Oldalak

2010. október 31., vasárnap

Nekem ez a Zsolti sztori fura és gyanús

Mint beszámoltam róla örjöngtem egy sort,hogy Zsolti átbaszta a fejem majd megnyugodtam,hogy mégis betartja amit ígért. Most ismét fejleményekkel rukkolok elő. Hiába, szeretem a nyomozgatós játékokat és most társam is volt benne(L). Nevet nem írok(egyenlőre) de köszönöm a kedves lánynak akivel msnen jót beszélgettem és megbeszéltük félreismertük egymást:)
Szóval csöppet érdekes nekem az a "véletlen" ami Lexikével kapcsolatos.

Még jó,hogy rájöttem nem vagyok perelhető személyiségi jogok miatt hiszen amit közzétesz egy ember egy közösségi oldalon azt bárki szabadon felhasználhatja.

Szóval. Eredetileg Edit Lexie Bitch néven nyomult. A második nagybetűs szóval kapcsolatban nem írok semmit csak azt,hogy találó XD Már sorry...
Mondjuk ez látszik a képen is. Hisz,mint kiderítette kedves bnőm 2 myvipje is van a csajnak. És az is igaz,hogy csak 14. Na erre az információra végleg nem mondok semmit....Annyival jellemezném,hogy Zsoltinak annyi esze van,minta  csibének és undorító amit művel. Ez a kislány fiatalabb a húgomnál is. Bár a lány agyi szintjét sem jellemezném túl pozitív szavakkal.

Amint Lexie összejött Zsoltival egyből nevet váltott és Lexie Star lett. Minő érdekesség az én nevemben van benn a Star szó.De ez persze csak véletlen.....
A következő érdekes dolog,hogy a képei között ott van,hogy goth talin. Erre Edit gothként parádézik. egy kérdés? A goth mióta emo?
És miután Editnek stílus zavarai megszűntek az adatlapján mit olvashatunk:ő emo. Egy kérdés a publikumnak. De most komolyan,hogyan lehet emo és goth is valaki?:D Én ezt szeretném megtudni:)

Egy utolsó kis véletlen Edittel kapcsolatban,elkezdett blogolni és pont itt bloggeren ahol én,véletlen sem AngelEmoStar klón,dehogyis:D

Azt hiszem Editből ennyi elég volt történet szempontjából.

Zsolti 70es telóján elérhetetlen. A 30as száma is szinte. Hívtam vagy 30szor,végig kicsörgött és nem vette fel senki. Edit erre egyszercsak rámír msnen. Kérdeztem tőle,hogy mi van Zsoltival,hiszen nem lehet elérni. Erre azt a választ kaptam,hogy kórházban van ezért nem veszi fel a telefonját, viszont Editkénél hagyta. Egy kérdés már ekkor felmerült bennem. Ha nála van a telefon miért nem tudja felvenni?

Másnap Lackó felhívta Zsolti 30as számát amit csodával határos módon Edit vett fel. Megkérdezte Lackó,hogy mikor megy be Zsoltihoz a kórházba,mert beszélni szeretnénk vele. Erre azt a választ kaptuk,hogy 5kor megy be hozzá. Mondtuk akkor visszahívjuk,erre nagy szünet akadt a beszédében és nagy őőőőőőőőőőőőőőő sorozat után közölte,hogy nem tudunk beszélni Zsoltival,mert ő is csak 5 percre van beengedve és akkor nem lehet telózni. könyörgök,mióta nem lehet egy kórházban telefonálni?

Maradjunk annyiban,hogy Zsolti csöppet sem szeretne beszélni velem. Aminek akkor meglesznek a következményei és nem hiszem ő szeretné azt......,mert nagyon csúnya dolgokra vagyok képes ha valaki belemocskol a kis életembe. Jaj Istenkém,annyi bizonyítékom van Zsolti,hogy árvíz idején Dunát lehetne rekeszteni vele:)

Valaki nem tud erről a "jó" emberről valamit? Mert elég jól el van tűnve a világ elől....

Tegnapi Tesco sztori

A tegnapom elég furára sikerült XD

Előszöris kemény 1000 Ft volt a motivációm,hogy a belvárosból elmenjek Lackóstól gyalog a Tescoig. Volt kemény 1000 Ft-os Tescos iskolakezdési utalványom és ma járna le így a beváltás mellett döntöttem. Hiába 1000 Ft az nagy pénz,főleg most....,mert olyan csoró vagyok,hogy az szószerint fáj...na mind1:D

Túráztunk kicsit a Lackóval hiszen nem közeli célpont a Tesco. Majd megfagytunk amire odaértünk a bokán és a térdem szarrá ment a hideg illetve a táv hatására. Elég nagy fájdalmakkal de megkezdtük a bevásárló túrátXD

Kiborogattuk az összes pénzt a tárcámból,nem találtunk egy nyamvadt 100-ast,a kétségbeesés uralkodott el rajtunk majd a zsebembe nyúlva találtam egy 100-astXD

Rájöttem,hogy tényleg drága hely a Tesco,hiába mondják,hogy olcsó,nagyon nem az. Intersparban 2 tűfilc 210 Ft itt meg ugyanaz 400 valamennyi.... Egyedül a zsemle,a kifli meg a kenyér ami olcsó az is csak azért,hogy a sok hülye bemenjen.

