Oldalak

2009. május 31., vasárnap

Közel a halálod évfordulója

Még elkezdeni is nehezemre esik,de írok hátha kicsit könnyebb lesz....de nem lesz könnyebb csak még jobban égnek a szívemben az emlékek.Nem értem és sosem fogom megérteni.Miért tetted? Mondtuk,hogy segítünk,de te nem éltél vele.Erős ember voltál,erősebb bármelyikünknél majd amikor jött a baj nem hagytad,hogy segítsünk.RÍNem,nem,nem értem.Bár csak egy rossz álom lenne de nem az.Mindig remélem,hogy felébredek és azt mondják,hogy várj egy percet mindjárt találkozhatsz vele.De sosem mondják ezt RÍ.Mindennap szembesülök a hiányoddal.Elviselhetetlen amit okoztál nekünk.A családodnak is hiányzol,te voltál az akire mindig számíthattak és most az az erős pillér hiányzik nekik.RÍ
Tudtuk ott a baj és nem tudom hol rontottuk el.Talán te vagy az egyetlen aki megtudná mondani de már nem tudod.RÍ Talán máshogy kellett volna segítenünk,jobban odafigyelni? Vagy? Vagy? Egyszerűen nem tudom.Talán az én hibám is.RÍ Ha máshogy próbállak megmenteni talán most is hallhatnám a hangodat.RÍ
És az a nap.RÍ Megtalálták a holttestedet aminek a látványa.Istenem borzalmas.Miért tetted? Jaj.RÍRÍRÍÉs akkor ott volt a temetésed.Jaj.Én annyira sajnálom az egészet.RÍDe remélem neked ott már jobb.Sosem fogunk elfelejteni.RÍ

Elvesztett a világ egy csodálatos embert,aki az emo társadalom egyik alap pillére volt.Sokat tanultam,tanultunk tőle.Ez voltál nekünk:igaz barát,testvér,társ és még ezeknél is több.Nyugodj békében!

Kérlek mond,hogy te nem azt teszedRÍRÍ

Egyetlen Petrikem.Nagyon féltelek.Egyre furább vagy és rettegek.Tudod Zsoltinál is észrevettem a jeleket de...de,jaj kérlek te ne tedd.Az öngyilkosságnak sosincs értelme csak azt mutatja vele az illető,hogy gyenge volt,nem bírta leküzdeni az élet állította akadájokat.

Tudom te sosem mondtad,hogy megteszed de rettegek.A saját halálodat érzed és ez morbid és egyben borzalmas is.Egy 15 éves helyes fiú vagy aki minden ujjára kaphat 15 lányt de téged az az egy annyira megsebzett,hogy nem hogy magad nem vagy már szinte nem is élsz.Nem alszol már 6 napja és folyamatosan ájuldozol,anyukáddal is beszéltem már és elmondta,hogy ez egy rendes betegség,hogy nem bírsz aludni és nem is egyszer már voltál ezzel kórházban is.Ez a narkolexia ellentéte.De Petrik nyugodj meg egy kicsit és minden jobb leszRÍRÍNem hagyhatsz itt.Kérlek annyi mindenkit elvesztettem már akit szerettem,az öcsémet nem engedhetem ha már volt akit nem tudtam lebeszélni:kérlek bocsáss meg nekem annyira sajnálom,hogy nem tudtam mit tenni és a temetés és az egészRÍ
Kérlek PetrikRÍ Ahogy tudok segítek neked hidd el.Bármikor hívhatsz de ez így nem jó,nem hagyhatod,hogy a pusztulás útjára lépj.
Ma is mennék hozzád de mondtad nem akarod,hogy így lássalak.Tudod mindenhogy szeretlek,betegen is,ha vidám vagy,ha sírsz,te az én kicsi Petrikem maradsz örökre RÍ
Akkor is megleplek majd,hidd el jobb lesz csak szarj magasról Színre.
És akkor itt van ez a fura kérésed is.Azt kérted,hogy vegyelek fel szerzőnek a blogomba és majd egyszer megértem miért kérted ezt.

