Oldalak

2010. augusztus 29., vasárnap

Azt hiszem túl sokat netezik és észre sem veszi :(

Ma is próbáltam aranyos,bújós cica lenni de igazából nem sikerült úgy,mint tegnap. Kértem,hogy bújjon hozzám az ágyban de semmi:S Azt mondta dolga van amit nem igazán értek hiszen az,hogy myvipen nézegeti azokat akiket nem is ismer....meg felveszi őket msn-re számomra nem dolog...ma többször is ezt csinálta és szerintem észre sem veszi :( Volt,hogy mögé ültem de azzal sem mentem sokra,mintha ott sem lettem volna:S Kértem,hogy jöjjön el kutyit sétáltatni az is kb.15-20 percbe tellett amire eljött a géptől:( Nem értékelem valami jól ezt a napot de talán majd a többi nap jobb lesz.

Most kentem neki egy kis kalácsot elmajszolta:) Olyan aranyos ahogy majszol:)

Zsoltinak az a mentsége arra,hogy netezik,hogy én aludtam....akkor mentem már csak aludni amikor kértem jöjjön oda ahol vagyok de mégsem jött...persze,hogy akkor alszok,nem is azt akarom nézni ahogy ő másokat nézeget vagy msnel szórakozik....meg eleve elég jól elfáradtam,mert hugomnak a kb. 40 könyvét bekötöttem olyan átlátszó cuccal,hogy ne koszolódjon meg hasonlók,mert neki nem ment:S

2010. augusztus 28., szombat

Ma angyalka vagyok:)

Miután a tegnapi nap nem éppen úgy sikerült,mint ahogy terveztem ezért a mai nap próbáltam megvalósítani az elképzeléseimet.

Reggel már kávéval vártam Pufit,csináltam neki finom szendvicskét,egésznap bújtam,kedveskedtem,pajkoskodtam:P És remélem az este is tetszett Zsoltinak:D

2010. augusztus 27., péntek

Kanos pöcsök :@

Amíg el nem felejtem....sétáltattuk Jaredet és egy csoport idióta csávó megtisztelt a "figyelmével".

"Megsimogathatom? És a kutyát?" Kicsit lettem csak paprikás....igazából ha nem kutyával lettem volna és nem is az Alízzal meg a Zsoltival tuti odamentem volna,hogy "Igen,mit szeretnél"? Csak addig nagy a pofájuk amíg nem megy oda az ember,olyankor azt sem tudják,hogy köpjenek vagy nyeljenek... annyira nekik mentem volna:)
Na azok a pasik kb. hasonló dolgokat művelhetnek otthon.....tuti nem láttak még nőt XD

A nap egyszóval összefoglalva:szar.....

A mai napra megvolt beszélve,hogy elmegyek körmöshöz.....az igazat megvallva nem sok kedvem volt hiszen múltkor is mi lett a vége.....az,hogy ki lett fizetve és kb. 3 óra múlva már semmi nyoma nem volt egy "baleset" miatt. Most is sikerült 3 órát ott ülni de nagyon tetszik:)

Hazajöttem,Zsolti blogot írt (ami a mai nap folyamán összidőt nézve kb. 5-6 órát vett igénybe),Alíz netezett,nekem nem maradt más mint a pihi,mert fájt a fülem....a drága narkolepsziának köszönhetően már este volt amire felébredtem.

Zsolti morci rám,mert nem foglalkoztam vele....maga az esténkből semmi nem lett,hiába akartam kedveskedni:S

Tesóm még este beesett és a Csaba csak annyit tudott mondani nekem,hogy látta a neten,hogy narancsbőrös a fenekem. Köszönöm szépen! Egyáltalán nem az,főleg azt tekintve,hogy 45 kiló vagyok és életembe nem volt narancsbőröm.....kedves velem a Csaba mindig,hiába, "nagyon szeret".  Most sikerült belegázolnia a lelkivilágomba,köszönöm neki innen is....

