Oldalak

2009. május 21., csütörtök

Szeretlek öcsi

Petrik különös egy fiú.Lehet ez részben abból adódik,hogy holland és mesélte náluk nagyon más minden.Annyi történetet hallottam tőle.Csak ámulok.Tudjátok úgy,mint mikor a kisgyereknek mesél az anyukája lefekvés előtt.

Amszterdamban élt és láttam képeket is róla.Nem mondom szép hely.Petrik most megy majd 9.-be,7. elején jöttek Magyarországra,mert Hollandiában nem maradhattak bizonyos okok miatt.Már teljesen jól beszéli a nyelvet,talán jobban,mint én XD Mondjuk nálam jobban beszélni nem nehéz XD Nem csoda,hogy ilyen hamar megtanulta a nyelvet hiszen tud: hollandul, frízül, angolul, németül, franciául és magyarul.Csak egy kicsit okos :P

Van egy barátnője Szín aki egy batár nagy ribanc.Megmondom ahogy van.Pécsen az emo fiúk 85%-ának megvolt,Petrikkel meg a bolondját járatja.

Mesélték a fiúk a bandából,hogy Szín milyen csaj.Elmesélte a Jácint,hogy kikezdett vele Szín és megkérdezte mennyi pénzt kap ha szexel vele vagy leszopja.Erre a Jácint kikelt magából,hogy mit képzel a csaj magáról,hiszen undorító amit művel,van barátja és ezt csinálja,ráadásul a Jácintnak Petrik jóbarátja... Na ez az oka annak,hogy Szín és Jácint utálják egymást.

Ha még csak a Jácinttól hallottam volna ilyeneket.De minden ismerősöm megerősíti,hogy Szín ilyen.Szegény Petrik meg annyira szerelmes,hogy nem látja át a dolgokat.

Az egészben az a legszebb,hogy 7. végén Petrik odament Színhez,hogy szeretne vele járni.Szín kinevette és elzavarta.Erre mondták Színnek a barátnői,hogy mekkora egy marha hiszen Petrik full gazdag.Na ezután bekuncsorogta magát Petrikhez és már 1 éve járnak.A legszebb az,hogy a csaj pénzért szexel másokkal de Petrikkel a barátjával meg nem...Utálom ezt a csajt és kész.

Megteszek mindent,hogy az öcsém szemét felnyissam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia:)

Minden véleményre kíváncsi vagyok és elfogadom de a mások felé irányuló minimális tiszteletet elvárom!

Kérlek hagyj magad után legalább egy becenevet,hogy tudjam ki voltál.

Köszönöm,AES