Oldalak

2010. szeptember 30., csütörtök

2 hete nem írtam avagy nagy változások történtek az életemben

Azt hiszem,hogy a népszerűségi indexem most rohamosan megindul majd lefelé az olvasóim bizonyos körében de sajnos nem tudom azt mondani,hogy érdekel hiszen amit azok a bizonyos olvasók hallanak rólam mind hazugság és valóság alapja 0,1% a többi pedig elferdített képzelgések halmaza.

Szóval az utolsó bejegyzésemmel ellentétben az igazat megvallva semmi sem volt rendben Zsoltival de az állandó baszogatása után inkább megírtam azt a buzi bejegyzést csak hagyjon békén....

Az utóbbi hónapokban végleg sikerült eldöntenem és elhatároznom,hogy egy nagy és bátor lépést teszek olyant amit régóta tervezek. Szakítottam Zsoltival és az igazat megvallva kurvára nem bánom. Életem egyik legjobb döntésének tartom.

Azóta Laci a párom és hallom az utóhangját az eseményeknek,hogy Zsolti milyen sztorikat kreál.
"A barátnőmet elengedtem találkozni egy pasival erre ő a karjaiba menekült megcsalt és azóta ide hordja hozzánk a pasit és itt előttem csinálják a dolgaikat". Zsolti szereti ferdíteni a képet és hazudni maradjunk ennyiben de nem is érdekel igazán már. Folyamatban van,hogy elköltözzön innen és azóta neki is van egy új párja. Szóval nem kommentálnám az eseményeket inkább.

Zsolti is publikálta Lacit akkor én is publikálhatom őket:D
Sok boldogságot:)

2 megjegyzés:

  1. Szia Adél!

    Végre látod kibe voltál szerelmes!Kinyílt a szemed el se hiszem:)Na jó ez nem vicces nem nevetek ezen csak nem tudom,hogy nem láttad ezt az egészet eddig.
    Sok pasid lesz még addig míg megtalálod az "igazit":)
    De addig örülj, hogy találtál valakit, akit most szeretsz.De pár részletet persze csak,ami publikus megoszthatnál velünk mert én még ott tartok,hogy Laci egy kicsit bunkó volt,hogy nem írt vissza, hogy lett ebből mégis szerelem?:)
    Zsolti igazi korát elárulnád?:))mert ezt még mindig homály fedi:))

    Üdv Char

    VálaszTörlés
  2. Szia:)
    Maradjunk annyiban,hogy elég régóta kinyílt a szemem csak nem volt olyan egyszerű kimondanom a szakítást,mint elsőre gondoltam volna.

    Sok közös dolgunk volt azaz van is jelenleg pl. telefon előfizetés,közösen vásárolt dolgok és Zsolti hihetetlen ragaszkodása ami sajnos már enyhén szólva is betegesnek nevezhető sajnos...

    Köszi,hogy örülsz annak,hogy most nincs Zsolti azaz annak,hogy inkább most más van Laci:) Hála a jó égnek ő mindenben más,mint az "elődje" de ez úgyis kiderül majd a blogomból.

    Laciról meg írok ma,hogy hogyan is jutottunk el idáig és arról,hogy mi is van jelenleg.

    Zsolti koráról pedig nem tudom mit mondhatok vagy mit nem....de miután ő enyhén szólva is de a lejáratásomon mesterkedik(lásd az adatlapját myvipen.....)én is elmondhatom,hány éves. 1972-ben született,lehet számolgatni:P

    Sok pusz:Adél

    VálaszTörlés

Szia:)

Minden véleményre kíváncsi vagyok és elfogadom de a mások felé irányuló minimális tiszteletet elvárom!

Kérlek hagyj magad után legalább egy becenevet,hogy tudjam ki voltál.

Köszönöm,AES