Köszönöm őket neked

Zsoltinak hála sok embert ismerhettem meg akiket nagyon szeretek.Nem húzom túl hosszúra ezt a bejegyzést,mert csak besírok rajta szóval íme a top 3 emberem.Köszönöm Zsoltim őket és még a többi szépet és jót.Örökre szeretlek bárhol is légyRÍ
*Viola
*Laci
*Tonyó
Sokat jelentetek nekem elhihetitek,nagyon sokat.Ne haragudjatok ha van velem gond....de ilyen természet vagyok.Szeretlek titeket.
Van még jó pár ember akik részben hozzá köthetőek ill. simán a nethez.
*Nyugalomhirnöke azaz Klaudia
*Kriszti
*Lexxa
*Chriss
*Lilu
*NikiAzt mondják az ember a neten nem szerezhet barátokat.Itt a példa.Ez marhaság.

Egy fura szombati nap

Szerintem mindenki ismeri azt az érzést amikor tudja,hogy viharfelhők közelednek. Nem tudunk mit tenni az érzés ellen de tudjuk valami készül.Már csak az a kérdés,hogy mekkora ez a felhő.Épp,hogy megjelenik,kis zavart okoz,esetleg mindent elsöprő.Az életemre álltalában a zavart okozó felhők a jellemzőek.De érzem valami veszedelmesnek a közeledtét.
Beszélnem kellet valakivel a nap folyamán,mert egy kis zavar támadt vele kapcsolatban.Hallottam róla valami olyan dolgot ami fájt a kicsi lelkemnek.Nem jó érzés ha az ember valakit jobban szeret a saját életénél is és az illető nem zárta le a múltját.Féltem valami miatt.Ez a valami egy videó.Olyan szereplő bukkant fölbenne akit megmondom őszintén nem kedvelek.De lehet,hogy ennek csak az az oka,hogy a lány nevezzük nevén------>Ica a szívemnek legkedvesebb személynek volt a párja. És olyan fura volt a helyzet azzal a felírással felbukkan pont ez a nő abban a videóban.Jó meglehet érteni hiszen összekapcsolja őket a múlt...de miért így?! Fájt és fáj is.De nem szeretek előítéletekkel élni valakivel szemben ezért tervezem ,hogy felveszem msn-re.De előtte megkérdezem a másik érintet félt.Megbeszéltem a félreértést a drágámmal de sajnos nem lettem sokkal nyugodtabb. Beszéltem Violával is.Ó.Violát nagyon szeretem,de most szégyellem a pofámat, hogy nem mondtam el neki az igazat.Nem volt szabad elmondani de akkor is.Felvette Violát "Józsi" akiről úgy gondoljuk nem más,mint Szín.És elkezdte mocskolni ZsoltitRÍRÍZsolti,szóval ZsoltiRÍ .Már megszűnt a nagyvilágnak.Csak azoknak a szívében maradt meg akik igazán szerették és szeretik.
Violával elintéztük ezt a "Józsi ügyet".Bevette közösbe,hogy szidja úgy is Zsoltit.Erre meglépett...Lehet Szín volt az,nem tudhatom.De ha megtalálom!
Viola tudja már! Végre tudja! Akkora kő esett le a szívemről.Nem kell sumákolnom.
A drágám korán lefeküdt aludni,egyedül volt otthon.Rá is fért a pihenés,mert felhúztam.De nem akartam...

2009. május 29., péntek

Azt sem tudom mit teszek

Már azt sem tudom ki és mi vagyok.És ez szerintem a blogomban is látszik.Mindig alakítgatom:van,hogy törlöm,van amikor átalakítom,újat hozok létre esetleg egy teljesen más oldalon csinálok egyet majd semísítem meg.De ez nekem nem megy,muszáj írnom és csak is a színtiszta igazat.

Nos igen.Az igazság.Akkor kezd baj lenni az ember életében amikor az életét kezdik a hazugságok irányítani.Ez lehet önkéntes illetve önkéntelen.Van amikor az ember választja azt,hogy hazudik,mert így megkíméli magát a kegyetlen igazságtól és van amikor az élet tesz róla,hogy az ember a kuszaságba vesszen.minden ami történik,az ismerősök és természetesen maga az ember is tehet róla,hogy azt veszi észre,hogy semmi sem az ami.És már olyanoknak hazudik akik fontosak neki,szereti őket de muszáj,mert van akit még jobban szeret.

Nekem ebből elegem lett.Vége,nem bírom.Nem kamuzok többet.Eddig is csak azért tettem néha,mert valakit védeni akartam.De most már vége.

Ha valamivel kapcsolatban nem akarom elmondani az igazat akkor nem hazudok hanem a következő varázsmondatot fogom alkalmazni: Nem szeretnék beszélni róla.

