiba.A Szilvi névtől eleve rettegek,mert volt egy fiú akinél ez a név merült föl bármilyen irányba is próbáltam lépni.

Elkezdett Dávid a hugommal beszélgetni majd Szilvi is felvette Alízt "szimpatikus" címszó alatt. Majd a következő történet zajlott.

Szilvi azt írta Alíznak,hogy Dávid azt mondta neki,hogy szerelmes az Alízba csak nem merte neki megmondani.

Kicsit később azt állította Szilvi,hogy Dávid elment haza.Kisvártatva "öcsi" belépett és írta az Alíznak,hogy "azzal a szarral volt és rájött,hogy csak őt szereti".A történet véleményem szerint már itt kurva gyanús volt.Majd kérlelte az Alízt,hogy járjanak,nem számít a másik lány.Időközbe Szilvi is ráírt,hogy Dávid már nem szerelmes belé és most ő jár e Dáviddal.

Mondta az Alíz,hogy nem.Dávidnak is azt írta,hogy nem hiszen van barátnője erre elkezdődött a pokol.

Közölték az Alízzal,hogy ez egy nagy átbaszás,ők jót röhögnek rajta és ő egy szánalmas nyomorék aki őket zaklatja és kopjon le örökre,ő csak egy kis hülye aki őket zaklatja és ne pofázzon,mert neki még egy pasija sem volt,meg hogy néz már ki....

Szegény Alíz ezt nem várta.Főleg nem attól a fiútól akit szeretett.Hogy tehetett vele ilyent az első fiú akit teljes szívéből szeretett?!? Szegénykém sírt,csak sírt...

Fogtam magam és megírtam nekik az Alíz nevében,hogy ők nagyobb gyerekek,mint az Alíz hiszen élvezik,hogy mást becsapnak,gratuláltam neki,hogy megfelelő párra találtak.

Majd nem is foglalkoztam azzal amit írtak.

Később ismét előkerültek de mondtam az Alíznak,hogy ne üljön a gép elé ne is nézze miket írnak.A következő szöveget kaptam:"Bocsi"

Mondtam nekik,hogy az Alíz nincs a gépnél én vagyok ott.Megkérdeztem Szilvit (mivel az ő nevével voltak bejelentkezve),hogy ott van e Dávid.Mondta,hogy igen.Kérdezték ez miért fontos talán lecseszni akarom az "öcsémet".Mondtam nem mert úgy is hasztalan lenne.Majd az irományomat elintézték egy semleges smiley-val.

10 perc szünet után azt hittem megértették erre jött az amitől szószerint az életkedv is elpárolgott belőlem.Csupán 2 szó de ez a 2 szó elég volt arra,hogy valami ismét meghaljon bennem.

"Ribanc,kurva".Nem értem,ez hogy jön ide?Nem szóltam semmi rosszat.És pont a fogadott öcsém ír ilyent???????!!!!! Lehet,hogy Szilvinek volt nagy a pofája,nem érdekel,mert azt mondták találjam ki melyikük volt az.....

És pont egy 14 éves csaj kurváz engem?!? Most nagyon nyers leszek és ha olvassa akkor fogja be a pofáját.A következő rész Szilvikének szól:

DRÁGA EGYETLEN SZILVIKÉM!
NEM TUDOM KI A RIBANC ÉS KI NEM.14 ÉVES VAGY ÉS A JÓ ISTEN SEM TUDJA MIKOR VESZTETTED EL A SZÜZESSÉGEDET ÉS AZT SEM TUDOM HÁNY FASZ VOLT BENNED.BENNEM 1 VOLT,18 VOLTAM SZÓVAL VITATKOZZUNK KI A RIBANC ÉS KI NEM! ENGEM NE HASONLÍTGASS MAGADHOZ,MERT KEZDEK IDEGES LENNI ÉS SZÉPEN CSeNGETHETeD MAJD A PÉNZT HA BECSÜLET SÉRTÉS MIATT INDÍTTATOK ELLENED ELJÁRÁST.SZÓVAL NE PAMPOGJ AZ IDŐSEBBEKNEK,MERT FELMEGYEK DEBRECENBE ÉS EZ A "RIBANC,KURVA" MAJD MEGMUTATJA NEKED MILYEN AMIKOR EGY 18 ÉVES LÁNY,10 PUNK,10 SKEAN HEAD ÉS 10 EMO TÁRSASÁGÁBAN CSAK MORZSÁKAT HAGY BELŐLED!!!

