Oldalak

2011. augusztus 10., szerda

Falvazás

Megyek világot látni azaz nagyiékhoz Szebénybe. Sokat fényképezek,hazaérek akkor megírom mi történt. Legkorábban vasárnap jelentkezek,addig biztos ott vagyok:)

Drága mucijaim,nem biztos leszek neten,valakivel történik valami érdekes az írjon komit ehhez a bejegyzéshez és akkor biztos eljut hozzám,facem tököl az nem biztos jó...

Jó hepajt addig mindenkinek.
Kis zene:)

2011. augusztus 9., kedd

Siófuck történések

2011.08.04 csütörtök
Ez lemaradt az előző bejegyzésemből. Imádom a magyar jogrendszert és az intézkedéseket,szerintem kissé el van rontva az egész,bolhából csinálnak elefántot,de az olyan hiányosságok amik üvöltenek azokkal nem foglalkoznak. Erre jó példa ami velünk történt.

Dáviddal elmentünk megvenni a jegyeket a vonatra. Azért esett végül a választás a vonatra,mert a Dávid olcsón tud vele közlekedni ráadásul még egy embernek jó áron tud jegyet szerezni. Mondtam neki,hogy üdülésiből vegyünk jegyet,mert anyukámnak sok van, nem kell legalább kp-t költeni,megveszem belőle a többieknek is a jegyet,majd kifizetik. Valahogy eleve baljós érzésem volt ezzel az egésszel kapcsolatban de szüleim megint arra fogták,hogy én csak vészmadárkodok... Az utcánk végében van egy MÁV jegyiroda,ide indultunk először de ez zárva volt,miért is ne akkor lenne zárva amikor nyár van és a legtöbbet utaznak az emberek,rendkívül logikus. Lesétáltunk az állomásra,kikértük a jegyeket,akartam fizetni az üdülésivel erre a nő,hogy kéri a személyim. Mondtam neki kedvesen,bájosan,hogy anyukám nevén van. Erre közölte a hölgy,hogy nem adhatja oda a jegyeket csak ha személyivel megjelenek anyukámmal. Ez csak szerintem vicces? Egy 4 030 Ft-os tételről beszélünk nem milliókról...Itt nagy hangsúlyt fektetnek abba nehogy csaljon az ember,bár nem hiszem,hogy ez csalásnak minősül. Kozmetikushoz is anyám csekkjén járok,érdekes ott nem probléma. Apró dolgoknál nagy elővigyázatosság,de mi van a nagyobb dolgokkal. Ugye bárki kiadhatja magát ügyvédnek,nem kérnek semmilyen papírt,ebben az volt a legszebb,hogy hivatalokban és a városházán is intézkedett és senki nem kért tőle papírokat.....ugye erre nem kell figyelni. Aki nem érti ez,hogy jött ide annak annyit,mondok,hogy egy régi ismerős(sajnos....). Végül otthagytam a jegyeket,mondtam,hogy majd visszamegyünk érte.

2011.08.05 péntek
A kis csapat összeállt,én,Alíz,Laci,Dávid. Reggel anyukám is elkísért minket ugye,hogy odaadják a buzi jegyeket....megvettük hazaútra is nehogy Siófokon is elkezdjenek kötekedni a dolgokkal:D

Maga az út elég hosszú volt,gyakorlatilag 6 órát utaztunk. Útközben meg érdekes útitársaink voltak. Volt egy büdös család,egy iskolás csoport meg egy darázs ami ráesett az Alízra,majd a Dávid leverte és rám esett:D Köszi Dávid innen is:P

Megérkeztünk,felmértük a terepet és nagyon hamar ráébredtünk,hogy fogalmunk sincs mi merre van. Hiába nyomtattam itthon térképet,rosszul kezdtük el nézni szóval nem sokra mentünk rajta. Végül a férfiak megfejtették(nagy szenvedések árán) és elindultunk a jó útvonalon. Következett a 6 km-es gyalogolás. Végül odakeveredtünk és következett egy újabb fázis az életünkbe.

Az ominózus sátrak felállítása. Sikeres módon persze,hogy rossz helyre lett először összerakva a cucc,szóval költözhettünk odébb. Végül fel lett állítva a hadiszállás,gyorsan átöltöztem,mert sietnem kellett egy találkára.
Kicsit idegbeteg voltam,mert siettem a fiúk,meg egy km-el hátrébb voltak....én lettem a bunkó,hogy minek hagyom ott őket,hát minek,minek,mert PP-vel volt talim.

PP busza késett kicsit,de odaért az a lényeg,bemutattam a többieknek és külön vált a kiscsapat,én PP-vel mentem el,többiek meg beültek egy sörözőbe. PP-mmel mindig olyan vicces. Most is vettünk azaz meghívott fagyizni,gondoltam kérek egy nagy adag csavart vaníliát,hát nem kellett volna. Gyerekek,mint a rossz vanília puding csak hidegen:S Jaj,és akkor még a tölcsérem is széthúlott és tiszta fagyi lettem. Többi dolgot nem részletezem ki,de elképzelni nem lehet miben volt részem,izgi volt,nem kell rosszra gondolni:)
Magához a helyzethez illik,szeretjük a "kínzást"

Végül elköszöntem PP-től és kerestem a többieket,kocsmában leltem rájuk,már jó volt a hangulat,túl jó. Íme néhány kép a mulattságról.





