Oldalak

2009. április 25., szombat

Én vagyok a világon a legboldogabb! Köszönöm Zsolti!

Életem legszebb estéjét töltöttem Zsoltival.Köszönöm szívem!

Minden kapcsolatban elérkezik az idő amikor az érzelmek már a testiséget is akarják.Nálunk is elérkezett ez az idő.

Életem legszebb élménye történt meg:

LEFEKÜDTEM ZSOLTIVAL!

Nem csoda,hogy minden lány Zsoltit magának akarja hiszen Zsolti mindenben fantasztikus és soha senki még a nyomába sem léphet.Tudja,hogy hogyan kell felejthetetlenné tenni egy együttlétet,tudja hogyan kell egy nőhöz hozzáérni, hihetetlenül csókol és a szexben sincs jobb nála.Meg kell jegyeznem nem vagyunk éppen az átlagos dolgoknak a híve épp ezért a mi kapcsolatunkban a szex sosem fog lapossá válni,mindig örömünket leljük majd benne.

Lehet,hogy most valaki csak néz,hogy mi a francnak kell ezt így kitárgyalni. Nos, mert ez életem legszebb élménye és a szerelmemnek köszönhetem,hogy megtapasztaltam a gyönyört Mindenben totál ugyanúgy gondolkozunk épp ezért is vagyunk jók együtt az ágyban is bibibi.

Nekem mindenben ő az első és ezt büszkén vállalom.

Nem tudom elégszer hangsúlyozni köszönöm szívem az estét!Mihamarabb meg kell ismételni,alig várom.

Nálunk a családban mindenki örül a boldogságomnak azaz a kedves páromnak is.Épp ezért anyum hagyja azt is,hogy Zsolti itt legyen és örül neki,hogy ő a párom.

Kedves lányok lehet féltékenynek lenni és kavarni de nem érdekel,mert Zsolti az én párom és ti nem tudtok nekünk ártani.

Én megadok neki mindent.A szextől kezdve a szerelemig mindent szóval nincs szüksége rátok.Megértem,hogy akarnátok őt de ő csak az enyém.Bibibi

Tuti,hogy lesznek majd akik azt mondják,hogy csak kitaláltam de az ilyen emberek nem érdekelnek,mert mi ketten tudjuk,hogy együtt mit éltünk át és ez a lényeg.De ha valaki akarja nyugodtan megkérdezheti Zsoltit is ő is ugyanazt fogja mondani,mint én.

2009. április 24., péntek

Viszlát Jácint

Nem hittem volna soha,hogy a kapcsolatunk idáig tud fajulni...de mégis RÍ

Az elején még tiszta boldog is voltam,hogy beszélget Zsoltival de nagyon elhamarkodott volt az örömöm.A Jácint elkezdet kötekedni a Zsoltival,pofátlan volt,olyanokat kérdezett amihez semmi köze és ha még csak szóban lett volna dúrva RÍ

Bunyó lett a dologból.
Taliztam vele és magyarázta a hülyeségeit:ő jobban szeret,hagyjam el Zsoltit,azt sem tudom kivel járok,nem ismerem elégé,őt jobban ismerem...szóval a szokásos féltékeny pasi dumával jött.Én ezt nem akartam hallgatni ezért elakartam menni de megfogta a csuklómat,hogy ne tudjak.Mondtam neki,hogy ez nagyon fáj engedjen el.De nem engedett,hiába kértem,könyörögtem...aztán elegem lett és behúztam neki egyet.Erre az volt a válasza,hogy ezzel akarok neki fájdalmat okozni.Mondtam,hogy hagyjon már békén de csak kiröhögött.Erre tényleg elszállt az agyam és nekimentem erre már ő sem nézte,hogy csaj vagyok jól megtépett és össze-vissza ráncigált Aztán odaért a Gergő(Jácint tesója) és szétszedett minket és a Jácintot ripityára verte,úgy kellett leállítanom akár ott is maradhatott volna a Jácint.

Hazajöttem mondtam Zsoltinak mi történt.Hát mondanom sem kell nagyon ideges lett és nem éppen barátian gondolta a Jácintra.Jobb is volt,hogy a fiúk nem egy városban tartózkodnak,mert nem élte volna túl a Jácint azt amit kapott volna.

És akkor még jött a Jácint a kamu öngyilkosságával

De most már nincs itthon elment és amennyire tudom a Petivel bútorozott össze.Szép kis pár...a 2 hülye!

Haragszom rá?
Nem.Én nem tudok senkire sem haragudni.Minden csalódásban csak a miért az ami foglalkoztat.De ezután én már nem tartom a kapcsolatot ezzel az "emberrel". Én már nem ismerem éljen boldogan csak nélkülem és ennyi.

2009. április 18., szombat

Kedves névtelen!

Ezt a kommentet kaptam az egyik bejegyzésemhez és muszáj reagálnom rá!

Névtelen írta...
Szia Adél!El kell, hogy szomorítsalak ugyanis Zsoltinak nem te vagy a szerelme, hanem a Timi! Ebbe be le kell törődnöd! Az egy dolog, hogy szerelmes vagy belé, de azért ez már nevetséges! Keress olyan valakit akinek nincs még csaja, ne a BOLDOGOKAT VÁLASZD SZÉT!

