Oldalak

2009. december 31., csütörtök

Talán megjavulsz?

Nagy szó megjavulni,az ember elgondolkozik,hogy ez jó vagy rossz dolog. Hiszen ha szeretek valakit azt feltétel nélkül szeretem és nem akarom megváltoztatni ugyanakkor ott a túloldal amikor valakinek berögzött rossz szokásai vannak amikkel magának illetve másoknak árt.

Zsolti nem egy szent,sosem mondtam ezt.

A 2009-es év utolsó2 napja nem állt másból csak veszekedésből,mert nem tudom elviselni bizonyos hülyeségeit,kértem,könyörögtem változzon meg de mint halottnak a csók annyit értem vele.

Most kezdem azt látni,hogy változik,jó irányba,de ez lassú folyamat. Mi van ha már késő? Mi van ha bennem megváltoztak a dolgok vagy mások változtatták meg bennem a dolgokat? Ha valami simán és egyszerűen megfogalmazva eltörött,és a változás későn jött :(


Írta AngelEmoStar:)

Szilveszter

Egy átlagos szilveszter az ivásról és a szórakozásról szól .Na nekem épp ilyen nem jut soha különböző okok miatt.

Idén sem úgy lesz ahogy képzeltem. Ismét nem megyek sehova,a piálás meg egyenesen kizárva. Olyan szinten vagyok még mindig beteg,hogy a blog írás is szószerint megerőltető. Olyan köhögő rohamaim vannak,hogy levegőt nem kapok…. Szóval az elképzelhetetlen,hogy valahol bulizgassak esetleg piáljak,főleg miután összeestem a szobában és eszméletem vesztettem….

Mit tartogat nekem a 2010-es év?
Hát,remélem nem bukok meg semmiből,főleg nem matekból. Le kéne érettségizni,jelentkezni a Kodolányiba, eldöntenem Pest vagy Pécs,mi és hogyan legyen… Azt hiszem ez az év lesz eddigi életem legnehezebb éve,de valahogy ezt is túl kell élni.



Írta AngelEmoStar:)

Az év utolsó 2 napja

Nem éppen úgy zárul az év ahogy terveztem…Nem tudom mi van velem vagy velünk. Mostanában nem működik semmi. Az utóbbi 2 nap abból állt,hogy üvöltözünk egymással(főleg én Zsoltival) mindenféle különösebb ok nélkül. Amire eddig legyintettem azon most vitát indítok.

Akikkel különösen jóba vagyok azt mondták,hogy ilyen esetben kellene szünetelni,hogy át tudjuk gondolni érdemes e folytatni.

Viszont nem vagyok a köztes megoldások embere. Milyen hülyeség az,hogy szüneteltetni?Most az ember vagy szakít vagy együtt marad.

Mindenki elmondta a gondját,baját miben és hogyan kellene változni majd az új év eldönti mi lesz.



Írta AngelEmoStar:)

2009. december 30., szerda

Javítok,bocsánat!

Írtam egy feljelentem című bejegyzést!

Javítást kell eszközölnöm ,kiderült,hogy az adott személynek semmi köze nincs a meztelen lányos oldalhoz.

Itt szeretnék bocsánatot kérni a tévedésemért, nagyon sajnálom.



Írta AngelEmoStar:)

2009. december 29., kedd

Feljelentem

Ha ezt akarja legyen így.

Az én nevemmel és az én arcommal senki sem élhet vissza. Az nem érdekel ha valaki a tudtom nélkül felrak az ismerősei közé(úgy,hogy azt sem tudom ki az illető) vagy használják a képeimet de velem nem reklámozhat senki sem meztelen lányokat,főleg nem kiskorúakat!

Az illető bevallotta ,hogy ő volt az,az igazság szép dolog és minden esetben megvan a maga jutalma. Most is meg lesz,megyek a bíróságra és feljelentem!

Nem ez az első dobása. Zsoltit már komolyan szarba keverte,most meg már engem is akarna? Fenyegetőzik is. Kijelentette,hogy ha kell a bíróságra megy és mindent megtesz a célja érdekében.

Nem fogom megvárni amíg durvul a helyzet,időben cselekszem. Ott szopta be a dolgot,hogy én,Zsolti sőt Zsolti anyukája is feljelentjük!

