Oldalak

2010. február 17., szerda

Hihetetlen :O

Csodatörtént,a mai napon sikerült koktélruhát vennem. Mondjuk olyan összegért amennyit tutira nem adtam volna érte…. Na jó, így már muszáj elmennem a szalagavatóra de akkor sem érdekel az egész :D

Írta AngelEmoStar:)

2010. február 15., hétfő

Köszi nyuszi:D

Tudom,hogy keseregtem a Valentin nap miatt,hogy nem olyan lett,mint amit terveztem de ma jobb volt és szebb,mint bármilyen nap:)

Szeretlek nyuszikám,csak a tied vagyok(L)

Írta AngelEmoStar:)

2010. február 14., vasárnap

Valentin nap

A Valentin nap eleve nem az én ünnepem. Sosem ünnepeltem szépen és szerintem sosem fogom,most sem alakult úgy ahogy szerettem volna.

00:15-kor még ébren voltam és odaadtam Zsoltinak az ajándékomat. Vettem neki egy tollat amibe bele van gravírozva a neve. Hasznos ajándékot akartam adni és ezt tudja használni a munkájánál is… Én azt kértem tőle,hogy hozza le nekem Pestről a malackám(ezt már előbb megkaptam).

Reggel Zsolti elment dolgozni….Szarul esett a dolog,mert azt hittem velem lesz egész nap de nem várhattam el,hogy ne menjen dolgozni.

Felívtam egyszer 14:30 kor és mondta,hogy hamarosan haza jön. Úgy örültem,talán lesz még is egy olyan február 14.-e az életemben amikor velem van legalább egy kis időt is az akit szeretek.

Jött a 15:00,a 15:30,a 16:00….és azt vettem észre,hogy már 5 óra és sehol sincs de még csak fel sem hívott,hogy nem tud még jönni :’(

Ideges lettem olyant mondtam anyukámnak amit nem kellett volna(pedig imádom,mert mindenben segít,az egész életét a gyerekeinek áldozta fel) ő pedig ingerült lett és volt egy elég csúnya vitánk….

Lefeküdtem aludni,könnyes szemmel a következő gondolattal aludtam el”ez neked a hamar,már órák óta várok rád” :’(

Felébredtem,tök sötét volt,a többiek már vacsoráztak és még mindig nem ért haza.

Amikor hazaért akkor meg nem egy boldog emberrel szembe találtam magam hanem egy idegessel. Elhagyott egy micro SD kártyát(vagy valami hasonlót) és ezek után még elment keresgélni azt a városba…

Este már csak fordultam jobbra-balra de sehogy nem bírtam elaludni:’(

A szeretet ünnepe? Rosszabb volt,mint egy átlagos nap:’(
Írta AngelEmoStar:)

2010. február 13., szombat

Hölgyeim,figyelmet!

Olyant hallottam,hogy majdnem elájultam:O

„Szóval lehet,hogy egy férfi nem csal meg valakit hónapokig jobb esetben évekig de azt egy lány se higgye,hogy egy férfi leragad annál az egy puncinál. Attól még,hogy valaki mondjuk kiveri neki a kíváncsiság kedvéért az nem megcsalás,attól még ugyanúgy szeretheti a lányt.”

Kb. ez a lényege annak amit hallottam. Szakmai véleményem:Ha kiverik a csávónak akkor megcsalja a bnőjét. A legtöbb faszi persze nem vallja ezt be a bnőjének,de ha a bnőjét ujjaznák mondjuk meg akkor kitörne a világháború. De ugye a férfiaknak mindent szabad(szerintük…).

És még egy újabb infó!

Baráti kapcsolatokban nem ritka,hogy a fiú tanítgatja a lányt. Erre egy konkrét példát hallottam. A kiscsaj leakart feküdni a pasijával de nem akart beégni,mert nem tudta mit hogyan kell. Ezért megkérte egy barátját,hogy mutassa meg neki. A csávó megmutatta mit hogy kell csinálni többet nem volt köztük ilyen kapcsolat csak baráti.

Erről mi a véleménye a pasinak? Ez sem megcsalás,mert barátilag segített egy lányon aki tanácstalan volt.

Erre egy női válasz: Oké akkor nekünk csajoknak meg jogunk van valakinek kiverni,leszopni vagy kefélni vele,mert szegény fiú nem tudta mi hogy megy.