2010. augusztus 26., csütörtök

Azt hiszem sokkoltam :D

Hát igen.....talán nem ilyen szerkóban kellett volna menni Tk osztásra de nekem ez tetszett:) Kicsit megbámultam,akarom mondani nagyon,nagyon. Pedig szerintem nem voltam annyira feltűnő jelenség:S Nem volt kinn sem a fenekem sem a mellem szóval....Bár a Zsófi szavaival élve "maga az összkép" :D Volt olyan kedves osztálytársam aki meg sem ismert XD
Nem vagyok ennyire furcsa színű,csak hülyék voltak a fényviszonyok XD

Adj ötletet,lehet a tied nyer!

Hatalmas örömhírem van. Pár perce kaptam meg a yorkimról készült képeket! A kis szerelmem most egy hetes és komolyan szerelmes vagyok :)

Várom a kreatív emberkék javaslatát arról,hogy mi legyen a kutyusom neve. Ami legjobban tetszik azt a nevet fogja a kutyus viselni. Akinek ötlete van az írja meg kommentben. Nagyon számítok Tomi ötletére,mert nagyon komoly dolgokat tud kitalálni :D szóval hajrá mindenkinek és várom az ötleteket! További képeket teszek közzé arról ahogy növöget. Tudom még picike de már most lehet ötletelni!

És most tessék,lássák a csodát XD
Anyuka és a gyerkőcök

Picikém
Kis pofija

Suliközeli élmények :"(

Valahogy nem akarok iskolába menni.....főleg,hogy már nem akartam a Keróba járni hanem Budapesten a Kodolányiba de olyan okos vagyok,hogy nem adtam be jelentkezést a média szakra....és nem is bántam meg,mert az államilag támogatottra tuti nem vettek volna fel...hiába kevés volt a pontom. De most ezt elvégzem kapok pár szakmát, lerakok egy nyelvvizsgát és máris több a pontom.

Holnap Tk osztás....valahogy nem vágyom rá. Főleg néhány okosabb osztály társam jajveszékelésére. Szinte hallom. "Úr Isten,hogy nézel ki? Most akkor nem vagy emo? Mennyibe került ez meg az?"....Nem épp értelmesek. Tény a nyár során megváltoztam némiképp. De mindenki változik így én is. Kíváncsi vagyok azért a reakciókra. Az élelmesebbek nem lepődnek meg annyira ha már ma ránéznek a blogomra :P
Én lennék:)

2010. augusztus 25., szerda

Csodás reggel:)

A mai napom egy számomra csodás meglepetéssel kezdődött Zsolti amire felkeltem megsétáltatta Jaredet:) A kis hülyét....Tök édes volt,hogy elvitte egyedül is. Nem szokta,de ez most jól esett:)

Nem tudom csak a mi kutyánk ennyire lökött e de kezdem azt hinni baj van az agyával méghozzá nem is kicsi. Eddig csak kan kutyákra bukott ám ma találkozott egy lógó csöcsű tacsival és szerelmes lett (legalábbis nagyon jajgatott a hölgy után). Sikerült az egyik sétája során egy adag kakit is benyelnie....kicsit behánytam. Ja meg ne feledkezzünk meg arról,hogy még mindig nem szobatiszta.....ő utca tiszta. Halál komolyan. Az utcán nem pisil,nem kakil csak a lakásban:S De akkor sem alomba.....El kellene vinnem kutya pszichológushoz :D
Jobban lógott a tacsi csöcse XD
Bocsi,de muszáj volt :D
A kis Casanova :P

2010. augusztus 24., kedd

Alvás,Dante,Jared, ismét kutyi,minden egy nap:)

A mai nap is jó volt bár vannak momentumok amik kissé idegelnek és nagyon csúnyákat tudnák mondani azaz írni de nem fogok,kivételesen befogom a hatalmas számat.

Jelen pillanatban épp Scooter - Jumping all over the world-ot hallgatok:D Régen nagyon nagy kedvencem volt,most meg egy kis nosztalgia kedvéért előkaptam,imádom(L)
Hamarosan Zsoltival elköltözünk. Szeretnénk függetlenedni,én háztartást vezetni(bebizonyítani,hogy nem vagyok annyira elveszett,mint sokan hiszik). Na meg ne felejtsük el a költözésből azt sem,hogy jóapám mostanában nagyon szeret veszekedni főleg velem....meg Jared sem maradhat itt sokáig,mert nagyon nem tetszik egyes embereknek a kutya a lakásban. De így legalább lesz az Alíznak egy külön szobája ahol eltud Dantézni. Ja elfelejtettem,Dante az Alíz pasija,olyan aranyos.
Dante,igazi lázadó emo
Ma is sikerült rengeteget aludnom aminek az volt az eredménye,hogy csak most ültem le blogolni de legalább leültem:)