Miért csinálja ezt az egész hülyeséget? Mert megakarja szerezni Vivit,neki nem lehet gyereke ezért az motoszkál a fejében másnak se legyen,megszerzi magának.





Írta AngelEmoStar:)

Pit,te is olyan vagy,mint más?!?

Azt mondtad ma talizunk,megígérted…. Erre most mi van? Semmi,mert lusta voltál felkelni. Az egy dolog,hogy beteg vagyok,de te nem az erre való tekintettel nem jöttél. Egyszerűen csak nem vagyok elég fontos….

Ez szar,fáj,nem ezt mondtad….

Olyan lökött vagy,imádlak,nincs még egy olyan,mint te….

De akkor is becsaptál hiszen nem vagy itt velem,te is olyan vagy….csak meg akarsz fektetni:’(



Írta AngelEmoStar:)

2009. december 28., hétfő

Napok óta

Napok óta beteg vagyok. Fullra megfáztam,örülök ha levegőt kapok,folyamatban lázam van.
Annyi dolgom lenne de így szinte semmit sem tudok csinálni. Amint neki látok valaminek rosszulleszek. Ki kellene lábalni ebből végre.



Írta AngelEmoStar:)

2009. december 25., péntek

Létezik a Mikulás:O

Este olyant láttam amire aztán végkép nem számítottam.

Kinéztem az ablakon(Pesten) erre láttam egy narancssárgás-pirosas fénnyel világító valamit. A valami egy enyhe szó. Olyan volt,mint a Mikulás szánja,láttam a szán alját sőt a léceket is amin csúszik a szerkezet.

A legdurvább az,hogy kurvára nem ittam semmilyen alkoholt,szóval nem vizionálhattam.

Olyan meredt,csodálkozó fejet vágtam,hogy Zsolti észrevette szóval ő is tanú arra,hogy láttam valamit,ami megmagyarázhatatlan.

Így utólag belegondolva nem is tuti,hogy a Mikulás volt hiszen a szán nem volt akkora,hogy a télapó beleférjen .Talán UFÓ-t láttam? :O




Írta AngelEmoStar:)

Pesti karácsony,Icuka sokkolt XD

Felmentünk Pestre hiszen karácsony van,Vivi ne nélkülözze az apukáját. Vettünk az ottaniaknak is egy kis apróságot de szószerint arra kell gondolni,1000-es és a környéke nem pedig több 10 000.

Na de most nem ez a lényeg:)

Vivi örült annak amit vettünk neki,bár nem sokáig élvezhettem a társaságát,mert Ica belibbent és elvitte oda ahol lakik most.

Na mondom fasza,feljön az ember,hogy a gyerekkel legyen aztán pont az nincs amiért vonatozott…

Azzal a szöveggel jött Ica,hogy „megakarja ismerni Pisti(a bikája) Zsoltit”.Na mondom mi a fasznak? Úgyis elvállnak,közük nincs már egymáshoz akkor minek.

Akkora egy álszent….. ez a csaj,beadta a Pistiéknek,hogy ő jaj de szereti a lányát meg,hogy velem is milyen jóban van. Odajött adott 2 puszit(1 órás sokkot kaptam) és közbe boldog karácsonyt rebegett.

Annyi hasznom volt,hogy beszélgettem a Pestiekkel meg befestettem Ági haját:)

Senki se értse félre,szeretem az ottaniakat de ezek a teendők ráértek volna később is,főleg ha tudjuk a kislány nem lesz otthon.

Este megnéztem a Végső állomás 3-at(majdnem bealudtam olyan izgalmas volt).

Másnap jöttünk haza,Ica már azzal a szlogennel vitte haza Vivit ,hogy „ neki kell a gyerek,majd ő neveli,mert ő úgy szereti.

Egy szakmai kérdés:ha annyira szereti a gyereket,miért mondott le róla? Hogy fogja óvodába vinni? Hiszen a tanyák nem arról híresek,hogy óvoda meg hasonlók vannak ott.

Persze,hogy kell a gyerek hiszen neki sincs munkája,lehet a bikáját is kirúgják akkor meg kérhet gyerek tartást meg váratlan plusz költségekre pénzt:”jaj beteg a gyerek,itt nincs orvos adj egy 20-ast taxira,mert fel kell vinni Pestre….ebből persze szar sem lenne igaz,hiszen tapasztaltuk kurvára nem a gyerekre költi a pénzt….