Erre ez a válaszom:
Szia kedves Névtelen!Azért ha a neved odaírtad volna a kommented végére nagyon boldog lettem volna,így legalább tudnám ki vagy na de mindegy,kérlek ha megint írsz legalább használj egy nevet.

Nos arról amit írtál:Láttam már Zsoltinak a vendégkönyveibe(amíg volt és le nem törölte azért,hogy nem tudjanak kavarni),hogy te hangoztatod ezt a Timi féle dolgot.Csak tudd Timivel már januárban vége lett,hidd el tudom jól kicsoda Timi,mert Zsolti mesélt róla és nem is vagyok féltékeny rá hiszen nagyon fontos szerepet töltött be Zsolti életében de most te figyelj!

ÉN NEM TESZEM TÖNKRE SENKINEK A BOLDOGSÁGÁT ÉPP MÁS AKARJA TÖNKRE TENNI AZ ENYÉMET!

Kérlek add meg az msn címed vagy valami elérhetőségedet,hogy ezt megtudjuk beszélni.

Nem veszekedni akarok,nem haragszom csak kíváncsi vagyok arra,hogy miért szajkózod folyamatban Timit!

Egyébként van egy tippem,hogy ki vagy de nem árulom el a gyanúmat!

2009. április 17., péntek

Álmos péntek

Ezt a címet csak egy ember fogja igazán érteni ő pedig Zsolti<3

Annyira vicces.A Jácint felvette a Zsoltit msn-re.Olyan aranyosak elvannak de nagyon.Kis édesek.

Komoly dolgokat terveztünk Zsoltival az estére.

És Zsolti annyira megértő volt velem és kedves és nem haragudott és annyira jó volt,hogy valaki ennyire szeret és a saját érdekein felül kerekedve azt nézi ami nekem jó.

Annyira büszke voltam rá!

2009. április 16., csütörtök

Barátocskáim

Jácint mindig a közelemben ólálkodik.
Hiába nagyon szeret és én is szeretem őt.
Voltam a Dévvel öltönyt venni.Egyből találtam magamnak olyan szép menyasszonyi ruhát láttam és mivel a Dév anyukájáé az üzlet fel is próbáltam.Ó.Ez a világon a legszebb ruha.Igaz 749 000 Ft-ért valami már lehet szép XD Csöppet drága de nem baj XD

Mondta a Dév,hogy elvesz feleségül.A tesója a Barna is ott volt és ő is elakart venni XD Ekkora poént.Mindenkinek kellek XD Mondtam,hogy nem mehetek egyikhez sem,mert van szerelmem,párom és férjezett vagyok.De azért viccből elneveztem a Dévet férjecskémnek.Persze csak 2-3-szor hívtam így.Az én férjem Zsolti szóval ez a poszt már nem kiadó.

Mászkálgatok a fiúkkal mindig erre meg arra.Jó velük de persze nem olyan jó mintha Zsoltival lehetnékRÍ

2009. április 15., szerda

Megint suli

Ez az ami nagyon nem hiányzott a szünet alatt.Nehéz volt vissza rázódnom.Nem tudom másnak,hogy ment de nekem extra szar volt.Aludni sem bírok régóta,enni sem akarok és csak azon tudok gondolkozni,hogy szegény Zsoltim RÍ

Szóval a suli az ami a legkevésbé érdekel.Most nekem ne jöjjön senki ide magyarázni,hogy az iskola milyen fontos....Persze,hogy az de az embernek vannak problémái és most a suli az utolsó mindent figyelembe véve.

Az egyetlen pozitív ami nap mint nap történt velem az Zsolti(LOVE ÖRÖKRE) és a barátaim.Ó,igen a barátok....

2009. április 14., kedd

RÍRÍRÍRÍ

A bejegyzésem címe is valakire(Zsoltira emlékeztet).

Április 8.-a óta nem írtam,mert azt hittem majd jobb lesz és akkor írok de ezzel csak azt értem el,hogy napról napra borzalmasabb események történtek és a teljes összeomlásig jutottam.

Le kellene írnom ide a történteket de egyenlőre még képtelen vagyok.Annyi de annyi minden történt.

Este fogom magam majd és leírok ide is mindent(addig össze próbálom szedni magam meg tanulnom is kell)

Végszónak pedig:
RÍRÍRÍRÍRÍRÍRÍRÍRÍRÍRÍRÍRÍRÍRÍRÍRÍRÍRÍRÍRÍRÍRÍRÍRÍRÍRÍRÍRÍRÍ
Ez az ami a leginkább tükrözi a lelkem!

2009. április 13., hétfő

Szebényben

Szeretem ezt a helyet.A gyermekkoromban(hú most ez olyan,mintha nagyon felnőtt lennék) rengeteg időt töltöttem itt,sokat tanultam és egyedül itt voltam gondtalan.

Amire leértünk már alig vártam,hogy legyen a szokásos Húsvéti menü:sonka, torma,tojás,kalács szóval hasonló finomságok.Ezek azok az ételek amiket talán annyira imádok,mint a Karácsonyi menüt.