Alig vettünk valamit majd a pénztár felé vettük az utunka.

A pénztáros csaj közölte,hogy neki nem ez a munkája. Kezdtem kicsit érdekesen nézni....megnéztem a kis bilétáját és az volt rajta,hogy árúfeltöltő. De akkor ő,hogy került oda? Na mind1.... Az előttem lévőnek a kártyáját 4szer lehúzta amire rájött,hogy kell nálam meg külön kis fesztivált adott elő. Elkezd szórakozni,hogy nem vettem semmi olyant ami iskolával kapcsolatos miért akarok suli jeggyel fizetni. Mondom neki,hogy a szövegkiemelő,a vonalzó és a lyukasztó az iskolával kapcsolatos dolog és úgyis csak egy ezresem van olyan jegyben a többit kp. val fizetem,nem értem mi a probléma hiszen annyit akarok jeggyel fizetni amennyi azoknak a valós összege. A nagy tudású nő odahívta a főpénztárost aki közölte,hogy a beiskolázásit ő mindenre elszokta fogadni de azért nézzük meg mit akarok venni rajta. Külön elkezdték ismét lehúzogatni a sulis dolgokat majd nagy IQ-jukat felhasználva megállapították,hogy "Jé,tényleg egy ezres amit suli csekken akarok venni". Nem akartam mondani gratulálok.Erre nem tudta,hogy kell a csekket bevinni a gépbe,majd nem tudta a pénztárgépet kinyitni,utána meg a visszajáróval baszakodott. Közben meg a sor engem meg a Lackót nézte hülyének,hogy mi tart eddig.

Én csak azt nem értem miért kell képzetlen embereket berakni a pénztárba. A 15 perces magánszám kicsit megterhelte az agyamat és megfájta a fejem is.

Tanulságként: senki ne járjon Tescoba XD

2010. október 24., vasárnap

Kérlek lessétek meg,nekem nagyon tetszik:)

Amíg el nem felejtem,egy nagyon de nagyon kedves barátom verseket ír és szerintem nagyon tehettséges,a linke megtudjátok nézni a többi műveit is,várom a véleményeket!

Az én kedvencem a Függőség:)(L)

http://www.amatormuveszek.hu/modules.php?name=Your_Account&op=userinfo&username=mokker

Unom magam:S Segítség:D

Nem tudom....egyre jobban unom magam....hiába van rövid hajam vagy a seggemig érő,kék vagy pink sminkem nem hat meg:S Mi a francnak van az,hogy mások elégedettek magukkal én meg sosem és semmiben:S

Talán eddig rossz dolgokat próbáltam haj meg ruha terén vagy nem tudom....Valakinek nincs ötlete mi állna jól nekem?:) Nagyon örülnék ha valakinek lennének ezzel kapcsolatban gondolatai:) Mert jelenleg enyhén szólva is de váltani szeretnék,talán egy új hajszín kellene:S De nem tudomXD

2010. október 21., csütörtök

Ez nekem nehéz

Nem tudom,hogy a suli teszi e vagy az,hogy gondjaim akadnak még bőven de idén olyan szar az egész suli:S És most nem feltétlen arra gondolok,hogy már nem azokban a körökben forgok,mint régen hanem maga azok a dolgok amiket tanulunk.

Például ruházati árúismeretből egy kukkot nem értek,szerintem a tanár is hadar,nem pontokba szedve mondja a dolgokat egyszóval nekem az egész egy hatalmas kuszaság.

Van 2 tantárgyunk amiből végig csak számolunk nagyon ritkán van egy kis elmélet. De legalább rájöttem,hogy nem vagyok hülye a matekhoz hiszen itt 4-esre és 5-ösre meg tudom oldani ott meg épp,hogy kettesre....mondtam én,hogy nem csak velem volt a baj hanem a tanárral is.

Semmi időm sem marad a suli mellett. Hétvégén azért egy napot mindig valami programmal töltünk de ez sem sok..... Most is azért van időm blogolni,mert itthon maradtam,nem mentem suliba. Bár most már inkább mentem volna,mert anyámtól megkaptam a fejmosást nem is kicsit,majdnem besírtam rajta....mind1,valamilyen szinten jogos volt de nem rajtam kellene levezetnie minden feszkóját.

Egyedül vagyok itthon és annyira hiányzik a Laci :( De remélem hamarosan hazajön:) Szeretném megölelgetni,na most jut eszembe tőle is kapom majd a szídást,hogy nem voltam suliba,de nem baj,akkor is szeretem(L)

Zsoltival sikerült végre értelmesen beszélnem és hétfőre rendezi a dolgai egy részét,amit nagy örömmel fogadtam.

2010. október 19., kedd

Ha te nem lennél....