Ennyi.Ez a megoldás.Ajánlom ezt mindenkinek,mert így önmagunkat adjuk és nem is kell hazudni.

2009. május 28., csütörtök

Újítás

Mindenre ráfér a változás.Az emberekre,a hétköznapokra és az én kis blogomra is.

A hétvégén remek kis újításokra lehet majd számítani.Kicsit átdizájnolom,mert a mostani már kicsit uncsi....

Sok új dolgot fogok írni...csak most kicsit zavaros volt az életem,történtek dolgok amiket nekem is meg kellet értenem ill. ki kelet várnom,hogy mi is sül ki a dolgokból.

A várva várt szakítás majd a zúzás

Végre! Felnyílt Petrik szeme.Ehhez két dolog kellett:
1.Mondtam neki,hogy Szín mekkora egy hhhhhhhhhhhhhhhh
2.Zsoltival szóltunk neki arról,hogy mi történt.
Petrik szakított végre vele.
Szín Petrikék házát "tárolónak" használta.Az egész ház tele van a gönceivel.Petrik mondta neki,hogy másnap vigye el a gönceit,mert ő nem szeretné kerülgetni.Az adott határidőhöz képest Petrik várt még két napot majd cselekedett amiben én is segítettem.Fogtuk és bepakoltuk az összes ruháját szatyrokba és kidobáltuk a kuka mellé.Akinek kell vigye címszóval.Ha 25 szatyor ruhát és cipőt nem raktunk ki akkor egyet sem. Az egészben az a legszomorúbb,hogy Petriket nagyon megviselte az egész lelkileg.Nagyon oda van.Eleve nem könnyű neki itt és akkor még ez is....Jaj kicsi Petrikem.6 körül rámtelózott Petrik,hogy ott van Szín és tör zúz.Mondjuk ezt én is hallottam még telón keresztül is.Mondtam neki,hogy hangosítson ki Színnek.Jól leosztottam nem éppen szép szavak kíséretében aminek az lett az eredménye,hogy félbetörte Petrik 150 000 telóját ami még egy hetes sem volt.Megszakadt a vonal én meg fogtam magam és rácsörögtem arra az emberre aki képes megállítani a csajt.A Jácint ott lakik tőle 3 percre átment és amint meglátta Szín menekülőre fogta a dolgot.Mászott át a kerítésen de olyan jól sikerült ez neki,hogy fejre esett és a póthajából egy jó adag a kerítés tetején maradt.Hahaha.Megérdemli.

Ismét,talán sosem lesz vége

Azt mondják sokan,hogy a betegség lelki eredetű.Be kell látnom ez tényleg így van.Ha a léleknek van valami baja akkor az megmutatkozik a testen is és ez általában nem más,mint a híres neves betegség.
Megint beteg vagyok.Nem szeretek beteg lenni.Mondjuk ki szeret az lenni.Senki.Bár... Aki nem akar suliba menni az szeretne beteg lenni de az a másik véglet.
Egyik reggel arra ébredtem,hogy a vádlim borzalmasan görcsöl.Komolyan mondom,már volt csonttörésem is de az sem volt ennyire borzalmas.Az izom görcs nem ismeretlen számomra hiszen amikor jártam úszni mindig tapasztaltam de ennyire még soha.Úgy sántikáltam,mint egy kis bicebóca.
Lázas is lettem elmentem dokihoz,kiírt szerdáig.Torkom is megnézte azt mondta,hogy nagyon brutál,de nekem nem fájt.Ha ő mondja biztos így van.Ő az orvos nem én.Kaptam egy rakat gyógyszert de nem váltottam ki egyet sem.Nem hiszek a gyógyszerekben ezért nem is szedem be kivéve ha csak nem a fejem fáj(ami mostanában szinte napi szinten zajlik).
Doki után felmentem Petrikhez.Kézen fogott és elmentünk masszőrhöz. Ez egy külön kis sztori.Petrik mondta nekem,hogy ez így nem megy tovább ezért kocsiba ültünk(Petrik csak 15 XD,remélem érti mindenki mire célzok) és elmentünk a temető után a szalonba.Na ki volt a masszőr? Pécs legjobbja a Peti bátyja a Gergő XD Komoly volt nem mondom.

