Oldalak

2011. november 28., hétfő

Az első munkanap

Már tegnap nem túl nagy örömmel gondoltam a mai napra....valahogy 15 nap a Coopban nem tűnik jó mókának. Szeretek ott lenni..de az utóbbi napok nem igazán jöttek össze.

Tegnap derült ki végleg,hogy a Kriszti Pesten marad,magántanuló lesz...Örülök annak ha boldog,igazán! De félek attól,hogy elhamarkodta ezt a dolgot...kicsit olyan,mintha magamra hagytak volna,sőt nagyon olyan.

Laci is hiteget,hogy fontos vagyok neki....én barátilag szeretném a kapcsolatot tartani de ő is csak ígérget:) "Fent  lesz neten" aztán el van tűnve. És megkapom,hogy én nem törődök vele. Ha így lenne be sem engedném a házba.

Maga a meló egész jól elment,beszélgettem a csajokkal,pár vidám perc is jutott hála a kedves ismeretlennek.

Valahogy az egész tegnapi nap arra sarkalt,hogy jól berugjak,de nem volt kivel...egyedül meg végkép nem akartam,az már tényleg a világ legszánalmasabb dolga lett volna.

Hiányoznak a barátok,hiányzik ő,hiányzik aki foglalkozik velem. Itt az ideje a változásoknak.

2011. november 26., szombat

Titokzatos ólak eredménye

Nagy várakozással tekintettem az idő elé amíg kiderült mit is rejtenek a titokzatos ólak. Végre kiderült:
-Pillangókert
-Mormotavacok
-Retró tyúkol +
-Szentjánosbogár röptető
-Jávorszarvas kifutó
-Birkanyíró állomás
-Angórasimogató
-Retró kaptár +
-Tehénistáló 1 szint sárga ebből 2-t kaptam

Úgy érzem megéri megpróbálni másnak is vennie,mert eléggé fullos dolgokat dobott a rendszer nekem is,ráadásul ólakként 800 TP-vel gazdagodunk. Szintet is léptem,most vagyok 53 és már áfonyát is tudok vetni,remek:)

Farmerama

Jelenleg épp a Farmerama világa ragadt magával. Egész jól haladok,most vagyok 52-es szinten de hamarosan 53 leszek:) Mint a játék elnevezése is utal rá ez egy kedves kis termelős,állat tenyésztős,piacon termény eladós játék. Ha csak ennyiről szólna az egész akkor elég unalmas lenne. Azt szeretem benne,hogy az alkotók 2-3 naponta vagy legalább hetente valami különleges akcióval,új funkcióval feldobják a játékot.

Néhány kép a játékból(katt rá és nagyban látod):)
Épp vándor cirkusz tanyázik újdonságként farmon

Tyúkok,nyulak és titokzatos ólak:) 
Simán vetegetek éppen,az a kedves kis tábla alul azt jelenti,hogy most dupla tapasztalat pontot kapok 24 óráig

Kíváncsi vagyok,hogy a titokzatos ólakból mi fog fejlődni. Olyan,mint a Kinder tojás,nem lehet tudni mi lapul benne. A vándor cirkusznál a kedvencem a vakond csapkodása:D Ilyen kis üregekből elő bújnak a vakondok és minél gyorsabban minél többet kell megütni. Ez alapján kapsz zsetonokat amiket ajándékokra lehet beváltani. Most tojás fára és denevér barlang az áhított célom:) 

Akit érdekel a játék az a  farmerama.bigpoint.hu oldalon tud regizni. Valami nem tiszta akkor szóljatok,segítek elmagyarázni. Aki szeretne a szomszédom lenni az vegyen fel szomszédnak, AngelEmoStar-ként vagyok fent vagy adja meg a nevét és felveszem én.

Média-marketing kontra pszichológia

3 hét gyakorlat,utána jön a félév,szint vizsga,verseny(ha pengén teljesítek akkor felmentést szerezhetek egyes vizsgatárgyak alól és nem kell vizsgáznom)év végi vizsga. Nagyon tömören áttekintve ilyennek ígérkezik az elkövetkező félévem.

