Oldalak

2011. december 22., csütörtök

A felejthetetlen "B"

Valahogy a csodálatos Zsófi+Adél párostól lehetett várni,hogy valami gikszer,kivitelezési hiba csúszik a számításokba....érdekesen alakult a B-be tervezett buli.

Nem vagyok csajos csaj,hétköznap főleg nem. Nem igazán köt le,hogy ha suliba megyek akkor úgy nézzek ki,mint valami amerikai nyálfilmből a bálkirálynő. Tök jó,hogy vannak olyanok akik ezt élvezik,én valahogy annyira nem. Épp ezért ha elmegyek otthonról akkor szoktam kicsípni magam. Buliba készültem tehát logikus számomra,hogy nem melegítőnadrágba megyek el. Valahogy anyukám nem igazán értett ebben velem egyet,nem igazán tetszett neki az ötlet,hogy télen miniszoknyába meg fűzőben menjek el buliba. Hiába az ellenkezés a felmenők részéről,engem nem lehetett eltántorítani,elindultam,hogy találkozzak kedves kis (nálam magasabb) barátommal:)

Felszálltunk a megfelelő buszra,majdnem nem szálltunk le a Sparnal:D De az utolsó percben leszálltunk. Igazat megvallva egyikünknek sem volt fogalma merre van a B...elmondták páran merre meg hogyan kell menni,de 0 térérzékünk van... Természetesen rossz irányba mentünk...majd bízva abban,hogy az új irány jó elindultunk felfelé egy dombocskán. Az egészbe az volt a vicces,hogy gyakorlatilag ott mászkáltunk ahova a kutyám jár állatorvoshoz. Kezdett fura lenni a táj...konkrétan rohadt nagy épületeket láttunk,zene meg emberek igazából semerre. Elbizonytalanodtunk és jött a zseniális ötletem.

Beugrott,hogy PP a környéken lakik. Visszakúsztunk odáig,írtam neki egy kedves kis üzenetet (éjfélkor) és volt olyan kedves,hogy kijött hozzánk:) Majd elmondta merre is kell menni. Miután kicsit bután néztünk rá...elkísért minket majdnem végig,kb. 20 métert kellett önállóan megtennünk.

Mit gondoltok?!? Hát persze,hogy jó helyen voltunk a Zsófival,fel kellett menni erre a buzi dombra...csak az utolsó métereken elbizonytalanodtunk. A hátrahagyott 20 méterünkön megint elkevertünk valamerre...de hihetetlen logikánknak köszönhetően bejutottunk a kóterhoz. Az volt a fura,hogy nem igazán nézett ki a buli bulinak. Zene idiótán szólt,a szó szerint. Betettek valami számot,5 másodpercet ment,kikapcsolták és 10-15 percig semmi. Valahogy nem így képzeltük el a dolgot. Belefutottunk egy kedves párba. Mondták,hogy nem is érdemes befizetni a belépőt,mert zene nuku,emberből 20 lézeng,azt ígérték a szervezők,hogy hajnali 2 felé lesz buli. HAJNALI 2?!? Könyörgök....éjfél volt....hajnali kettőig nem fogok ott állni,mint a pisztráng a dobozban. Szóval nem lettünk a B partiarcai,otthagytuk a fenébe.

Elindultunk a belvárosba,hogy beülünk a Mekibe beszélgetni kicsit. Amire odaértünk épp zárt:D Gondoltam benézünk az autós Mekibe. De ott is már csak úgy adtak ki kaját,nem lehetett beülni:D Így meg fenének volt kedve.

Kicsit megtörve elindultunk felénk. Zsófi taxit fogott,hogy hazatudjon menni,én meg megfáradtan tértem aludni:D

Azért akadtak vicces pillanatok. Kóternál mászkáltak a zsaruk. Én meg valljuk be csöppet kurvásan voltam öltözve,kicsit gyanúsan néztek rám. Talán annak köszönhetem,hogy nem igazoltattak,hogy a Zsófi normálisan nézett ki mellettem nem úgy,mint aki éppen várja a kuncsaftokat. 

Konzumnál meg megállt mellettünk egy autó,lehúzzák az ablakot.....rám nézett a Zsófi,hogy "szerintem most fussunk" XD Az ötlet jó volt de már a lábam sem éreztem XD 13 centis tűsarkúban végigmásztam a várost,én már nem futottam:D Valami Aladint vagy mi a rákot kerestek...franc tudta merre van :D

Szóval így ért véget a hatalmas bulink :D

2011. december 12., hétfő

Tényleg elmondom az igazat

Fura az emberi elme. Az egyik pillanatban meg mernél esküdni rá,hogy senki és semmi nem tudja elvenni tőled Őt de a következő pillanatban már a rezgő bokor árnyékától is félted.