Ma is dumcsiztam a Tomival. Mint mindig most is jófej és aranyos,tök nagy megtiszteltetés ért. Küldtem neki myvip meghívót és kommentelni fogja a képeimet. De mint már írtam egyszer, msn címet hasonlókat senkinek sem adok meg! Ismét olyan dolgokat tudtam meg és dumcsiztunk ki amiről álmodni sem bírtam volna XD Kérésének eleget téve most már muszáj lesz új képeket is publikálnom:D

Elvittük Pufival sétáltatni Jaredet. Olyan ügyes volt,hogy belecsúszott a kútba amiből inni akart....kis hülye gyerek,de legalább tudjuk,hogy tud úszni XD
Itt is látszik nem 100-as :D
Ja és amíg nem felejtem el:D 3 hét múlva megkapom a Yorkimat:))))))) Imádom(L) Majd lesz a Zsófinak kit dögönyöznie. Természetesen a kutyust az egyetlen drága szerelmemnek Zsoltinak(L)(L) köszönhetem! Köszi Pufi,imádlak! Most már a mi saját családunk is bővül:D




2010. augusztus 23., hétfő

Ezt nem vártam volna Laci :(

Ha valakitől nem vártam volna,hogy bunkó legyen az te voltál. De mint már írtam az ember a saját hibáiból és kudarcaiból tanul...most levontam én is a magam tanulságát.

Feljött a Laci msn-re és szóvá tette, hogy tudni szeretné, hogy nem e kísérem el a pótvizsgájára. Mondtam neki,hogy  nem tudom még, hogy milyen programom van péntekre majd kiderül és szólok neki. Erre jött azzal, hogy de neki most nincs nettje és most sem otthonról netezik és addig nem biztos lesz neten. Mondtam neki, hogy értem de ha akarok valamit akkor elérem telón.

Nem értem ez nekem magas. Mit akar tőlem? Hiszen nem azt kérdezte,hogy elkísérem e Zsoltival hanem,hogy csak én:S De hisz tudja, hogy van párom. Nem úgy megy, hogy megbeszélés nélkül fogom magam és egy másik pasit kísérgetek.

Egyszercsak eltűnt netről majd írtam neki egy sms-t(coke.hu-ról,mert a saját kártyámon egy garas nem volt.... bunkó meg nem akartam lenni.

Az sms-ben ez állt:
Szia!
Látom már nem vagy neten,péntekig mindenféleképpen jelentkezek,hogy mi legyen.
További szép napot neked,Adél

Erre az üzim után nem kaptam még egy sms-t sem. Hogy lehet ennyire bunkó? Eleve előfizetős a kártyája és akkor 25 Ft-ot sem áldoz rám? Anno folyamatban felhívott most meg még egy üzi sem? Ezt nem vártam...Eleve az lett volna a minimum, hogy ha eltűnik a netről ír egy üzit, hogy bocsi vagy valami. De még az üzimre sem méltatott válaszolni. Nagyot csalódtam benne....Ez mi? Ha már tuti nem baszhatja a pinám akkor egy sms-t sem érek :'( ?

Azt hiszem akkor nem tart igányt rám a pótvizsgájára de már én sem arra, hogy bármikor bárhova elkísérjem!

Egy remek nap

Azt hiszem minden napnak ilyennek kellene lennie,mint a mai:) Olyan jó Zsoltival ismét hülyülni. Nagy nehezen nekiálltam a myvipem és az iwiwem átszerkesztésének,persze Pufi segítségével:)

2010. augusztus 22., vasárnap

Drága Pufi:)

Nagyon sajnálom ha úgy érzed,hogy hibáztatlak,pedig ez nem áll szándékomban csak tudod,hogy lüke vagyok.....vannak hibáim nem is kevés és ezek a hibák magukkal vonják azt is,hogy te is hibázol,nem te tehetsz mindenről!