Sokan azt hiszik ez a kereskedő technikum valami gagyiság és egy egyetem vagy egy fősüli sokkal nehezebb. Az utóbbi 2 felsorolt intézménynek még nem voltam tagja de bizton állíthatom,hogy aki teljesíteni akar vizsgán annak fel kell kötnie a nadrágját. Nem számoltam össze pontosan mennyi de kb. 150 tételünk van.Ebből 50 angolul.

Nem mondható a napjaim alaptevékenysége izgalmasnak,suliba lehúzok 7 órát,hazaérek és tanulok,tételezek.

Elég sürgető kérdés lett a továbbtanulás,mint téma. Nem igazán úgy tervezem az életemet,hogy bolti eladóként fogok senyvedni. Vége a sulinak akkor lerakom a külkereskedelmi ügyintézőt amíg nem kezdődik meg az új tanév a felsőoktatásban addig pedig dolgozok. Lemondtam elég szépen a Kodolányiról az utóbbi időben de nem adom fel,egyre élesebben körvonalazódik mit szeretnék csinálni és ehhez bizony szükség van a nagy álommá vált sulimra. Média-marketing szakon kívül még pszichológia ami jobban érdekel. Apropó az emberi elme,ehhez kapcsolódóan itt egy videó aminek az alkotóival elbeszélgetnék az biztos :D
Személy szerint kisebb sokkot szenvedtem el a videótól. Ötletes de nem biztos,hogy minden rendben van a kitalálójával XD

2011. november 25., péntek

Mr. Ismeretlen

Tudtam én,hogy ma kell megint elkezdeni blogot írni:)

Most jöttem meg a Coopból ahol ismét 3 hétig leszek látható. Köszönet érte Istennek...:D Bementünk a Krisztivel megkérdezni,hogy mikorra menjünk. Ahogy belépek a boltba kit látok?:O Azt a bizonyos fickót akit nem nevezek nevén,mert nem tudom mi a neve. Kicsit lányos zavaromba lettem,kikerültük,elmentünk megkeresni a főnököt. Most komolyan....mennyi annak az esélye,hogy találkozok olyan emberrel aki 2 naponta van az üzletben és akkor is 15-20 percet?!? És pont most van ott amikor belépek.....hm....érdekes:)

Miután elintéztük a dolgunkat hajtott a vérem és vissza akartam menni megnézni a srácot. A tervemben ott volt a bökkenő,hogy ő meg szembe indult velem...meguntam a játékot és a kasszák felé vettük az utat a Krisztivel. Amire oda értünk a fószer a kasszák melletti italos részt töltötte. Érdekes.....micsoda véletlenek vannak:D

Majd az elkövetkező egy hónapban oknyomozó leszek és kiderítem amit akarok,legalább a nevét:D

Üresség

Elég zavaros időszakon vagyok ismét túl. Sok minden történt. Túl részletezni nem igazán szeretném. Nagyobb címszavakban elmesélve: kibékültem a Lacival,elköltöztem itthonról,falusi lány lettem,összevesztem a Lacival,számomra elfogadhatatlannak ítélt dolgok részese lettem én is,hazaköltöztem,tanultam,mint egy kis angyal.

Nos,valami ilyesmi zajlott az elmúlt napokban,hetekben. Az a legfurább az egészben,hogy azt érzem,hogy valami hiányzik,valami szinte sikoltva vonja magára a figyelmet...Nem igazán tudtam,hogy mi az...most már tudom,az álmaim és a blog:) Imádok írni és a látogatottságból ítélve néhányan még kíváncsiak a hülyeségeimre. Arra alapozom,hogy 0 új bejegyzéssel is több,mint napi 100 látogató az sok. Próbáltam valami jópofa külsőt kölcsönözni a dolognak de végül maradtam ennél. Nem akartam valami túl csicsázott anti Adélos dolgot hátrahagyni.