Oldalak

2010. január 30., szombat

Kedvesnek indult de tragikus lett

Akartam írni egy nagyon kedves bár szomorú bejegyzést,de minden megváltozott amire le akartam írni és most magam alatt vagyok,lehet én tehettem róla vagy az,hogy nem segítettem neki elégé,nem hívtam neki segítséget:(

Elmesélem ami miatt nagyon oda vagyok,több órája sírok és azt sem tudom mit csináljak.

1 napja vettem észre,hogy az egyik született kis hörivel baj van. Mindkét szeme csukva volt és a „vizsgálataim” alapján kiderült,hogy szegény teljesen vak :’( A szívem szakadt meg,hogy szegénnyel ilyen mostohán bánt el az élet eldöntöttem megtartom,gondoskodni fogok róla,nevelem és szeretem élete végéig.

Erre jött a második sokk,szegénynek egy seb is van a fején :( Épp lefekvéshez készültem de ennek ellenére lementem a pincébe,felhoztam az Alízzal az akváriumot,raktunk bele almot,kaját,mindent ami kell és a kis jövevényt áttelepítettem a tesóival együtt.

Telefonálni akartam állatorvosért de 23 órakkol nem zavarhattam senkit… Eldöntöttem másnap amint hazaérek suliból felhívom a Jácint apukáját,mert ő állatorvos és talán tud segíteni.

Suliba végül is nem mentem,mert reggelre nagyon szarul lettem,felhívtam Tomi bát és azt mondta,hogy látatlanba azt mondja a kicsinek hörcsög bénulása van amin nem lehet segíteni,sajnos 1-2 napon belül megbénul teljesen és már lélegezni sem tud majd :’(

Totál kibuktam,de nem tudtam mi mást is tehetnék,még ott lebegett előttem,hogy amint jobban leszek elviszem azért dokihoz hátha mondanak valami bíztatót.

Próbáltam kézből etetni,de nem kellett neki…Próbáltam itatni nem kellett neki….Próbáltam gyümölcsöt,zöldséget adni neki de nem kellett neki.

Kis idő múlva azt vettem észre,hogy a hátán fekszik és nem mozdul csak ha hozzá érek,akkor is alig és fájdalmai vannak :’(

Nem tudtam már mást tenni,mint egy kis „valamivel” elkülönítettem a testvéreitől,had haljon meg nyugodtan.

Ezután történt a legfurább. Az egyik testvére valahogy mégis bemászott hozzá és miután meghalt eltemette…

Nincs egy képem sem róla,hogy megőrizzem. Gyötör a lelkiismeret talán ha nem lettem volna beteg elvihettem volna állatorvoshoz és most is élhetne :’(
Írta AngelEmoStar:)

2010. január 29., péntek

Névnapom

Nem érdekelnek túlzottan az „ünnepek”,főleg nem a saját magunkat tömjénező dolgok…De névnapom van,írok róla ezért.

Köszönöm akik felköszöntöttek,akik nem azok meg nem XD Nem tud érdekelni,ilyenen nem sértődök meg.
Ez nagyon dúrva kép XD

Írta AngelEmoStar:)

2010. január 25., hétfő

Angol kibukás

Ez egy megmondós bejegysés lesz, mert a faszom ki van a diszkriminációból!

Angol óra volt. Közeleg az érettségi, órán a tételekből felelünk. Valahogy senkinek nem volt kedve felelni ki gondolná. Azt mondta a tanárnő,hogy mondjunk egy számot 2 és 11 között(mindenki egyből levágta ez névsorból a számok akit mondanak az fog felelni).Szinte mindenkiben felébredt az önmentés szóval nagy kiabálás közepette a létező összes szám elhangzott.

Ezzel persze nem jutottunk előrébb. Kiment a Cinty és bökött a papírra,na ki lett a „szerencsés”? Hát persze hogy én.