2009. május 25., hétfő

Szín és Zsolti

Ha nem velem történik el sem hiszem,hogy létezhet ilyen.De megtörtént....Zsoltit felvette Szín msn-re,mert hallotta amikor a bandával beszélgettem Zsoltiról és hallotta,hogy milyen rendes gyerek meg minden,kihallott annyit,hogy Emoboyocska és így nem volt nehéz megtalálnia.
Felvette Zsoltit és elkezdett vele dumálni majd szabályosan felajánlotta magát.Arra volt kíváncsi,hogy mennyi pénzt kaphatna az akt képeiért.Zsolti csak nézet és nézet,kérdezte Színt,hogy hova valósi és mondta,hogy pécsi.Mondta neki Zsolti,hogy a kedvese azaz én is pécsi vagyok és nem e ismer.Azt mondta,hogy nem de tudta,hogy ki vagyok.
Komolyan mondom undorító,hogy lehetnek ilyen 14 éves kislányok? Ilyen lennék tényleg megölném magam.Hova züllött a világ?
Bevett Zsolti engem is a beszélgetésbe és Szín kicsit ledöbbent majd elkezdte osztani,hogy Zsoltival csak pénzért feküdjek le és lopjam el a hitelkártyáját meg hasonlók.Komolyan mondom úgy felidegesített,hogy ahogy egy nagy ember mondta(az én drágám) áttéptem volna szívem szerint a monitoron.
Szín rájött senki sem vevő a hülyeségeire és eltakarodott.Mi legalább is azt hittük.
Szóltunk Zsoltival Petriknek arról,hogy mit művelt a kis barátnője aminek meg is lett a következménye.
De Szín bosszút esküdött,azt mondta elvehetem tőle Petriket,lesz még gazdagabb barátja,és már szarik a Zsoltomra is de engem ki fog csinálni.

2009. május 23., szombat

Ő Szín

A már említet bandázós napon történt ez.
Petrik elszaladt az egyik boltba és ott hagyta a telóját a kávézóba.Csörgött a telója és én felvettem.Beleszólt egy afektált női hang.Mondta,hogy" Azonnal ad ide az az idiótát".Csak néztem,mondtam neki,hogy nem tudom kiről beszélhet.Erre a válasz"Jaj tudod a Petrik az a hülye barom.Mond meg annak a gecinek,hogy megyek pénzért." Ismét furán néztem és leosztottam,hogy nem beszélhet így senkivel de kinyomta.
15 percel késöbb "egy cukker emo cicush"ahogy ezek hívják magukat(én ettől hányingert kapok) megjelnet és amit művelt.Közölze a Petrikkel,hogy adjon neki pénzt olyan dorkóra,mint az enyém.Csak közlöm az enyém komoly 1500 Ft volt...Adott neki 10 000-et de húzta a száját és mondta,hogy annyival nem megy semmire,majd kapott 20 000-et(látni kellett volna az arcát XD) de ez sem tetszett neki hisztizett,majd Petrik adott 30 000-et de őkelmének ez sem volt jó,végül Petrik odaadta neki az összes pénzét a pénztárcájából 40 000-et.Ez a cicusnak XD nem volt elég még mindig és mondta,hogy adja oda neki Petrik a hitelkártyáját majd vesz le róla amennyi kell neki.Na itt lett elegem és mondtam neki,hogy húzzon el de nagyon gyorsan,mert felrugom.El is tipeget....majd a lábát törte abban a cukker pink pipőben XD
Ez a jellemző leírása egy pózer lánynak.Csak a pénz miatt van a barátjával és mivel kap egy rakat pénzt------>olyan cukker,divatos,édi emo cicush lehet.Annyi eszük van,mint egy molyleptének,de kit érdekel,mert brutál szépek.Igen szépek,nem mondom,hogy nem azok,hiszen tényleg szépek.De ki nem szép 5 kiló sminkel és póthajjal.De mindenki maga választ,ellehet dönteni,hogy akarunk e élni egy plasztik emo barbi mellett akiből minden utca sarkon találunk kettőt...
Sajna az emo lányok többsége ilyen...Nem is sokkal vagyok jóba közülük.Számszerint kettővel.De persze tisztelet a kivételnek hiszen vannak akik tényleg a stílust képviselik nem pedig a parádét.Ilyen vagyok én,Vera és Eve.

Elkelt a Jácint

Már azt hittem örökre a nyakamon marad a Jácint de nem.Ehhez is mi kellett csak én.

