Oldalak

2010. szeptember 30., csütörtök

2 hete nem írtam avagy nagy változások történtek az életemben

Azt hiszem,hogy a népszerűségi indexem most rohamosan megindul majd lefelé az olvasóim bizonyos körében de sajnos nem tudom azt mondani,hogy érdekel hiszen amit azok a bizonyos olvasók hallanak rólam mind hazugság és valóság alapja 0,1% a többi pedig elferdített képzelgések halmaza.

Szóval az utolsó bejegyzésemmel ellentétben az igazat megvallva semmi sem volt rendben Zsoltival de az állandó baszogatása után inkább megírtam azt a buzi bejegyzést csak hagyjon békén....

Az utóbbi hónapokban végleg sikerült eldöntenem és elhatároznom,hogy egy nagy és bátor lépést teszek olyant amit régóta tervezek. Szakítottam Zsoltival és az igazat megvallva kurvára nem bánom. Életem egyik legjobb döntésének tartom.

Azóta Laci a párom és hallom az utóhangját az eseményeknek,hogy Zsolti milyen sztorikat kreál.
"A barátnőmet elengedtem találkozni egy pasival erre ő a karjaiba menekült megcsalt és azóta ide hordja hozzánk a pasit és itt előttem csinálják a dolgaikat". Zsolti szereti ferdíteni a képet és hazudni maradjunk ennyiben de nem is érdekel igazán már. Folyamatban van,hogy elköltözzön innen és azóta neki is van egy új párja. Szóval nem kommentálnám az eseményeket inkább.

Zsolti is publikálta Lacit akkor én is publikálhatom őket:D
Sok boldogságot:)

2010. szeptember 14., kedd

Sok elmaradás és gondolkodás

Mint sokan értesültek az én illetve Zsolti blogjából volt nem egy nézeteltérésünk de ennek ellenére meg tudtunk mindent beszélni és semmikép sem akarjuk az életünket úgy eltölteni,hogy a másik abban nem tölt be fontos poziciót!

Nem szeretném ha bárki is áskálna az életünkben én sem teszem máséval ezt,annyi adat publikus amennyit én és Zsolti közzéteszünk a többi magánügy!

2010. szeptember 5., vasárnap

1 éve 3 hónapja de ezt most kurvára nem így terveztem :'(

Nem így akartam ezt a mai napot....de nem jött össze amit szerettem volna de már mind1 is....

Zsolti elment kettőkor és még mindig nincs itthon. Olyan helyre ment cigit meg tejet vinni ahol eleve lógnak neki 40 000-el. Logikus is,ha tartoznak nekem akkor még én segítek másokon....Mind1,már ez sem érdekel csak nem tudom ezen mi tart 4 óráig....hisz még mindig nincs itthon,mert "beszélgetnek és belemerültek a múltba". Szarok a merülsére,merüljenek de ne pont ma.....szerintem Zsolti azt sem tudja mi van ma....szarul érzem magam,nagyon szarul...nincs kedvem semmihez főleg,hogy amióta nincs itthon én csak tanulok de semmi haszna....

Nem mondanám romantikusnak a mai napot. Sőt semmilyennek már 4kor azt mondta hazajön de azóta is semmi....nincs arra szó,hogy mennyire fáj!

2010. szeptember 3., péntek

Van helyem:D

Sikerült normális helyre vergődnöm végleg. Most 4-es padok vannak és így ülünk:
Évi-Palkó-Én-Kriszti:)

Olyan jó,hogy barátokkal vagyok ismét.
A tantárgyak és a tanárok furák de elhatároztam idén bizonyítok szóval hajrá tanúlni,muszály valamire vinni:)

2010. szeptember 2., csütörtök

Fura egy randi XD

Kicsit még írok az Alíz szülinapjáról:)

Persze,mint lenni szokott kapott ajándékokat is. Nem sok mindent de azért remélem tetszik neki és örül neki.





Nem tudom a képekre való ránézéssel kiderül e mi micsoda. Kapott egy hatalmas tusfürdőt,valami kéztörlő cuccost meg egy mini zacsis kutyát. Azért kapott Kittys dolgokat,mert nagyon szereti őket,jobb ötletem meg nem volt.

