Oldalak

2010. szeptember 14., kedd

Sok elmaradás és gondolkodás

Mint sokan értesültek az én illetve Zsolti blogjából volt nem egy nézeteltérésünk de ennek ellenére meg tudtunk mindent beszélni és semmikép sem akarjuk az életünket úgy eltölteni,hogy a másik abban nem tölt be fontos poziciót!

Nem szeretném ha bárki is áskálna az életünkben én sem teszem máséval ezt,annyi adat publikus amennyit én és Zsolti közzéteszünk a többi magánügy!

4 megjegyzés:

  1. pff. Most te minket cseszel le??
    Te kezdted el a blogodat te írtad h "1 éve 3 hónapja de ezt most kurvára nem így tervezte:( "Én nem írtam neked semmilyen megjegyzést,mondjuk nem is nagyon éretem,hogy mi volt ez a bejegyzés.
    pux.:Mimi

    VálaszTörlés
  2. ennyit a blogírásról.......Mondhatom sokminden tírtál...

    MIlli

    VálaszTörlés
  3. Kedves Mimi és Mllli:)

    Ha körülírnátok honnan is ismerlek titeket talán egyszerűbb lenne a dolgom de jelen pillanatban fogalmam sincs csak tippem....Véletlen nem Zsolti ismerősei vagytok? Nem akarok pofátlan lenni de 20 felett? Na de nem ez a lényeg.....

    Nem szoktam senkit lecseszni csak akkor ha valamennyire is igazam van.

    És igen,nem írtam sokmindent de azért nem,mert nem volt miről. Szerintetek egy megromlott,haldokló,kényszeres kapcsolatról mit lehetett volna írni. Szerintem nagy SEMMIT!

    VálaszTörlés
  4. Szijja! Én egy lány voltam,a mlli és a mim( :D) én voltam csak elírtama nevem.Nem ismerem zsoltit,sőőt...utálom.CSak kiváncsi voltam mi zajlik nálatok:)
    pusszancs

    VálaszTörlés

Szia:)

Minden véleményre kíváncsi vagyok és elfogadom de a mások felé irányuló minimális tiszteletet elvárom!

Kérlek hagyj magad után legalább egy becenevet,hogy tudjam ki voltál.

Köszönöm,AES