Oldalak

2012. március 31., szombat

Mozizás = A titánok haragja

Az előzetes alapján mindenki el tudja szerintem dönteni,hogy maga a film témája érdekli e. Alapból imádom az ilyesmi témájú filmeket. Mondjuk nem árt ha az ember látta az előző részét vagy legalább rendelkezik valamennyi mitológiai tudással,mert anélkül kicsit nehéz beazonosítani,hogy ki kicsoda és,hogy miért is rühellik egyes alakok a másikat. Nagyon komoly filmes megoldások vannak benne. Végre valami olyan film amibe normálisan néznek ki pl. a küklopszok:) A 3D élménye pedig végleg meggyőzi arról az embert,hogy látnia kell:) Édes Istenke,repülnek a sziklák az ember felé vagy a fröcsögő láva,fantasztikus:)

Köszönöm innen is,hogy invitáltak moziba,mert egyedül nem hiszem,hogy elmentem volna,élmény volt:)

Azt hiszem kezdek rákapni a mozira. Láttam a Csatahajó előzetesét,teljesen szerelembe estem,látnom kell:)


2012. március 23., péntek

Barbár lyukasztás

Eddig a dohányzás volt nagy probléma a suliba. Mint a boszorkányüldözés úgy keresték a bagósokat de azt hiszem új inkvizíciós célt kellene kitűznie az iskolának:nem másokat,mint a piercing szúrókat. Ez a fajta önkifejezés tök jó dolog. Ha akarod kiveszed és nyom nélkül eltűnik(többsége). Vannak akik kicsit túlzásba viszik. Persze van akinek van 8-9 de nem túlzás,mert nem mind mondjuk a szájában van:)
Mielőtt elindultam hazafelé a suliból elkísértem a Zsófit a wc-be. A lányok nem véletlen járnak párban:) Pusztán azért,mert akkora lyuk van az ajtókon,hogyha nem akarom,hogy a fél suli a micsodám nézegesse akkor szükséges valaki aki odaáll az ajtó elé.
Beléptünk a helységbe erre 3 csajt találunk ott. Az egyiknek épp a szájába akarnának szúrni piercinget,a harmadik tag csak asszisztál,egy véres zsepit markolgat. Kicsit megdöbbenve fogadtuk a helyzetet de látott már ilyent az ember nem kapunk sokkot. Az egész alap szituáció olyan hihetetlen volt,hogy valaki az iskola wc-jében szúratja a száját. Teljesen véletlenül persze a csaj full márkás cuccokban,szétszolizva várta a "terméket" a szájába. Arra van pénze de,hogy normális helyen,higiénikusan csináltassa arra nincs. Fontosabb biztos még egy 60 perces szolibérletet venni,nincs így is elég égett színe:D

Elfogadtam a tényt,hogy vannak ennyire ostobák de ezután jött a még nagyobb megdöbbenés. Nem tudták átszúrni a száját ezért ugye a piercing sem akart átmenni a nem létező lyukon. A csaj nyomta bele a lyukon keresztül a piercinget a másik meg kitalálta,hogy az ellenkező oldalról elkezdi szúrni a lyukat és akkor biztos át fog menni. A csodás akció közepette elgurult a piercing bogyója (végig szánkázta a rettentő higiénikus wc talajt),felkapták és,hogy nehogy elguruljon a szúrós csajszi bekapta nehogy megint kergetni kelljen. Mondhatom dupla higiénia:nem elég a slozi talaj még egy szájban is megfordul pluszban a piercing mire új gazdájához kerülhetne.

Annyira el voltak foglalva a "munkával",hogy 5 percig egy helyben kellett állnunk mire méltóztattak kiengedni. Ne zavarja őket csöppet sem,hogy minimum 3 évvel idősebb vagyok....nyugodtan had vacakoljanak :/ A csapnál meg a föld csupa vér folt volt. Nem vagyok kényes de ez undorító. Az a baj,hogy mostanában sorozatosan a kicsik a suliban szúratnak.

Ezzel az egésszel az a bajom,hogy nem véletlen épült erre egy szakma és nem véletlen vannak szalonok. Attól,hogy olyan vagyok,mint egy vasfazék és 30 piercing díszeleg csak a fejemben még nem tudok szúrni! Rossz ponton szúrod meg a másikat le is bénulhat! A nem megfelelő higiéniával meg akármilyen fertőzést össze lehet szedni . Nem kerül vagyonokba ha az ember elmegy egy szalonba. Az én köldök piercingem pl. a Kusinkánál (római udvar) készült és az ékszerrel együtt volt olyan 4-5 ezer körül. Citrom utcába is jól szúrnak és az ár is teljesen baráti. Alíznak piercinggel együtt volt 5500 az ajak.