Bennem meg fel ment a pumpa. Mi a fasz az,hogy előttem 10 ember mondtak aztán nekik nem kell nekem meg kell? Miért?!? Mert én vagyok az”okos Balogh Adél,az osztály megmentője” vagy mi a fasz?

Még én voltam a bunkó,hogy megmondtam nem felelek,kérem az egyest,feleljenek az angol analfabéták ne engem baszogasanak.

Persze meguntam a hülyeséget,fogtam magam feleltem,persze 5-öst kaptam( mondjuk nem nagy szám úgy,hogy az ember perfekt beszél angolul meg eleve ezekben a témákban egy 10 éves tud nyilatkozni).

Akkor is kivagyok, hogy nekem kell másokat menteni,elegem van belőle,ezért is pofáztam vissza.


Írta AngelEmoStar:)

Lelki segély

Örülök is meg nem is. Szóval tökre örülök,hogy Zsolti tesóival jó a kapcsolatom,sőt nem is jó hanem nagyon jó:) A hugával eddig is jóba voltam most meg már a Lacival is. Kicsit depis időszaka volt (szerelmi „bánat”) és velem beszélte,beszéli meg a dolgokat,azt mondja megértem a gondolatait.

Annyira örültem,hogy azt mondta Zsolti összes barátnője közül engem kedvel a legjobban. Ez tök jó érzés:)


Írta AngelEmoStar:)

2010. január 24., vasárnap

Tengeri majom

Hú, olyan háziállatom lesz amilyen senkinek, tengeri majmom lesz XD jó mi? Nem hallottatok ilyen állatról?!? Eddig én sem :D Majd ha meg lesz akkor rakok fel róluk képet. Ha meg kellene fogalmaznom,hogy mi is ez akkor: tenger vízben él,nem igazán van körvonala,nem lehet megfogalmazni:D Majd a képek beszélnek:)

Írta AngelEmoStar:)

2010. január 22., péntek

Fogászat

Az emberek többsége fél a fogorvostól hiszen a fájdalmat társítják hozzá. Én is így vagyok a dolgokkal annak ellenére,hogy magas a fájdalom küszöböm….

Mint már írtam róla,az egyik fogamat már kétszer kiidegelték és ezzel kellett vissza mennem a dokihoz. Nem volt bennem túl sok remény azzal kapcsolatban,hogy megúszom idegelés nélkül, de most ez sikerült:D Végre kész lett a fogam de most meg másik foggal mehetek majd XD Ennek sosem lesz vége:S


Írta AngelEmoStar:)

2010. január 21., csütörtök

Tudom,nem rendszeres

Tisztában vagyok azzal,hogy nem írok rendszeresen de amikor időm engedi vagy a lélek rávisz akkor írok visszamenőlegesen is,remélem a rendszertelenségemmel azért nem vesztek olvasókat….jelenleg nincs időm arra,hogy minden nap írjak de,mint már írtam amint lehet pótlom a hiányosságaimat:)


Írta AngelEmoStar :)

2010. január 20., szerda

Boldog szülinapot Vivi :)

Vivi ma lett 3 éves. Nagyon boldog szülinapot kívánok „Cininek”:)

Sajnálom,hogy nem tudtam menni a szülinapjára de a suli miatt nem lehetett pedig szerettem volnaén is felköszönteni de sajnos így nem lehetett.


Írta AngelEmoStar:)

msn cím

Kaptam egy kedves kommentet amiben az msn címemet kérte valaki. A valakit direkt használom,mert az illető nem hagyott nevet vagy bármit amiből rájöhetnék ki is ő….

Itt az msn címem:
balogh.adel15@hotmail.com

Felvehet bárki nem harapok de az olyanok akik a „kiverem a faszodat megnézed?” vagy „beléd raknám a faszom” mondatokkal élnek kíméljenek,köszönöm.

Aki a kérésem ellenére is degenerált az tiltom és törlöm.