Szebény egy nyugis hej,épp ezért volt időm gondolkozni nem is kevés.

Sokat gondolkoztam Zsoltin.
Azon,hogy mennyire imádom...Igen,ez imádat nem szeretet,ez a szereteten jóval túl mutat.

Minden rokonom csakúgy csodálkozott,hogy mennyi jót beszélek Zsoltiról.Nos,be kell látni csak róla beszéltem XD Nagyim tudta,hogy ki Zsolti de ő is meglepődött,hogy mennyire komolyan gondolok mindent vele kapcsolatban.

Azonban egy idő után sajna nem pozitív hanem negatív gondolataim lettek.

Az,hogy egyedül van otthon(szülei,mindenki elment rokonozni ő meg egyedül maradt a kecóban),hogy veszekedtem vele,hogy miért tettem vele ilyent,hogy ott van teljesen egyedül,fájdalmai vannak RÍ Hát igen olyan zokogást toltam le,hogy az valami hihetetlen.Ezután minden voltam csak vidám nem.

A Húsvétom eltelt.Semmi érdekes nem történt hiszen nem is adtam esélyt az "ünnepnek".

Végig csak azon gondolkoztam mi van Zsoltival és,hogy mekkora egy állat vagyok.RÍ

Aztán hazajöttünk.Nem minősíteni a magyar tömegközlekedést,mert csak nagyon csúnyát tudnák mondani.Több,mint egy órát álltam Pécsváradon és a 6. buszra fértem fel.Nos igen ez Magyarország,már bocsánat....

Amint hazaértem egyből rávetettem magam a gépre és vártam Zsoltit.
És volt:D

2009. április 10., péntek

Péntek

Hát igen hajnal tájékán voltak dolgok Zsoltival amiket inkább nem részleteznék.

Lényege,hogy eléggé szarul érezte magát és akkor még elötte én is veszekedtem vele amit még most sem nagyon tudok megbocsájtani magamnak.Szegényemet nagyon kiborítottam,olyanokat írtam nekiRÍ De aztán telóztam és végül is azért jobb lett a dolog.

Szerintem aki közel áll Zsoltihoz az tudja milyen problémája volt,aki pedig nem annak nem kell tudnia.

Már hajnalban meggratuláltam az egyetlenemet.
Annyira de annyira szeretem.

Zsolti megakart lepni a névnapján azzal,hogy lejön vett is vonatjegyet csak úgy felhúztam,hogy darabokra szaggatta.RÍ

De a lényeg,hogy mondtam neki nem úgy gondoltam amiket írtam,indulatból cselekedtem,nagyon megbántam...és megbocsájtott :D

Ezen a napon ismiztem meg Violával msn-en.Nagyon kedves,rendes lány,Szentlőrinci és ő is Zsolti ismije szóval ez eleve alap témát nyújt nekünk meg sok közös van bennünk.

Mondtam Zsoltinak,hogy nem leszek itthon hétfőig,mert lemegyek Szebénybe a nagyimhoz.Már ekkor tudtam,hogy nagyon fog hiányozni de nem sejtettem,hogy ennyireRÍ

2009. április 8., szerda

A mai rengeteg öngyilkosság

Ezt a bejegyzést nem azért írom,hogy magamat vagy más fiatalt sajnáltassak csak ezzel azt akartam elérni,hogy az idősebb generáció is lássa,hogy a mi életünk sem olyan könnyű,mint ők képzelik.

Nem azt mondom,hogy az ő életük könnyebb volt hiszen nem tudhatom.De el kell ismerniük,hogy a mai világban egy fiatalnak érzelmileg mindenképp nehezebb és sajnos van aki ezt nem bírja elviselni és az öngyilkosságba menekül...

Mindenkinek hangsúlyozom!!!!!!!
Vannak reménytelen helyzetek én ezt tudom és tapasztaltam,tapasztalom nap,mint nap.De az öngyilkosság nem megoldás semmire!
Ezzel csak azoknak okozunk fájdalmat aki szeretett minket,bár igaz aki öngyilkos lesz ezt már nem fogja tudni de mielőtt valaki cselekedne ebbe gondoljon bele!

Én csak a saját életemet tudom példának hozni,mert másét nem ismerem ennyire illetve nincs is jogom kitárgyalni.

Az én életem kezdem az elején:
Általános suliban
*Sok mindenért lenéztek már.A külsőm miatt,mert szerettem a feketét a többiekkel ellentétben.Mindennap azzal szívattak,hogy temetésre megyek vagy talán csak gyászolok.

*Minden csoportba tartoztam.Voltam a menő csajokkal és fiúkkal de ráébredtem,hogy az világ egy becsapás és csupa hazugság.Én ebben nem akartam részt venni ezért ott hagytam őket.Rám sütötték,hogy lúzer.De inkább legyek lúzer,mint egy jellemtelen senki.

*Azt is megkaptam,hogy cigány vagyok(Baloghból adódóan na de kurvára nem vagyok cigány már bocsi)

*Azért is cseszegettek,mert beszédhibás voltam,vagyok.Ma már nem vészes csak ha fáradt vagyok akkor beszélek össze-vissza..

