Oldalak

2009. február 28., szombat

Az estém

A tegnapi napom enyhén szólva volt érdekes.
Ennyire még nem fájt semmi.
Ennyire még nem örültem.
Enyire még nem szerettem.
Szerintem ami akkor történt csak két ember érti:én és Zsolti.Nehéz róla úgy írni, hogy más is értse de azért megpróbálom.Persze nem fogok azért mindent szó szerint ide írni, mert nem tudom Zsolti mit szólna hozzá.
Az egész beszélgetés kellemesen kezdődött.Zsolti rákérdezett, hogy megcsináltam e a képet amire elmondtam, hogy nem.Tudtam az lesz a legegyszerűbb ha ezt azaz a blogomat ajánlom a figyelmébe.
Innen jött a kavarodás.Mindketten másképp értelmeztük a dolgokat ami persze nem csoda hiszen a leírtakat mindig csak egy ember érti az aki leírta.Úgy gondolta nem szeretne lábjegyzet lenni a blogomban.Én sosem úgy gondoltam rá, mint egy kis cimkére aki lifeg és arról szól, hogy lám lám én is itt vagyok.Kiérdemeltem egy bekezdést ennél nem érek többet.Nekem mást jelent csak rákellett jönnöm mi is ez.
Nekem hiányzott a dologból, hogy elmondja mit is érez.De most már tudom.Azt is tudom, hogy baromság volt azzal foglalkozni, hogy mit jelentek a számára.Én sem tudom szavakba önteni mi is ő.De kicsit lejjebb majd megpróbálom.
Felkerültem az oldalaira azzal amit írtam róla.Ennél nagyobb dolgot nem is tudtam volna elképzelni(persze érzelmek területét nem sorolom ide,mert az ennél sokkal nagyobb dolog).Tetszett neki amit írtam.Hát igen ezt éreztem iránta egy bizonyos percig.Most már még többet érzek de amit leírtam az az utolsó szóközig igaz és igaz is marad.Mindent most és úgy gondolok csak még jobban szeretem, mint eddig.Mi is az a bizonyos perc amíg "csak" ezek voltak a gondolataim majd mindjárt kiderül.
Elérkezett az ominózus képes rész és elmondtam neki, hogy erre nem vagyok képes.Itt kezdődtek a tévedéseim.Azt is írtam, hogy ha én nem vagyok képes valamire akkor azt adja meg neki más.Ez volt az utolsó csepp a pohárban is kiborítottam.Azt az embert akit mindennél jobban szeretek és az egésszel az volt a szándékom ha velem nem lehet boldog akkor legyen mással az.Nem akartam, hogy velem szenvedjen ha mással szárnyalhat.Én sok mindent kaptam tőle és önzőségnek tartottam volna magamhoz láncolni.Úgy gondolta ő már semmi az életemben és így nem is akar élni tovább.
Itt volt az a pont, hogy kezdtem rettegni.Belül valami borzalmas dolgot éreztem de ekkor még nem tudtam mit.Ez a dolog egyben volt a legfájóbb és a legcsodálatosabb.
Sokat lett hangoztatva,hogy ha valakit szeretsz megteszel érte mindent.Ezt sem értettem sokáig.Most már igen.
Jött a gyógyszeres rész amitől már tényleg teljesen kétségbe estem.Ha ő nincs én sem vagyok.Megyek utána akárhova is megy.Ha más országba én is megyek,ha a halálba oda is követem.Nélküle nincs semmi.Ismétlem semmi.Mi maradna? A sok fájdalmon kívül?Ő az egyetlen jó dolog az életemben.
Kiderült, hogy szívbeteg is.Na ekkor már tényleg minden bajom volt.Nem tudtam mit csinálni ő(a mindenem)az üres lakásban haldokolt miattam.Jött a megvilágosodás.Hiszen ő minden amire vágytam.Ő az.Ő akit meg sem lehet fogalmazni mit jelent.Az átlag emberek azt mondják ez a szerelem.De szerintem ez sokkal több annál is.Egyszerűen nem lehet megfogalmazni a dolgokat.
A vihar tombolása véget ért.Megnyugodtunk kicsit mind ketten.Abban maradtunk, hogy.....Persze ehhez is idő kell, mert itt rohangálnak a házakban.Hol nálam hol nála.
Most már nem érdekelnek azok az okok amik ellenünk szóltak.
*Nincs távolság.
*Nem érdekelnek más lányok.Elhiszem, hogy másnak is kell, mert csodálatos fiú.Engem nem zavar, hogy más lányok is akarják.Én büszke vagyok rá.Lehet, hogy valakinek ez fura de én így gondolom.Büszke vagyok, hogy ismerem és arra is,hogy a gondolataimat felvállalja más előtt és ő is büszke rám.
Remélem nyárra tényleg összejön a Franciaországi kis körút.Nem is kellene több én és ő.Persze bárhol boldog lennék vele ehhez nem kell sehova menni.De ott tényleg csak mi lennénk és csak egymással foglalkoznánk.
Már nincs semmi amivel eltántoríthatnának.