Azért nálam ennyire nem vészes a helyzet. Egész istenes napom volt. Sokat gondolkoztam az egészen. Valahogy beszélnem kellene a dologról de nem tudom hogyan és főleg azt nem tudom,hogy mit is kellene pontosan mondanom. Egész magabiztosnak éreztem a dolgot de megint félek:/ Csak egy ember van aki "para" lehet....de ő megint előkerült. Kicsit mardos az ideg de megpróbálok pozitívan gondolkozni. Ha komoly esély latolgatásba kezdenék azt mondanám ez a jelentkező jobb,mint én,na értjük:D ez egy Miss szépség...viszont szerintem én mindig ott voltam,bármit el lehet mondani nekem,imádom a hülyeségeivel együtt és nem hiszem el,hogy a számára csak egy pajtás vagyok a mezőről... Rajtam nem fog függni a dolog...bár szerintem így is egyértelmű,hogy mi is a helyzet. De tényleg ki kellene böknöm:D Lenne bennem egy kis pia akkor talán menne. Nem is azon félek,hogy esetleg olyant mond ami nekem kedvezőtlen hanem azon,hogy megijed az egész dologtól...félreérti és talán nem is akar többet látni:/ Jó lenne egyszer egy semleges helyen kommunikálni vele. Mindig elhatározom,hogy beszélek de nem tudok:D El vagyok varázsolva tőle:/ Bár nem mutatom ki annyira,kicsit palástolom a dolgot de én magam sem tudom mit akarok ezzel elérni. Egyszer akkor is megmutatom mennyire szeretem(L) Igen,ez lesz a legjobb,legközelebb elmondom és kész!

Várom,hogy írjon a Zsófi,hogy megyünk e holnap B-be. Bár belebotlanék ott...Komolyan elmondanám:) Jó lenne tudni,hogy most mi is van vagy Ő mit gondol:/ Bár csoda történne és eljönne csak negyed órára is:)



2011. december 11., vasárnap

Kapcsolati háló

Pénteken már részt vehettem a csodálatos Coopos munkában:/ Meló viszonylag hamar elment,nem szakadtam meg közben:) Megismerkedtem egy lánnyal,Lillának hívják,nagyon jól kijövünk,remélem még lesz olyan,hogy úgy osztanak be,hogy vele melózzak,azt hiszem hasonlítunk pár dologban:)

Lányok hiányoztak a legjobban amíg otthon kellett lennem,nagyon megszoktam,hogy már reggel velük kezdek és gyakorlatilag az egész napot végig ökörködjük. Már csak azt nem tudom,hogy pont hogyan kell majd ledolgoznom ezt a 3 napot:/ Lehet hétvégén is be kell mennem vagy szünetben:/ Tényleg nem tudom:(

Napról napra jobban csalódok a férfiakban:) Nem értem valahogy ha valakinek van barátnője akkor miért kell másnak is azt a bizonyos szelet csapni....miért kell a párjából gyakorlatilag hülyét csinálni....undorítóak az ilyen hapsik,sajnálom,ez a véleményem. Az ilyeneknek az kell,hogy egy csaj csinálja meg velük azt amit ők szoktak....talán ráébred,hogy nem éppen normális amit csinál:)

Apropó pasik.... Szerintem mindenki rájött már,hogy bizonyos szinten de védem a magánéletem. Nem teregetek ki mindent,csak egy bizonyos szintig engedem,hogy bele lehessen tekinteni. Lacival mi annyiszor de annyiszor összevesztünk és kibékültünk de a vége mindig ugyanaz lett,nem változott semmi csak egymás idegein táncoltunk. Egy ideje már barátokként próbáltuk kezelni  a dolgot de így sem ment....nem tehetek róla,úgy érzem túlreagálta ezt az egészet,úgy csinált mintha a férjem lenne,mindenkire ugrott szinte és a saját hibáit képzelte be másba. Nem azt mondom,hogy én nem hibáztam,mert ez hazugság lenne! Aktív részem van abban,hogy még csak a barátságnak sem maradt semmi híre....sajnálom tényleg de ez nem ment....jobb lesz neki is,nem akarja belátni de jobb ha nem foglalkozunk a másikkal.

Szükségem van a barátaimra,jobban,mint valaha. Épp ezért drága bnőmmel Zsófival kedden elmegyünk bulizni B-Klubba. Egyenlőre fogalmam sincs hogyan találunk oda vagy mi lesz de már várom,ránk fér egy kis lazulás. Az a gondolat nem hagy még nyugodni,hogy másnap dolgoznom kell menni....remélem nem csapom nagyon szét magamat:D Kicsit aggódok még azon,hogy totál pasi nélkül megyünk...Nem képzelem be,hogy nagyon érdekes vagyok vagy stb...csak nem szeretném ha valami részeg idióták nyomulnának ránk vagy belénk kötnének. Mindenesetre a félelmeimnek nem adok teret és várom,hogy tombolhassunk együtt:)

Bárcsak megjellene a buliban valaki:) 5 perc is annyira jó lenne *-* ......