Nem vagyok egy parti gyilkos de a többiek azért kicsit eltúlozták ezt a dolgot. Odaértem mondtam nekik,hogy el kellene menni kajálni is,de "várd meg a kör végét,mindjárt végzünk",ja,végeztek,még 3 órán keresztül jöttek a körök. Azt mondják az emberek részegen mutatják meg az igazi arcukat. Volt pár érdekes mondat,meglepődtem,volt akiben csalódtam de ez van.

Hazafelé mivel én voltam az egyetlen józan ember én irányítottam a népet. Lacival volt a legnagyobb para,őszintén megmondva hatalmasat csalódtam benne!

Maga a sátorban alvás tök jó volt,főleg akkor lett volna jó ha hagytak volna aludni is,igaz Laci!?!

2011.08.06 szombat
Fiúk megmártóztak a Balatonban. Mi kihagytuk elég hideg volt,meg okos fejemmel otthonhagytam a bikinim:D Egyszál tangában meg melltartóban nem akartam pancsizni:D Végül összeszedtük a sátrat és elindultunk a vonatra. Útközbe beugrottunk egy étteremben,fini gyümisalit ettem és ananászlét ittam. Hazafelé szórakoztunk a vonaton és kilógattuk a fejünk az ablakon.

Maga ez a kis kikapcsolódás jó volt,abban maradtunk,hogy megismételjük:)



Siófuck az előkészületek

Még nyár sem volt amikor a tervek között szerepelt,hogy el kellene menni valahova kicsit lazulni. Az elmúlt 2 hét alatt kaptam észbe,hogy lassan vége a nyárnak és nem voltunk semerre. Ennek nagyrészt persze az az oka,hogy mindenki a nyári gyakorlatát töltötte ráadásul nem is egyszerre,augusztus lett amire szinte mindenki szabad lett.

Kis bosszúság is van ebben. Vannak olyan ismerőseim akik jajgatnak,hogy menjünk már el valahova,de amikor kitalálom, leszervezem mindig valami agyament indokkal visszamondják. Csókoltatom őket innen is. Nem kell velem jönni csak akkor ne nyavalyogjanak,mert egyrészt unalmas,másrészt nem csak velem hanem a többiekkel is kiszúrnak,mert belekalkulálom őket a létszámba,úgy szervezek,majd amikor visszamondják kezdhetek mindent elölről. Ezen már nem idegesítem magam csak valahogy nem értem az ilyen embereket,majd talán egyszer megértem:D

Több verzió kavargott,volt olyan is,hogy Kaposvárra megyünk de végül Siófok lett belőle. Nem véletlen adtam a bejegyzésnek azt a nevet,hogy Siófuck. Épp leszokóban vagyok a csúnya beszédről szóval annyira nem részletezem ki,de kellemes kis szórakozás volt lefoglalnom mindent,megszervezni.

A legnagyobb kérdés az volt kik jönnek. Alaptervek szerint lettünk volna 8-an de ilyen-olyan indokokkal(volt persze akinek jogos volt a bánata) végül 4 főre redukálódott a csapat. Izgatottan vártuk a pénteki napot ami az indulást jelentette számunkra.
Olyan kis idióta ez a szám,de mi is azok vagyunk:)

2011. augusztus 3., szerda

Nők és a szépség

Ez az egész téma most abból ered,hogy épp hazaértem a kozmetikustól és ennek hála csomó gondolat kavarog bennem:)

A mai világban sokmindent elvárnak egy nőtől,sőt nem csak tőlük hanem a férfiaktól,gyerekektől is. Ez nem feltétlen baj,hiszen ezzel az emberek igényesebbek de mi van abban az esetben ha az igények szinte kielégíthetetlen vágyakat és ideálokat szülnek? Bekapcsoljuk a tv-t vagy csak a neten böngészünk a lányok többségének fenékig érő haja van,hibátlan az arcuk,vékonyak emellett nagy cicijük van. Nem tudom természetes módon ez így egyben kiknek adatik meg de szerintem nagyon kevés embernek olyan 0,001 % szerintem.
Szerintem nagyon szép volt nagy cici nélkül is:)

Plasztikázva
A képeken Ayler Lie szerepel,régebben pornózott de az emberek nagy része Basshunter klipekből ismerheti. Na ha minden igaz valami ilyesminek kellene mindenkinek lennie,legalábbis az elvárások szerint. 

Az a baj,hogy az emberek elfelejtik,hogy akármilyen csodaszép is pl. Ayler rohadtul nem így néz ki ő is smink,póthaj,pótcici meg mondjuk 2 hét eddzéskihagyás és retusálás nélkül. A mai gépesített világban természetes,hogy retusálgatnak a képeken de biztos,hogy azt kell látnia a fiataloknak,hogy így kell kinézni? Nem azt mondom,hogy baj,hogy nem pl. azt kell elméletben követni,hogy 200 kilós bálnák legyünk de vannak lányok akik túlzásba esnek és szarrá plasztikázzák magukat.
Nem volt sokkal szebb alapból?