Tegnap ismét sikerült bedepülnöm az estére ugyanis kicsit felbaszott idegileg ahogy Zsolti reagált az érdeklődésemre.

Megbeszéltük anno,hogy a kapcsolatot telefonon tartani fogjuk ugyanis vannak még itt cuccai,meg megígért nekem dolgokat,maradjunk annyiban,hogy anyagi vonzatúak illetve vannak még közös dolgaink. Felhívtam telón,hogy mizus vele,erre szinte rám baszta egyből...."Dolgom van majd ha leszel neten beszélünk". Én voltam neten de ő kurvára nem......úgy csinál,mintha ő tenne nekem szívességet pedig kurvára nem.

Kicsit unalmas,hogy rajtam keresik Pécsen,de nem csoda hiszen én éltem vele,nekem kellene tudni,hogy merre is van de az igazat megvallva azon kívül,hogy tuti Budapesten valamerre én magam sem tudok többet....

Kedves Zsolti,nem tudom olvasod e amit írok de:
Nem ebben egyeztünk meg és csöppet dühít,hogy átbaszod a fejemet folyamatban. Csütörtökön nem tudtad a pénzt intézni,mert rosszul voltál,pénteken Editeztél,szombaton hajat festettél,vasárnap még mindig barátnőztél,hétfőn meg kórházban vagy,mert leukémiás vagy.....figyelj,akkor mond meg baszol az egészre,nem tartod amit ígértél de akkor szólj időben,mert nekem kell lépnem és tudod a mai munka viszonyok között nem lesz egyszerű munkát találnom.DE A JÓ ISTEN "ÁLDJON MEG" NYISD KI A SZÁDAT ÉS KÖZÖLD MI A PICSA A SZITU!!!!!!!!!!

Szóval tegnap estére eléggé bedepültem,mert most én vagyok "bajban" olyanért amihez közöm sincs,mert Zsolti dolga....erre baszik teljesíteni amit megígért? 19 évesen úgy,hogy suliba járok,hogyan menjek dolgozni? Főleg úgy,hogy aláírattak velem egy papírt ha dolgozik nem tanulhatok...kétségbe estem és ismét kurvára hülye gondolatok jutottak eszembe....ismét az,hogy jobb lenne nem élni.... egyedül ami miatt nem tettem hülyeséget az Laci....Ott feküdt mellettem és ölelgetett,próbált vigasztalni és tudom bármit megtenne azért,hogy megoldjuk de nem várhatom el tőle sem mástól,hogy miattam dolgozzon...

Más alatt a Dávidot értem pl. ma is mondta amiben tud segít,ha kell,eljön velem melózni(nem szeretnék egyedül dolgozni valami ismeretlen helyen).Köszönöm neki innen is,sokat jelentett!

2010. október 17., vasárnap

Gyönyörű emlékek amelyek gyúltak szívemben és csak gyűlnek és gyűlnek

El sem tudom mondani,hogy milyen szép ez az egész. Talán egy összetett szó,tökéletes tündérmese.

Anno tudtam nem szabad megtennem,mert benned és magamban is olyan érzéseket fogok elindítani amiket nem szabad felelőtlenül tennem. De beléd voltam habarodva már akkor amikor az Alízzal beszéltél msnen. Minden bátorságomat összeszedve felvettelek én is és minden képzeletemet felülmúló emberrel ismerkedtem meg. Különleges emberrel akit nem az hajt,hogy megkapjon hanem,hogy megismerjen,érzelmek amik tiszták.

Már a találkozásunk elé komoly akadályok gördültek. Nehezen tudtunk megbeszélni egy időpontot,féltem,hogy nem az vagyok,mint akit szeretsz hanem egy törékeny tündér kép amely egy vár fogságában szenved....tudtam ha kell kiszabadítasz de ez nem kis feladat.....

Életem legszebb napja volt amikor megismertelek:) A presszóban amiket mondtál,ahogy rámnéztél,láttam mindent a szemedben....amikor búcsúzni kellett és megkérdezted szeretnék e még találkozni és kaphatsz e két puszit..... Amikor elmentél visszacsöppentem a szomorú valóságba de tudtam már csak te és senki más,bármit megteszek érted. Még nem is ismertelek igazán...de az a fura érzés,tudtam,hogy a feleséged akarok lenni és a gyerekeid anyja,az életem összes napját veled akarom tölteni.

A padon ahogy csókolóztunk,a várban ahogy megöleltél(L) Hihetetlen vicces veled minden napom,örülök,hogy élek és hogy vagy nekem. Csodálatos érzés érezni,hogy szeretsz és a legszebb az benne,hogy engem szeretsz,önmagamért és nem másért....ugyanúgy szeretsz sminkben és méregdrága ruhában,belőtt hajjal,mint amikor smink nélkül jövök ki a fürdőben egy egyszerű otthoni pólóban és naciban vizes hajjal.

A mai nap is csodás volt,elmentünk Szebénybe és láttam a nagyszüleim....kicsit féltem a dologtól de ennél pozitívabb élményben nem lehetett volna részem,elfogadott téged a családom minden tagja és ennél nagyobb boldogság szinte nem is történhet velem.