Úgy volt,hogy elutazik tanulni Franciaországba(jaj de ironikus) de az utolsó percben megadtam egy lánynak a Jácint telószámát.

Az Evelin felhívta és azóta nagy az összhang.Bár még nem járnak mivel az Eve egy nagyon karakán csaj és komoly szabályok vannak nála.De a Jácint udvarol,udvarol és udvarol.Örülök,hogy sikerült megtalálnia a boldogságot.

Mászka a bandával

Ez a mai egy nagyon komoly nap volt XD Ennyit nem nevettem régen.Hihetetlen volt.

Csak,hogy mindenki tudja a Banda tagjai:
*Én
*Petrik
*Jácint
*Gergő
*Peti
*Dév
*Barna

Nagyon komoly volt XD Az Árkádban mászkáltunk.Még divatbemutatót is láttunk.

Megismiztem egy olasz fiút Alexandre-t.Ott modelkedett a són és a Jácintnak ismije.Kiderült a Jácint is modelkedik szóval innen a pénzének egy része...Kis sunyi XD Kávézgattam egy jót.

A Takkoban a Jácint Hello Kitty-s női toppot vett magának XD Sajnálhatja aki lemaradt a látványról XD

És jött az ominózus New Yorker hahaha.Az nagyon komoly volt.A Jácint a fején egy melltartóval rohangált.

A Peti meg odaüvöltött nekem a bolt egyik végéből a másikba,hogy " Te Adél szerinted menő ez a fasztartó?" Csak néztem,mondom persze,nagyon szép. XD

Voltunk a Funky Fish-ben is.A Jácint tollakkal díszített köldök pirszinget vett magának nagyon komoly XD

2009. május 21., csütörtök

Szeretlek öcsi

Petrik különös egy fiú.Lehet ez részben abból adódik,hogy holland és mesélte náluk nagyon más minden.Annyi történetet hallottam tőle.Csak ámulok.Tudjátok úgy,mint mikor a kisgyereknek mesél az anyukája lefekvés előtt.

Amszterdamban élt és láttam képeket is róla.Nem mondom szép hely.Petrik most megy majd 9.-be,7. elején jöttek Magyarországra,mert Hollandiában nem maradhattak bizonyos okok miatt.Már teljesen jól beszéli a nyelvet,talán jobban,mint én XD Mondjuk nálam jobban beszélni nem nehéz XD Nem csoda,hogy ilyen hamar megtanulta a nyelvet hiszen tud: hollandul, frízül, angolul, németül, franciául és magyarul.Csak egy kicsit okos :P

Van egy barátnője Szín aki egy batár nagy ribanc.Megmondom ahogy van.Pécsen az emo fiúk 85%-ának megvolt,Petrikkel meg a bolondját járatja.

Mesélték a fiúk a bandából,hogy Szín milyen csaj.Elmesélte a Jácint,hogy kikezdett vele Szín és megkérdezte mennyi pénzt kap ha szexel vele vagy leszopja.Erre a Jácint kikelt magából,hogy mit képzel a csaj magáról,hiszen undorító amit művel,van barátja és ezt csinálja,ráadásul a Jácintnak Petrik jóbarátja... Na ez az oka annak,hogy Szín és Jácint utálják egymást.

Ha még csak a Jácinttól hallottam volna ilyeneket.De minden ismerősöm megerősíti,hogy Szín ilyen.Szegény Petrik meg annyira szerelmes,hogy nem látja át a dolgokat.

Az egészben az a legszebb,hogy 7. végén Petrik odament Színhez,hogy szeretne vele járni.Szín kinevette és elzavarta.Erre mondták Színnek a barátnői,hogy mekkora egy marha hiszen Petrik full gazdag.Na ezután bekuncsorogta magát Petrikhez és már 1 éve járnak.A legszebb az,hogy a csaj pénzért szexel másokkal de Petrikkel a barátjával meg nem...Utálom ezt a csajt és kész.

Megteszek mindent,hogy az öcsém szemét felnyissam.

2009. május 20., szerda

Petrik az öcsikém

Az ember sosem tudhatja mikor találkozik olyan emberekkel akik meghatározóak lesznek az életében.

Kapcsolatainkat is spontán találkozások ill. ismerősein álltal építhetjük.Szerintem sokan vannak úgy vele,hogy az ismerősünk bemutat valakit és máris új barátra teszünk szert.