Írta AngelEmoStar:)

Ünnep nem mindig ajándék

Nincs ünnep és azt hiszem nem is lesz,őszintén szarok az összes ünnepre.

Tudom,hogy az ünnepek,mint például a karácsony nem az ajándékról szól… De szar érzés,hogy mindenki le-föl rohangál az ajándékokért,meg ajándékoz te meg nem kapsz semmit hiszen válság van,pénz meg 0….

Zsoltitól kaptam ajándékot,hugimnak tudtunk venni,megleptem Ágit meg Vivit azt kifujt,szar ügy:D

Ezért nem értem egyesek szenvedését,hogy „jaj nincs pénzem” közben meg vagy 10 embernek vett ajándékot.

Szóval ha lehet inkább kíméljen mindenki „a mit kaptál karácsonyra?” kérdéssel.


Írta AngelEmoStar:)

2009. december 24., csütörtök

Karácsony

Mint minden évben az ideiben is eljött a karácsony,számomra ez különleges hiszen ez az első amit nem egyedül töltök hanem a párommal.

Kívánom mindenkinek,hogy az ünnepek úgy teljenek,hogy élményekben gazdagon tudják az új évet kezdeni.




Írta AngelEmoStar:)

2 pasim lett :O

Magam sem tudom hogyan de a dolgok úgy alakultak,hogy 2 pasim lett.

Igaz a 2. elméleti síkon van hiszen msnes dologról van szó. Beszélgettem egy fiúval,közel lakik Pécshez de nem pécsi,megbeszéltük,hogy szünetben talizunk majd,magam adtam és azt hiszem belém esett.

Ez olyasmi,mint velem volt. Én is beleszerettem valakibe akit nem is ismertem és az ilyen szerelmekből nehéz kilábalni. Szóbahozta,hogy mi járunk. Erre csak lestem,mondom jó tudni…. A válasz üziben nagyon ki volt borulva,millió összetört szívecske. Kérdezte,hogy vagy nem? Mondom,de persze.

Nem is tudom mi lesz a személyes talin,imádnivaló fiú,igazi szép fiú,barátok lehetünk de több nem. Barátom van,nem csalom meg és ezt meg is fogom neki mondani.

Az egyetlen bökkenő az,hogy a beszélgetésünk során nem került szóba,hogy van élettársam,jaj ebből mi lesz…..



Írta AngelEmoStar:)

2009. december 23., szerda

Babuka

Jaj amikor meghallottam a híreket majdnem magam alá csináltam a röhögéstől.

Ica azzal házal,hogy ő azt kéri csak karácsonyra,hogy vegyünk neki egy tesztet.

Hiába a 4 órás Titanic nézésnek meg lett a hatása,igaz a film 3 óra sincs de a maradék időt akkor nem éppen Unoval töltötték,ki gondolná.

Eleve nem értem nekünk mi közünk van ahhoz,hogy lehet felbaszatta magát,Zsolti nincs vele,meg eleve semmi köze más gyerekéhez.

Erre Ica válasza az volt,nem kell nekem tudni arról,hogy kap pénzt a tesztre.

Rossz hírem van csibém. Kapsz pénzt de azt tőlem kell kérni én meg biztos nem adok,de lehet próbálkozni.

Írta AngelEmoStar:)

2009. december 22., kedd

Miért nem veszed észre? Nincs lezárva:(

Én azt hittem annyi,azt hittem nem érdekelsz. Azt hittem elfogadtam,de nem ez így nem válasz a hallgatással nem mondasz semmit.

Nem a balga remény beszél belőle hanem az,hogy nem veszel észre,nem vetted észre. Azért,mert nem vagyok tőled fél méterre miért nem veszed észre….

Tudsz olvasni,van szemed,látsz,hallasz,akkor hol a probléma? :’(

Vagy csak nem akarsz észre venni?!? Mond,hogy „figyelj ebben az életben nem,sem egy következőben,nekünk ez nem megy”. De nem,te csak hallgatsz.

Erről nem csak te tehetsz,én is….nem egyszerűen nem tudom elfogadni,miért vagy mással,miért vagy egyedül amikor én ezt nem tudom lezárni?!? El sem kezdődött de így még nehezebb.

Egy nap talán majd egymás szemébe is megmondjuk ki mit gondol,talán egyszer észreveszed szeretlek,talán megbánod,hogy nem vettél észre,talán addigra késő….