2009. február 27., péntek

Nem tudom mi lesz a Zsoltival

Már kifejtettem, hogy mennyire fontos a számomra de kellett ébrednem bizonyos dolgokra.

Leírom ide ezeket a dolgokat és még ma el is mondom neki de nem tudom ennek mi következménye lesz a "kapcsolatunkkal" kapcsolatban.

Nagyon szeretem meg minden de nekem egy igazi pasi kell nem pedig egy netes fiú akit sosem látok.Személyesen még nem találkoztunk és nekem erre szükségem van.Persze ahhoz, hogy találkozzunk ugye le kell jönnie Pestről.Viszont ahhoz, hogy lejöjjön meg kell felelni bizonyos kritériumoknak.Ezeket most nem fogom itt tárgyalni.Jó persze joga van mindenkinek ilyen dolgokat elvárni a másiktól.Ja és persze az sem árt ha az ember nem szégyenlős.Nálam ez nem a szégyenlősségről szól hanem arról, hogy én már nem tudok úgy tekinteni egy fiúra ahogy kellene ha már látta mindenem.Ja és egyébként az egyik rokona olyan személy akibe totál bele voltam zúgva.Tehát kicsit fura a helyzet.Már nem érzek iránta semmit.Bár a személy iránt az érzelmeim nem voltak valósak, mert nem ismerem.De a Zsoltit sem ismerem! Az egy dolog, hogy sokat beszélek vele MSN-en de attól még kellene egy kis személyes kontakt is.Tudom rohadt nagy igényeim vannak. XD Meg eleve én úgy érzem, hogy ez az egész részemről sokkal erősebb.Nem tudom ő mit érez.Jó vannak jelek arra, hogy nem vagyok semleges emberke mivel pl.:édesemnek hív de akkor is ez nekem még nem bizonyít semmit.Én szoktam bizonyítani na de mindegy.Meg eleve ő egy nagyon kapós fiú rohadt sok csajnak kellene.Hiába mondja, hogy én kellek neki bármikor jöhet egy másik csaj aki tönkre tehet mindenit.Meg eleve távkapcsolat ááááááá.

Nekem szerelemre van szükségem!
De ha kiderül, hogy szeret nem foglakoznák a sok okkal amit feljebb fejtegettem.Az egész világgal szembe néznék érte.

Ez leszek én.

Mindenki azt mondja, hogy mi a francot akarok hiszen csak egy átlagos emberke vagyok.

De ez nem igaz különleges vagyok.

Elfogom érni az álmaimat.Műsorvezető leszek a saját műsoromban,egy szuper bandában leszek frontember.És honnan gondolom ezt? Onnan, hogy megcsinálom és bebizonyítom a világnak, hogy nem egy vagyok a 1 000 000-ból.Tudom erre most sokan azt mondják, hogy ez a kamaszkori különcség.Mindenki egyedi akar lenni.Csak, hogy én más vagyok már 5 évesen is tisztába voltam a dolgokkal, hogy különleges vagyok.

Követni fogom Hoolie példáját.Küzdeni fogok.Ő a példaképem.Egy zseniális figura.Aki nem tudja, hogy ő ki az szégyellje magát.Ő egy zseni.Tessék rákeresni a neten és megismerni a munkásságát.

Eddig a Vivához akartam menni de ráébredtem az a világ becsapás.Rengeteg mindent nem adnak le ami oda lenne való,viszont leadnak olyan dolgokat ami enyhén sem való 11-12 éves emberkéknek.Az Anti Fitness Club klipjét cenzúrázni kelett, mert ahogy a Viva nyilatkozott:túl sötét,félelmet keltő,az emo világának megfelelően és nem kívánják megijeszteni a nézőket.Hát erről annyit, hogy kapják be.Mi a franc bajuk van az emoval? Ijesztő?Akkor az nem ijesztő illetve sokkoló amikor Usher majdnem megbassza a nénit? Már bocsi a szóhasználatért de kibuktam egy kicsit! Egyébként meg a saját gyerekük ellen lázadnak a csatornánál.Az AFC ellen!A csatorna kezdte el a népszerűsítést a Stábbal erre hátba támadják a "gyereküket"!Undorító!!!Meg sem érdemlik, hogy a zenekar egyetlen száma is játszva legyen náluk.Kiábrándultam ebből a világból.Nem akarok oda tartozni!

Műsorvezetőnek születtem.Megvan hozzá minden ami kellhet.Mindenben tájékozott vagyok,jó a beszélőkém,szeretek szórakoztatni,van személyiségem,és nem egoista akarok lenni de azért megjelenésem is van.Csak egy dolog a baj.Hiába van tehetségem olvastam Hoolie naplójában, hogy az ilyen suliban fél év 600000 Ft.Nekem nem, hogy ennyi pénzem nincs hanem semennyi sincs.Úgyhogy még nem tudom, hogy eljutok-e a Kodolányiba.Majd reklámozom magam.Mivel ennyi pénzem nem lesz tanulásra.

