Oldalak

2010. augusztus 22., vasárnap

Drága Pufi:)

Nagyon sajnálom ha úgy érzed,hogy hibáztatlak,pedig ez nem áll szándékomban csak tudod,hogy lüke vagyok.....vannak hibáim nem is kevés és ezek a hibák magukkal vonják azt is,hogy te is hibázol,nem te tehetsz mindenről!

Én komolyan mondtam neked amit mondtam a cukrászdánál. Nagyon szeretlek csak hagyd magad.....ha engeded bizonyítom csak adj erre időt,szép lassan de teszek a kapcsolatunkért,nem veszekszem többet. Ezért is mondtam,hogy a mai naptól ne foglalkozzunk a múlttal,én nem fogom emlegetni de kérlek te se tedd azt.

Szeretném megköszönni Tominak,hogy a lükeségem ellenére beszélget velem és normális hangon teszi ezt és rávilágít a hibáimra és segít kijavítani azokat.

Pufika neked meg annyit üzennénk,hogy tényleg nagyon nagyon szeretlek és csak annyit kérek cserébe,hogy te is szeress engem és ne veszekedjünk,én sem kezdem és kérlek te sem(L)

Mostantól hangot adok az érzelmeimnek és elmondom mindennap mennyire szeretlek!

4 megjegyzés:

  1. Olvasgattam a blogodat, érdekes egy tanulmány :) örülök hogy végre valamennyire kezdtek rendeződni, de sok érdekes és új dolgot tudtam meg a Laci írányában táplált érzelmeidről. Ahogy olvasom valahogy úgy érzem, hogy még nem teljesen tetted túl magad a Laci féle dolgokon hiszen a leírtakban isteníted őt mint egy adoniszt miközben Zsoltival kapcsolatosan csak rosszakat olvastam és azt hogy a Laci mennyivel jobb és különlegesebb más pasikkal szemben.Remélem amit az utolsó bejegyzésedben írtál úgy is cselekszel és hosszú ideig boldogok lesztek mert ott akarok lenni az esküvőtökön. :) Tomi

    VálaszTörlés
  2. Szia Tomi!
    Köszi,hogy írtál. Igazán nagy öröm nekem,el sem tudod képzelni mennyire boldog vagyok a kommentedtől:)

    Igazad van a Lacit nagyon ajnároztam de ért vele kapcsolatban is csalódás amit gyorsan le is írok(most,hogy így eszembe juttatad:))

    Zsoltival minden rendben de ezt már tudod hiszen megbeszéltük msn-en.

    Az esküvőn pedig mindenképp jelen leszek hiszen nélküled biztos nem itt tartanánk:( :)

    Puszedli Adél

    VálaszTörlés
  3. kedvesek a szavaid Adél,de azért,hogy Zsoltival itt tartotok a te érdemed,hogy kinyitottad a szemed és értékelted mit is veszíthetsz ha őt hagyod elveszni az életedből én csak ráébreztettelek dolgokra semmi több! Tomi

    VálaszTörlés
  4. Jó,lehet,hogy te voltál a ráébresztő de nélküled nem ment volna:)

    VálaszTörlés

Szia:)

Minden véleményre kíváncsi vagyok és elfogadom de a mások felé irányuló minimális tiszteletet elvárom!

Kérlek hagyj magad után legalább egy becenevet,hogy tudjam ki voltál.

Köszönöm,AES