Na ez most jól esett:) Kiüvöltöztem magamat.Mondtam neki,hogy gondolkozzanak már el.Erre is jött az oltogatás,hogy kussoljak meg..... Mondtam nekik,hogy nem kellene senkit így rágalmazni,mert indíthatok ellenük becsület sértés címszó alatt eljárást hiszen egy emberek álltal nem túlzottan tolerált foglalkozást azonosítottak velem aminek ugyebár semmi alapja.

Komolyan mondom nem értem.Hogy írhattak ilyent a fogadott öcsimmel.Tudom,ettől menőnek érzik magukat de miért nem képesek megérteni,hogy ezzel emberek lelkivilágában okoztak maradandó sérülést.

Ezek után hogy bízzak meg bárkiben?!? A "fogadott öcsém" is ennyire semmibe vesz engem akkor egy szembejövő embertől,hogy várjam el,hogy némi tiszteletet érezzen irántam?!?

2009. augusztus 24., hétfő

Drága névtelenem!

Meg tehettem volna,hogy nem teszem közzé de úgy gondoltam nyilvánoságra hozhatom.
Azt hiszem ez a "színvonalas megjegyzés" megérdemli azt,hogy mindenki csodálhassa épp ezért ide külön bemásolom,hogy milyen csodás véleményt kaptam illetve mit is válaszoltam rá.Nagyon örülnék ha ti is véleményeznétek ezt az egészet.

Névtelen írta...
hűűű, Adél neked kb. annyi eszed van, mint 1 marék lepkének. Nem, a lepkék szép állatok, úgyhogy inkább légynek. Helyesen írni nem tudsz, de ez a legkevesebb most. A videók amiket csináltál, magas IQ-ról tanuskodnak. Egy értelmes mondat nem hangzott el benne. Csak gratulálni tudok... így tovább, így biztos hatalmas író leszel.. pffff :)
2009. augusztus 24. 16:44

Heart-Broken-Mary írta...
Kedves drága névtelenem!

Azt hiszem az oltogatásnak az az alapja,hogy a véleményünket névvel írjuk nem pedig név nélkül. Tudod ha már véleményed van akkor nem ártana ha vállalnád is.

Oké, most szép udvarias módon válaszolok neked mindenre.

Szóval annyi eszem van,mint egy lepkének?Ja nem mert a lepke egy szép állat szóval elnézést kérek a lepkéktől.

Nem tudom, honnan veszed a gondolatot,hogy hülyének titulálj de nem vagyok az. Tudod nem fogok itt mocskolódni sem bizonygatni de bármelyik ismerősömet megkérdezheted én egy jól nevelt és okos lány vagyok.

1.Én vállalom a nevem, ami az intelligencia alapja(valakinél ez hiányzik igaz kedves névtelen)

2.Az osztályban a 3. legjobb tanuló vagyok, szóval nem kell megszólalnod. Majd ha az átlagod egy színvonalas iskolában nagyon jónak számít akkor oltogathatsz.

3.Az IQ-m amikor utoljára töltöttem tesztet 136 volt és közlöm az az átlagnál sokkal jobb érték. Az átlag embereknek 120:)

Senki sem mondta,hogy egy helyes író bajnok vagyok. Tudod van bennem annyi kritika,hogy tudom nem jó a helyesírásom épp ezért leellenőrzöm amit írok,mert nem akarom,hogy az olvasók sok-sok hibát találjanak. Ha marad benne hiba akkor sajnálom de tudod mások elfogadják,hogy ilyen vagyok.

Csak ha kötekedni akarsz akkor Molnár Tamás az AFC frontembere diszgráfiás épp ezért vacak a helyesírása. Majd ha te a hibátlan írásoddal olyan számokat írsz, mint ő vagy olyan blogot amit mások érdekesnek titulálnak akkor beszélhetünk.

Igen most jön az, hogy nem vagyok diszgráfiás. Csak közlöm enyhe diszgráfiám van de lehet nem is tudod mi ez szóval nem erőlködök.

A videók poénok. Tudod, ha például az egyik kedvencem Hoolie videóit is megnézed azok is szórakoztatás céljából készülnek.Senki sem mondta,hogy hatalmas író leszek de, én már tettem valamit, amit az emberek szívesen olvasnak.

Nem kell az észt osztani nem kell olvasni és akkor nem kell szitkozódni.

Csak egy kérdés:és te mit csinálsz? Miért kedvelnek az emberek? Mert fikázol mindenkit? Gratulálok én is!AngelEmoStar
2009. augusztus 24. 19:59

AFC reklám

Értesültem az Anti Fitness Clubból Tominak egy újabb megmozdulásáról és gondoltam felhívom rá a figyelmet hátha érdekel valakit,esetleg újabb rajongókat szerezhetek Tominak illetve az AFC-nek:)

Tomi Tóth Gabival énekel egy duettot.Dallamos az új szerzemény és Tomi megjelenése páratlan(meglepő de szerintem aranyos).