Szerelem vagy csak barátság,egyik sem?!?



Írta AngelEmoStar:)

Nem ajánlom

Veszélyes dolog jóba lenni velem főleg párkapcsolat terén.

Most ez egy kedves kis bejegyzés lesz.

Zsolt! Amit neked szabad azt nekem is,meg ne próbálj engem beszabályozni olyannal amit neked is lehet.

Nem jó dolog az érzelmeimmel játszani. Ebből te jönnél ki rosszabbul,mert ha megtudok bármit és tagadod annak ellenére,hogy tisztába vagyok az infó 100%-oságával vagy olyant teszel amit nem kellene azt is megbánod,hogy megszülettél,az egy dolog,hogy szakítok,többet az életben nem látsz és azokkal fogok összejönni akikkel a legnagyobb fájdalmat tudom okozni neked. És ez még csak a kezdete lenne a borzalomnak. Örülhetnél ha nem ölnélek meg,megteszem,örömmel ülnék a sitten,na meg ha meg is úszod ép bőrrel akkor olyan szinten tönkre teszlek,hogy az egész világon nem lesz olyan ember aki szóba álljon veled,ahol és ahogy lehet alád teszek és pokollá teszem az életed:)

Ez persze csak egy általános leírás,ennek tudatában kell cselekedni vagy nem,ez nem csak Zsoltra vonatkozik hanem minden férfira aki packázik velem vagy az érzelmeimmel.

A fent leírtakat meg is teszem ha szükség van rá.

Persze egy esetleges vita vagy szakítás nem vonna maga után ilyen következményeket de a gerinctelen féregség ezt vonhatja maga után.

Jaj Cana én úgy szeretlek(L) XD


Írta AngelEmoStar:)

2009. december 21., hétfő

Mézeskalács

Rám és Alízra tört a karácsony,épp ezért nekiláttunk sütögetni.

Nem olyan vészes mézeskalácsot sütni,mint gondolná az ember,kicsit macerás tésztát gyúrni de a többi már jön magától,nem lettek mesterművek de mi csináltuk szeretettel.

Írta:AngelEmoStar

Holnap nincs suli

Hiába, a jó hírek hamar terjednek. Hozzám is eljutott,hogy holnap nem kell suliba menni végül is.

Úgy örülök neki,így legalább nem kell kitörnöm a nyakam a suliig és nézegetnem a kis Tapíromat…..


Írta AngelEmoStar:)

Tupír Tapír

Remek napom volt a suliban….A fent említett állat fajt 4-szer is sikerült látnom.

Könyörgök,karácsonyra veszek neki fésűt vagy amit szeretne de ez már nem önkifejezés hanem undorító és ápolatlan.

Tipikus esete a következő fóbiának: „emo vagyok,ha tupíros hajat hordanak akkor nekem lesz a legdurvább”. Mondjuk ez az amivel nem tudok azonosulni,behányok tőle,de aki akarja annak legyen ilyen de ne úgy,hogy közlekedési balesetet okozzon úton útfélen,mert semmit sem lát a hajától és reggelente úgy kelljen kerülgetni.

Kérlek Istenem! Egyszer,csak egyetlen egyszer jöjjön normális hajjal és olyan ruhával,mintha nem az Operaház fantomjából és az Alkonyat öltözőjéből szabadult volna(a kettő ötvözése látható rajta egy kis balerina jelmezzel….hányás,már bocsánat).


Ez a séró semmi ahhoz képest,mondjuk ez tetszik is nekem(L)

Írta AngelEmoStar:)

Hurrá

Egyeztettem a Csillával és olyan tündér volt,hogy szünetben megrajzolja nekem amit kértem,nagyon várom már.



Írta AngelEmoStar:)

2009. december 20., vasárnap

Karácsonyi hülyeség

Nekem valahogy magas,hogy miért kell az ünnepnek arról szólnia,hogy boldog,boldogtalannak ajándékot kell adni(sokan annak is vesznek akit utálnak,mint a szart).

Valahogy ez nekem nem fekszik,le-föl rohangáljak a tömegbe? Nem hiányzik,meg eleve milliomos sem vagyok,hogy mindenkinek vegyek valamit,azt sem tudom mit vegyek.

Ott van pl. Zsolti? Mi a francot vegyek neki? Fogalmam sincs,de azzal sem állhatok oda,hogy „karácsonyra nem tudtam mit venni”….