*Az osztálytársaim beszélgetése addig terjedt velem,hogy megkérdezték melyik terembe leszünk.Sosem kérdezték,hogy mi van velem....

*Minden játékban utolsónak lettem választva.Ugyan már választva.Én voltam a maradék és mindig húzta az a csapat a száját ahova kerültem.

*A tanárok közül volt valaki aki miatt a napjaim rettegésben teltek.Féltem,hogy felpofoz,bántalmaz majd.Volt akivel ezt meg is tette.Tudja valaki milyen mindennap azt hallgatni,hogy egy senki vagy egy csitri egy senki a gépezetben,hogy miattad nincs sikere a többieknek,hogy felelőtlen vagy....Szóval remek volt amikor kórusra jártam.

*És akkor ott volt az a borzalmas csaj.Ha most is rágondolok majdnem sírva fakadok!Ott ült kóruson fölöttem.Azzal szórakozott,hogy direkt hangosan azt szajkózta,hogy mekkora egy lúzer vagyok,egy kis hülye....és akkor még a széket is kihúzkodta alólam,rugdosta ahol ültem,tele dobálta a hajam galacsinnal és ez még a jobb eset volt hiszen volt amikor le is köpött.RÍ Jön a kérdés miért nem lázadtam? Mert egy kis hülye voltam és féltem,hogy még rosszabb lesz...És a legszebb ennek az idiótának szabad volt nem bemenni kórusra és akkor is ő kapta a szólókat,ha valamit nem tudott kiénekelni akkor neki nem kellett.De az,hogy én mit tudok vagy mit nem az nem érdekelte a tanárt.Alt vagyok és szopránba rakott.Mondtam,hogy ez nekem nagyon magas és nem bírom,mert a torkom is fáj.Erre a válasz az volt,hogy nem tud mit csinálni valakinek ezt is kell.

*Jó tanulmányi átlagom volt ezért strébernek lettem kikiáltva...Csak a leckémet kérték el és ha nem adtam oda akkor ,megkaptam,hogy egy nagy szemét vagyok.

*Volt egy fiú:András akit imádtam de miatta is csak a bokámat ütöttem meg.Én szerettem de ő nem és barátok lettünk(a részéről).Az,hogy mindenkivel volt csak velem nem tökre kicsinált.De legalább ott volt mellettem egy darabig de valamikor 6. környékén a legjobb barátom más suliba ment és sosem jelentkezett RÍ

*Volt egy barátnőm Bori akit a menő csajok miatt dobtam de nem kellett volna! Ő volt az egyetlen igaz barátom! De amire rájöttem ő is elment más suliba.De ma már tartom vele a kapcsolatot igaz csak neten....

*Volt egy 3-as baráti társoságom.Én,Lilla,Kriszti.Erről csak annyit,hogy folyamatos féltékenykedés,hazudozás és kavarás volt a jellemző.

*Ó.Zolika.Ő külön kategória! Annyit szekált.Volt,hogy verekedtünk,volt,hogy tapizott,volt,hogy szidott,szívatott....és mindezt azért,mert szeretett.Hiába mondaná most nekem azt,hogy nem tudom,hogy így volt hiszen volt az a Balatoni dolog...

*Jaj és a nagy szerelmem.Barna.Hát igen egy újabb őrületes rajongás amit szintén nem viszonoztak.

Jött a Kero
*Megismerkedtem a Jácinttal aki addig szekált,hogy járni kezdtem vele.De mindennap megcsalt de legalább elmondta.Mivel ő ilyen csodás szexuális mentalitással lett megáldva azt hitte én is ilyen vagyok és azt mondta,hogy én vagyok a nemzet kurvája.Elnevezett Béndzsának,mert szerinte szerencsétlen balfasz vagyok.Teljesen mániákus dolgokat csinált.

*Miután szakítottunk a kapcsolatunk sokkal jobb lett de rájött,hogy mit vesztett és rengetegszer próbált öngyilkos lenni.

*Volt egy borzalmas balesete és majdnem meghalt.

*Az osztályban a strébereket gazdagítom és ennek itt is megvan a hatása,bár mostanra már egész jó a helyzet.

*Volt egy lány az osztályban Vera akivel jóban voltam és vagyok és miatta is sokat szekáltak de nem érdekel,mert Vera egy nagyon értékes,fontos ember nekem!

*A suliban,Pécsen elterjedt a híre,hogy pénzért szexelek és már szinte mindenkinek megvoltam.Láttak kocsiban szexelni,nyilvános helyen szóval mindenfelé.

*A Jácint és a tesója a Gergő(aki olyan,mint a nagy tesóm aki vigyáz rám)is elköltöztek innen.

*Van egy lány Szilvi aki úgy állítja be magát,mint ő én lenne és kikezd mindenkivel és szexel velük és ezért rengeteg ürge van nap,mint nap aki rám köszön és azt hangoztatja milyen jó vagyok az ágyban....persze ez a csaj nagyon hasonlít rám ezért tud ilyeneket csinálni.