Csak annyit kérek sose engedd el a kezem,nem akarom,hogy véget érjen ez az álom és ismét a mélyben legyek.

IMÁDLAK LACI AMÍG ÉLEK,KÖSZÖNÖM,HOGY VAGY NEKEM ÉS EGY KIRÁLYLÁNYT CSINÁLTÁL BELŐLEM AKINEK VAN EGY HERCEGE:)


2010. október 16., szombat

Fájdalom kontra kötelezettségek

Elég rendesen beteg vagyok vagy legalábbis sokat vagyok rosszul.....de majd csak elmúlik,azért ha értékelnem kellene a hetet akkor mindenből teljesítettem a suliban és nem is rosszul.

Lacival nagyon jól elvagyunk,tökéletesebb nem is lehetne a kapcsolatunk:) Imádom(L) Megígértem,hogy teszek fel képet Laciról amikor hosszú volta a haja:) Íme az ígért kép:
Holnap megyünk Szebénybe,mert lesz a nagyim szülinapja,Lackó is jön velem:) Kicsit izgulok,mert régen voltam arra és Zsolti miatt nem is mentem le lassan 2 éve....szóval itt az ideje a váltásnak.

Zsoltival beszéltem msn-en épp fodrászkodtak házilag az Edittel,fekete,lila,szőke haja lesz Zsoltinak,kíváncsian várom:)

2010. október 14., csütörtök

I want to be a modell

Kicsit félrevezetősnek hathat ez a cím hiszen nekem nincsennek olyan álmaim,hogy modell legyek hiszen nem tartom magam különlegesnek vagy szépnek vagy elég magasnak,esetleg céltudatosnak egy ilyen szakmához.

Mégis kicsit fura,hogy már a 3.-4. komoly,létező ügynökség kersett meg engem. Tegnap épp myvipen egy valós és hangsúlyozom elismert azaz nem kamus fotós,hogy lesz Pécsen fotózás nem e szeretnék menni....De mint már említettem nem érdekel az ilyen.

Említettem ezt Zsoltinak erre egyből,hogy az ő barátnője nem szégyenlős,mint én,és Edit modellkedik sőt,statisztál is. Csak egy kérdés....akkor miért legalább 1 álltalam normálisnak mondott képe sem. Mert én még nem láttam róla egy rendes fotós álltal sem készített képet sem.

Visszatérve én nem szégyenlős vagyok csak jelenleg nem tartom normálisnak,hogy meztelen vagy félmeztelen pózoljak egy lapban amire késöbb a pasik kiverik a faszukat vagy egyébb nyalánkságokat művelnek a képeket nézve.....

Na de Edit modell,én meg nem XD Bár ha ő modell lehet akkor én meg Miss World 2011 XD Na de nem fikázni akarok senkit csak ha már a hölgyemény belém kötött akkor egy kis összehasonlítást adok a népnek. Ezek a képek,mind a netről vannak,ő tette közzé,szóval nem lehet rámfogni,hogy azért ezeket publikálom róla,mert direkt rossz képeket teszek fel róla.
Jó,oké,ez elméletben profi kép,de gyakorlatban kurvára nem!
Ez a profi.

Én vagyok a fura vagy megbolondultt a világ és az erkölcstelen számít normálisnak?

Mint már írtam róla volt egy kisebb incidensem egy lánnyal. Akit magam sem értem igazán,hogy került a képbe de leírom ide is a történetet végig hátha megérti valaki és talán én is,hogy ez a lány milyen szállal futott is bele a történetbe.

Zsolti utoljára arról számolt be,hogy Timi a szerelme és összeházasodnak majd amint a lány nagykorú lesz,erre pár órával később magam sem értettem,hogyan de már Edit volt a nagy szerelme. Mondjuk ez látható is Zsolti és Edit minden portálon megtalálható....

Mondtam Zsoltinak én nem szólok bele abba kivel van,sőt nem is izgat különösebben,de mondtam,hogy szerintem ha nagyon fiatal barátnőt akar akkor is 25 körül keresgéljen. Edit a 16 évével viszont ennél "csöppet" fiatalabb.

Na de nem is ez a lényeg. A bizonyos hölgy elkezdett nekem msn-en írogatni,én pedig csak kamilláztam,hogy miről is van szó. Tömören elmondta,hogy én éretlen vagyok és szemét hiszen nem tett Zsolti semmi olyant amivel azt érdemelte volna amit én tettem vele.

Csak egy kérdést szegeznék azoknak akik olvassák amiket firkálni szoktam. Most tényleg én vagyok a szemét? Ez reprezentatív kérdés hiszen nem csak az én ismerőseim olvassák ezt a blogot hanem Zsoltié is. Szerintem én nem tettem semmi rosszat és most nem szentnek akarom beállítani magam de én így mérem fel a helyzet valós értékét.