Szerintem amint a Viván látható lesz a klip 2 hetet sem adok arra,hogy az első helyig küzdje magát.

Itt a link amin tudtok látni egy kis előzetest:)

http://antifitnessclub.blogzona.hu/archives/2009/08/23/Tomi_duettet_enekelt_Toth_Gabival/

És a legjobb hír! Figyeljétek a Vivát és reggeltől ezt az oldalt,mert az AFC Bárhogy szeretnéd című számának klipje elkészült!

Jaj nem bírom kivárni,hogy lássam!!!!!!!!!!!!!

Ez meg az én kártyám:-)XD

Ahogy kedvesem is örömmel közölte,hogy elkészült a bankkártyája így én is örömmel közzé teszem,hogy Adéllal közös számlánkhoz milyen lett az én bankkártyám.Remélem ez is elnyeri tetszéseteket!

Kártyám:D

Hihetetlen módon de elkészült a kártyám(igaz 1 héttel ezelőtt de olyan nagy volt az örömöm,hogy elfelejtettem ide is leírni).

Tőlem "váratlan" módon egyedi kép található rajta.Olyant szerettem volna ami másnak nincs illetve az én szívemnek is kedves.

Pont így néz ki csak persze az én nevem van rajta.Azért nem a rendes kártyámról raktam fel képet,mert nem tudtam róla igazán jó képet csinálni.Tomi látható rajta egy vombattal:)

2009. augusztus 23., vasárnap

Rajongói levél

Nem igazán szoktam az iwiwemmel foglalkozni épp ezért ha valaki mindenképp ismerős kereső portálon szeretne elérni akkor az inkább myvipen keressen,mert azt használom.
Iwiwen kaptam a következő üzenetet:

ezt most nem mondod? Te pécsi wagy? Wiccelsz? Én baksán lakom, és ... jaj ezt ne már olwastam a blogod a neten találtam te iszonyatosan jó fej lehetsz! Am biztos jó wolt weszprémbe beírtam ide keresésbe h angelemostar és kiadott nézem pécs belwáros szent kenyér azt hittem hogy egy wicc nah gondoltam cska megírom hogy hűha dejówagy nah sziia puszii

Nem hittem volna soha,hogy kapok majd egy "rajongói levelet".Tudom nem csinálok semmi olyant ami miatt sztár lehetnék és nem is vagyok az de annyira meglepő,hogy olyan embereknek is tetszik a blogom akik engem nem ismernek,nem én ajánlottam nekik,hogy van blogom hanem magától találta:)

Tök jó,talán akkor nem csak az ismerősök elfogultsága szól akkor amikor azt írják van bennem egy kis tehetség:)

2009. augusztus 22., szombat

Sorry

Csönd volt egy kis ideig a blogomban de most bepótolom:)

Nem írtam,mert nem éreztem magam jól talán beteg leszek nem tudom.

Na de íme a lényeg:
1.Megkaptam életem első "rajongói" levelét.
2.Myvipen sok új képem van
3.Még ma befejezem a Keszthelyi nyaralás sztorijait(tudom nem most kellene leírnom de újabb történések miatt ebben elmaradásom van)
4.Egy klip elgondolkoztatott

Még a mai nap folyamán mindezt kifejtem nektek:)

2009. augusztus 20., csütörtök

A dohányzásomról

Olvastam kedvesem bejegyzését és úgy éreztem mivel engem érint meg ezzel a bejegyzésével hát reagálok rá. Elmesélem mikor és miért is kezdődött nálam a dohányzás amit azóta nagyon lecsökkentettem,de nem voltam eddig képes letenni és nem tudom képes e leszek rá végleg. Kezdem a legelején mikor és miért is szoktam rá a dohányzásra. Anno általános iskolás koromban az osztályfőnökünk osztálykirándulást szervezett Sátoraljaújhelyre hát és hova nem a Sátoraljaújhelyi Dohánygyárba. A gyár látogatás alkalmával a gyár vezetője minden diáknak és tanárnak 1 karton piros Symfoniát (ez volt akkor a legerősebb cigi ami létezett) azaz 10 doboz cigit adott "ajándékba" igaz a gyerekeknek (12 évesek voltunk) a lelkünkre kötötte,hogy a szüleinknek adjuk ajándékba és ne mi szívjuk el. Hát gondolhatjátok mi lett a vége:-)Amint visszamentünk a szálláshelyünkre mindenki elment az erdőbe vagy a szállásunk háta mögé és már pöfékelt is füstölt mindenki. Aki már szívott cigit azért,hogy lássák a többiek ők a "nagy menők" aki pedig nem ahogy én sem azért gyújtott rá,hogy a többiek ne közösítsék ki,hogy mennyire nyúl vagy gyáva. Így én is bagózni kezdtem igaz amint elfogyott a 10 doboz cigi leálltam és egészen addig amíg be nem vittek katonának nem is gyújtottam többet rá.