2012. március 21., szerda

Valami ilyesmi

Aktív blogelmaradások ellenére de itt vagyok. Egy csodás 6,5 oldalas dolgozatot produkáltam már reggel 9 magasságában. Jelentem mondhatni jól vagyok. Nem írok semmiféle kesergős bejegyzést,annak nem sok értelmét látom,maximum ideglevezetésnek jó de ma már azt is máshogy oldom meg. Sok órám marad el mostanság,lenne időm írni csak nem tudom mit írjak. Történnek dolgok de nem feltétlen szeretnék mindent kiteregetni. Kezd benőni a fejem,keresem a saját utam, a boldogulást. Kicsit félve merészkedek ki a valós életbe de egyszer ennek a pillanatnak is el kell jönnie. Hiányzik egy támogató kéz mellőlem,remélem nem sokáig:)
Kis kedvjavító,hogy nektek is jó kedvetek legyen:)

2012. március 11., vasárnap

Séta a cukrokért,találkozás a világító óvszerrel:D

Pár napja voltam az uránvárosi Tescoban. Biztos velem van a baj de az én szememet nem szúrta ki,hogy ott merre is van a mérős cukor bódé vagy persze az is lehet,hogy ott nincs,nem tudom.....

Nem hagyott nyugodni a cukros gondolat ezért tegnap elindultunk gyalog a kertvárosi Tescoba miután kaptam egy tippet,hogy ott biztosan van. Köszönet a tippért innen is:)

 4-en mentünk(én,Alíz,Laci,Robi). 8-kor bolyongani gyalog a sötétben meg a felüljáró alatt kicsit meredek gondolat volt de "mi bátrak vagyunk" felkiáltással hagytuk magunk mögött a métereket. A Tesco előtt az utolsó 300 méteren már járda sem volt szóval valami szántóföldön,hegyen,bokron keresztül jutottunk el a célba. Kedves fiúk elmentek pisilni(nőket szidják mindig de nekik 15 percbe tellett) mi meg az Alízzal vártuk amire előkerülnek. Miután a banda ismét egyben volt megkezdtük a cukorkák felkutatását. Több sikertelen kör után nagy nehezen megtaláltuk. A cukorkás sor végén van a pénztárak felé. Nagyon sok fajta van,ha minden igaz akkor 230 Ft 10 deka,nem olcsó az tény de nagyon finom. Itthon jól belaktunk vele. Kicsit féltem,hogy nem e valami 1000 éves aszodékot veszek,hiszen ki tudja mióta áll ott de nem,tök rendben van:) Személyes kedvencem a feltekert savanyú poros színes valami.
Szerzemény egy része
Kicsit átverés a dolog. Mivel az ember saját magának méri ki a cukrot nem biztos,hogy tisztában van azzal,hogy mekkora is a súlya a megvásárolni kívánt dolognak. Ki kellene tenni egy ellenőrző mérleget. Én nagyjából érzem a dekákat,köszönet érte a csemegepultnak. Az üzlet szemszögéből persze ez jó,szegény vásárló csak pakol és pakol és a kasszánál lepődik meg,hogy kicsit túlzásba esett a cukorkák pakolása közben.
Óriás gumicukor pók

Láttam világító óvszert is. Eddig nem igazán gondoltam,hogy ilyent a Tescoban is be lehet szerezni de mint a mellékelt ábra mutatja itt is van,800 Ft egy csomag,hátha valakit érdekel ez az információ is.

Van itt egy olyan automata is mint az amerikai filmekben amikbe ha pénzt dobunk be egy kar segítségével ki lehet pecázni valami plüss játékot. Mondanom sem kell,hogy Robink ezzel szórakoztatott minket,hiába mondtam,hogy direkt úgy van beállítva a kar,hogy ne fogjon meg semmit,nem igazán hitt nekem:D

Hazafelé pár részeggel is találkoztunk. Kezdtem örülni,hogy használhatom az önvédelmi technikámat de nem kellett,mert csak hangemberek voltak.

2012. március 9., péntek

Őszinteség és gerincesség

Valahogy nem igazán értem a világ mai értékrendjét. Ha nekem valakivel,valamivel problémám van akkor én azt közlöm! Lehet,hogy nem mindig visszafogott stílusban,néha alpárira sikeredik de akkor is elmondom,hogy mi a problémám,mi az ami zavarja az én mentalitásomat.

Manapság nem túl sokan vannak akik olyanok,mint én. Akik pedig szókimondóan elmondják a véleményük azokat a neveletlen,trágár vagy éppen abnormális jelzőkkel illetik. Ha a társadalom ilyen kritikával illeti a normális embert akkor honnan várjuk,hogy mindenki őszinte legyen?

Persze bizonyos keretek között gondolom a szólás szabadságot. Velem is előfordul,hogy elönt a düh és nyomdafestéket nem tűrő szavakat használok,de hála Istennek egyre kevesebbszer. Valami határt kell azért szabni a káromkodásnak és társainak,nem csak magamra gondolom hanem mindenkire.

Érdekesnek találom amikor valaki "népszerű" és sok barátja van,de amint nincs ott az illető azonnal kibeszélik. Kicsit gáz. Lehet,hogy nem nyalok senkinek sem segget de akivel kommunikálok annak megszoktam mondani a szemébe,hogy "utálom" vagy éppenséggel "imádom". Dávid is ha túl lő a célon megmondom,hogy menjen a francba. Még mindig jobb embernek tartom magam így mintha mindenkinél keresném az érdekkapcsolatot majd 5 perc múlva kibeszélném az új kapcsolatok érdekében.

Nem igazán tetszik amikor postásnak néznek. Felnőtt emberek arra akarnak használni,hogy az én fülemet rágva én közvetítsem a véleményüket más felé. Miért nem lehet a számunkra kellemetlen híreket,gondolatokat felvállalni?!? Nem vagyok semmilyen hírvivő,elegem van az ilyenből egy életre!