Eleve nem vágom ezen mit kell tanítani? Minden ép eszű ember(sőt kisgyerek) is tudja mi hova való…Akkor mit kell tanulni? A csaj is nagyon szerethette a barátját ha mással lefeküdt csak azért,hogy ne égjen be. Ezt hvják úgy,hogy önzőség nem pedig szerelem. Az egészben épp az a szép,hogy azzal veszted el akit szeretsz nem pedig Pista bácsitól a szomszédban,mert félsz,hogy beégsz.

Ez a példa arra,hogy valaki testileg érett volt a szexre de agyilag nem…Meg kéne gondolni a dolgokat. Akkor kellene szexelni amikor már tudja az ember,hogy mit hogyan nem pedig ilyen „baráti segítséget kell kérni”!

Összegzés képen a férfiak mennek a faszuk után,a tetteikbe nem gondolnak bele de ha a bnőjük tenné meg velük ugyanazt fordítva akkor harakirit követnének el.

Ha velem tenne ilyent a pasim(Zsolti) akkor csöppet szarul esne…De megmondanám neki,hogy akkor oké,nyitott kapcsolat én is megtehetem amit ő.

Hölgyeim ne hagyjuk magunkat a hülye férfiaknak XD



Írta AngelEmoStar:)

Szex munka :O

Az internet veszélyes a fiatalokra,jó,jó milliószor hallottuk ezt már a tv-ben és az anyukák is gyakran mondják. Erre a mi válaszunk annyi,hogy nem történhet semmi fura az interneten,miért pont minket találnának be valami váratlannal….

Myvipen,randin rám írt egy fószer,hogy milliókat kereshetnék meg a szokásos kammer szövegek,vegyem fel msn-re ott majd el mondd mindent,az egész sztorihoz egy link volt mellékelve.

Na mondom egye fene megnézem mi az amire a fószer rávenne. Megnyitottam a linket és valami otthonról végezhető munkát reklámoztak,havonta akár több,mint egy milliót lehet keresni de az a lényeg,hogy elmúlj 18,legyen otthon géped és camod.

Jól kezdődik,a kíváncsiságom előrébb sodort,elkezdtem regisztrálni a poén kedvéért. Kérték az ember nevét,pontos címét(itt már kezdtem furán nézni) és végül a személyigazolvány számát. Aha,szóval mindent tudnak rólam és ha akarnak otthon is zaklathatnak? Mondom kösz de nem szóval nem voltam hülye,hogy végleg beregizzek.

Msn-en előkerült a fószer és elmondta a munka lényegét. Én dönteném el kinek a felkérését fogadnám el,cam előtt kellene táncolni,vetkőzni vagy maszturbálni :O

És erre pont engem találtak? Ilyen perverznek nézek ki? XD

Mondtam neki,hogy és nincs valami lightosabb verzió? Mondta,hogy van ott csak erotikus témákról kellene beszélgetni,flörtölni meg hasonlók.

Valahogy egyik munka lehetőség sem tüzelt fel,nem is illenek a karrier elképzeléseimhez szóval nem is foglalkoztam vele:D

Írta AngelEmoStar:)

Még nem is meséltem:)

Olyan lüke vagyok még nem is újságoltam:)

Eddig volt egy laptopom nekem és a hugomnak és egy Zsoltinak. Most vettünk egy mini notebookot és most arról írom e sorokat. Ja és a poén Zsolti most utazott el,mert még eggyel gazdagodik a család XD


Írta AngelEmoStar:)

2010. február 12., péntek

Megérkezett Tomi(L)

Mint már írtam arról bővülni fog a család egy kis jövevénnyel:) Nem gyerek XD hanem tengerimalac(L)

A Ducky Piglet Big Al-t túl hivatalosnak találtam ezért Tomi lett a neve.

A drágaság még szokja az új helyét,az embereket de egy tünemény igazi szexi fiú a malacok között XD

Még nem sikerült igazán jó képet készíteni róla de rajta vagyok az ügyön.



Írta AngelEmoStar:)

Lacinak szülinap:D

Boldog szülinapot kívánok Lacinak:D

Nagyon szeretlek és lassan már egy éve ismerlek,remélem ez az ismeretség továbbra is fennmarad:) Értékes ember vagy,jó barát,maradj mindig is ilyen(L)

Írta AngelEmoStar:)

2010. február 11., csütörtök

A világ üzlet és átverés

Mint mindenki tudja annyi hörcsögöm van,hogyha a Duna áradásnak indulna ennyivel azt is meglehetne akadályozni. :D Épp ezért szoktuk őket bevinni az állatboltba amint elég nagyok hozzá.