Mászkáltunk a városban de nem lettünk gazdagabbak egy ajándékkal sem,nem tudom akkor mikorra kellene halasztani az ajándék vásárlást.


Írta AngelEmoStar:)

Fáradok

El kellene nekem végre a szünet….fáradok,lehet,hogy a tél az oka vagy az idei tanév ami parásabb az eddigieknél.

Nagyon megvisel a folyamatos iskolai hajcihő,ez nem nekem való valami másra lenne szükségem,talán írói szabadságra ahol csak az írás lenne a dolgom de talán majd szünetben.

Holnap megint suli…. Aminek kurvára örülök,hiszen sok suliban már szombaton sem kellett menni nem,hogy hétfőn,kedden.

Írta AngelEmoStar:)

2009. december 19., szombat

Visszatérő rémálom

Nem értem,nem tudom,fel sem fogom:( Miért kellett ezt megint elölről kezdeni,én nem tettem ellene semmit,épp kezdetem elfelejteni de ismét eszembe kell juttatni.
Beléptem msnre(mostanában ez elég ritka jelenség régebbi időkhöz képest) és rámírt valaki és a következő észosztásban részesültem:

„Csöcs te pöcs,vagy inkább szopsz? Mi van te köcsög emo? Miért nem írsz gyorsabban? Nem most kellene eret vágni,írj már,mert szájba baszlak.”

Ezeken a mondatokon már meg sem kellene lepődnöm de nem én kezdtem el társalogni vele,hanem ő írt rám,szóval nem értem a felháborodottságát. Válaszoltam neki,hogy nem vagyok,köcsög és nem szokásom eret vágni,van jobb dolgom is.


Erre:
„Vibrátort használni? Hallom idáig ahogy rezeg,te szűzkurva pláza cica.”


Ekkor kezdte a szar elönteni az agyam,hogy ki a faszom mer ilyeneket irogatni nekem. Nézem erre a Hornyák.Igen ő az aki időnként rámír és mindennek elmond,fogalmam sincs hogyan jutottam megint az eszébe.


Vitatkoztam vele egy darabig,Adélos visszavágásokkal mindig válaszoltam de akkor is fáj….miért kell ilyeneket mondani rám. Nem kellene foglalkoznom egy null IQ-s lotyó szavaival de akkor is,fáj a folytonos bántás,ne akarok megfelelni senkinek,főleg nem ilyennek de ne ártottam nem értem ezt a lélekbe gázoló szöveget:(

Írta AngelEmoStar:)

Boldog névnapot Viola:)

Boldog névnapot kívánok az egyetlen Violámnak:)

Nagyon,nagyon szeretem,olyan személy aki megérti amit más nem,sokat segített amikor mással nem mertem beszélni,mindig támogatott.

Írta AngelEmoStar:)

Semmit érő nap

Nem tudom miért kellett bemenni ma….sok suliba ma már nem volt tanítás,sőt amennyire hallottam Pesten egyáltalán nem.

4kor arra ébredtem,hogy Cani beszél hozzám. Canus most morci vagyok irányodba,nem szép dolog,hogy reggel felkeltettél és akkor még méltatlankodtál is…..Tudod vannak dolgok amiket hiába mondok,hallgass rám egy kicsit,jót akarok de ha nem hagyod annak nem lesz jó vége….
Eleve elaludtam és rohanva sem értem be időben a suliba, elkéstem de a drága tanár úr nem írt be szóval minden happy:D

Egész nap nem csináltunk semmit(tanulás szempontjából),bár emberileg jó volt. Elvoltam a barátaimmal, beszélgettünk, hallgathatták a hülyeségemet:)


Írta AngelEmoStar:)

2009. december 18., péntek

Drága Csilla

Ez most csak neked szól:)

Nagyon de nagyon tetszik ahogyan rajzolsz és ma fél füllel meghallottam,hogy rajzolsz a Móninak,hogy milyen tattoo elképzelésed lenne.

Nekem is megtennéd ezt? Küldenék képeket is,meg elmesélném mi az alapötlet,tudom,hogy nagyon szépen és egyedien rajzolsz,olyant szeretném magamnak,mint te magad,egyedi és utánozhatatlan:)

Persze ha nincs kedved vagy nem érsz rá,azt is megértem,nem haragszom meg:)


Írta AngelEmoStar:)

Szavazzatok:)!