Csak ennyi....Jézusom
Képek jól példázzák az elrontott műtéteket. Talán aktív önértékelési problémájuk van a hölgyeknek. Azt hiszik ettől szebbek lesznek. Nem ítélem el a műtéteket,van amikor jogos és jó,hogy van. Pl. én is cicit fogok csináltatni de nem azért,hogy másnak jobban tetszek hanem azért,mert ez nekem fontos.

Van valami olyan mondás,hogy a szépség belülről fakad. Ez sok esetben igaz hiszen túl sokáig nem a legjobb társoság egy barbi baba ha nem tudsz vele egy mondatot sem váltani,kis ideig talán. Fontosak a belső értékek de a mai világban rá kell segíteni mindenre,van aki ezt sminkkel teszi,van aki már a műtétekhez folyamodik és sajnos van aki túlzásokba esik. Minden esetre ne feledje el egy lány sem az a legjobb ha nincs rajtunk semmi smink,benézünk a tükörbe és elégedettek vagyunk,ha még a párunknak is tetszünk úgy az pedig már fenomenális:)



2011. augusztus 2., kedd

Palkóm és PerverzPajtim:)

Igazából egy egyedi emberkének tartom magam:) Nem abban az értelemben,hogy nincs nálam jobb,szebb,okosabb,hanem abban az értelemben,hogy személyiségileg és ötletileg egy egyedi figura vagyok. Nem a legkönnyebb elviselni engem,mert hihetetlen hangulatember vagyok,nőlétemre megmondom a véleményem,ha épp csúnyán akarom kifejezni magam akkor azt úgy teszem. Szóval én Adél vagyok:)

Van nem is egy olyan ember az életemben akik sokszor odafigyelnek rám,de igazat megvallva legnagyobb részük haver. Azonban akadnak páran akik tényleg barátok és közülük a számomra legfontosabb 2-t kiemelem. Megérdemlik,mert én nem viselném el magam,ők viszont ezt napi szinten megteszik méghozzá nem is akárhogy hanem derekasan helyt állnak:)

Drága Palkóm:)
Tényleg olyanok vagyunk,mint a rokonok. Már szinte abnormális,hogy mennyire tudjuk a másik hülyeségeit,mennyire tudunk nevetni fél szavakon is. Csodálom,hogy a zavaros érzelmiéletem ellenére is vagy nekem. Nem könnyű nekem tanácsokat adni,de neked mindig sikerül,remélem néha én is tudok okos dolgokat mondani. Elképzelni sem tudom milyen lenne ha napokig nem beszélnék veled nem tudnám mi történt veled:) Az életem része lettél,tényleg nem tudom milyen lenne nélküled. Azok a sztorik amiket mi tudunk...hajaj:D Megérne egy könyvkiadást az biztos.

Egyetlen PerverzPajtim azaz PP-m:)
Hát ő egy külön kategória. Megfogalmazhatatlan milyen emberke ő. Annyira azonos hülyeségeink vannak,hogy még mindig meglepődök rajta. Hiába mi vagyunk a legperverzebbek a világon:) Ha nagyon rossz kedvem van ő az a személy aki mindig mosolyt csal az arcomra,imádom a hülyeségit. Már pár éves az ismeretségünk(neten),csak eddig a személyes dolgok maradtak ki,most már ezek is pótlás alatt állnak és remélem sok közös élményben lesz részünk,nagyon sokban:) Napi kapcsolattartás itt is megvan,annyit irogatunk minden nap,hogy nap végére néha fáj a kezem,jó hajnalokig beszélgetni vele....én ennek örülök:) Minden nyűgöm,bajom tudja és orvosolja is hasznos tanácsokkal vagy ha kell ráébreszt,hogy ne legyek hülye. Olyan szerelemmel tudunk beszélni a kutyáinkról,megérti a blökis hülyeségeim. Egyszerűen imádom(L)

Vannak még akik szintén fontosak de most eme nagyszerű 2 ember került terítékre:) Tessék figyelni és lehet rólatok is lehet majd olvasni.

Kevesebb

Épp azt figyeltem,hogy évről évre egyre kevesebbet írok blogot,bejegyzések száma is ezt mutatja meg ugye tapasztalom is,meg ti is. Nem tudom igazából másra fogni tényleg a dolgot,mint,hogy felnövök szép lassan és annyi minden más dolgom van (vagy csak lusta vagyok),hogy nem írok ide.

Származott jó és rossz is a blogból. Jó,hogy megismertem jópár embert,igaz azóta már nem olyan a kapcsolat velük,mint anno,de akkor sem felejtem el hangsúlyozni,hogy tanultam tőlük! Rossznak azt nevezném,hogy egy blog mindig pillanatnyi érzéseket fejez ki,néha öröm,néha düh....és az emberek ezt hajlamosak elfelejteni....ért pár atrocitás de ezeken is túl vagyok. Ha más miatt nem de arra feltétlen jó a blog,hogy az ember levezesse az indulatait,kiírja magából ami bántja. Nekem is lenne mit írnom:)