Írta AngelEmoStar:)

2010. január 19., kedd

Mónival shopping

Ej Plump,sajnálom a Zsófit és a Melindát,hogy rendszeres vásárló társaid:) Én ezt nem bírnám XD

A Mónival „öröm” vásárolni,addig válogat amíg az ember az életét is elunja,nem bírom idegileg:D

Meghagyom ezt az örömöt a Zsófinak és a Melindának ők szakavatottabbak ebben XD

Írta AngelEmoStar:)

2010. január 18., hétfő

Érdekes

Befenyít a matek tanárnő(mint már írtam pár bejegyzéssel lejjebb) erre most meg kurva szar dogát írok és azóta amióta „visszaélek a jóindulatával” karókat osztogat nekem.

Én persze nem célozgatok arra,hogy ez direkt van hiszen ez „véletlen és a nem tanulásom eredménye”,ez a tanár véleménye szerintem meg a kibaszás eredménye. Érdekes leoltogatott egy csomó embert és azoknak is kurva szar lett…


Írta AngelEmoStar:)

Félévi

Megkaptam a félévimet és nem magam mentésére mondom de az idei év a legnehezebb. Mindenki jelentősen rontott,mindenkinek ez a legrosszabb félévije.

Jó,nem mondhatom,hogy szar,mert nem az,de valahogy a 3,6-os átlagom nem dob fel….Na mind1 majd évvégére lesz jobb is :)


Írta AngelEmoStar:)

2010. január 17., vasárnap

"Sosem volt enyém...."

Most egy olyan bejegyzés következik amelyben konkrétan vallok valakiről. Akik régebbi olvasók vagy személyesen ismernek azok tudhatnak erről a személyről az újabb olvasók nem igazán,szóval most konkrét névvel írom le mit gondolok róla.

Ki lehet nevetni a személy miatt vagy azért amit írok de aki ezt teszi annak szíve sincs,nem szeretett talán sosem senkit.

Mindenkinek voltak az életében rajongások,viszonzatlan,meg nem értett szerelmek. Ezek között a fogalmak között nagyon csekély a különbség.

Szerintem a rajongás az amikor valaki úgy szeret valakit,hogy nem ismeri,rajongásának tárgyáért megtenne bármit,próbál kitűnni a többi rajongó közül,hogy észrevegyék,folyamatos koncert látogató,simán szóba elegyedik a kedvencével.

Vannak azonban olyanok akik nem a sztárt hanem az embert szeretik.

De most lehet vitatkozni ezen az egészen,hogy van e különbség vagy nem,én csak magamról tudok írni.

Kimondom,leírom….Imádom Molnár Tomit(gyengébbek kedvéért AFC Tomi).Nem vagyok hülye rajongó hiszen szarok arra,hogy AFC Tomi engem nem a menősége érdekel hanem a lelke,a dalszövegei,a zenéje,a humora,az egyénisége….

Előbb szerettem őt,mint Zsoltit,nem titkolt tény,hogy Zsoltival végletekben gondolkozva Tomi miatt jöttem össze. Még Decemberben voltam úgy vele,hogy most vagy soha,megmondom amit és ahogy érzek,csak egy apró jelet kértem…de amint mindenki tudja most Zsoltival vagyok.

Nem tudom még mindig eldönteni,hogy miért van így ez az egész Tomival,az egész felfoghatatlan a számomra.. Most vagy nem akar megbántani(amit kizártnak tartok,mert egy megmondós alak nem félne a lelkivilágom megbántásától megmondaná,hogy kopjak le) vagy a sok véletlen folyamán nem tud rólam semmit vagy nem vágja le a szitut.

Rohadt sokat vagyok Pesten és egyszer nem futottam össze vele és fogalmazunk úgy,hogy Tomi nem az üzik embere legalábbis velem kapcsolatba,mondjuk épp a reményvesztettség miatt adtam fel az egészet.

A másik 3 taggal dumálgatok,Peti meg Miki tök aranyos az emberrel. Miki igazi meglepetés volt,nem olyan csöndes,mint gondolnánk igazi nagy arc,tök jó fej.