Nem tudom a blog olvasói közül ki volt katona és ki nem,de én voltam és kemény 1 évet nyomtam le a katonaságnál és ez alatt az idő alatt az embernek őrségben és a sok fizikai és lelki teher alatt nem volt más választása ha nem akart megörülni dohányzott. Én is így tettem hiszen olyan helyen teljesítettem szolgálatot ahol a mai fiatalok közül senki nem hiszem,hogy elviselné és beleörülne. Olyan helyen lenni egy bunkerban egy sziklában ahol nincs ablak sem semmi csak mindenhol a szikla vesz körül azt hiszem becsavarodna. Miután leszereltem abba hagytam a dohányzást egészen addig amíg meg nem halt az akkori kedvesem és ez annyira megviselt,hogy nem tudtam cigi nélkül megoldani. Aztán végül rajtam is maradt a dohányzás hiszen az életben sok konfliktusok családi viták vagy perpatvarok mindig újra és újra megadták azt a löketet ami miatt a cigizést folytattam,hogy feldolgozzam a dolgokat. Sajnálom,hogy ezzel a kedvesemnek okozok problémát és gondot hiszen eszem ágában sincs neki soha semmiben sem ártani.

Nagyon szeretem Adélt és próbálok leszokni a dohányzásról,de ez nem olyan egyszerű hiszen azt mondja a cigi halált okoz,de annak elvétele is okozhat halált sőt ez még gyorsabb lefolyásút is amit a nikotin megvonása okozhat. Az a sok mondogatás,hogy ha valaki dohányzik nem lehet gyereke meg beteg gyereke lesz csak szóbeszéd és hülyeség hiszen itt van az élő ellen példája az én gyönyörű kislányom Vivien aki idén 2009.januárjában ünnepelte a második születésnapját és gyönyörű kislány minden betegség vagy baj nélkül. Illetve a másik kép is igazolja lehet élni 100 évet is cigivel együtt én pedig nem is akarok addig élni elég lesz a fele vagy 60-70 év.

Ebből is látható nem a dohányzás jelenti az életben a legnagyobb problémát. Én megérteném Adélt ha mondjuk iszákos és részeges lennék hiszen az ilyen emberek verik a családjukat sőt sok esetben tragédiához is vezet az alkohol,de olyat még nem hallottam,hogy valaki dohányos állapotában összeverte a családját vagy megölte volna. A dohányzással magamnak ártok és úgy,hogy tiszteletben tartok vele másokat ami azt jelenti,hogy Adélnál a lakásban soha nem gyújtok rá egyetlen cigire sem vagy ha éppen vele olyan helyen vagyok ahol ez nem megoldható hiszen ha rá szeretnék gyújtani minden esetben kimegyek az utcára a lakásból és nem azt füstölöm össze, hogy az bármilyen módon is irritálja Adélt. Nem akarom Adélt elveszíteni,mert nagyon szeretem őt,de amit az elhidegülésre mondtam az valóban létező tényező és már megtörtént eseményt dolgoz fel az életemben. Volt akivel szakítás és elválás lett, mert ő nem tolerálta a cigarettát én pedig nem tudtam tolerálni azt amit ő tett így jobbnak láttam és békében elváltunk egymástól. Ha valakinél nem vagyok 100%-os és ezt érzem nála bármiben is akkor én ott nem zavarok többet vagy rontom neki a levegőt hanem szép csendben odébb állok,hogy ezzel is igazoljam neki,hogy tudom őt annyira szeretni,hogy elengedjem és az legyen amit ő szeretne egy dohánymentes környezetet és akkor én többet nem rontom neki a levegőt. Igaz a szívem megszakadna ha ez bekövetkezne és bele is halnék,de nem érdekelne,mert azzal a tudattal halnék akár bele is,hogy ezzel Adél kérését teljesítettem és a káros szenvedélytől akár az én káromon is,de megszabadítottam és ezzel én csak jót tettem neki. Semmi sem okoz nagyobb örömet a másiknál,mint az,hogy a kedvesének akit szeret örömet okoz neki. Én kész vagyok bármilyen döntésre ha ezzel Adélnak jobb lesz vagy így szeretné,mert az ő döntése érvényesül azzal,hogy nem kell terhesen majd a későbbiekben a füsttel a szülőszobára menni és akkor az a veszély sem fenyegeti,hogy 10 év múlva a gyereket mikor vinném iskolába nem gyújtanék rá. Nagyon bízom benne,hogy nem így lesz,de ha így is lesz akkor sem tudok mit tenni ellene legfeljebb Adélnak örömet okozva egy dohányzóval kevesebb lesz a környezetében. Mindenkinek vannak olyan dolgok az életében amivel nehéz együtt élni és ezt vagy elfogadja a másik fél vagy nem,de ha nem akkor szép csendben amíg barátként elválhatnak kell elválni,mint tovább folytatni amíg a dologból veszekedések vagy viták támadnának és a végén haragosként válnának el.

