Oldalak

2009. április 4., szombat

Emoboyocskával töltött estém,kismama lettem Emoboyocskátol

Van amit még nem írtam le de be kell látnom ennek a leírását nem kerülhetem el és nem is akarom elkerülni hiszen elképzelhetetlenül boldogok vagyunk Zsoltival.
Az egész április 1-én történt.
Szóval szerintem mindenki tudja milyen az amikor valaki a szerelmével tölt egy éjszakát.
Ez velünk is így történt.
Egy csodálatos, szenvedéllyel, erotikával és szeretkezéssel töltött estét töltöttünk eggyüt amit sosem fogunk elfelejteni és ennek meg is lett a maga gyümölcse.
Zsolti gyermekeit hordom a szívem alatt.
Egy fiút akinek a Jerome Julien Dániel nevet adjuk és egy lányt akinek a Csilla Jennyfer Vanessa nevet adjuk.

Már az eljegyzés is megtörtént és várjuk a babák érkezését nagyon nagy boldogságok közepette!
U.i.:Felveszem Zsolti vezetéknevét ezzel is jelezve az elhivatottságunkat, szerelmünket.

Na jó a gyengébbek kedvéért.
Ugye feltűnt,hogy a dolgok április elsején történtek? Ha nem akkor bocsi de máskor figyelj jobban.Akinek igen az már gyanút foghatott.Persze,hogy a sztori nem igaz,ez csak egy vicc.Zsoltival az este eldumálgattunk,viccelődtünk és ez a sztori született belőle.

Gondoltam leírom a végére a csattanót(szintén a gyengébbek kedvéért).Nem szeretném ha a rokonságom hozná a baba ruhákat ill. szerintem ennek Zsolti sem örülne(ha a "gyerekünkkel" zaklatnák).

Megnyugtatok minden Zsolti fant(azokat a lányokat akik maguknak akarják),hogy nem várok babát de kedves hölgyeim ez nem jelent nektek pozitív irányú előrelépést hiszen Zsolti az én szerelmem én pedig az övé szóval nincs esélyetek.

Elhiszem,hogy szeretnétek magatoknak de ő már foglalt keresetek magatoknak mást.Ha igazán szeretitek elfogadjátok,hogy boldog velem és nem háborgatjátok a boldogságunkat.Most lehet,hogy van aki azt mondja,hogy beképzelem magamnak,hogy boldog.Erre csak azt tudom mondani,hogy tudom,hogy boldog velem ill. ezt ő is hangoztatja szóval mindenkit megkérek Zsoltit ne zaklassa senki a szerelmével.Nem vagyok féltékeny típus épp ezért nem zavar,hogy beszélget ill. talizik esetenként más lányokkal is.100%-osan élvezi a bizalmam és bármiféle áskálódás hiába való.Aki pedig tényleg szereti Zsoltit annak köszönöm,hogy szereti(barátsággal) az Egyetlenemet!Aki pedig úgy érzi szerelmes belé annak csak annyit tanácsolok lehet,hogy így van de az ilyen lányokat is kérem törődjenek bele abba,hogy Zsolti velem van és hagyják,hogy boldog legyen hiszen ha szeretik akkor Zsolti boldogságát képesek az előtérbe helyezni nem pedig azt,hogy más lánnyal van(velem).
Köszönöm a figyelmet!

5 megjegyzés:

  1. Ej! Ezek az események!
    Még jó,hogy én már tudtam az "eseményekről".
    Sok boldogságot egyéretlmű:családdal,gyerekekkel meg mindennel amit akartok!
    Adél Monieur? Kurva jó! Na istápold a barátod,hogy vegyen el és akkor tényleg használhatod majd így a neved! Szerintem rohadt nagy így a neved!
    Remélem lehetek keresztapa?!
    Puszi a párnak:Jácy

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Régen beszéltün,de majd bepótoljuk.

    Remélem nem haragszol,hogy nem tudunk olyan gyakran beszélni de zajlanak az események.

    De amint látom nálad is.

    Egy percre megijedtem,hogy nagybácsi leszek.XD

    Na gondoltam ti is ebben a válságban akartok gyereket vállalni.Hahahahaha

    Na jó viccet mellőzve:Legyetek nagyon de nagyon boldogok üzenem az egész családom nevében.Nálunk anyu és apu is szurkol nektek nem csak én,Ancsám és a lüke öcsém XD

    Ja a lényeg!
    Nagyon baba az,hogy Adél Monieur nekem nagyon bejön.

    Remélem mihamarabb eggyüttélhettek boldogan mindenféle probléma,kavarás nélkül.

    Puszi:a bátyusod:Gergő

    VálaszTörlés
  3. Gergő Ancsikája XD2009. április 5. 2:10

    Szia Adél.

    Láttam,hogy mindenfelé már az van kiírva,hogy kapcsolatban.Én is szeretnék a gratulálókhoz csatlakozni.

    Azt is lelestem,hogy az is kinn van neked,hogy Monieur.Elfogadsz egy tanácsot?Ez nagyon édes meg minden de én tudok valami még jobbat!Írd ki úgy a neved,hogy Zsolt Monieurné Balogh Adél.Azt hiszem így tényleg egyértelmű lenne,hogy ki a párod.Bár így is elég egyértelmű,mert nem ismerek Monieur-t.Jaj de béna vagyok még leírni is nehezen megy.

    Én értékeltem ezt a bejegyzést,nagyon jót kacagtam rajta elhiheted.

    Végszónak én is csak annyit tudok mondani,hogy remélem nem lesznek már bajok és nem lesz senki aki szét akar szedni titeket.

    Puszi:Gergő Ancsikája XD

    VálaszTörlés
  4. Szia Adél!
    El kell, hogy szomorítsalak ugyanis Zsoltinak nem te vagy a szerelme, hanem a Timi! Ebbe be le kell törődnöd! Az egy dolog, hogy szerelmes vagy belé, de azért ez már nevetséges! Keress olyan valakit akinek nincs még csaja, ne a BOLDOGOKAT VÁLASZD SZÉT!

    VálaszTörlés
  5. Szia kedves Névtelen!
    Azért ha a neved odaírtad volna a kommented végére nagyon boldog lettem volna,így legalább tudnám ki vagy na de mindegy,kérlek ha megint írsz legalább használj egy nevet.

    Nos arról amit írtál:
    Láttam már Zsoltinak a vendégkönyveibe(amíg volt és le nem törölte azért,hogy nem tudjanak kavarni),hogy te hangoztatod ezt a Timi féle dolgot.

    Csak tudd Timivel már januárban vége lett,hidd el tudom jól kicsoda Timi,mert Zsolti mesélt róla és nem is vagyok féltékeny rá hiszen nagyon fontos szerepet töltött be Zsolti életében de most te figyelj!

    ÉN NEM TESZEM TÖNKRE SENKINEK A BOLDOGSÁGÁT ÉPP MÁS AKARJA TÖNKRE TENNI AZ ENYÉMET!

    Kérlek add meg az msn címed vagy valami elérhetőségedet,hogy ezt megtudjuk beszélni.

    Nem veszekedni akarok,nem haragszom csak kíváncsi vagyok arra,hogy miért szajkózod folyamatban Timit!

    VálaszTörlés

Szia:)

Minden véleményre kíváncsi vagyok és elfogadom de a mások felé irányuló minimális tiszteletet elvárom!

Kérlek hagyj magad után legalább egy becenevet,hogy tudjam ki voltál.

Köszönöm,AES