Én komolyan mondtam neked amit mondtam a cukrászdánál. Nagyon szeretlek csak hagyd magad.....ha engeded bizonyítom csak adj erre időt,szép lassan de teszek a kapcsolatunkért,nem veszekszem többet. Ezért is mondtam,hogy a mai naptól ne foglalkozzunk a múlttal,én nem fogom emlegetni de kérlek te se tedd azt.

Szeretném megköszönni Tominak,hogy a lükeségem ellenére beszélget velem és normális hangon teszi ezt és rávilágít a hibáimra és segít kijavítani azokat.

Pufika neked meg annyit üzennénk,hogy tényleg nagyon nagyon szeretlek és csak annyit kérek cserébe,hogy te is szeress engem és ne veszekedjünk,én sem kezdem és kérlek te sem(L)

Mostantól hangot adok az érzelmeimnek és elmondom mindennap mennyire szeretlek!

2010. augusztus 21., szombat

A mai nap minden kiderül:)

Mint láthatta mindenki pár napig nem volt elérhető a blogom ennek az volt az oka,hogy kicsit gondolkoznom kellet mit és hogyan írjak le hiszen elég nagy kimaradással "büszkélkedhetek"....aminek nem más az oka,mint,hogy az én kis szürke életemben zajlottak az események és nem igazán volt lelkierőm körmölni ide is....de most lehet mit olvasgatni,szóval hajrá:)
Adam Lambert-Whataya want from me
.....
ezt éreztem én is

2010. augusztus 13., péntek

Egy Angyal

Elmondhatom nagy álmom és vágyam teljesült a mai nappal bár nagy ára volt.

A mai napon kaptam egy Angyalkát:) Mint ahogy egy AFC szám is mondja....Igen olyan kivételes megtiszteltetésben van részem,hogy AFC Tomi is segít nekünk megbeszélni a dolgainkat Zsoltival.

Ez nekem nagyon,nagyon sokat jelent hiszen aki ismer az tudja,hogy Tomit egy zseninek tartom. Ha valaki azt mondta volna 1 éve,hogy felvesz Tomi engem majd msn-re tuti csúnyán kiröhögtem volna:)

Msn cím kunyerálók kíméljenek az életem árán sem árulom el.

Innen is szeretném megköszönni Tominak amit tesz. Ellát a jótanácsaival,valami problémám van megtudom beszélni vele. Hihetetlen rendes ember,bár mindenki ilyen lenne,olyan jókat kacagok azon amiket ír.
Kedvenc képecském:)

2010. augusztus 11., szerda

And whats up with Laci?

Megbeszéltünk végül mindent a Lacival....hogy Zsoltival kibékültem és így nincs helye az életemben,mint társ azaz,mint kapcsolat. De barátilag fontos és a barátságát nem szeretném elveszteni azért ami volt....azaz elvesztettem a fejemet egy olyan helyzetben amiben nem lett volna szabad.

Laci is megerősített,hogy a barátságot mindenképp szeretné megtartani és ez Zsoltinak sincs ellenére aminek nagyon örültem:)

Persze ezek után csak 3-asban talizunk nem kettesben hiszen a barátok nem igazán szoktak kettesben lenni. Örülök annak,hogy a fiúk érett felnőttek módjára beszélték meg a kialakult helyzetet. Nagyon nem szerettem volna,hogy bunyó vagy egyéb legyen a dologból.

2010. augusztus 5., csütörtök

Egy nevezetes nap

A mai nappal mondhatjuk el,hogy kapcsolatunk tényleg tartós. Hiszen az egy év 2 hónap nagy idő,főleg a mai világban amikor már vannak csak órákig tartó kapcsolatok is....de a mienk nem ilyen és ennek örülök:)

Köszi Pufika,hogy vagy nekem,nagyon szeretlek,köszönök mindent amit kapok tőled és most nem ajándékokra hanem szeretetre és érzelmekre gondolok!

Tudom,hogy az együtt töltött idő alatt volt nem egy nehéz pillanatunk.....nem tagadom jópár dolgot én generáltam problémává amit nagyon sajnálok és ne harizz rám kérlek.

De remélem mostantól minden rendbe jön és minden jobb lesz,mint valaha.
Lálunk love van:)