Szóval Edit szét kottázott amit nem igazán értek hiszen egy ilyen fiatal lány mennyi élet tapasztalattal rendelkezik? Jó,nem azt mondom,hogy öreg róka vagyok de azért ő épp,hogy elhagyta az általánost én meg azért már kicsit komolyabb tanulmányokat folytatok,mint ő,segítettem nem egy embernek,jó embernek tartom magam. De mint már egyszer írtam lehet a normál emberi értékek szart sem érnek a szét kefélt picsa mellett.....Igaz szerintem 16 évesen nem arra kellene büszkének lenni,hogy amit lehetett azt ő már kipróbálta és szószerint végigbaszta egész Budapestet.....mondjuk innen van a Zsolti féle ismeretsége is na de hagyjuk is.

Nem értem ezt az egész világot,sőt ezt az egész Edittes témát sem. Eszembe nem jutott nekem soha idősebbnek és főleg ismeretlen embernek osztogatni,hogy milyen okos vagyok és társai......de a legszebb az,hogy semmi tiszteletet nem tanúsította az irányomba hanem konkrétan lenéz,fikáz és még ítélkezik is úgy,hogy nem tud semmit. Nem akartam mondani,hogy fogja meg a kis valagát,üljön le a gép elé,olvassa el a blogom vagy beszélje meg velem amit akar és utána ítélkezzen! Nem hiszem,hogy ő a pápa,a miniszterelnök,valamilyen király vagy csak éppen rokonom,hogy felelősségre vonjon.

2010. október 9., szombat

Kis előzetes,holnap pedig kifejtés

A kellemesnek induló napom után sikerült felbasznia az agyam Zsoltinak és az új "barátnőjének". Kifejteném az eseményeket most is de nem érek rá sajna,mert pakolnom kell,Szavára megyek:) Kis boros mulatságraXD Na de holnap estefelé minden olvasható lesz itt is.

Nagyon röviden annyi történt,hogy egy 16 éves enyhén szólva prostituált életvitelű lány engem hordott el minden szemétnek és érettlennek és közölte,hogy engem mindig kiszolgáltak ő meg megdolgozott mindenért. Gyerekek,a faszmarkolás munka?:D Kicsit leosztottam a hölgyet hiszen ha annyira jó meg ügyes lenne akkor talán nem csak egy-egy alkalommal basznák a picsáját hanem rendszeressen. Érdekes fejlemények láttak ismét napvilágot. Van egy videó amin Zsolti a hölggyel foglalatoskodik és tisztán kivehető ez a bizonyos lány is rajta. Csak az a gáz,hogy a haja alapján akkor készült a dolog amikor már Zsolti réges régen velem volt.Na mind1,még egy okkal több,hogy jobb nekem nélküle:) Hála az égnek a jelenlegi páromnak nincsennek olyan hajlamai,mint neki voltak.....


Jól látszik Zsolti kit becsül és kit nem. Előkerült ő is nagy nehezen és mondtam,hogy szabályozza be a kurváját,mert ha nem akkor én fogom és úgy megverem vagy én vagy a Laci,hogy magára sem fog ismerni. Erre leosztott Zsolti,hogy ne kurvázzam az Editet. Nem akartam mondani neki,hogy engem anno kurvázhattak ő nem tett semmit de egy ribancot védeni kell.....ennyit Zsoltiról meg a híres nagy szerelméről:D

Laci hívta Zsoltit,hogy vegyen vissza ő is meg a kurvája is de olyan bátrak voltak,hogy felvenni sem merték. De mint mondták le volt némítva a telójuk,na persze. Zsolti az életében nem némította le a telóját csak este!

Na de mint említettem holnapra az egész sztorit elmesélem.

2010. október 8., péntek

Vannak barátok akik elmennek de jönnek mások:)

Nagyon vártam a mai napot. A hetemet meghatározó ez a nap hiszen régi tervünk volt,hogy kis baráti társaságunk elmegy suli után kicsit lazulni,jelen esetben pizzázni:)

A társaságunk becses tagjainak bemutatása:
-én,azaz jómagam:D
-drágaságom Laci:)
-Kriszti aki a padtársam és nagyon jó barátnőm is egyben
-Gábor aki Kriszti pasija
-Dávid aki szintén remek barátom,igaz csak 2 hónapja az osztálytársam de remek ember,legalább van kit szekálnom a suliban:D Innen is köszönöm neki a csokit amit hozott nekem(L)

Suli előtt volt megbeszélve a találkozó. Krisztivel visszaszaladtunk a suliba pisilni. Erre amit ott találtunk XD Egy csaj a lány sloziban mosta a hónalját a csapban,meg a haját vasalta. Mondom "Na mi van,nincs otthon víz és áram?" XD

A sulihoz Laci ért legkésőbb a kis lüke elaludt csöppet otthon....

Ahova pizzázni akartunk menni kiderült megszűnt és most bank van a helyén. Az egészben az a gáz,hogy a helytől kb. 2 percre lakom és nem tűnt fel,hogy már nincs ott pizzázóXD

Találtunk egy új helyet ahova beültünk. Lacival tenger gyümölcsei pizzát kértünk de kurvára olyan szaga volt,mint egy raj döglött halnak XD Ja és nem volt rajta szinte semmi csak 2 kis rák meg valami beazonosíthatatlan hal ízű valamicsoda.