És most így búcsúzóul azt a képet teszem ennek a bejegyzésnek a végére amelyik kép minket összehozott Adéllal hiszen is Adél úgy írt nekem üzenetet és keresett meg engem mikor ezt a képet az oldalamon látta és megkérdezte honnan van nekem meg ez a kép amikor még akkor sehol senkinél nem látta ezt a képet. Amint látjátok érdekes módon ez a kép is egy dohányzós kép! Nem érdekes???:-))

Zavarodott vagyok:(

Nem tudom elviselni egy szóval gyűlölöm a cigit.Lehet ezzel a megjegyzésemmel bántok majd meg embereket de sajnálom,nem érdekel,mert szeretném elmondani a cenzúrázatlan és igaz véleményemet erről a szarról.

Mint mindenki tudja Zsolti is dohányos és ezt nem szeretem,nagyon nem.Nem azzal van a bajom,hogy van egy olyan tevékenysége amit én nem végzek csak ő hanem számtalan más dologgal ezzel kapcsolatban.

Hogy merült fel ilyen hírtelen a téma? Ma ünnepeltük a szüleim 19.házassági évfordulóját és ebédkor szóba hoztam Zsoltinak,hogy amikor dohányzik akkor fogom magam,nem megyek a közelébe,15 méterrel odébb fogok menni.

Ezzel az egésszel azt akartam elérni,hogy talán a hiányom odáig elvezet,hogy abba hagyja.

Sajnos a gondolatom nem aratott sikert,azt mondta ebből jön majd az elhidegülés.

Kiment bagózni majd bejött és megakartam fogni a kezét,de nem hagyta.Azt mondta,hogy én mondtam ha bagózik akkor nem jöhet a közelembe és bagózott és még füst szagú.Mondtam neki,hogy ez baromság hiszen a bagózás ott kezdődik,hogy rágyújt és ott végződik amikor eldobja a csikket.

Erre mondtam neki jól van,ő mesél az elhidegülésről és én hozzá sem érhetek?!?RÍ Mondtam neki,hogy ha ő így akkor én is.Utálom ha cigizik mégsem áll le,ő nem szeretné,hogy rövidebb hajam legyen akkor én sem hallgatok rá és levágatom a picsába vagy bepótoltatom az sem drágább,mint az ő bagója,egy havi bagója árából olyan hosszú hajat csináltatok,hogy a földön húzhatom.Ő mondta,egyenlőség van.Akkor az az összeg amit ő cigire költ én költöm másra,so sorry!

Miért érint ennyire érzékenyen ez a bagós szar? Kezdem a leges legelején!

1.A dohányzás akárki akármit is mond káros és halált okozhat.Én pedig szeretem őt és nem akarok majd a sírja fölött állni azzal a gondolattal,hogy még élhetett volna,megakadályozhattam volna(egy esetleges tüdő rákot) és nem tettem.

2.Drága és lássuk be semmi értelme nincs annak,hogy rágyújtunk és a füstöt azaz a pénzt a levegőbe eregetjük.

3.Lepődjön meg mindenki 1,5 évet dohányoztam! Igen,én a szent bagós volt.Miért? Olyan társaságba kerültem ahova nem kellett volna(Jácint.....).Nem szívtam sokat csak hétköznap akkor is úgy,hogy az öt nap alatt kb.3 szálat.Ez a mennyiség épp elég volt ahhoz,hogy gyűlöljem az ízét és a szagát is.

4.A Jácint lánc dohányos volt és a balesete után nem tudta szívni,mert köhögő rohamokat kapott.Egy nap 3-4 dobozzal szívott a baleset után ez lecsökkent a 0-ra.Én láttam a következményét.Úgy remegett,hogy a pohár kiesett a kezéből! Én és Peti vettünk neki nikotin tapaszt.Később azt mondták a dokik,hogy gratulálnak nekünk mivel akár az életét is veszthette volna a nikotin megvonás miatt.