Nálam is hasonlóan történt a következő eset.

Matekból elég gyenge vagyok ezért a Jácint beszervezett nekem egy matektanárt:Barnát aki mellesleg az unokatestvére.Az egészben az a vicces,hogy Barna 14 éves(bár 18-nak simán kinéz) és matekból olyan jó,hogy most kezdte el tanulni a főiskola első évfolyamának anyagát.Komoly az biztos.

Barnával matekoztunk is de egy nap velejött jó pár ismije és az egyik barátjával egyből megtaláltam a közös hangot.

Ő Petrik.15 éves és holland fiatalember XD Nagyon szeretem,ő az én fogadott öcsikém.Érdekes az élete de erről majd egy másik bejegyzésben írok.

Olyan nehéz

Nehezen viselem a sulit már.Olyan rossz ilyenkor.Érzi az ember,hogy itt a nyár de a teremben kell ülni egész nap ahelyett,hogy tenné amit szeretne.Olyan jó lenne napozni,nem törődni az idő múlásával,azokkal tölteni minden percet akiket szeretsz.De nem így van...Egy szürke teremben ülsz és vánszorognak a percek.Amint kiszabadulsz onnan kiderül,hogy hiába élveznéd a napot készülni kell a holnapira.

Engem már nem érdekel a holnap.Van amiből javítanom kellene de már az sem érdekel.Lesz ahogy lesz.Ilyenkor már nincs erőm semmihez.

De ez az idei év.Még keményebb.Jönnek a gondok tömkelegével és nincs vége sosem.De talán majd egy nap elmúlnak a viharfelhők és kisüt a nap.Csak remélni tudok.

2009. május 15., péntek

Anti Emoboyocskáknak.

Szeretnék megkérni minden kedves embert aki úgy ítélkezik Emoboyocskáról,hogy nem ismeri csak pletykák alapján hallott róla,hogy hagyják már békén!

Nem olyan ember,mint amilyennek azon a bizonyos fórumon próbálják beállítani.Nem csinált soha semmi olyant amire azt lehetne mondani,hogy beteges.Én tudok példának felhozni beteges dolgokat.Felléptem chat.hu-ra mindössze 13 évesen(és most,hogy 18 leszek ma-holnap sem jobb a helyzet) és folyamatban rámléptek a férfiak,hogy figyelj,kiverem a faszomat kamban,nézed? Vagy gyere chatszexelni vagy a legdurvább megkérdezték,hogy van e nagytestű kutyám,mert azzal akarnak szexuális kapcsolatot létesíteni...Ezek beteges dolgok,de az,hogy Zsoltit az a bizonyos csaj átbaszta és akkor még ország-világ elé is terjeszti azt az oldalt....Undorító,hogy valakit ilyen dolgokkal akarnak lejáratni.

Kérek mindenkit,hogy foglalkozzon mindenki a saját dolgával én sem ártom bele magam más életébe.

Zsolti egy jó ember én nagyon jól ismerem elhiheti nekem bárki,mindent tudok a múltjáról és nem találok benne semmi olyant ami miatt arra a következtetésre kellene jutnia az embernek,hogy ő egy szar alak akinek azt kellene tennie,hogy megölje magát.Igen tett olyan dolgokat amelyek közül már van amit megbánt de kérdem én,más ezzel nem így van?

Most ahhoz szeretnék szólni akinek a huga meghalt.
Nem ismertem a lányt de biztos vagyok benne,hogy egy csodálatos ember volt akinek emléke örökre megmarad az ismerősei szívében.Én őszintén sajnálom ami történt vele de erről senki sem tehet.Sem a hugod ,sem te ,sem Emoboyocska..... sajnos összegyűlt az életében minden és az vezetett a borzalmas tragédiához. Kérlek tiszteld meg a hugod emlékét annyival,hogy akikkel jóban volt azokat nem bántod.Emlékezz a jóra,szépre vele kapcsolatba de ne másokat hibáztass ettől már sajnos nem változik ami történt vele.

2009. május 10., vasárnap

Csodás minden

Jaj ez egy nagyon vicces nap.
Ebben a pár órában nevettem annyit,mint az egész kirándulás alatt.

Olyan happy vagyok komolyan mondom.Zsolti boldog én is az vagyok.

Néha vannak kisebb félreértéseink de kinek nincsenek.Annyi a különbség,hogy mi ezeket meg is tudjuk beszélni egymással így nálunk problémák nem adódnak.