Arról, hogy frontember akarok lenni pedig csak annyit, hogy remek hangom van.Az előbb említett csatornán sok olyan sztár fut akinek még összevagdosva sincs semmi hangja.Most sokan azt fogják erre mondani, hogy ezekre az emberekre én féltékeny vagyok azért szidom őket.Hát nem.hInkább legyek "senki", mint, hogy én legyek a tehetségtelen csaj a Viváról aki a sipákolásáról híres.Szerintem olyan banda lenne nekem való, mint a Paramore.Szeretek fiúkkal együtt dolgozni.Könnyebb velük, mint csajokkal.Nem menne a szenvedés, hogy jaj a te magas sarkúd csinibb vagy a te derekad vékonyabb.Most komolyan eleve az ilyen megszólalásoktól hányingert kapok.Nem vagyok ilyen ember.

Sztár szeretnék lenni?
Igen! Szeretném ha az emberek ismernének.Nem azért szeretném az egészet, hogy gazdag legyek vagy sok pasi akarjon hanem azért, mert szeretném ha kiemelkedő ember lehetnék.És nem olyan lennék,mint nagyon sok sztár.Én szívesen találkoznák a rajongókkal, a telefon számom is megadnám mindenkinek, hogy aki szeret az tényleg megismerhessen.Tudom, hogy a sztárság avval is jár, hogy sokan utálnak.hát nekem ez nem lenne már fura.Így is utál az ismerőseim 30%-a.És miért?:emo vagyok,jobb az átlagom, mint az övé,kedvelnek olyan emberek akik rájuk nem is szarnak.Ha már a %-okról van szó.Kifejtem %-okban az életem:
*30%utál
*60%-nak semleges személy vagyok
*10% kedvel
Hát igen ez van és ezt kell szeretni.Szeretném a semleges tábort a kedvelés kategória felé elmozdítani.Persze én is tehetek arról, hogy sokaknak semleges emberke vagyok.Én csak azokkal foglalkozok akik megérdemlik.Én nem fogok senkinél teperni, hogy hahó itt vagyok vegyél már észre.Aki akar így is felfigyel rám.Épp ezért fogok kicsit később ismét a Zsoltival foglalkozni egy másik bejegyzésben.

Ez a hely(Pécs) nem nekem való.Itt nincs semmi! Még normális szórakozóhely sem.Nekem Budapesten van a helyem.Ott van minden amit szeretek.Emberk,koncertek,szórakozás,boltok.Itt fogom hagyni ezt a kis helyet egy nagyobbért ahol az álmaim meg fognak valósulni.

Hát egyenlőre ennyit a világ uralomra törésről.Sikerülni fog! Tudom! Aki nem hiszi az majd pár én múlva nézzen rám és csodálkozni fog, hogy igazam lett.

Ma mindent kifejtek.

Ma mindenről lerántom a leplet.Emberekről,helyzetekrő,magamról az életről.

2009. február 26., csütörtök

Akit szeretek:Zsolti

Zsolti
Úgy gondoltam muszáj külön írnom csak róla egy bejegyzést.
A netről ismerem de hihetetlenül sokat jelent nekem.
Ezt jelenti számomra:
-Ő az egyetlen fiú akire gondolni tudok.Aki ismer az tudja nem ilyen a természetem mivel ábrándos lélek vagyok de megváltoztam még pedig pozitív irányba.
-Sokkal többet jelent számomra, mint barát.Sőt többet jelent számomra,mint eddig bármilyen fiú.Sok ábrándom volt de ő különleges,nem tudnák róla rosszat mondni.
-Reggel azért kelek föl, hogy amikor hazaérek a suliból beszélhessek vele.
-Ha nem tudok beszélni vele akkor totál becsavarodom.
Miért különleges?
*Minden területen megvannak az ismeretei.Nincs olyan téma(azok közül ami engem érdekel) amiről nem tudnák vele elbeszélgetni.
*Az emoval is totál tisztában van.
*Nagyon édes.
*Okos.
*Vicces.Ráadásul hihetetlen mértékben.Ez nálam nagyon fontos mivel szeretek nevetni.
*Jól nevelt.Bár ennek ellenére olyan,mint én
*Olyan ötletei vannak, hogy ááááááá.De ezt imádom benne.Mindig van valami olyan ötlete, témája ami eszembe sem jutott volna.
*Meg meri kérdezni amire kiváncsi.
*Tud gitározni.
*Tud franciául.Olyan szép nyelv a francia.Szerintem ezzel meg az olasszal lehet a leginkább csajozni.Bár a francia tudásának alapvető oka az, hogy a francia meg a magyar anyanyelv számára.
*Vannak elvei.
*Olyan szépen tudja megfogalmazni a mondanivalóját.Senki sem tud úgy fogalmazni,mint ő.
*Sokat tanultam tőle ill.tanulok is.
*Tud főzni.
*Pirszingje.
*Tetkója.
*Olyan kajákat szeret amit még én is tök könnyen megcsinálok és szeretem.
*Úgy gondolkozik az élettel kapcsolatban,mint én.
*Különleges személyisége van.
*Sok közös dolgunk van.
*Nem egy anyám asszony katonája.
*Mindenről megvan a konkrét véleménye és azt el is mondja az embernek.
És még sorolhatnám mit is szeretek benne.De szerintem nem tudnám abbahagyni,itt ülnék még napokig.Az egészben az a legszebb, hogy minden nap megtudok róla valami olyant ami miatt még jobban szeretem.
Mit érzek iránta?
Hát nem tudom igazából mi is ez az érzés.Még ilyent nem éreztem.De őt szeretem a legjobban az összes pasi közül a világon.Nincs olyan pasi aki miatt őt dobnám.Az sem érdekelne ha Jared Leto könyörögne térden állva.Ő sem kellene.
Mi lesz a dologból?
Még nem tudom de azt szeretném ha mindig az életem része lenne.Ha nem szerelmi téren(még azért nem vagyok szerelmes és azt sem tudhatom ő mit érez)legalább barátként.Bár én az első felvetésnek jobban örülnék.Hihihihi.