Annyit de annyit nevettünk. Kértem inni fél liter kólát erre akkora korsóban hozták,hogy az alkarom kisebb annál XD A Krisztire a plafonról ráhullott egy penészes 3 hónapos sajt darabXD Ja meg végig röpködtek a kis bogarak és a kaja nem volt túl jó:S

Na de nem ez a lényeg a csapat és a móka zseniális volt:)

A régi barátaimmal meg már nem vagyok olyan jóban:S Kicsit kiközösítve érzem magam.......mondjuk idén máshol is ülök de nem is keresik annyira a társaságom,ritkán dumálunk. Na persze nem felejtem, ezt magamnak köszönhetem hiszen tavaly kurva sokat lógtam így a barátságunk kárára is ment. De azért nem bánom,hogy így alakult:) A lányokkal azért még jóba vagyok ha bajom van meghallgatnak és segítenek és ráadásul új barátaim is lettek:)

2010. október 7., csütörtök

Eljegyeztek:D

Úh,ilyen jó napom nem volt az eddigi életem során....mármint volt amikor megismertem Lacit személyesen de amint látható azaz olvasható minden kedves és szép,különleges emlékem hozzá fűz:)

Amikor elém jött Laci a sulihoz már gyanús dolgokat tapasztaltam hiszen egy ékszeres dobozra emlékeztető tárgy körvonalait vettem észre a zsebében majd feltűnően vidám volt. Hazafelé azt mondta,hogy keressek valami kéket nála....végül ez a játék elmaradt.

Hazaérve addig célozgattam neki amíg elmondta,hogy igen arról van szó amire gondolok csak várjak kicsit.
Lefeküdtünk alukálni kicsit(olyan jó amikor hozzábújok és érzem szeretnek(L)) majd az események akkor gyorsultak fel amikor anyukám hazaért.

Mondta a Laci,hogy nézzek be a felső fiókjába az íróasztalomnak. Sejtettem mit is találok ott úgyhogy nagyon de nagyon izgultam:) Belelestem a fiókomba erre megláttam egy kék ékszerdobozt,kivittem a Lacihoz és olyan hülyén éreztem magam. Ott volt az egész család meg pezsgő,minden amit el lehet képzelni. Megkérdeztem a Lacit mire is kapom a gyűrűt erre mondta,hogy eljegyzésre. Olyan aranyos volt(L). Utána pezsgőztünk és nagyon szép estében volt részem.

Innen is köszönöm a drágaságomnak,hogy eljegyzett:) Minden vágyam,hogy idővel a felesége legyek:) Jaj de szeretem(L)

2010. október 4., hétfő

Megéri reggelente felkelni és kűzdeni:)

Kicsit nehezem indult a reggelem:) Mármint nem is annyira nekem,mint inkább Lacinak. Nem volt kedve bemenni tanszakra azaz melózni a Volánhoz. De bevetve női csáberőmet és a cseszegetésemet azért ez a drága jó ember elment:) Mondjuk megértem,mert én sem szeretnék reggel 6kor már buszokat szerelni de ezzel a korai keléssel jár a szakma ezt kell csinálnia hiába beteg még a kis drágám:( Na de majd hamar meggyógyul a törődésemtől(L)

Miután elment tanultam azaz inkább pótoltam amit nem csináltam meg,igaz 2 hete kellett volna de akkor nem volt idegállapotom hozzá,most pedig igen:) Muszáj tanulni és iskolába járni ha vinni szeretném valamire. Azt hiszem mindenki érzékeli.hogy mennyivel pozitívabb és derűlátóbb vagyok most,mint anno de arról már nem is beszélek.

Jaj képzeljétek:D Híztam 2 kilót és most ennek elmondhatatlanul örülök. Az utóbbi időben elég necces volt a súlyom. Ezt jól példázza az is,hogy a dokim asszisztense elkezdte magyarázni,hogy biztos anorexiás vagyok.....azért közöltem,hogy tévedésben van.

Annyira új embernek érzem magam:) Jobbnak,nyugodtabbnak,boldogabbnak,olyannak aki várja a következő napot és várja,hogy éljen. Persze nem felejtem el,hogy ezt Lacinak köszönhetem és nem kis ára volt a szerelmünknek....Nem mutathattuk ki mit is érzünk vagy tehettük hiszen féltünk,hogy Zsolti megöli magát de azért mi is rájöttünk,hogy nem lehetünk boldogtalanok más miatt, merem mondani,hogy életem legjobb döntése Lacihoz kapcsolódik. Tartja bennem a lelket az élet minden területén,segít amiben tud és ezért nem vár el tőlem csodákat csak azt,hogy szeressem és hála az égnek(Igen kezdek hinni abban,hogy van Isten vagy nevezzük valami felsőbb erőnek inkább....nem lehet véletlen,hogy egy ennyire számomra tökéletes pasit kaptam) ez megy is hiszen mindenemet ő jelenti.