5.Vannak gyermek nevelési elveim és annyit tudok,hogyha egyszer anya leszek akkor a gyerekem közelében nem dohányozhat senki.Valahogy nem tudok abba hinni,hogy mondjuk 10 év múlva Zsolti elkíséri a gyereket a suliba és közbe nem gyújt rá.Én pedig kurvára nem akarom,hogy a gyerekem is nikotin függő legyen! Sőt ne is menjünk ennyire előre az időben.Elég ha csak arra gondolok,hogy egyszer terhes leszek.Már így sem lennék hajlandó belélegezni a füstjét.Kerülném amennyire lehet és sajnos ha már most nem hajlandó abbahagyni a dohányzást mondván elhidegülés nem hiszem,hogy azért abba hagyja,mert egyszer terhes leszek:S

6.A legnyomosabb indok amit eddig senki sem tudott:( Mindenki tudja ki volt Petrik(az öcsikém aki meghaltRÍRÍ).Petrik az utolsó egy hetében dohányzott.Mindig is dohányzás ellenes volt de azt mondta,hogy érzi nem sok van már neki és nem akar úgy meghalni,hogy 1 szálat sem szívott el.Jött az első szál majd jött a többi.Nem szóltam rá,láttam rosszul van ebben egy kis örömöt,megnyugvást lel hagytam neki gondoltam majd abba hagyja és jobban is lesz.Amire szólhattam volna már csak a holtteste volt belőle semmi egyébb:( Nem szeretem a cigit! Mindig az jut eszembe,hogy halál párosul hozzá.

Egyszer azt írta nekem Zsolti msn-en,hogy megfogadja,hogy az első együttlétünk után abba hagyja a dohányzást,hát nem így lettRÍ

2009. augusztus 16., vasárnap

Keszthely day 7:) avagy the end

Eredetileg úgy lett volna,hogy hétfőn jövünk haza de mivel a szállást hétfőn 10 óráig el kellene hagyni úgy,hogy a vonatunk este 5 kor megy arra a döntésre jutottunk,hogy vasárnap eljövünk.A dolgokat összecsomagolni könnyebb volt,mint amikor azt kellett eldönteni,hogy mit vigyünk vagy mit nem.

Mint lenni szokott a vonat késett és a várakozást a tűző napon töltöttük.

Azzal mulattam az időt,hogy az ablakon kidugtam a buksimat és élveztem ahogy a lágy szellő simogat.Igaz néha pár muslincát is lenyeltem de ezzel most nem foglalkozok xd

Jaj mielőtt elfelejtem.Épp kihajoltam az ablakon amikor eszembe jutott egy érdekes ötlet.Arra gondoltam,hogy a kutyák lógó nyelvvel való ablakban lógásának van valami oka.Kipróbáltam én is.Az lett az eredménye,hogy a nagy nyelvlógatásban leköptem saját magamat haha.

Útközben jutott eszembe,hogy a tv-ben egy AFC-s interjú megy amit a vonaton ülve nem tudtam ugyebár megnézni....

Az út hosszú volt de megérte végre otthon lenni.

Szép és jó volt Keszthelyen lenni de azért az otthonom hiányzott.

Hazaérve eldöntöttem,hogy szeretnék egy sajtburgert enni.Persze az én szerencsém,hogy a mai napon kivételesen a Meki 6-kor bezárt.Szóval gyalogolhattunk az autós Mekibe.

Én egy sajtburit kértem az Alíz is,Zsolti meg egy szokásosnak mondható epres shake-t.Mondjuk éjfélkor vicces volt gyalogolni a semmibe.


2009. augusztus 15., szombat

Keszthely day 6:)

A mai programot(Afrika múzeum) nem mosta el az eső.A korai kelés ellenére mindenki próbálta a legjobb formáját hozni.Alíz nagyon csini lett<3>Készítettem egy úti videót is.

Elmentünk egy golf pálya mellet és szerettem volna magamnak egy golflabdát. Zsolti szerzett nekem:D

Büszke vagyok magamra.Nem sokszor fordul elő olyan eset,hogy nem tévedek el útban valahová.Talán nincsen térérzékem...az utca neveket is valahogy képtelen vagyok megjegyezni.

Sikerült baki nélkül elvezetnem a társaságot az Afrika parkba.