Most is minden teljes mértékben rendben van,sőt jobb minden,mint eddig valaha.

Mindkét család teljes mértékű áldását adta ránk és nem hiszem,hogy kellhet ennél nagyobb dolog a számunkra.Ha a családok szerint semmi akadálya a boldogságunknak akkor más már nem is számít.

Másoknak lehet próbálkoznia azzal,hogy vége legyen de nem megy ez senkinek és nem is fog.Lehet vannak egyes embereknek érdekes felvetései,gondolatai Zsoltival kapcsolatban de én tudok mindent szóval nem kell értem egy percig sem aggódni, mindketten tudjuk mit csinálunk és ez a lényeg.

Ja megyek majd nászútra a Szigetre sátorozni
hahaha

Kirándulás az osztállyal

Uticélunk Keszthely volt
Május 02-04
Ennyi kalandban nagyon régen volt részem.
Ennyi meglepetés,nevetés,vicces helyzet és néha ellentét,hihetetlen volt.

Az oda vezető út is nagyon kalandos volt.
A Mónival csatát vívtunk ki tud hülyébb szitukat fényképezni címszó alatt XD Nem is tudom ki nyert.Én hülyébbeket fényképeztem ő meg többet.Szóval egál.

A vonaton volt 2 beszívott,bepiált hülye gyerek akik még a falat is megtoszták volna de mivel találtak lányokat(szegény Mónit főleg) inkább nekünk szánták a komoly elmés megjegyzéseket.

Bagós kocsiba ültünk olyan voltam,mint egy lánc dohányos amire kikeveredtünk,bár az ofő egy idő után amikor elege lett a 2 hülyéből (az utolsó fél órában)átvezényelt minket egy nem dohányzó kocsiba.

Mint,mindig most is hiába minimalizáltam le a csomagjaimat így is dupla annyi cuccot vittem,mint kellett volna,remek volt cipelni mondhatom.

A hely ahol voltunk szállás szempontjából egész normális volt,de a kaja...

A Cintivel és az Ivettel voltam egy szobába a 303-ban,a 302-ben a Móni(Babett),Zsófi,Melinda, a 304-esben a Csilla,Zita,Móni(Palkó) és a 305-ben az ofő volt.

Az ottani kalandok
Voltunk egy csomó szuper helyen de én azokat említem amik nekem nagyon bejöttek.

Kínzó múzeum.Pont olyan,mint én tisztára beteges volt de szerintem az én ízlés világomat tökéletesen tükrözte is egyben.

A Festetics kastély.Megállapítottuk,hogy nem voltak túl szép emberek a lakói a kastélynak.Legalábbis az tuti,hogy nem festettek túl szépen a portrékon hahaha,Palkó mondta reméli nem egy ott lakó rejtőzködik a szekrényébe,mert akkor megijed.

Marcipán múzeum.Azta ilyen dolgokat nem is hittem,hogy lehet marcipánból csinálni.Nekem még gyurmából sem sikerülne XD

A vacsora remek volt.Inkább ne egyek soha,mint,hogy azt kelljen ennem.

Az osztályfőnöknek is voltak olyan megszólalásai,hogy az felejthetetlen:
-Á a Jeni az a kis kutya(és mutat olyan nyak magasságban)
-Mónikám nem bírom tovább,hámozzon ki.
-Beteszi? Hátulról csak csúsztassa be.
-Éredekes...érdekes.Azt a hangsúlyt hallani kellett volna.
-Ó szegény kis állat.Olyan puha,selymes bundája van ám neki.Ha a férjemmel találunk egyet akkor hátra visszük és elengedjük.És közbe rugdálta be a fűbe a tetemét XD

Mindent egybe vetve az ofő nagyon rendes volt velünk végig.

Mentünk a szép kilátóba amikor út közben találtunk elhullott állatokat.Hát persze,hogy le kellett fényképeznem.Itt hangzott el az ofő ominózus vakondos mondata.Jaj még mindig szakadok a nevetéstől.

Vizipipáztunk.Júúúúúúúúj.Nagyon komoly volt.

