Oldalak

2011. május 24., kedd

Állatkert és terrárium avagy móka az osztállyal

Megértük ezt a napot is. Időben elhelyezve ez múlt hét péntek,csak kissé elvagyok maradva,mint mindig. Nem a legjobb tulajdonság de ez van.
Felkészültem a kalandokra,pont kell oda az a tincs:D
Drága Anyánkkal a megszervezett program az állatok világába kalauzolt minket. Reggel az elsők között értem le a buszhoz,a Laci mellé csapódtam,nem szeretek eleve egyedül álldogálni máskülönben pedig ő jófej:) Idővel mindenki összecsapódott,busztól kicsit féltem....akikkel voltam az állatkertben azok tudják miért,emlékezetes alakítást nyújtottam. Most épségben megúsztam pedig le sem ültem,szóval nagy a büszkeség.
Köszönet a képért kedves osztálytársunknak,Melindának
Az osztály kicsit szétszóródva de elindult felfedezni az állatkertet. Szerintem nagyon le van robbanva....kb. az érdekesebb állatokból ami említhető az nem más,mint egy zebra,3 oroszlán,2 farkas és kifújt. Sok majmocska volt meg akadt bőven rágcsáló és madár is de szerintem az emberek általában az extrémebb állatok miatt járnak ilyen helyre. Lett volna legalább maci vagy tigris,elefánt...de sajnos semmi. Azért élményekből bőven kijutott.

Néhány lesifotóm:
Kenguru














Terráriumban is jártunk. Fotóztam volna itt is többet de mivel az állatok többsége akváriumban van nem nagyon ment a dolog.
Kedvencem az éjszakai ház volt. Kedves kis rágcsáló izé-mizé megakart támadni. A Kriszti a szemtanúm:D

És végül egy állatkerti videó

2011. május 20., péntek

Zsoltnak vége

Talán az lenne a legegyszerűbb út ha soha nem is említeném és nem is írnák róla de ami volt azon nem lehet változtatni hiába is szeretném tagadni, a dolgokat meg nem történté tenni akkor sem fog menni.

Ha jól informált vagyok akkor Zsoltot elkapták a zsaruk. Nem tudom,hogy jelenleg pontosan mivel is vádolják vagy mennyi időre sittelik le vagy mi is a pontos szitu de abban biztos vagyok,hogy megérdemli és jópár ember fog ezek után nyugodtabban aludni. A családját sajnálom,mert tisztába vagyok vele,hogy próbálták jóútra terelni,mint ahogy én is....Nem vagyok igazságosztó nem én mondom meg,hogy mit is érdemel azokért amit tett de az biztos,hogy a rossz is elnyeri a "jutalmát" nem csak a jó.

Egyes emberekben felmerülhet,hogy miért kell más nyomorát megosztani itt. A válaszom röviden az lenne,hogy ő a nyilvánosság előtt élte teljes mértékben az életét,másokról is olyan dolgokat osztott meg amikre nem kérték épp ezért róla is nyugodtan meg lehet osztani mindent!

A lelkivilágom nem nyugodtabb attól,hogy lecsukják,érzem a csontjaimba,hogy lehet,hogy 15 év múlva szabadul de egy viharos éjszakán lehet épp a gyerekeim fognak beszaladni a lakásba,hogy "Anya egy bácsi keres",azon a napon tudni fogom ki is jött el és ki akar beszélni velem.

2011. május 17., kedd

Keresem az utam

Azt mondják az a jó ha az ember önmagát adja. Valahogy én nem ezt érzem. Önmagam vagyok és szerintem valahol a társadalmi periféria szélén kecmergek. Ennek persze valószínű az az oka,hogy nem vagyok oda mások seggének nyalásáért vagy,hogy megszoktam mondani a véleményem vagy egyszerűen megfogalmazva fura vagyok.

Jó,hogy egyes embereknek szinte tökéletes az élete. Nem irigylem tőlük,nem erről van szó. Csak még a mai napig sem tudom mire jó,hogy velem mindig ki kell szúrni,miért kell nekem 200-szor jobban megdolgozni egy másodpercnyi sikerért,mint másnak. De talán a válasz abban rejlik,hogy Isten útja kifürkészhetetlenek.


Néha teljesen azt érzem,hogy olyan emberke vagyok,mint Lady Gaga-Judas című dalában. Mindenki azt hiszi én vagyok a megtestesült nyugalom, a jó kislány.....pedig ez nem így van. Mi van akkor ha egy szörnyeteg vagyok,ha én hozok romlást a világra?!? Tudom,hogy ezek nagy szavak de nem tudok mit kezdeni magammal....azt hiszem erre mondják,hogy kiforratlan személyiség. Szerintem viszont csak az a baj,hogy felfogom,hogy milyen felelősségel tartozik az ember és nem annyi az életem,hogy buli,buli és buli. Vannak problémáim,mint mindenkinek de nem panaszkodok,mert nem akarok és nem is szeretek. Olyan emberre írtam ma rá aki megérti amin keresztül mentem,remélem a démonok elcsitulnak bennem.

2011. május 10., kedd

Téboly

Itt ülök a gép előtt és írom a gondolataimat a Word-be(netem megint nincs…),a zene maximumon,teljesen kikapcsol,szinte abnormális élményt nyújt az egész,talán mint amilyent egy drogosnak a napi adagja.