A legnagyobb sikert az állatok körében a csüngőhasú coca aratta.Egyből akartam egyet otthonra de mindenkinél ne aratott osztatlan sikert ez a gondolatom:)
Volt egy teve aki nem nézett ki valami jól.Olyan volt,mintha beteg lenne.A púpja el volt dőlve meg a száját is a földön húzta.Zsolti ezzel a csodás teremtménnyel fényképezkedett haha.
A parkban lehet látni egy szalma elefántot....A családban nem csak én vagyok lökött erről a következő kép is tanúbizonyságot ad.Mondtam az Alíznak,hogy mekkora poén lenne ha odamenne és beledugná a fejét az elefánt fenekébe.Amire befejeztem a mondókámat már zajlottak az események:)Nekem egy fehér papagáj tetszett nagyon.Tiszta okos volt.Elmondtam neki 3-szor,hogy szia és utána ő is ezt mondta.Ez a jó a nagyobb testű madarakban. Gyorsabban tanulnak,mint mondjuk egy hullámos papagáj szóval aki madár vásárláson töri a fejét olyan céllal,hogy beszélő barátot szeretne az ha megteheti vegyen minnél nagyobb testű madarat.Mondjuk nem egy struccra gondolok haha.Nem tudtam,hogy a Balatonon egy farkas fordult meg ösz-visz.Sajna szegényke nem élte túl a kalandot,mert kitömve található a múzeumban.

A szállodába visszaérve rám jött a feltűnési viszketegség vagy más néven a ribanckodás.Ez nem gyakori nálam de gondoltam csinálok valami ribis képet xd
Összességében annyit mondhatok,hogy mindenki aki Keszthelyen vagy a környékén jár az feltétlenül nézze meg az Afrika parkot,mert megéri.Könnyen megközelíthető.Ha vonattal megy az ember az is röpke 15 perc,Becehegyen kell leszállni majd kis séta után(15 perc) Balatonedericsen találjuk magunkat az Afrika múzeumban.


2009. augusztus 14., péntek

Keszthely day 5:)

Úgy volt,hogy reggel korán kelünk és elmegyünk az Afrika Parkba de egész este szakadt és így nem mentünk mivel a park csupa fű,dagonyázni meg nem akartam szóval a nap nagy része nem volt túl izgalmas.

Olyan fényképezős hangulatom volt reggel szóval elkaptam az Alízt,berángattam a tükör elé és közös képeket követeltem.Lassan nem rettegek gy fotótól hanem élvezem ha fényképezhetek vagy ha fényképeznek:D Ki hitte volna?!?
Este felé elmentünk naplemente hajókázni.Tök jó volt.Olyan romantikus fílingje volt.Bújtam is mogyihoz 1000-el.Alapjáraton nézve tengeri beteg vagyok de most ez nem jött ki rajtam nem is bánom valahogy...Szép volt a Balatoni naplemente.

2009. augusztus 13., csütörtök

Keszthely day 4:)

Azt vettem észre,hogy 2 féle ember van nyaralás szempontjából.Az egyik úgy szeret nyaralni,hogy ki se mozdul és fekszik egész nap a másik fajta ember pedig úgy,hogy szereti megismerni a környéket ahol tölti szabad perceit.Bennem mind két jellem megtalálható:)

A mai napra jutott mindenből.Volt nevetés,csodálkozás,tanulás...

A reggel már viccesen indult hiszen Zsolti megpillantott egy francia rendszámú lakókocsit és persze,hogy közös képet akart vele.
Egyébként szerintem a képek terén is 2 típus létezik.Vannak akik imádják ha fényképezik,pózolnak,sőt magukat is előszeretettel fényképezik.Illetve van még az a típus aki gyűlöli sőt menekül a gép elöl XD

Én valahogy azt nem szeretem,hogy mindig olyankor zargatnak fényképpel amikor vagy beteg vagyok vagy éppen olyan arcot vágok,hogy a képen úgy fogok festeni,mint valami hülye haha

Voltunk a marcipán múzeumban.Megörökítettük a marcipánokat és sok közös képet készítettünk.
Az Alízról az étteremben egy olyan kép készült,hogy hú,olyan,mint egy gyík(szerinte,szerintem meg tök aranyos).
Hazafelé találtunk egy szobrot az egyik Festeticsről.A többiek megrohamozták és mindenki közös képeket akart.
Van olyan kép amin az Alíz Zsoltival van.Ha azt mondanám,hogy az Alíz a kezdetek kezdetén nagyon szerette Zsoltit az nem lenne igaz.Úgy érezte,hogy Zsolti elvett tőle,mert vele is rengeteget foglalkozok.Ez az érzés érthető hiszen 14 évig csak az Alízé voltam és most szokatlan neki,hogy más is van az életemben.De mára már tök jó barátságban vannak.Olyan igazi csipkelődős barátok lettek.Például most is az Alíz löködött Zsoltihoz,hogy adjak neki puszit eddig meg sikított ha véletlen látott egy-egy puszikát XD