*Volt egy barátom Peti akivel minden olyan jó volt.Igen volt.Féltékeny lett,hitt a pletykáknak és azt mondta,hogy egy szajha vagyok aki mindenkivel csinálja pénzért RÍ és vége lett a barátságunknak és most ő Németországban van és már nem is beszélünk.Olyan volt,mint a bátyám RÍ

*Egy barátom sem maradt Pécsen.

*Mindig olyan emberekbe zúgtam bele akik azt sem tudták,hogy élek.

*A stílusom miatt is mindig csak bántanak.A punkok megakarnak verni,leköpködni, az átlag emberek meg azt mondják,hogy egy fertő vagyok és dögöljek meg.Ezt hallgatom minden nap RÍ

*Akik fontosak nekem azokkal csak baj történik.

*A rokonságomban komoly betegségek vannak.És olyanok betegek akik nagyon fontosak nekem.

*Sosem ismertem az apukám anyukáját pedig nagy szükségem lenne rá

*Drága Egyetlen Szerelmemmel Zsoltival is csak rossz dolgok történnek és velünk is annyi bonyodalom volt és keverés mások miatt...

*Hétfőn volt egy autóbalesetem majdnem meghaltam

*Van a kúrva mániás depresszióm.

Hát szerintem példának ennyi elég volt.Szóval egy mai fiatal élete kúrva szar és nehéz.

Sajnos van amikor ezekből a problémákból egyszerre túl sok jelentkezik és olyankor nem bírom már...

Igen nem is egyszer gondolkoztam az öngyilkosságon de nem teszem meg,mert aki szeret annak nem akarok fájdalmat okozni.Nem lennék képes Zsoltit itt hagyni.Ő az akiért maradnom kell!

Csak annyit tudok mondani ha baj van mindenki sírjon egy nagyot,mondja el mi is a baja,írja ki magából,ossza meg a világgal,a barátaival de sose vessen senki véget az életének.Lesz még jobb minden.Tudom,hogy csak időszakosan lesz jobb és utána még rosszabb lesz de éljünk ezért az időszakokért és azokért akik szeretnek minket!

Ez nem világfájdalom!
Nekünk nem a világ fáj hanem az,hogy csak kúrva szar dolgok történnek velünk annak ellenére,hogy mi rendes emberkék vagyunk.

Suliban,szünet előtt

Utolsó nap a suliban DÖK nap volt.

Ilyenkor mindenféle program van:közgazdaság verseny,bizonylatkitöltő verseny,főző verseny,póker parti,karaokee...minden féle.

Hát persze,hogy (nekem is aki utál versenyezni) indultam én is az egyik csodás versenyen.Bizonylatot töltöttem ki.Ez miből áll? Volt egy óránk és készpénzes számlát,átutalásosat,szállítólevelet meg valami raktári jelentést kellett kitölteni.Ehhez ugye kell számolgatni nettó meg bruttó árakat meg ezt meg azt és a lényeg,hogy az ember minnél több pontot szedjen össze.Ez így elsőre lehet könnyűnek hangzik de nagyon nem az.

Amire becammogtam a suliba az új hajamból ki sem láttam XD
Hát hiába ezt is meg kell szokni,majd rakok fel ide is képeket,hogy csodálhassatok XD

A versenyen paráltam kicsit velem volt még a Móni,Melinda és a Zsófi is.De végül is nem volt nehéz.

Amikor már megírtuk olyan igazi jó,csajos napunk volt.
Mászkáltunk(Móni,Melinda,Zsófi és néha még Mókus is) erre arra, dumáltunk, nevettünk szóval tök jó volt.

Voltak standok(tudod ahol árulják a termékeket) és persze a mi osztályunknak is volt.Hát persze,hogy oda mentem vásárolni,ennyit megtehetek az osztályomért,ez alap.Volt nálam 2 papír.Az egyik a vásárlói kártya a másik meg a közönség szavazati lapocska.Nos melyiket dobtam be a szavazó urnába? Hát persze,hogy avásárlói kártyám,véletlen sem azt amit kellett volna XD Ez az én formám de kaptam újat.

Volt eredmény hirdetés.
Nagy meglepetésemre 3.lettem a versenyen.Ez a helyezés nagyon jó ám.Előttem a 2 barátnőm végzett a Móni és a Melinda.Büszke vagyok magamra,hogy a 3.lehetek mögöttük hiszen ők már voltak ilyen versenyen én meg kezdő voltam és a Móninak fél ponttal volt több,mint nekem.

Na igazán dagad most a kis begyem XD

2009. április 7., kedd

Gondolkoztam,bízom benne és tudom,hogy szeret!

Ó Zsolti!
Igen te vagy az életem központja és ezt nem tagadtam soha és ezután sem fogom.

Ha ezt elkezded olvasni lehet,hogy azt hiszed,hogy azt akarom legyen vége.De ez nem így van.

Csak tudod vannak dolgok amiket szerintem megkellene beszélni,mert így nem jó,nagyon nem.

Lehet,hogy amire keresel nem fogsz találni,mert már nem leszek itthon és ahova megyek ott se net se mobilnak térerő.Csak azt remélem,hogy még időben beszélünk.

Nem tudom és nem is értem.Neked így jó minden?!Mert nem hiszem,hogy a válaszod az lenne,hogy igen....