Szóval én már nem is foglalkozok Tomival,direkt nem nézegetek róla képeket, max. zenét hallgatok de mindennek ellenére egy rohadt nagy űr van bennem.

Múltkor amikor Napiszarra feltették a banda új lemezét írtam egy körüzit a zenekarnak de valami csoda folytán Tominak nem küldte el a rendszer.

Lehet véletlen? Nem hinném,nem hiszek a véletlenekben,főleg úgy,hogy az üzit háromszori küldés után sem kapta meg érdekes….Szóval ennek az egésznek valami oka van,valami de még nem tudom.

Nem zaklatom Tomi eszembe sem jutna,tudom a teló számát,hol lakik az msn címét de sosem éltem vissza ezekkel az adatokkal nem vagyok olyan,koncertre sem mentem még el és lehet nem is merek még jó darabig,szeretném elfelejteni….Tiszteletben tartom a magánéletét,ő dönti el kivel osztja meg és kivel nemés ezt el kell fogadni.

Talán majd egyszer kiderül mire is jó ez az egész…



Írta AngelEmoStar:)

2010. január 16., szombat

Rendeződik

Merem azt mondani,hogy kezd úgy alakulni az életem ahogy szeretném,van amiben jó vagyok,kezdenek elfogadni,sikerül megvalósítanom magamat,vannak akik szeretnek és vannak akiket én szeretek.

Az élet nem egyszerű,ezt nem is mondom egy percig sem. Mindig voltak és lesznek is gondok az emberek életében,ezért jó élni,vannak kihívások amiket legyőzve érzi az ember,hogy valakivé válik.

El kell fogadnia a fiataloknak,hogy a suli nem más,mint szükséges rossz. Az egésznek az az előnye,hogy az ember okosabb lesz,megtanul beilleszkedni a társadalomba meg eleve is jó a társoság. Így érettségi előtt kicsit parás a helyzetem de ez is csak egy akadály amit le kell győzni.

Vannak szüleim,családom,barátaim és párom,ők szeretnek én pedig szeretem őket,a szeretetnél pedig nem is kell több a boldogsághoz.

Nincs tökéletes kapcsolat,minden kapcsolatban vannak félreértések, konfliktusok,attól válik mégis az egész csodálatossá,hogy a másik miatt változol,felfedezed az életed megosztását mással,tanulsz sok dolgot egy másik embertől,egyszóval felnőtté válsz.




Írta AngelEmoStar:)

Eladó kishörik

Eladó kishörcsögök!

(Akár előjegyzésre is)
500 Ft/db!


A nálunk vásárolt állatok előnyei:
- Betegség mentes környezetből származnak.
- Kiváló takarmánnyal ellátottak.
- Kézhez vannak szoktatva.
- Jóval fiatalabbak,mint az állatboltokban árult „kishörcsögök”.
-A feljebb említett tényezők mellett olcsóbb áraink vannak,mint az állatboltokban.




A nálunk vásárolt hörcsögöknél Ön dönti el milyen korú legyen. Állataink 4-5 hetes kortól elvihetőek.



Ha kérdésük van állatainkkal kapcsolatban vagy az Ön kisállatával kapcsolatban a következő e-mail címen teheti ezt meg: adelzsolt@gmail.com


Jól van na,muszáj egy kis marketinget nyomnom,sok a höri itthon és eladjuk őket:D

Írta AngelEmoStar:)

2010. január 15., péntek

Bekaphatod :D

Reggel hatkor a halál faszának sincs kedve bemenni matek érettségi előkészítőre. Igaz 7. órában volt eredetileg de ugye át kellett pakolni,mert mások nem képesek 1 lyukas órát várni rá,igaz nekem is van az nap de az már senkit sem érdekel,szóval kurvára nem fogok hajnalban bóklászni emiatt a szar miatt.