A blogom legalján láthattok 2 kérdést. Szeretnék mindenkit megkérni,hogy válaszoljon rájuk,hiszen fontos a véleményetek,szeretném azt tudni.

Az egyik kérdés arra vonatkozik milyen az új design(több válasz is lehetséges).

A másik pedig a külsőmmel,a hajammal kapcsolatos. Kíváncsi vagyok,mit mondtok milyen hajam legyen.

Az is előfordulhat,hogy pont olyan lesz,mint amit ti mondtatok(egy kép elejéig feltétlen és ki tudja talán tartósabban is....).


Írta AngelEmoStar:)

Matek=agymenés

Nincs lelkierőm ilyen korán felkelni,egyszerűen semmi hangulatom ebben a kurva hidegben a sötétben botorkálni. Épp ezen indokok miatt van az is,hogy reggel eszembe nem jut sminkelgetni meg hajat vasalni bár remélem ezek ellenére is még meg ismernek és nem vagyok annyira csúnya XD

Bementem szépen előkészítőre,beértem a tanár előtt,kezdett egy kis kedvem lenni a matekhoz úgy éreztem szívesen hallgatom ami csoda annak tudatában,hogy utálom a matekot de mivel értettem amit veszünk vidám voltam,ez az érzés azonban túl korai volt.

Első órám is matek volt,na mondom se leckém semmi (mivel a 2. órában ismét matekom volt,dogát kellett írnom,arra gyakoroltam,leckére nem maradt türelmem),Melinda füzete is véletlen nálam maradt fasza....

Csilla szólt a tanárnőnek,hogy legyen szíves összeírni egy lapra,hogy kik fognak bukni.Lapozgatja a naplót erre elhangzik a következő vérfagyasztó mondat:"Adél neked a mostani doga dönti el megbuksz e!

A lélek elszállt belőlem,mondom a Melindának(illetve környékemen ülőknek),hogy micsoda? Eddig szó sem volt semmilyen bukásról!!

Ismét az van mint évek óta. Meg akar húzni és mindent meg tesz érte,hogy sikerüljön.

Ez persze az én hibám is,hiszen tanulhatnék többet de így érettségi táján erre nincs lehetőségem. Tavaly volt 4-es,5-ös is az ellenőrzőmben de ennek anno napi 4 óra matek volt az ára,jelenleg ezt nem engedhetem meg magamnak. A Peti is elment,ne tud segíteni benne,most a Tomi segít(L),de ha tudtam volna ez dönti el a sorsom megkértem volna jöjjön át gyakorolni de ne tudtam,sőt nem csak én hanem szegény Csilla sem....

Bennem volt még a remény,hogy jó oké,talán olyan lesz amit tudok.

Nos a faszt lett olyan.2.órában elém tette azt a borzalmat,1 feladat volt amilyen csináltunk,az emelt színtű matekos(Anett) sem tudta mi van,akkor én a hülye agyammal honnan?

Nem velem van a baj hiszen tömeges a bukás,ha 2-es vagy már zseni vagy,a 3-as meg ritka mint a fehér holló a 4-esről nem is beszélve.....

Meg eleve az milyen dolog már,hogy 30 pontos a doga nekem 18van és az még egyes,kiszámolom,jó az eredmény azt mondja nem jó a levezetés(fősulis módszerrel csináltam meg)......?

Ki vagyok bukva,elbasz ez a nő mindent körülöttem!

Ha megbuktat nem tudom kijavítani évvégéig,nem mehetek érettségizni,nem tudok a Kodolányiba menni,bukott hülyeként kell élnem,be kell járnom ismét 12.-be,így meg nem tudok rendesen dolgozni menni :(

Tiszta ideg vagyok,és akkor álljam meg,hogy ne küldjem el melegebbre?!?


Írta AngelEmoStar:)

Kaland freeblogon

Mint a legtöbb ember tudja egy kis időre átnyergeltem freeblogra de,mint a szerencsém hozni szokta az befuccsolt,lehetetlen egy normális hátteret vay egyebet beállítani így visszaröppentem ide.

Mindenki megnyugtatására közlöm,nem lesz több költözés,maradok itt.

Új designal tértem vissza,remélem tetszik nektek,kérem a véleményeket:)

Írta AngelEmoStar:)