Barátok

Ide azokat az embereket írom le akik a barátaim.
Jácint:A volt barátom.Most így visszagondolva nem illettünk össze.17 éves 1 hónappal idősebb, mint én.Jelenleg cukrásznak tanul Sopronban.Az Általános suli után Pécsre költözött a Gergőhöz, hogy itt tanulhasson.Kicsit a kapcsolatunkról:2006. szeptemberének az elején találkoztunk.Életemben nem láttam még emot addig amíg nem találkoztam vele.Az első pillanatban már szimpatikus volt.Fél évbe telt amíg a haját elrakosgattam az arcából és láttam belőle valamit.2008 március 10.-én jöttünk össze és június 10.-én szakítottam vele.Hogy minek?Rendkívül kedveltem és kedvelem is.Sokak számára fura lehet,hogy egy pasi festi magát,tele van tetkóval és pirszingel.De engem ez sosem zavart.Én szeretem az ilyen pasikat.A baj csak az volt, hogy nagyon kapós fiú és a lányok nem nagyon örültek annak, hogy van állandó barátnője.Bosszúból el is terjesztették, hogy kúrva vagyok na de mindegy.Ez sem zavart volna csak az volt a baj, hogy a vére más vizekre hajtotta és meg sem tudom mondani hány lánnyal de megcsalt.Magából kiindulva úgy gondoltam én is ilyen vagyok ezért úgy hívott, hogy az ország kurvája.Ennek ellenére a szakítás után is fontos barátként tekintek rá.Volt egy súlyos balesete de sikerült felépülnie.Jelenleg:ritkán beszélünk de mindig fontos marad a számomra.Aki arra kiváncsi, hogy szerelem volt-e annak azt mondom, hogy nem de ezt ő is tudta.
Gergő:A Jácint bátyja,egy tetováló szalonban dolgozik.Nála lakott a Jácint és sokat ökörködtünk nála.Úgy tekintek rá mintha a tesóm lenne.Mindig óvott a Jácinttol,mert félt, hogy csak fájdalmat okoz nekem de nem hallgattam rá.Most, hogy már megtörténtek a dolgok így sem bánom ezt.Ami volt az öccsével összeségében életem legizgalmasabb szakasza volt.Igaz annyi szenvedést is kellett elviselnem amennyit csak lehet de még így is megérte(a sok sírás sem mondat velem mást).Most hazaköltözik Sopronba a barátnőjéhez Ancsihoz.Akit nekem köszönhet.Remélem boldogok lesznek még sokáig.
Peti:A legjobb barátom.Annyira hasonlítunk.Mindent együtt csinálunk bár az is igaz, hogy csak fél éve ismerjük egymást de ennyire jó barátom még nem volt.Mindent meglehet vele beszélni ő is olyan mintha a testvérem lenne.Mindenféle hóbortomat elviseli amit ez úton is nagyon köszönök neki.Nem szoktunk szexelni! Igaz senki sem hiszi ezt el nekünk mivel azt mondják, hogy nincs fiú és lány barátság.Van egy pókja Igorka aki mindig remek témát szolgáltat.De a legdurvább az, hogy most ő is elköltözik.Egyenlőre Budapestre utána pedig valószínű Berlinbe.Ő volt az egyetlen személy amit szerettem Pécsben de most már nincs minek örülnöm.Nem szeretek itt élni,egyszer tudom Budapesti leszek.Az a hej való nekem.Ott van minden amit,akit szeretek.Van egy különlegessen fontos személy aki miatt a szívem szintén oda húz:Zsolti.
Régebben a Mikit is barátomnak tartottam.Ő a Peti unokatesója.Az oka annak, hogy már nem kedvelem több szálon fut.Az egyik az, hogy nagyon nehezen fogta föl, hogy nem akarok vele járni.De ez még nem is zavarna annyira.Amiért megharagudtam rá az az , hogy elkezdett kavarni a Zsoltinál.Leveleket irogatott neki amikről elég annyit tudni, hogy enyhén érdekes gondolat menettel voltak megáldva.Most azt mondta felfogta, hogy a Zsolti jelenti számomra az életem egyetlen pozitívumát de már nem tudok neki hinni.De remélem sikerült felfognia, hogy ha tönkreteszi a dolgokat a Zsoltival akkor már nem akarok többé élni, mivel nincs kiért maradnom.Az egy dolog,hogy ha az élet úgy hozza, hogy egyszer összeveszünk és e miatt már nem fogunk beszélni azt elfogadom, bár a szívem meghasadna,de, hogy azért legyen vége a dolgoknak,mert ő bekavar azt nem tudom elfogadni.
Zsófi,Móni,Melinda:Osztálytársaim.Őket kedvelem a legjobban az osztályból.Olyan jókat szoktunk vihogni.Mi 4-en alkotjuk a tanulókört.Amit nem tudunk az a körön bellüliek segítségéveltudjukmeg.Remek a csapatmunkánk.Megyunk majd osztálykirándulni.Már nagyon váram.Egy dolog miatt kicsit szomorú vagyok.Kár, hogy nem Budapestre megyünk, mert akkor beszökhetne a Zsolti hozzám.Persze szigorúan beszélgetés céljából.Hihihihi.