Ennél jobban itt nem fejtegetem a dolgokat,mert az csak ránk tartozik de kell majd egy kiadós beszélgetés az tuti!

2009. április 6., hétfő

Randi a halállal

"Szép" nap volt a mai is.

A suliban feleltem marketingből úgy,hogy egy betűt sem tanultam.Majdnem 5-öst kaptam de maradt a 4-es.De nekem ez is jó!

Aztán bent maradtam egy kicsit a Zsófival,mert majd szerdám megyünk bizonylat kitöltő versenyre és a Melinda elmagyarázta nekünk a dolgokat.Ő erről sokkal többet tud hiszen ő már volt ilyen versenyen is,a tanár külön készítette is fel a Mónival meg eleve ő ezt jobban vágja.Olyan jól elmagyarázta szóval köszönet innen is neki!Aztán:

A Jácinttal "összefutottam" és mondta,hogy megy lakást nézni itt Pécsen,mert költözik le és nincs e kedvem vele menni a Mecsekre valami eladó lakást megnézni.Mondtam neki,hogy persze és vele mentem.

Időközbe találkoztunk a szüleivel,a Gergővel és az Ancsival.Mentünk föl szóval a Mecsekre ők elől egy kocsival mi meg mögöttük.Néztem egyszercsak,hogy a Jácintnak nincs bekapcsolva a biztonsági öve.Fogtam bekapcsoltam,mert mondtam nem lehet sosem tudni.

Nem sokkal később egy kanyarban föntről a kocsink oldalába hajtott egy állat.A kocsink neki csapódót a védő korlátnak ami átdobta azt a túl oldalra ahol át is szakítottuk és bementünk a fák közé.Egy kisebb fa megfogta a kocsit egy pillanatra de nem sokáig tartott ez az állapot,mert a fa kidőlt és tovább csúsztunk.Nem tudom hogyan de valahogy átfordultunk és egy nagy fa fogta meg a kocsit.

Szerencsére a kocsiban mindketten bevoltunk kötve ill. volt légzsák.A nagy össze-vissza való rázkódás eredményeként ill. hogy az öv megfogott a jobb karom nagyon meghúzódott és zsibbad szóval kb.olyan vagyok,mint aki béna.Se írni se semmit nem tudok vele.A Jácintnak az öv megrántotta a kulcscsontját de neki sem lett komolyabb baja az ijedségen kívül.

Amint megálltunk mondtam a Jácintnak,hogy száljunk ki,mert a kocsi bármikor felrobbanhat.Ki is szálltunk és nagynehezen kikeveredtünk a fák közül addigra a többiek is odaértek.

Az Ancsi mivel nem Pécsi azzal szórakozott,hogy a kocsiban fordítva ült és hátrafelé fényképezgetett.Egyszercsak látta,hogy ez az állat belénkjön ill.mindenki hallotta az események hangját.Nos amire a bozótból előkerültünk már a többiek is ott voltak.

A Jácint apukája megvizsgált minket sebtiben(orvos igaz állatorvos de az is jobb,mint a semmi).Mondta,hogy sokkot kaptunk meg meghúzódtak a dolgok a biztonsági övtől de nincs komolyabb bajunk.Mondták,hogy hazavisznek ill. felhívják a szüleim de mondtam,hogy köszönöm de nem.Kocsiba jó darabig nem ülök ill. a szüleim csak szívinfarktust kapnának ha azzal hívnák fel őket,hogy balesetem volt.

Ezért inkább a Jácinttal lesétáltunk.Időközben hol ő remegett hol én ill. szegényemnek az ijedségtől még az orra is vérzett.
Az egészben az a legszebb,hogy az illető meg sem állt de rábaszott,mert az Ancsi lefényképezte a kocsit és ha fel lesz nagyítva a rendszám is látszik.

Mondta Jácint,hogy szerinte az egyik drogos haverja jött belénk,mert annak van ilyen kocsija meg azzal mindig csak baj van....

Hazaértem hát csak egy "csöppet" ijedtek meg.....

Felhívott a Jácint,hogy igaza lett a haverja volt miközben szépen be volt szívva.Most a gyerek felfogta mit csinált és bemegy elvonóra.

Mi meg próbáljuk elfelejteni ami történt.

Otthon lepihentem és mindent megint átéltem álmomban.Azt ahogy a kocsi ide-oda dobál,a hangot ahogy belénk jön,ahogy a korlát karcolja a kocsi oldalát, a fa reccsenése,az illatok,a hangok szóval az összes borzalmat.Remek dolog erre ébredni.Most nem merek aludni....félek.

Zsolti reakciója
Mondta a Jácint,hogy a Zsoltinak ezt óvatosan említsem,mert biztos ki lesz bukva,hogy ott is maradhattam volna ha nem vagyok bekötve meg nincs légzsák és mivel az élete értelmének tart,velem boldog óvatosan mondjam csak majd.


Hát mindenre számítottam de erre nem.Mondtam neki,hogy balesetem volt.Erre a válasz SEMMI! Lehet velem van a baj de akit szeretek és a szerelmem azzal törődök.

Én a gondolatba is majdnem belehalok,hogy baja lehet ő meg...