Az Árkádnál az állatboltban egy höriért 300-at adnak. Nem sok de ez is több mint a semmi és legalább nem nálam növeli a populációt. Azonban 1 000-ért adják tovább úgy,hogy nincs is tovább náluk,mint max. 1 hét. Nálam több,mint egy hónapot van az én szemem meg ki van szúrva 300 Ft-al…. Mit is vártam hiszen ez az üzlet.

Van egy Tappancs nevezetű állatbolt ahova betelefonáltunk lehet e hörit vinni. Mondták,hogy igen,500-700 Ft-ot adnak darabjáért. Bevitt Zsolti 5 hörit és most jön a poén.

Kaptunk érte 2 zacskó tápot. Szóval nem is pénzt hanem tápot. 800 g tápot. Pont ezt a tápot szoktam nekik venni a Tescoban található állatboltban. Ott 1 kg 600 Ft. Szóval 5 höriért még 600 Ft-ot sem kaptam… Kedves dolog ide sem viszek többet:D

Mindig hirdetgetem de tényleg nem kell senkinek höri? Mert most is van több,mint 30… Csöppet sok,egész piciktől a felnőttekig:) Akit érdekel az írjon egy kommentet és megdumáljuk.

 
Myvipről szedtem le,mert nem találtam meg a gépemen XD
Írta AngelEmoStar:)

2010. február 9., kedd

Amerikai álom vagy rémálom?!?

Sok kiscsajnak nagy vágyálma,hogy szalagavatón szép ruhában,sminkben,szép hajjal táncikáljon. Nekem ez inkább rémálom.

Nem az én világom. Most ilyen szarra kibaszni 30 000-eket? Lehet ez elsőre irreális összeg de szerintem nem az. Egy átlagos koktélruha amit ilyen alkalomra csináltak 10 000,fodrász 5 000,sminkes 3 000,cipő 5 000,kiegészítők 5 000 és még nem is mondtam mindent.Meg eleve azok a ruhák amikben elvárt a megjelenés tucat szinten vannak gyártva és szerintem minden csaj lelkivilága gajra menne,hogyha valaki egy ugyanolyan ruhában szembe sétálna csak mondjuk nagyobb cicivel vagy formásabb popsival.És a legmeglepőbb.Vállnélküli ruhához undorító az olyan melltartó aminek van pántja…Egy pántnélkül is hordható melltartó meg 9 000 Ft :O Csöppet sok….Jó persze van szilkon pánt is de az embernek ez a "rangos esemény" egyszer van az életében nem akar pántokkal rohangálni.

Szóval ez a dobjuk ki a pénzünket a nagy semmire nem nekem való.Emberek miért nem adjuk ezt az összeget inkább az éhezőknek vagy az otthontalan állatoknak? Miért elvárás,hogy az ember vigyorogva vegyen részt egy agymosó szaros rendezvényen?

Szóval,olyan szerkóba megyek amilyenben kedvem van ha egyáltalán elmegyek.

Nincs kedvem fitogtatni,hogy „nézd nekem 50 000 volt neked meg csak 15 000 erre az egész szarra.” Ez nem szól másról csak arról,hogy kinek mennyi pénze van.

Meg eleve mit ünneplünk? Hogy 4.esek lettünk? Hogy csomóan buktak? Hogy nem biztos eljutunk az érettségiig? Meg lett az érettségink? Vagy mi a fasznak örülünk?

Jobban hiányzik egy lábtörés,mint ez:D
Meni és szenvedni vagy otthonmaradni és számolni mások hragjával?
Írta AngelEmoStar:)

2010. február 8., hétfő

Büszke vagyok nyuszi(L)

Mindig is tudtam,hogy ügyes vagy és olyan munkád lesz amihez értesz és amit szeretnél csinálni.

Örülök,hogy sikerült bekerülnöd,amiben lehet segítek,támogatlak,nagyon szeretlek,kis nyuszkám:D

Írta AngelEmoStar:)

Meglepődtem...

Oké,logikus volt,hogyha írok egy kifakadós bejegyzést annak más emberek szemében lesz következménye és nyoma.