Családom

Akik a családomban kiemelten fontosak

*Szüleim:Udvarias lánynak neveltek és az is vagyok.Ezt nem úgy kell érteni, hogy egy illem kódex vagyok hanem úgy ha kell tudok viselkedni.Szerintem épp ezért van az,hogy amikor szórakozok,a barátaimmal vagyok akkor az átlagnál lököttebb vagyok.De visszatérve a szüleimre nagyon szabadon nevelnek.Amit szeretnék azt megtehetem(még akkor is amikor ők az ötletet nem díjazzák).Remek szülők,sokat tanultam tőlük.

*Alíz:Ő a hugom 13 éves és a legjobb barátnőm.Mindent megbeszélünk és remélem így is marad.Mindenben számíthatok rá,még akkor is amikor nem érdemlem meg.3-an szoktunk mindenféle baromságot elkövetni:Én+Alíz+Nóri(róla kicsit késöbb)

*Nagymamám:Ő az akitől tényleg rengeteg mindent tanultam.Ha ő nem lenne kitől tudnám mi az a petike bogár vagy a pruszlik.Városi létemre van falusi oldalam is(hála neki).Remélem még nagyon sokáig tanulhatok tőle.

*Nóri:Ő az unokatesóm.Bár nem vérszerinti akkoris őt tartom az unokatesómnak.Nagyon szereti a sportokat jelenleg a tenisz a kedvence.Rengeteg kalandban volt részünk már 3-an.Pl.:kanos részeg fickók,piócák,emo pasi...

Elmaradtam

Egy csöppet elmaradtam.

Ha jól gondolom már egy hete nem írtam ide azaz a blogomba.De mentségemre legyen, hogy nagyon sok dolog történt ill. sokat kellett tanulnom ezért hanyagoltam az írást.De elkezdem ma a pótlást és a hétvégén már mindent leírok..

2009. február 21., szombat

Egy kicsit magamról. Ki az az AngelEmoStar?

Ez lennék én:

Nevem:Balogh Adél
Születtem:Pécs 1991.06.12
Ahol élek:Pécs
Nincs barátom:rossz hírem van:meg van a jelöltem
Elérhetőségeim:iwiw:Balogh Adél
myvip:Balogh Adél
hotdog:AngelEmoStar
myspace:AngelEmoStar
youtube:AdelFromHungary
angelemostar@citromail.hu

Az AngelEmoStar nevet a legjobb barátomtól Petitől kaptam. Kérdeztem, hogy honnan jött ez a név ötlet erre ő ezt válaszolta.Az Angel onnan, hogy én vagyok az ő védangyala mivel megmentettem az öngyilkosságtól, sokmindenben segítettem neki.Az Emo ki gondolná abból fakad, hogy emo vagyok,a Star pedig onnan, hogy szerinte egy igazi star vagyok(reményem szerint nem csak neki leszek az hanem másnak is).

Olyan csaj vagyok akit nagyon nehéz kiismerni.Nem mondanám, hogy ez abból adódik, hogy emo vagyok.Néha még én magam sem tudom ki is vagyok.Szeretek ismerkedni, barátkozni és mindig valamilyen agyatlan dolgon töröm a fejem,szeretem az embereket szórakoztatni.Bár szerintem ez így van jól, mert éljenek az egyéniségek! Mindenki vállalja fel önmagát ne rejtözzön senki szerepek,állarcok mögé.

Emberileg azt mondanám magamról nagyon rendes emberke vagyok.Persze csak azokkal akik megérdemlik.Aki megbántott annak lehet, hogy megbocsájtok de a lelkemben akkora törés marad a dologtól, hogy soha nem fogok benne már megbízni.A többi emberhez képest okonak gondolom magam,vicces vagyok,jó emberismerő,olyan ember akire lehet számítani.

Mielött komoly találgatásba kezdenél igen emo vagyok és ezt büszkén vállalom.Akinek nem tetszik ne nézzen rám és ne fikázza ha kérhetem a többieket sem.