Holnap ismét vár a munka,lehet most nem 8,5 órát leszek hanem 9,5-et vagy többet,attól függ mit mondanak a pótlással kapcsolatban:/


2011. december 8., csütörtök

Rudolf the red nosed reindeer and my friends(L)

A bejegyzés címével magamra utaltam. Réges régen még valamikor általánosban az egyik angol órán meghallgatunk karácsony alkalmából egy Rudolfos nótát,imádtam. Próbáltam megkeresni youtube-on de csak idiótaságokat adott ki:/
Én is kb. olyan remekül nézek ki,mint ez a kedves kis rénszarvas:) Voltam dokinál,mandulagyulladásom van....Meglepetnek nem mondom magam,várható volt a dolog. A hűtőkamrába mászkálok állandóan,hűtőkbe pakolok. Az üzletben lévő hőmérséklet és a hűtőketyerékben lévők között elég nagy a különbség kivédhetetlen,hogy az ember beteg legyen. 5 féle gyógyszert szedek,lassan meggyógyulok de így nem voltam dolgozni ugye. Izgatottan várom mikor kell ledolgoznom ezt a 3 napot,szerintem szombat-vasárnapra beosztanak és elintézik ezzel de majd kiderül. Csak ne tegyenek megint hűtőhöz....nem szeretek beteg lenni:)

Annyira érzem,hogy változok és jó irányba:) Akik régóta ismernek tudják,hogy sajnos nem a legjobban alakulnak a dolgaim és hajlamos vagyok a mélabúra :/ De valahogy nyitottabb vagyok az emberekre,mások véleményére,magára az életre.

Sokan csak panaszkodnak nekem. Néha lelki szemetesnek néznek,szeretek másokat meghallgatni és megpróbálok segíteni de nem vagyok Isten,hogy olyan problémákon is tudjak segíteni aminek hozzám nincs semmi köze.

Sokat beszélgetek PP-vel,rengeteg mindent tanultam tőle,ezt nyíltan ki merem mondani. Épp az egyik nap mondtam neki,hogy mondja el nyugodtan ő is a problémáit,hiszen szinte mindenki csak ezzel kapcsolatban kommunikál velem....Erre az volt a válasza,hogy nincs min keseregni,mert vannak barátai,van hol laknia,van mit ennie,van kis pénze,suliba jár...nem is kell ennél több:) Nem szó szerint idéztem de ez volt a lényege. És mennyire igaza van! Nem kell mindig keseregni,örüljünk annak amink van. Én sem kesereghetek:) Szerető családom van,vannak igaz barátaim,egészséges vagyok,van hol élnem,amire szükségem van azt meg tudom venni,tanulok és lesz szakmám,meg persze nem feledkezek meg arról sem akitől okos dolgokat tanulok:)




2011. december 6., kedd

Csemege kijut mindenkinek,nekem is

Nem mondhatnám a hétvégémet túl izgalmasnak...gyakorlatilag csak sokat aludtam..kezdtem beteg lenni.

Hétfőt nagyon nem vártam. Csemegéznem kellett. Utálok ott lenni. Egyszerűen nehéz megállapítani,hogy a sajtból mekkorát kell levágni,hogy pont 15 deka legyen..az emberek meg bunkóak és ragaszkodnak ahhoz amit kérnek...Nem vagyok nagy társasági ember,itt meg állandóan emberekkel kell foglalkozni de a jó oldalát nézem. Kedvesebb,elnézőbb lettem az emberekkel és méginkább javult a kommunikációs készségem.

Ma már nem mentem melózni,mert a hétvégén kezdődő betegség már elviselhetetlen formát öltött,el kellett mennem orvoshoz. Csodák csodájára senki sem volt előttem így várnom sem kellett sokat. Remélem reggelre jobban leszek és be tudok menni dolgozni.Nem szeretnék pluszba hétvégén is bejönni,hogy meglegyen a 120 órám.

És amíg nem felejtem el,boldog mikit mindenkinek:)

2011. december 3., szombat

Close your eyes, and you'll see that you're really need!

Mindig,mindenki színt játszik. Álarcokat váltogatunk,ebből áll az életünk. Alkalmazkodni kell a környezetünkhöz vagy a társadalom nem fogad el minket. Ha nem is egy egész közösség kedvéért történik a színészkedés akkor egy ember kedvéért.

Próbáltam más lenni,mint vagyok. Azt hittem ez jó dolog de be kell látnom,hogy nem:) Nem akarom,hogy azért szeressenek amilyen nem vagyok.....azért szeressenek aki vagyok,ha ez nem tetszik nekik akkor pedig simán nem kell velem foglalkozni. Inkább leszek kevesebb emberrel körülvéve akik ismernek,szeretnek,mint sokkal akik nem is az igazi Adélt ismerik.

Soha,senki kedvéért nem leszek más. Büszke vagyok magamra,büszke arra,hogy ilyen vagyok. A gyengeségeim is erőssé tesznek,a hibáim egyedivé,ezektől vagyok legyőzhetetlen. Csak pozitívan fogok gondolkozni,semmiféle ártó gondolatot nem engedek az elmémhez férkőzni:) Ezt a mai naptól nem felejtem el.