Családom is maximálisan támogat abban,hogy merjek álmodni,tegyek az álmaimért,a hibáim ellenére elfogadnak és szeretnek és ennél többet nem is várhatok az élettől:)

Meg van az eredménye annak,hogy most buzdítanak a tanulásra (igen,Laci ösztönöz),eddig csak 4-es,5-ös jegyeim vannak és rájöttem jó dolog tanulni:)

Mit is írjak még......ja tudom:) Most nincs otthon netem most is a lakás alatt lévő netezőből írok....nem tudom mikor írok újra de amint tudok jövök és írok. Szerintem holnapra is lesz mit mesélnem:) Csajokkal megyek majd moziba utánna meg ha minden jól megy akkor Lackóstól iszogatni:D Lazulás(L)

2010. október 2., szombat

Álom pasim van:) Most jöttem haza Tenkesről:D

Mint már sejteni lehetett Laci mindenben más,mint Zsolti.

Szereti a kutyámat de igazából nem csak látszólag! Megágyaz helyettem,segít abban,hogy hízzak végre egy kicsit,motivál abban,hogy járjak iskolába,szereti mindenki a családból és vele tényleg és komolyan meg lehet beszélni mindent!
Kicsit perverz a kép,mert Jared lőcse dominál rajta nagyon,de nem az a lényeg hanem,hogy a fiúk együtt is alszanak:)
Tegnap lementünk Tenkesre Lacival. Tenkesen Liza lakik aki Csiga barátnője,Csiga pedig Laci legjobb barátja. Na jó,tudom ez így elsőre csöppet zavaros de a lényeg az,hogy barátoknál voltunk:)

Liza tök aranyos volt,csinált nekünk teát meg kajcsit,olyan romantikázós nap volt. Liza és Csiga is sokat nevetett és én is meg Laci is:)

Amíg el nem felejtem Zsolti felhívott,hogy vége az új nőjével szóval ennyi volt az új nagy szerelme:S
Olyan vicces volt. Liza és Csiga fiatalabb nálunk és úgy veszekednek,mint valami idős házaspár,de azért nagyon szeretik egymást.

Megtudtam,hogy Liza plüss nyulát Cölöpnek hívják és azt,hogy mi is az az őr darázs XD

Este kicsit fura volt,mert Lacival felfújhatós ágyon aludtunk ami már alvás előtt leeresztett szóval gyakorlatilag a földön aludtunkXD De nem bántam,mert az én egyetlenemmel voltam és annyira jó és megnyugtató a vállán aludni. egész este érzem,hogy vigyázz rám és simogat:)(L) Mindig is olyan megértő társra vágytam,mint Laci:)
Alukáltam Lacimmal(L)
Ma délelőtt hazajöttünk hagyva így egy kis magányt a fiatalságnak:D Itthon Jared már nagyon várt minket mi pedig foglalkoztunk egy kicsit a másikkal:P

És amíg el nem felejtem:D Elgitározta nekem a nótámat:D Hát nem kedves? Igaz szakadok a nevetéstől de olyan aranyos(L)
Na meg persze megtanultam,hogy valaki szerethet önmagamért és nem kell,hogy pótoljam a hajam vagy a picsám lógjon ki egy szoknyából azért,hogy észre vegyenek,szeret a Laci úgy és azért aki vagyok,nem hasonlít máshoz.

A régi és igazi Adél visszatért:D

Hogy is lett Laci a párom avagy miért dobtam Zsoltit! Ezek után én vagyok a geci kezet csókolok. AHOL NEM LÁTSZIK A KÉP KATTINTS RÁ!

Régebben nem egy bejegyzés szólt a Laciról és arról,hogy mennyire különleges embernek ismertem meg.

A kapcsolatom Zsoltival az utóbbi negyed évben (sőt szerintem több is) már halálra volt ítélve de valahogy nem fogta föl Zsolti a jelzéseimet és ettől én csak egyre stresszesebb lettem,betegebb és egyre többet fogytam.

Lacit húgomon keresztül ismertem meg és mondhatom első perctől kezdve enyhén szólva féltékeny voltam a húgomra,hogy egy ennyire normális és számomra imponáló pasit ismer.

Idővel összeszedve a kis bátorságomat én is elkezdtem vele ismerkedni és egyre többet beszéltünk és életemben először találtam egy olyan embert akinek mindent de mindent elmertem mondani ami velem történt és Zsoltival illetve amik még nyomták a kicsi szívem. Mindenben támogatott majd egy nap kicsit jobban elkezdtünk lelkizni és elmondta a Laci,hogy így látatlanban is de szerelmes belém.

Sor került az első talira,mint már írtam is. És minden annyira mesebelien alakult,hogy nem is hittem volna. Majd jött a második talink ahol megtörtént a már Zsolti álltal agyon ecsetelt első csókom.