Amit szeretek:

-Az őszinte embereket.Ne félj elmondani a vélményed.Ne törődj azzal, hogy megbántasz-e.Ha sosem vállalod fel a véleményed nem is önmagad vagy hanem egy megjátszot szerep.Ugye ezt te sem szeretnéd.
-A zene.IMÁDOM,IMÁDOM ÉS IMÁDOM! Nem is kell ennél több.Szerintem ez árulkodik leginkább az emberről.Mi mondana el az emberről többet, mint az, hogy mit hallgat.A zene az életem értelme. Amit ezen bellül is imádok:

*Anti Fitness Club

Minden számukat szeretem.Ők a legnagyobb kedvenceim.Olyan dolgokról írnak számokat amiket már én is éreztem ezért is állnak nagyon közel hozzám.De persze vannak kedvenceim is:Árnyékban a fény,Ronda lány,Kormányrendszer,Jó barátok,Ébredj fel,Ujjászülettünk,Miért hazudom,Játszol velem,Rossz útra tévedtem


*The Grenma
Nem régóta követem figyelemmel a munkásságukat de nagyon jó bandának találom őket.Jó kis számaik vannak:Pont így,Nincsen minden rendben,Vajon hallja valaki a hangom,Kinek hiszel,Enyém az utolsó szó,Hadd gratuláljak,Csak állunk és nézünk,Apokalipszis most,Hiába sírsz,Ennyi volt



*30 Seconds To Mars
A frontembert Jared Leto-t eleve nagyon szeretm.A filmeket is amiben játszott, bár szerintem mind művész film és kissé elgondolkoztató pl.:Gyilkos szerelem. A zenéjüket is imádom.Az egyik számuk kivételessen közel áll hozzám a Buddha For Mary(magamra ismerek bizonyos részeknél).



*Fall Out Boy
Régebben nagyon nagyon szerettem őket de most kicsit háttérbe szorultak.Imádom Pete Wentz-et és persze Patrick Stump-ot is.Pete-et nagy koponyának tartom a jég hátán is megél.Minden üzlete virágzik.Van üzleti érzéke,remek személyiség,okos és persze jó pofa a fickó.Patrick-ról pedig röviden annyit, hogy őt tartom a legjobb énekesnek a világon.Olyan hangja van, hogy az hihetetlen.Nem kell összevagdosni.Élőben is órák múlva meg lehet hallgatni. A legújabb számukról az Americas suitehearts-ról pedig annyit, hogy a szám sem tetszik annyira a klipp pedig elég beteges lett.Nagyon viccesek benne a fiúk.Főleg Pete.


*AFI
Szeretem.Röviden ennyi.Kedvencek:Miss murder,Love like winter



*Funeral For A Friend
A legnagyobb kedvencem a The roses for the dead.Annyira dúrva.Én ha a klippet megnézem totál behalok.Elkezdek gondolkozni és még órák múlva is agyalok.



*Paramore
Nem szoktam szeretni az olyan bandákat amiben csaj az énekes de Hayley nagyon király.Kedvencek:That's what you get,Crushcrushcrush,Decode,Fences.


*Armor For Sleep:Annyira jók.Kedvencek:Smile for the camera,Remember to feel to real,Kind of perfect,The truth about heaven,Car underwather,Hold the floor.



*Good Charlotte
Szitén annyira jók, hogy elmondani is nehéz.Bár mostanában már nem hallgatom őket annyira.Kedvenceim:I just wanna live,I don't wanna be in love.


*Hawthorne Heights
Egy olyan banda akiktől szintén minden számot szeretek.Imádom őket totál kikapcsol a zenéjük.



*Secondhand Serenade
Az, hogy rajongó vagyok erős tulzás lenne de van egy szám amin képes vagyok akár besírni is.Ez a szám :Your call


*Metro Station
Nagyon nagyon szeretem őket.Ők a legújabb kedvenceim.Kb.3 napja találtam rájuk.Trace Cyrus(ének,gitár, ha nem tudod ki ő akkor is megismered:magas,szét van tetoválva,2 pirszing van a szájában fellül) a kedvencem.Igen a Cyrus név ismerős lehet hiszen ő Miley Cirus bátyja.Kicsit különcnek néz ki a fiú de nekem nagyon szimpatikus.Még nagyon bírom Mason Musso-t is.Szerintem megtaláltam Patrick utódját.Hihetetlenül tetszik a hangja.Minden számukat imádom.


*The All-American Rejects
A Dirty little secret az a szám amit 2 000 000 -szor is képes vagyok meghallgatni.
-Tetoválások:nekem nincs de majd szeretnék.Remek dolognak tartom .Az önkifejezés eszköze.
-Pirszingek:nekem is van(köldök) még szeretnék.
-Vásárolni(persze ha van miből)
-Minden féle édességet.
Ami nem szeretek:
-Azokat akik nem ismernek valakit vagy valamit ezért azt elitélik és hazugságokat terjesztenek róla.Ezért ha nem ismersz valamit akkor ismerd meg mielött véleményt alkotsz róla.Ha ez a dolog olyan amit szerinted én ismerek kérdezz és szívessen elmagyarázom.
-A kétszínűséget! Mondjátok meg az ember szemébe a véleményetek ne a háta mögött legyetek okosak.
-A pókokat.De csak a házipókokat.A fapókokat szeretem.Igaz Peti? Megy a szeretés Igorka irányába.