Talán nem szeret.RÍ Jó nem azt mondom,hogy sírjon vagy nem tudom mi.De annyi se,hogy most mi van veled vagy hogy történt.De nem nekem a semmi jutott.Nem baj szóval én ennyit érek semmit! Egy nagy semmi vagyok a számára!
Köszönöm.Azt hittem szeret de akkor megint csak álomban éltem.Vagy szeret csak nem érdekli,hogy majdnem megdöglöttem.Nos ezt nem hiszem.

Az egészre az volt a reakció,hogy elkezdtem dumálni vele az ő balesetéről és mondta,hogy ő nem fél a haláltól.Erre mondtam,hogy én sem.Én attól félek,hogy a szeretteimnek eshet baja.Erre azt felelte,hogy ő is így van velem(félt).Hát nem vettem észre.RÍRÍRÍRÍ A szerelmem tojik rám.RÍ.Ez ezerszer jobban fáj,mint a fizikai fájdalmam.

Azon az estén amikor olyant tett amit nem kelett volna és már nem tudtam felőle akkor is a gép előtt ültem zokogtam,üvöltöttem,nem bírtam aludni,nem láttam értelmét semminek,majdnem belehaltam a fájdalomba,a gondolatba,hogy vége van.

De én...á,egy senki vagyok ezek szerint RÍRÍRÍRÍ

"Olyan jó"! Eldumáltunk a videóról amit csinált az életéről majd lelépet.Tudom van dolga én ezt értem.Azt írta majd jön vissza.Azóta is "visszajött".Én mondok ilyent és nem lennék megkapnám,hogy hazug vagyok de neki annyit sem érek,hogy fellépjen,hogy jól vagyok vagy valami.Én ezt sem tudom felfogni.Nekem is van millió dolgom de mindennap minimum 11-ig itt vagyok hátha feljön és beszélhetek vele.

Én ezt nem tudom megérteni,ha annyira hiányzok neki,mint mondja ill. annyira szeret nem ennek kéne lennie.

De ahogy mondják az embernek arra van ideje amire akarja.Ezek szerint rám nincs,mert nem akarja.Azt is mondta,hogy amíg még él mindennapját kiakarja élvezni és boldogan akarja tölteni.Jól van ezek szerint én ehhez nem kellek,nem férek beleRÍ.Velem mindig a baj van,miattam is van neki is csak problémája.Á elegem van már.
Nagyon fáj az egész.RÍ.

Ezekszerint nem szeret,nem jön le,sosem fog itt lakni,sosem ébredek majd mellette,sosem fog csókolni,sosem élünk majd együtt,sosem megyünk el Franciaországba,sosem lesz eljegyzés,sosem lesz házasság,sosem lesz gyerek,sose..............................
TALÁN SOSEM SZERETETT!RÍRÍRÍRÍ
Csak abban reménykedem,hogy egyik nap feltűnik és megértem ezt az egésszetRÍ

2009. április 4., szombat

Emoboyocskával töltött estém,kismama lettem Emoboyocskátol

Van amit még nem írtam le de be kell látnom ennek a leírását nem kerülhetem el és nem is akarom elkerülni hiszen elképzelhetetlenül boldogok vagyunk Zsoltival.
Az egész április 1-én történt.
Szóval szerintem mindenki tudja milyen az amikor valaki a szerelmével tölt egy éjszakát.
Ez velünk is így történt.
Egy csodálatos, szenvedéllyel, erotikával és szeretkezéssel töltött estét töltöttünk eggyüt amit sosem fogunk elfelejteni és ennek meg is lett a maga gyümölcse.
Zsolti gyermekeit hordom a szívem alatt.
Egy fiút akinek a Jerome Julien Dániel nevet adjuk és egy lányt akinek a Csilla Jennyfer Vanessa nevet adjuk.

Már az eljegyzés is megtörtént és várjuk a babák érkezését nagyon nagy boldogságok közepette!
U.i.:Felveszem Zsolti vezetéknevét ezzel is jelezve az elhivatottságunkat, szerelmünket.

Na jó a gyengébbek kedvéért.
Ugye feltűnt,hogy a dolgok április elsején történtek? Ha nem akkor bocsi de máskor figyelj jobban.Akinek igen az már gyanút foghatott.Persze,hogy a sztori nem igaz,ez csak egy vicc.Zsoltival az este eldumálgattunk,viccelődtünk és ez a sztori született belőle.

Gondoltam leírom a végére a csattanót(szintén a gyengébbek kedvéért).Nem szeretném ha a rokonságom hozná a baba ruhákat ill. szerintem ennek Zsolti sem örülne(ha a "gyerekünkkel" zaklatnák).

Megnyugtatok minden Zsolti fant(azokat a lányokat akik maguknak akarják),hogy nem várok babát de kedves hölgyeim ez nem jelent nektek pozitív irányú előrelépést hiszen Zsolti az én szerelmem én pedig az övé szóval nincs esélyetek.