Bementem suliba és nekem szegezték a kérdést(sztori szempontjából mind1,hogy kicsoda),hogy konkrétan róla írtam e a bejegyzést amiben szitkoztam a magukat festő lányokat. Megmondtam,hogy nem konkrét személynek írtam hanem átlagban hiszen nem hallottam illetve láttam,hogy ki,kik mondogatták,hogy mentsem az osztály becsületét.

Másik csoportból hallottam híreket,hogy a bejegyzésemben lecsicskázom azokat akik sminkelik a „pofájukat”.Lehet én vagyok vak de másokra nézve becsmérlő vagy lenéző szavakat ne használtam főleg nem pofát illetve hasonló dolgokat .De mint lenni szokott nálunk a suliban mindennek nagyobb fenék van kerítve,mint ami valójában mögötte van.

Hugimról egy kép:D
Írta AngelEmoStar:)

2010. február 1., hétfő

Kornyika avagy menj a picsába!

Ismét a világ megmentője vagyok,Balogh Adél akcióban…. Szóval FASZOM MINDENKIBE! Na jó,ezt nem emlegetem,mert nincs olyanom,de le lehet kopni rólam.

Elegem van ismét,múltkor angolon mentsem meg a „drága osztálytársaim” életét. Nem vagyok jótündér,oldja meg mindenki a maga dolgát.

A sztori a következő.
Eddig úgy volt,hogy táncol az osztály,aztán osztályból lett kb. 5 ember… Szóval ofő. arra gondolt,hogy „vannak az osztályban szép hangú emberek és szép lenne ha mégis képviselve lenne az osztály a szalagavatón”….. Bla bla bla,magyarul énekeljek én. ÉN MEG NEM EGY OSZTÁLY VAGYOK HANEM EGY SZEMÉLY! Nem az én dolgom egy egész osztályt képviselni egyedül,nem énekelek több száz akár ezer ember előtt,az más lenne ha közösen énekelnék és úgy mondanák,hogy figyelj jó hangod van,legyen tied a szólo. De nem,én énekeljek nekik luxus bármit produkálni…..

Ismét az osztály „lelkes tagjai” szokásos buzdításukkal akarták,hogy énekeljek. Persze,HAGYD MÁSRA A DOLGOT ÉS MENTSD A SZAROS ÉLETED! Én meg erre azt tudom válaszolni,hogy:NEM A TÜNDÉRKERESZTANYÁD VAGYOK,NEKEM NE PARANCSOLGAS,MERT SZÁJBA BASZLAK. Köszönöm a megértést.

Kurvára idegesítő,hogy „STRÉBER VAGYOK” DE A SZART LEMOSNI VALAKIRŐL JÓ. Akkor azt tanácsolom AKINEK AMÚGYIS NAGY A POFÁJA ÉS NEM STRÉBER AZ PRODUKÁLJA MAGÁT,MINDENKI KÍVÁNCSI LESZ A „VAKOLD MAGAD” CÍMŰ MAGÁNSZÁMRA VAGY A TÖBBI EGYEDI DOLOGRA,AHHOZ NAGY TEHETSÉG KELL!

Nem szeretem ha okoskodnak vagy parancsolgatnak nekem,azt csinálom amit akarok,mások is megcsillanthatják a tehetségüket,mindenki kíváncsi a smink tudásra vagy a lufi fújásra. Szóval csajok,pasik hajrá!
Írta AngelEmoStar:)

Ducky Piglet Big Al<-------- malackám(L)

Hú,ismét lesz malackám:) Már volt egy,Pihe. De szegény 7,5 évesen”öregségben” meghalt és most a neten való böngészés során megtaláltam a címben is említett(igen,az a becses neve) malackát.

Zsoltitól kapom,Pesttől majd még 1 órát kell majd érte vonatozni de megéri,mert gyönyörű szép OO Olyan,mint egy mini Border Collie,aki nem tudja mi az a Border Collie azzal szóba sem állok XD

Ha őszinte akarok lenni ő még csak a kezdete lesz egy nagyobb tervemnek amelynek remélem a folytatásáról írok majd még:)

Ő Ducky Piglet Big Al,de lesz majd valami polgári neve is.
Ő meg egy Border Collie aki nem tudja az meg hülye XD
Írta AngelEmoStar:)