Olyan témák amiket imádok:
-Sztárok(sok mindent tudok róluk)
-Zene azon bellül is az amit szeretek
-Emo
-Szexualítás(ez nem azt jelenti, hogy kúrva vagyok)
-Élet nagy kérdései
-Gitár(nem értek hozzá de szeretem amikor beszélnek róla,egyszer majd én is megtanulok gitározni)
-Érzelmek(nagyon fontosak az érzelmek számomra,mindnki mondja meg a véleményét senki se sumákoljon)
-Most ennyi jutott eszembe

Hangulatember vagyok.
-Ha jó kedvem van akkor még annak is örülök, hogy kapok valakitől egy pzs-t. Ilyenkor mindenkit szeretek és az egész világot csodálatosnak találom.Szóval szépnek gondolom az életem.
-Ha rossz kedvem van akkor a depresszió legalsó határán vagyok.Semmi sem tud érdekelni,mindent borzalmasnak gondolok és úgy gondolom fölösleges vagyok a világ számára,senki sem szeret.Néha elgondolkozom rajta mi lenne ha véget vetnék az életemnek.Nyugalom csak gondolkozom rajta de nem teszem meg.Ennek a gondolatnak az az oka, hogy az életem folyamatos csalódások tengere.Aki kiváncsi rá mik ezek az keressen majd külön egy ilyen bejegyzést.
Példaképeim:
Steiner Kristóf,Hoolie
Mi leszek ha nagy leszek?
Énekes egy bandában,remek gitáros,a Vivánál munkatárs és remélem annak a bizonyos fiúnak a barátnője.
Kedvenc
szín:fekete,piros,kék ill. ezek kombinációi.
állatom:galamb,Komodói varánusz
napom:szombat
kajám:sokminden
italom:cukros lötyök(leszokóban vagyok)
alkoholom:pálinka
szinészem:Jared Leto
magyar banda:Anti Fitness Club
külföldi banda:30 Seconds To Mars

Szerintem más nincs ha valamire kiváncsi vagy kérdezd meg.

2009. február 19., csütörtök

Holnap sok új dolgot írok csak most időhiány miatt ezt elhalasztom.
Megértésed köszönöm.

Mi is az emo? Nekem ezt jelenti:

Az emo:számomra,szerintem

Jaj hol is kezdjem.
Előszöris azt fogom taglalni, hogy nekem mit jelent.Másnak nem kell, hogy ezt jelentese.Az, hogy kinek mit jelent szoros összefüggésbe van azzal, hogy kinek milyen a személyisége.
Na akkor térjünk a lényegre.
Az emo egy nagyon összetett kifejezés amit nagyon nehéz magmagyarázni.Ezért is szeretem az olyan kérdést amikor azzal találnak meg, hogy akkor ez most mi is. Nem csak zenei kategória hanem stílus,élet felfogás egyben.
Az emo az emotional (érzelmes,érzelemmel teli angol) szóbol ered.Az elnevezés jól mutatja az ebbe a stílusba tartozók személyiségét.Az átlagnál érzelmesebbek(szerintem az lenne a normális ha mindenki ennyire érzelmes lenne és nem csak azon gondolkozna, hogy hogyan törtessen előre,ártson a világnak és másoknak).Lelkileg könnyű őket megbántani(ezért vigyázz, hogy mit mondasz).Ezt nem úgy kell értelmezni, hogy ha azt mondod neki, hogy jaj de szar a nadrágod akkor megöli magát.Csak érzelmileg érzékenyebbek.
Nem szeretik a hazugságokat, az őszinteséget kedvelik.A batátaikkal érzik magukat jól, mert ők megértik azt amit ők éreznek.Nem csak emo barátaik lehetnek lehet teljessen más stílusú barátikörük is.Ugyanúgy, mint bármilyen más embereknek.
Az eredeti magyarázat szerint azért hordják a fél szemükre fésülve a hajukat, mert annyira rosznak találják ezt világot, hogy elég azt csak fél szemmel látni ill. csak a jó oldalát szeretnék látni(szerintem ez totál igaz mivel eléggé elbaszódott ez világ bár szerintem mára ennyire már nem plátói oka van a hajnak csak megszokás).
Nem szenvednek feltétlenül depresszióban.Csak hajlamosak elgondolkozni bizonyos dolgokon pl.:az élet értelme, élet a halál után... és ez hatással van a hangulatukra.Másnak is lehet rossz, depressziós napja nem csak nekik.
Arról, meg, hogy feketében járnak csak annyit, hogy nem mindenki jár feketében vannak akik a színeket is előnyben részesítik.Ez teljessen emberfüggő.
Nem csak emo zenét hallgatnak(ugyanúgy, mint más emberek mást is hallgathatnak).
Sok emonak van pirszingje(azért, mert tetszik nekik, nem azért, mert csak akkor lehetsz emo).