A kínzó múzeumba is belátogattunk.Ezt már láttam az osztállyal de nem volt unalmas.Annyit baromkodtunk.Beleültem a szöges székbe gondolva,hogy kellék aztán kiderült,hogy 1800 valahányból származik,eredeti és emberek haltak meg rajta....Fura érzés volt,hogy én poénkodok ezzel mások meg az életüket vesztették rajta:(
A múzeum bejáratánál ott volt egy emléktábla,hogy egy Pamika nevű kiskutya életét vesztette...Az Alíz emléket állított Pamika életének a következő képpel:
Megnéztük a csiga parlamentet is amiről videót is készítettem.


A panoptikumba is benéztünk de sajnos megint szembesülnöm kellett vele,hogy országunkban hiányosságok vannak sajnos...Megvesszük a drága belépőt azért,hogy művelődjünk.Valahogy úgy érzem,hogy járna annyi a belépő mellé,hogy fényképezhessen az ember...sajnos az országunkban ez nem így van! Közölték velünk,hogy + 400 Ft ha szeretnénk fényképezni.Úgy voltam vele,hogy tudom nem figyelnek fényképezhetnék úgy is,hogy nem fizetek de azt mondtam jó,akkor fizetek.
De ez olyan fura.Mindenki azt mondja,hogy a fiatalabb generációk nem művelődnek.De senki sem gondol ennek a háttér okaira.Azt hiszem,hogy az állam megengedhetné,hogy ingyen esetleg olcsó,megfizethető áron lehessen egy múzeumot megtekinteni.Ez nekik is hasznos lenne hiszen így a lakosság nem hülye lenne hanem tanult.De a nagyfőnökök a parlamentben ezt nem így látják a fiatalok pedig ha váltanak is belépőt egy múzeumba akkor ha "törvény tisztelők" nem fényképeznek hiszen az plusz kiadás.Ha fényképeznének maradna egy kis emlék,hogy mit is láttak meg hasonlók és évek múlva sem merülne feledésbe amit ott láttak vagy egy fénykép nézegetés során megelevenednének az emlékek:)
A múzeumok után haza felé vettük az irányt és láttunk egy szökőkutat ahol fényképezkedtünk.

2009. augusztus 12., szerda

Keszthely day 3 :)

Eljött az a nap amit annyira vártam mentünk a hüllőkhöz és a lepkékhez.Olyan szép dolgokat láttam.Nem szokott ,meghatni egy állatkert de ez igazán tetszett:)
Kaptam egy csodás kis gyíkot Zsoltitól.Olyan aranyos.Ő az én kis fiam.Elakartunk menni marcipán múzeumba is de olyan tömeg volt,hogy nem láttunk volna semmit és ha már fizetek valamiért akkor szeretném is látni amit csak lehet.

Végre úgy voltam a vízben,hogy nem 5 percet hanem huzamosabb ideig.Végre Zsolti is bejött.Jót nevettem rajta.Én már úszkáltam jobbra-balra ő pedig a derekáig lett vizes nem tovább XD
Egy bogár utazott a popsimon haha Jól van na,nem akart vizes lenni épp ezért a popsimon utazgatott.De amikor megtudtam,hogy ott van ennek nem igazán örültem és le akartam csapni de meglépett.
Voltunk a bankban is és olyant láttam,hogy a szavam is elállt.Egy cigány csaj volt ott egy rakás gyerekkel.Épp,hogy a 9 hónap megvolt a gyerekek között.A legkisebb elkezdett sírni a csaj meg nyugodtan fogta magát felhúzta a pólóját előkapta a mellét,leült a bank mellé és elkezdte szoptatni a gyereket.Nem tudom...Szerintem ennek nem az utcán kellene zajlania.Én legalábbis tutira otthon szoptatnák nem az utcán.Ha meg a baba éhes lenne akkor legalább egy mosdóba be mennék vagy valami.Nem akarnám,hogy engem sasoljanak.

Amint hazamegyek az utam a tetkó szalonba vezet.Intézem az Alíznak majd a patkóját.Olyan szép kis rózsaszínt szeretne a szájába.

Gondolkoztam a tetkó dolgon.Hogy csináltassak vagy ne és ha igen akkor mit és hova.Döntésre jutottam azt hiszem de a ti véleményetekre is kíváncsi vagyok.Mit gondoltok a tetoválásokról? Ti támogatjátok az e fajta önkifejezést?
Ismét vannak új képek:)