Csak,hogy értsék mások is miről van szó! Én a Lacival már úgy találkoztam,hogy Zsoltinak mondtam ne,m működik semmi,tegyen valamit,mert nem törődik velem stb. eltelt egy hét és semmi nem történt sőt én voltam a hülye,hogy mi a bajom. Megosztom a nagy közönséggel,hogy mi is volt az utolsó csepp a pohárban: egyik volt bnőjével msnezett,odamentem lecsukogatta az ablakot,letagadta,majd elkezdett nyalizni,hogy ő nem írna semmi olyant amivel engem megbántana..... íme a beszélgetésből néhány mondat(lecsórtam a gépéről amikor nem figyelt):
Mint láthatjuk nem mese volt részemről,hogy Zsolti baszott időben lefeküdni mellém....Hajnali 1-kor nagy lazasággal egy kiskorúval kell msnezni nem pedig a barátnője mellett aludni.

Jogok megsértésének elkerülése végett töröltem azokat az adatokat amikbe bele lehetne kötni. A beszélgetést végig nem rakom föl,mert hosszú,csak a fontosabb momentumokat azért,hogy megértsék mások min is buktam ki.
A faszt volt Franciaországban. Végig itt Pécsen dekkolt és nem mással,mint velem. A csaj,full normálisan kérdezi,hogy velem volt e de ő letagad engem,eleve szép gesztus mondhatom...
Minő érdekesség......Zsolti baszik arra,hogy engem érdekel e,hogy ő találkozgat egy másik nővel. Míg a csaj akitől várható lenne,hogy mellőzni akar engem még mindig nagyon korrektül bánik velem kapcsolatban.
Nyugalom kedves Timi,innen is üzenem,hogy nem miattad vesztünk össze,azt tanácsolnám aktívan kerüld Zsolt társaságát.
Igen,Zsolti szerint egy több,mint egy éves kapcsolat átmeneti állapotnak nevezhető. Kérdem én ha átmeneti állapot akkor miért nem ült otthon és várta Timit?....

Egy kapcsolatban lévő férfinál tök normális,hogy más csajtól kérdezi kívánja e őt....akarom mondani ez Zsoltinál normális másnál nem:D
Mi a fasz köze van a csaj szüzességéhez ha nem ő a bikája?
Kivárásos alap és számolja a napokat. Nagyon aranyos mondhatom. Most már nem kell várnia,mert mehet oda ahova szeretne.Ezek után még mindig én vagyok a geci vagy talán az ő gondolkodásával vannak hatalmas bajok?
Nem is kommentálom....
Igen,normális dolog egy csajt szinte arra sarkalni,hogy normális dolog kapcsolatban lenni csak kivárásos alapon!
Igen törölted........de ismét normális Zsolti szerint,hogy van barátnője ő meg más lányt fényképez meztelen.
Persze,hogy nem tud senki az eddigi képekről.Egy egész sorozatot láttam Timi régi képeiről ahogy meztelen mutogatja a csöppnyi mellét melltartóban vagy ahogyan a szőrös pinája látszik. Könyörgök legalább ne legyen senki annyira hülye,hogy elhiszi nem látja más azokat a képeket csak Zsolti. Én is láttam őket nem egy lányról! Ezzel menőzik mindenkinek,hogy miket küldenek neki.

Azt hiszem ennyi a beszélgetésből bőven elég ahhoz,hogy megértsük miért is nem kérek Zsolti társaságából...és ez nem egyszeri alkalom volt,mindig ilyeneket írogatott másoknak! Ja és ne feledkezzünk meg,hogy a beszélgetés hajnali 3ig tartott azaz én még mindig egyedül feküdtem az ágyban és vártam az anno még páromat!

Na de most térjünk vissza a Lacihoz(L) Laci a csók után egyre többet és többet járt be Pécsre ami nem kis szó.Mert nem pécsi és napi 2 órát csak miattam buszozgatott. Ez idő alatt egyre inkább tudatosítottam Zsoltiban azt amit nem fogott fel,hogy vége!

Most tartunk ott,hogy Zsoltival 2 hete vége és azóta Lacival járok hivatalosan is. Laci most nálunk lakik ugyanis Zsolti még nem vitte el minden cuccát tőlünk,ingázik Pécs és Budapest között. Szerintem érthető,hogy Laci nem szívesen hagyna itt úgy,hogy Zsolti megjelenhet és áskálódhat.

Csak,hogy tiszta legyen a kép.

Zsolti azóta is keveri a szart. Kitalálta,hogy kérjen tőlem Laci 2 hónap gondolkodási időt,mert addig el tud cuccolni és új kapcsolata lehet,meg hogy az ő arab haverjai le akarják lőni a Lacit,meg még sorolhatnám.

És nehogy megfeledkezzünk arról,hogy Zsolti minden ismerősének engem és a Lacit állít be gerinctelennek! Minket akik nem hagyták,hogy megdögöljön a csomó bevett gyógyszertől! Vagy múltkor bebaszva beugrott a busz elé erre a Laci utána ugrott visszarántotta(az életét kockáztatva) és még meg sem köszönte!

Azt hiszem ennek tudatában alkossanak képet rólam vagy ribancozzanak! Zsolti ferdíti az igazságot és nem is kicsit. Szereti sajnáltatni magát ennyi az egész!