A külselyükről:
-Nincs mindenkinek fekete haja.Van aki barna,szőke...Vannak akiknek színes tincsek díszitik a hajukat.
-A nemek közti határok sokak szerint elmosódnak.Szerintem ez baromság.Most attól, hogy nagyából ugyanúgy néznek ki a fiúk és a lányok attól még nem lesz senki nemtelen.
-A fiúknak a haját szerintem mindenki ismeri.
-A lányoknak is lehet ilyen haja,van aki tupirozza,van akinek hosszú...
-Álltalában tornacsukát hordanak vagy deszkás cipőt.
-A répa nadrág alap.
-Van aki dupla övet hord(kockás, szegecses...)
-Előnyben részesítik a kapucnis felsőket.
-Vannak olyan minták amelyek jellemzőek rájuk:halálfej,csillag,kockás dolgok,csíkos dolgok,szivek....
-Jellemző a fekete körsatír és a fekete lakk.

Az egyesek által extrémnek tartott külsőnek több oka lehet.Van aki azért így néz ki,mert ez jön be neki és van aki még ennél is tovább megy.Külselyével akarja felhívni a világ figyelmét arra, hogy milyen is ez a mai világ(elnyomják a másikat, csak magukal törődnek...).A salyát lelküket, egyéniségüket tükrözi az öltözködésük.

Van aki még tovább bontja az emot: csoportokra.Pl.:sceene,half,poss.De én most ezt kihagyom.

Mi is az XXX?
Ez azt jelenti, hogy alapjában az emok nem cigiznek,drogoznak,isznak alkoholt.Sőt vannak akik még vegák is.A mai világban ezt nehéz lenne elmondani mindenkiről.Ezért akik ezeket tartják a nevük mellé írják a 3 X-et.Vagy csak azért írják oda, mert jól mutat de fogalmuk sincs róla mit jelent.

És a "kedvenceim": a pózerek.
Ők tehetnek mindenről meg a média.Nem tudnak semmit a dologról és rossz hírét keltik ezzel az emonak.Ők azok az emberek akik csak divatból csinálják az egészet.Fogalmuk sincs semmiről csak azért csinálják, mert így milyen jól néznek ki és összeszedhetik az emo pasikat.Gondolják ők.Csak az a baj , hogy az emo pasik nem hülyék és nem kell nekik olyan csaj aki segg hülye.Ezek azok a személyek akik vagdossák is magukat,mert azt hallják, hogy az emok vagdosság magukat hát és akkor úgy gondolják, hogy nekik is kell.Na jó nem mondom, hogy mind vagdossa magát de inkább náluk fordul elő nem pedig az emoknál.De hála a jó égnek pár hónapig tart náluk az emo és utánna más stílusra állnak rá, mert ez már nem lesz divatos.Remélem a sok idióta így is fog tenni.És akkor az emberek leszállnak rólunk.Azokról akik tényleg azért csinálják, mert szeretik és ebben találtak magukra.Nempedig egy hóbort, mint a pózereknél.

Napjainkban már itt az újabb generáció:a fake-ek
Ezek olyan emberek akik másokról tsznek föl képet és úgy csinálnak mintha ők szerepelnének a képen.Álltalában valamilyen külföldi oldalról szednek le képeket mivel úgy kisebb a lebukás esélye.
Én már találkoztam ilyen csodás személlyel.És amikor mondtam neki, hogy fake letagadta.Csak az volt a vicces, hogy az exem képe volt neki kirkva tehát nem nagyon volt értelme a tagadásnak.

A zene:
A punk és a hardcore keveréke.Az érzelmek kifejezéséről szól.Néha kiáltásokal tarkítva.Témája álltalában:a szerelem ,a csalódás, a világ helyzete...nem pedig a világfájdalom.

Tévhitek:
-Nem vagdossák magukat(nagyon kevesen vannak akik igen de ők sem azért, mert emok hanem , mert nem normálisak)
-Nem fakadnak sírva mindenen.
-Nem veszik magukra a világfájdalmat.
-A zene sem a világfájdalomrólszól.Nem értem mi a világfájdalom a szerelmen,az életen,vagy azon, hogy ez a világ rossz.Ezek tények nem pedig világfájdalom.
-Nincs olyan, hogy emos.Emo van vagy emo stílusú.Aki nem érti elmagyarázom.Azt sem mondod, hogy szomorús vagy szépes na ugye.

Nos szerintem röviden ennyi.
Ha valamit nem írtam akkor bocsi.
Ha kérdezni szeretnél valamit bátran írj szívessen válaszolok.
Remélem most már kicsit képben vagy.És nem bántod az emokat.Ők is emberek.Pont mint a punkok,rockerek,tecktonikok.....

Én is emo vagyok. Ha nem tetszik a te bajod.Attól még, hogy nem szereted az emot semmi bajom veled.Akkor van bajom ha nem tudsz semmit és elhiszed a sok baromságot amit hallasz.Na az már baj.De azért vagyok, hogy elmondjam mi mit jelent és ne hidj a sok hülyének.