Elhiszem,hogy szeretnétek magatoknak de ő már foglalt keresetek magatoknak mást.Ha igazán szeretitek elfogadjátok,hogy boldog velem és nem háborgatjátok a boldogságunkat.Most lehet,hogy van aki azt mondja,hogy beképzelem magamnak,hogy boldog.Erre csak azt tudom mondani,hogy tudom,hogy boldog velem ill. ezt ő is hangoztatja szóval mindenkit megkérek Zsoltit ne zaklassa senki a szerelmével.Nem vagyok féltékeny típus épp ezért nem zavar,hogy beszélget ill. talizik esetenként más lányokkal is.100%-osan élvezi a bizalmam és bármiféle áskálódás hiába való.Aki pedig tényleg szereti Zsoltit annak köszönöm,hogy szereti(barátsággal) az Egyetlenemet!Aki pedig úgy érzi szerelmes belé annak csak annyit tanácsolok lehet,hogy így van de az ilyen lányokat is kérem törődjenek bele abba,hogy Zsolti velem van és hagyják,hogy boldog legyen hiszen ha szeretik akkor Zsolti boldogságát képesek az előtérbe helyezni nem pedig azt,hogy más lánnyal van(velem).
Köszönöm a figyelmet!

2009. április 2., csütörtök

Annyira jó!

Na jó.Ez a cím a délelőttömre nem mondható,mert ugyebár suliban voltam és voltak ma is érdekes dolgok.

Kikaptam a matek dogám és kishílyán közölte a tanár,hogy hülye vagyok.Legalább is nekem ez jött le a dolgokból.Na mind1.

És akkor még az a rengeteg unalmas vacak.ÓÓÓÓÓ

Hazaértem nagypapám fogadott.Lejött kontrollra a kórházba,mert régebben voltak problémái sajnos.

De most jön amitől annyira jó!
Beszéltem Zsoltival!

Nagyon valószínű,hogy szünetben jön le Pécsre! Jaj de jó! Jaj de jó! Végre!Lehet ennél jobb történés?! Annak is örülök,hogy most már tudom miért nem volt fönn mostanában msn-en.Hála az égnek,hogy pozitív dolgok miatt és ennek épp ezért nagyon örülök.

Mit is mondjak még róla?
Szeretem, szeretem, szeretem, szeretem, szeretem, szeretem, szeretem, szeretem, szeretem, szeretem, szeretem, szeretem, szeretem, szeretem, szeretem, szeretem....és még írhatnám örökre!

2009. április 1., szerda

Szinte,mint régen...

Nem mondanám a napomat túl izgalmasnak de nekem jó volt,mert ez a buzi mániás depresszióm úgy tűnik kezd megnyugodni.Mondjuk az egész helyzet azóta stabilizálódik,hogy ismerem Zsoltit.Már nincsenek olyan hirtelen váltásaim,mint régen ill. egyéb pozitív változások is megfigyelhetőek velem kapcsolatban.
Ó Zsolti.Annyira de annyira de annyira hiányzol.RÍ.De remélem ma már pötyögünk majd,remélem tudod,hogy nagyon szeretlek.Ne hagyd,hogy a többi hülye ember elrontsa a kedvedet a baromságaikkal.Próbáld meg te is az életet pozitívan nézni.Tudom nehéz de mindig,mindenben veled vagyok.Mivel már pár napja nem beszéltünk csak remélni tudom,hogy minden rendben van veled.

Olyan jó első órában matekból írtam.Este csomót matekoztam de szerintem a dogám eredménye mindenki számára egyértelmű.Nos igen,megint jól elcsesztem.Na mindegy ez van.Itthon megcsinálom hibátlanul de amikor lerakják elém a dolgozatot mindent elfelejtek és olyan,mintha akkor látnám először azt a fajta feladatot és tökre bepánikolok.....

Törire nem jött be a tanár ezért volt időm beszélgetni a Zsófival,Melindával.Szegény Móni beteg.Innen is jobbulást neki.Szerintem ahogy ismerem már holnap ott fog virítani mögöttem.

Földrajz is érdekes volt a "pap tanár" jött be.Hú.Én attól a pasitól félek.Olyan,mintha nem lenne meg az összes kereke(nincs is).Olyan komoly témákat feszegetett(házasság,megcsalás,család,gyerekek,mi az ember....),hogy csak néztem.Aztán meg csodálkozott,hogy nem nagyon válaszolunk a kérdéseire.Én ezeken a dolgokon sokat szoktam filózni de ezt nem ezzel az emberrel akarom megbeszélni főleg azért nem,mert nem hiszem,hogy megértené az én néző pontomat.

Április elseje alkalmából kitalálták,hogy "lepjük meg" az ofőt.Utolsó órában megléptünk a teremből.Ez volt a nagy ötlet.Az ofő keresett is minket.Én az ötletre csak annyit mondok,hogy szánalmas de mivel a nép akarta én is belementem.ofő meg lepődött amikor szembementünk vele.De vette a lapot.Megúsztuk a felelést.Hurrá!

Nemrég aludtam egy kicsit,mivel este nem tudok.RÍ.Hiányzik valami,vagy talán valaki az ágyamból.HAHAHAHA.

Elkezdtem Ikariamozni.Tök jó.De egy szemét emberke betámadott.Na most a bosszú hajt.Rettegj Spárta!