Oldalak

2010. február 13., szombat

Hölgyeim,figyelmet!

Olyant hallottam,hogy majdnem elájultam:O

„Szóval lehet,hogy egy férfi nem csal meg valakit hónapokig jobb esetben évekig de azt egy lány se higgye,hogy egy férfi leragad annál az egy puncinál. Attól még,hogy valaki mondjuk kiveri neki a kíváncsiság kedvéért az nem megcsalás,attól még ugyanúgy szeretheti a lányt.”

Kb. ez a lényege annak amit hallottam. Szakmai véleményem:Ha kiverik a csávónak akkor megcsalja a bnőjét. A legtöbb faszi persze nem vallja ezt be a bnőjének,de ha a bnőjét ujjaznák mondjuk meg akkor kitörne a világháború. De ugye a férfiaknak mindent szabad(szerintük…).

És még egy újabb infó!

Baráti kapcsolatokban nem ritka,hogy a fiú tanítgatja a lányt. Erre egy konkrét példát hallottam. A kiscsaj leakart feküdni a pasijával de nem akart beégni,mert nem tudta mit hogyan kell. Ezért megkérte egy barátját,hogy mutassa meg neki. A csávó megmutatta mit hogy kell csinálni többet nem volt köztük ilyen kapcsolat csak baráti.

Erről mi a véleménye a pasinak? Ez sem megcsalás,mert barátilag segített egy lányon aki tanácstalan volt.

Erre egy női válasz: Oké akkor nekünk csajoknak meg jogunk van valakinek kiverni,leszopni vagy kefélni vele,mert szegény fiú nem tudta mi hogy megy.

Eleve nem vágom ezen mit kell tanítani? Minden ép eszű ember(sőt kisgyerek) is tudja mi hova való…Akkor mit kell tanulni? A csaj is nagyon szerethette a barátját ha mással lefeküdt csak azért,hogy ne égjen be. Ezt hvják úgy,hogy önzőség nem pedig szerelem. Az egészben épp az a szép,hogy azzal veszted el akit szeretsz nem pedig Pista bácsitól a szomszédban,mert félsz,hogy beégsz.

Ez a példa arra,hogy valaki testileg érett volt a szexre de agyilag nem…Meg kéne gondolni a dolgokat. Akkor kellene szexelni amikor már tudja az ember,hogy mit hogyan nem pedig ilyen „baráti segítséget kell kérni”!

Összegzés képen a férfiak mennek a faszuk után,a tetteikbe nem gondolnak bele de ha a bnőjük tenné meg velük ugyanazt fordítva akkor harakirit követnének el.

Ha velem tenne ilyent a pasim(Zsolti) akkor csöppet szarul esne…De megmondanám neki,hogy akkor oké,nyitott kapcsolat én is megtehetem amit ő.

Hölgyeim ne hagyjuk magunkat a hülye férfiaknak XD



Írta AngelEmoStar:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia:)

Minden véleményre kíváncsi vagyok és elfogadom de a mások felé irányuló minimális tiszteletet elvárom!

Kérlek hagyj magad után legalább egy becenevet,hogy tudjam ki voltál.

Köszönöm,AES