Nagyon hatásos,annyira,hogy aki rendszeresen bejár annak is van 7 egyese…. Én is beszoktam menni,arról nem tehetek,hogy jó pár kimaradt,mert beteg voltam és suliba sem voltam vagy reggel hétre volt időpontom dokihoz,most csak simán nem volt kedvem bemenni inkább aludtam.

Első órám eleve „Tüncike tanárnővel” volt,meg is kaptam az osztást.”A nyakamtól 5 centire van egy kard nem tehetem meg,hogy nem járok be,mert ő dönti el,hogy megbuktat e vagy elenged e érettségizni,túl sokat engedek meg magamnak. Mennyire tudom az exponenciális egyenleteket?” Mondom neki,hogy nagyrészt tudom,erre annyi volt a reakció,hogy akkor felír egyet a táblára és tutira nem tudom megoldani,olyan kedves nő ez….

Na ez az én vagyok a jótanár te meg a hülye diák monológ. Mi a fasznak keljek fel és menjek be 7-re amikor 15 perc késéssel libeg be,felírja a táblára a feladatot és kifujt,ezt egyedül is megtudom csinálni.

Arról meg,hogy megbuktat meg hasonlók nem vágom mi alapja van,megnézem,hogy a picsába csinálja azt úgy,hogy van két egyesem meg öt kettesem…

De most úgy kibaszok vele,hogy beszarik,annyit fogok matekozni a haverokkal,hogy mindenképp muszáj lesz megadnia a 3-ast,4-est a dogámra. Jelenleg is tudom kb. ilyen szinten csak ugye akit utálnak annak ez nincs megadva….Évvégén meg kell majd adnia a 3-ast és a képébe fogom mondani,hogy ne verje magát arra,hogy belőlem a „hülyéből” jó matekost csinált,mert ez nem az ő érdeme,a reakciójára meg szarni fogok:D


Egyik mostani képem csak,hogy megismerjetek:D

Írta AngelEmoStar:)

2010. január 14., csütörtök

Sokkot kaptam :O

Ő,mit is mondjak arról,hogy hogyan jellemzem magam? Talán a legtalálóbb vékony,fura lány,extrémizmussal,kék szemmel,fekete hajjal,egy deka háj nélkül.

Ez a bejegyzés az erősebb idegzetűeknek ajánlom és aki duci az inkább mellőzze,bár azt most kijelentem,hogy nem a túlsúlyos emberek ellen írok csak most kibuktam és egy dagadt csajon.

Szóval mindegy,hogyan de most merült fel Zsolti egyik volt nője .Az összes csaj közül egy volt akitől az,hogy hányingerem van enyhe kifejezés. Erre most meg kiderült ezek keféltek:@

Baszza meg,ez egy 160 magas 60 kilós tehén,akkora csöcse van,hogy a fejem kutyafasz,a segge meg akkor,mint ide Budapest.

Egy ilyennel? Jó,én aztán szarok rá,csak behányok,nem sok közös van bennem és abban a csajban hacsak nem közös,hogy elméletben ő is nőnemű:D

Beszarok,nekem vannak önértékelési problémáim,én azon aggódok szeret e majd ha mit tudom én nagyobb lesz a seggem vagy narancsbőröm lesz,én egy hülye vagyok,ha szerette azt a deformált tehenet akkor én mit fosok de most komolyan. Ahhoz képest Miss Amerika vagyok,én is lehetek pakolós maca,mi van ha nekem az tetszik? Mi van ha szilikon mellem lesz? Semmi,ha akarom az lesz,ha valaki lelép ez miatt az takarodhat:D Ú,olyanokon tudok aggódni tetszik e neki amit éppen felhúzok,basszus ehhez a csajhoz képest még 5 pufi kabátban is anorexiás vagyok:D

Szóval rettegj Magyarország,mert elszabadultam és sokkolni fogok mindenkit:D


Írta AngelEmoStar:)

My tattoo

Na végre ez is megvan. Voltam a Citrom utcai tattoo szalonban a Katánál. Röpke 3 órát tetováltak és még legalább ennyi hátra van. 1 hónap múlva kell mennem újra.