Szalonnát sütöttünk.Nem úszhattam meg,hogy énekeljek.Nem szeretem fitogtatni,hogy tudok énekelni de azért egy kicsit énekeltem.Mindenki csak nézett.Legalább ezt tudom ha mást nem is XD

Az Afrika park is komoly meglepit rejtegetett nekünk.Az egy dolog,hogy az állatok csodálatosak voltak de ami mégdúrvább,hogy olyan vihar kerekedet amilyent szinte soha nem láttam.Az lett belőle,hogy ofő szerzett kocsit amivel levittek minket,mert úgy szakadt,hogy mozdulni sem bírtunk és ha sokáig tököltünk volna nem értük volna el a Pécsre menő vonatot.Így is eláztunk de kalandnak remek volt.

A sok kaland ellenére nagyon hiányzott nekem Zsolti.
Írtam is neki szép sms-eket.
Amíg nem voltam társalgott anyummal meg hugommal XD

2009. május 5., kedd

Laci

Zsoltival egy bandában játszik és jó haverom volt de most már nem tudom mi,mert szerintem haragszik rám.

Az egész úgy kezdődött,hogy Zsolti közös beszélgetésbe rakott vele.Szimpi volt meg minden és felvett msn-re.

Dumcsiztunk meg minden aztán egyszer megkérdeztem,hogy van e barátnője de mondtam neki ne értse félre,mert nem akarok bepróbálkozni,mert Zsolti a barátom.Mondta,hogy nincs.Aztán végül témailag oda jutottunk,hogyha nem lenne pasim(mert nagyon kedvel) járnák e vele.Mondtam,hogy lehet,ha kijönnénk de ugyebár van barátom szóval így mindegy.

Voltak próbálni és a lényeg Laci mondta,hogy Zsolti smárolt Vikivel(egy ismije Zsoltinak aki szintén fenomenális hazudozó képességgel van megáldva)teljesen kiborultam,hogy ez,hogy történhetett meg hasonlók.

Beszéltem Zsoltival aztán kiderült ez nem igaz Laci egy baráti puszit nézhetett esetleg félre....

Mondtam Lacinak,hogy megbeszéltem Zsoltival és még mindig együtt vagyunk.

Azóta kedvetlen velem Laci meg minden.De mondtam neki,hogy ne haragudjon de párom van és így sosem kezdenék ki egy másik fiúval.

De a legdurvább visszahallottam Zsoltitól,hogy Laci az ismijeinek azzal henceg,hogy összejöttem vele.

Ma is akartam beszélni vele de csak 1 percre volt aztán ment...

Szeretem a Zsolti fan lányokat

Be kell látnunk a mi kapcsolatunk az égben köttetett de minden csodában vannak olyan momentumok amik azt elakarják rontani azt.

Nálunk ezek a mániákus Emoboyocska fanok.

De nem baj.Hajrá lányok.Lehet hozzám jönni a sok hazugsággal megtanultam kezelni a magatok fajtát és hiába csináltok bármit a szerelmemmel sosem fogunk szakítani.Ehhez ti kevesek vagytok.A mi kapcsolatunkat semmi sem teheti tönkre.

Eddig azt hittem csak a lányokkal lehet gondunk de nem,mert a pasik sem sokkal jobbak....

Jácint már nem a barátom

Hát igen.Az ominózus verekedés után eldöntöttem itt már nincs helye a barátságnak.

A Jácint még kavargott,beadta,hogy öngyilkos lesz én pedig nagyon beparáltam a dologtól.Zsolti nyugtatgatott de nagyon féltem.Igaza lett Zsoltinak csak hülyült velem a Jácint és nem csinált semmit.

Majd elment Németországba a Petihez.Ott volt egy darabig...

Jöttem haza a ballagásról és egyszercsak valaki rámugrott a bozótosból.Komolyan mondom totál beparáltam az egésztől.Csak annyit láttam,hogy egy fekete hajú emo fiú az illető.Hát persze,hogy a Jácint volt.....magyarázta a kis hülyeségeit meg minden de nem tud érdekelni a mondanivalója.

Aztán elkezdett kavarogni Zsoltinál,hogy hú neki valami nagy felfedezése van amivel meg fog engem lepni,mert kamuzott nekem Zsolti XD Hát csak magát égette le vele.

Megyek a városban és látom,hogy mászkál erre-arra de már köszönni sem vagyok képes neki.Csak odanézek mosolygok a régi szép idők emlékére és intek egyet majd fájó szívvel tovább lépek RÍ
Ismét egy barátot veszítettem el az így is oly kevésből.
Ég veled Jácint.
Légy jó,nagyon szerettelek.