Nem konkrét írni valóval ültem ide,írom ami jön.

Ki kell törnöm ebből az egészből…olyan,mintha börtönben lennék vagy mintha olyan nyelvet beszélnék amit senki sem ért. Az egészből a kikeveredést valahogy nem a Konzumban való munka fogja meghozni vagy pedig az,hogy sétáltatom a kutyáim. Használnom kell a fejemet….nem vagyok hülye kitalálok valamit és megoldom ezt is. Talán tényleg valami hülye kórusban lenne a helyem…vagy talán valami idióta lány bandában kellene tobzódnom? Nem hiszem…ennél többre vagyok hivatott. Megígértem a maminak,hogy a következő tehetségkutatóban részt veszek de valahogy nem hiszem az ilyen dolgok nekem lennének valók. Abban vagyok egyedül biztos,hogy a versírás,a zene és az éneklés tesz a legboldogabbá a világon. Talán majd felrakok ide is valamit. Youtube-ra meg ilyen helyekre nem tennék fel semmit….parás ember vagyok,de aki nem mer az nem is nyerhet. Mennyivel egyszerűbb lenne ha meglennének az ismerőseim és a kapcsolataim ehhez az egészhez. Én Comet gömböt akarok magamnak,nem pedig az ismeretlenségbe veszni. Talán majd egy napon ennek érdekében is tehetek valamit,de most rövidre zárom az álmokat.

Voltam tüdőszűrésen. Valahogy nem akartam elmenni azért is halasztottam el az utolsó percre. Nem akarom ezt az egész eladósdit,de ha belekezdtem akkor be is fejezem. Úgyis mindig mindenkitől azt kapom meg,hogy nincs kitartásom és semmit sem fejezek be csak mindenbe bele kezdek. Szerintem ez nem így van és erre bizonyíték az is,hogy 3 éve írom a magam kis gondolatait.

Gondolkozok azon is,hogy valami regényt kezdek el írni de valahogy a zene felé még mindig erősebb a késztetésem.

Talán szerelmi téren csak én vagyok ennyire szerencsétlen de nem tudom,hogy mi az a borzalmas bűn amit elkövettem és miért kell vezekelnem érte. Nem a legjobb dolog,hogy 7 napból egyszer láthatom azt akit szeretek. Apropó szeretni….nem tudom,de nem kellene másokkal még csak gondolatban sem foglakoznom ha igazán boldog lennék. Mármint nem tudom,hogy más nőknél ez,hogy van,de nekem mindig az kell akit nem kaphatok meg…..talán egyszer ez is fog változni. Végül is ha abból indulok ki,hogy 3 éve nem is sejtettem,hogy most ez lesz….akkor bármi megtörténhet.

2011. május 1., vasárnap

Katy Perry - E.T. avagy talán én is idegen vagyok...




Kriszti ajánlotta figyelmembe ezt a csodát. Először nem tetszett....másodszorra azt véltem felfedezni,hogy Lady Gaga koppintása...most pedig már szeretem.


Néha annyira fura dolgokon gondolkozok….mármint szerintem ilyeneken a korombeliek nem igazán agyalnak. Lehet,hogy simán abnormális vagyok és azért foglalkozok ilyen dolgokkal. Gondolkoztam rajta,hogy pár versemet felteszem ide,de nem vagyok biztos benne,mert eléggé személyes hangvételűek,nem szeretném ha valaki ellopná és visszaélne velük,nagyon rosszul esne.

Mi van akkor ha az egész életünk nem is valóság. Mármint lehet,hogy az egész csak egy álom. Honnan tudja az ember,hogy nem álmodja ezt az egésszet? Hiszen rengeteg olyan álom van ami annyira valóságosnak tűnik. Vannak olyan álmok amik szabályosan folytatódnak éjszakánként és ráadásul onnan ahol véget értek. Mi van ha amit mi életnek hiszünk az az álom,a  valóság pedig amit álmodunk? Tudom,hogy ez egy fura felvetés….de ilyen dolgokon rengeteget szoktam agyalniJ Jó lenne ha valaki más is elmondaná erről a véleményét nekem.

Most már hetek óta heti 1-2 alkalommal álmodok valakivel akit nem is ismerek személyesen ráadásul nem is kedvelem és mindig olyan fura dolgokat…. Lehet ez az egész jelenteni akar valamit.

Számomra az is fura,hogy vannak olyan emberek akiket nem ismersz igazából de mégis minden gondolatát tudod,tudod egy üzletben mit fog megvenni magának,szóval egyszóval mindent tudsz róla. Lehet ilyen esetekben kellene elgondolkozni az előző életeken vagy a sorson,végzeten…nem tudom,de hiszek benne,hogy a furcsaságok jeleznek valamit az ember számára.

Valaki nem tud valami jó könyvet vagy honlapot ahol ilyen témában lehet olvasni cikkeket?

Néha annyira furának érzem magam….mármint senki sem olyan,mint én. Még csak nem is hasonló,sem gondolkodásmódban sem semmiben. Lehet én valami idegen életforma vagyok…..annyira egyedül tudom érezni magam….csak szeretnék valakit az életembe aki megérti amiről beszélek,megért engem,de ilyen nincs:S Aki van az meg kakil a fejemre…max a kutyám ért megJ Egy idegen létforma vagyok,ennyi:D