Mit is mondjak?

Amikor simán a kontúr vonalakat rajzolják az nem vészes de amikor színezik főleg fél óra után is ugyanazt a területet az durva:S

Most még félig sincs kész de nagyon komoly dolog lett,amint kicsit megnyugszik a dolog rakok fel képeket.

Büszke vagyok magamra,hogy ilyen helyre,ezt a mintát és ilyen méretben kibírtam:)

Ó,amíg el nem felejtem,szeretnék bocsánatot kérni vagy nem is tudom mi ere a jó szó….Köszi Csilla,hogy megrajzoltad nekem,nagyon tetszett és tetszik is de találtam ezt a mintát és ez fájóbbnak nézett ki,meg jobban illeszkedik oda ahol végül is van,de remélem nincs harag OO


Írta AngelEmoStar:)

Átváltozás

Ő,az,hogy beszarok ettől a műtől az gyenge kifejezés? Szerintem nem,azt hittem én olvasok beteg könyveket de aki úgy tervezi az életét,hogy szeretne még nyugodtan aludni illetve nem szeretne agyilag tönkre menni az ezt ne olvassa el.

Basszus arról szól,hogy egy csávó reggel arra ébredt,hogy féreggé változik,2 oldalon keresztül szenved,hogy hogyan keljen fel,bemászik az ágy alá,a falon mászkál majd megdöglik,mindez 30 oldalon….

Nem minősítem ennél jobban de tuti,hogy aki írta annak valami baj volt az „agyában” bár nem hiszem van neki olyan,és még én írok fura dolgokat?:O




Írta AngelEmoStar:)

2010. január 8., péntek

I love shop

A hét nem telt mással számomra,mint hogy vásárolgatni jártam jobbra és balra. Nem azért mondom,hogy panaszkodjak hiszen ki panaszkodna 4-5 szatyor ruháért,cipőért vagy egyébért amiért majd meg veszik:)

Írta AngelEmoStar:)

2010. január 5., kedd

Légyszi,légyszi

Furcsálltam,hogy nincsenek kommetek,mondom most vagy ennyire szar lett amit írok,hogy nem lehet véleményezni vagy nem mükszik tényleg valami(erről szólt már a Szasza köszke(L)),megjavítottam a dolgokat úgyhogy kérek mindenkit kommenteljen.



Írta AngelEmoStar:)

2010. január 4., hétfő

Köszi Csilla(L)

A mai napban egy pozitív dolog volt az pedig Csilla,olyan drága volt,hogy megcsinálta nekem a rajzokat,olyan szépek lettek,nagyon szerelmes lettem az alkotásokba.

Szóval még egyszer köszönöm.

Írta AngelEmoStar:)

Ismét kaotika

Igen,ismét. Nem tudok kilábalni,nem mentem suliba,nem bírok és nem az iskola undoritisz nevű betegség beszél belőlem….Akár hányszor hiszem ismét nyeregben vagyok semmi sem szabhat gátat nekem tévedek és hol valami borzalom,hol egy el nem múló betegség boldogít….

Voltam dokinál ahol nem kaptam gyógyszert. Mondom fasza,hát persze miért is mentem volna ha nem valami gyógyszerért. Kijelentette ő így nem ír gyógyszert menjek el dokihoz,hozzak leletet és akkor majd ad valamit.

Holnap suli,megint szét fogom szenvedni az agyamat,főleg kiderült dogát is kell írnom…..


Írta AngelEmoStar:)

2010. január 1., péntek

Boldog új évet

Mindenkinek akit ismerek,aki ide látogat vagy rendszeres olvasó kívánok boldog új évet. Mindenkinek legyen vidám,sírás nélküli,vidámságban gazdag új éve.



Írta AngelEmoStar:)