6kor előkerült a Dani is,hogy nincs e kedve az Alíznak taliznia vele. Mondta az Alíz,hogy igen erre a Dani mondta,hogy menjünk a koleszhez ahol van.... A Dani mivel nem Pécsi hülyén mondta a kolesz nevét így egy lánykoleszhoz jutottunk el. Hamar leesett nekünk,hogy csöppet rossz helyen vagyunk így egy kimerítőbb telóbeszélgetés után kiderült az ANK-nál van koleszban. Odaszállítottuk az Alízt taxival.

Olyan aranyosak:) Még csak egy arcra puszi sincs köztük,viszont folyamatban szorongatja a Dani az Alíz kezét:)


Gondolkoztam rajta valaha érkeztem e taxival randira de rákellett jönnöm,hogy nem XD

Az első nap nem volt zökkenő mentes:(

Valahogy nem vártam igazán a mai napot:S De szerintem ezzel sokan vannak így rajtam kívül:)

Most már nem egyedül kell elbattyognom a suliig(hiszen van,hogy Zsolti nem ér rá elkísérni engem) hiszen az Alízzal megyek most már. Suliba beérve megmutattam neki a termét és kiderült,hogy közel van az enyémhez így rajta tudom tartani a szemem ha kell:P

Amíg el nem felejtem már személyesen megtettem de blogon keresztül is megteszem boldog szülinapot a hugocskámnak:) Nagylány vagy,most lettél 15 éves:)

Olyan szerencsések vagyunk,hogy idén sem kaptunk normális termet. Olyanban vagyunk amiből minden szünetben ki kell jönni,bezárják szóval a folyosón töltjük a szünetet. Most is reggel nem volt nyitva a terem így az ajtó nyitásánál megindult a csorda és mint mindenki tudja nem fogok tülekedni egy hülye helyért.....Hoppon is maradtam nem maradt egy hely sem XD Fogtam magam és egy széket a Zsófiék mellé húztam azon üldögéltem majdnem az egész nap folyamán.

Ofővel is volt óránk. Hozatott föl padokat és beültetett 3 ismeretlen ember közé :S Nem örültem neki túlzottan hiszen a barátaim fényévekkel odébb vannak és ráadásul egy pasi mellé kerültem:S Hát nem erről álmodtam,de ez van ezt kell szeretni.

                                        

Van néhány elég fura nevű tantárgyam azt sem tudom mit takarnak.
Pl.:
-jog
-áruforgalmi ismeretek
-árúforgalom tervezése
-vállalkozási ismeretek
-angol-ruha
-általános árú ismeret

Nem bántam,hogy elszállt az idő amíg a suliban kellett dekkolnom. Hazafelé az Evivel jöttem egy darabig. Nagyon bírom a csajt:)

Itthon Pufi meglepett nem is kicsit(L)

Megkaptam a mini szökőkutat amit néztem tegnap és annyira tetszett. Mindig akartam egy ilyent de annyira szép,na jó meg pisiltető ahogy csobog de akkor is:) Olyan szuper. Kis vízeséses és még szépen világít is ahogy csobog a víz. Mellékelek néhány képet(L)



A kutacskáról pedig a másik ajándékommal készítettem a képet ami egy teló:)

                                                      
Nagyon örültem a sok ajándékomnak:) Meg sem érdemlek ennyi mindent.:)

A nap további részében már nem voltam ennyire vidám,mert már most a tanuláson kell gondolkoznom meg azon,hogy milyen tantárgyra milyen füzet kell.....nem tudom egyszerűen már most idegesít a suli:S



2010. szeptember 1., szerda

Újra suli csak kicsit más a felálás

A mai napom sűrűnek mondható volt minden ami elképzelhető.

Reggel 6-kor keltem,elkészültem és 8-ra bekísértem húgomat évnyitóra hiszen nagyon izgult és még azt sem tudja szegényke mi merre van a suliban.

Nem álldogáltam sokat hugimmal és Zsoltival,mert ofőm előkerült és nem tudta mikorra beszéltük meg a talit az osztállyal. Mondtam neki,hogy konkrétan semmit nem beszéltünk meg,suli honlapján sincs fönn semmi.....Azért ez a drága nő mondta ha már ottvagyok menjek fel a terembe. Valahogy nem volt hangulatom tök egyedül az ofővel szobrozni.

Sikeresen rosszul lettem....hiába nem vagyok hozzászokva a korai keléshez és ahhoz,hogy magassarkúban tipegjek órákon át úgy,hogy nem eszek szóval Pufi vett a büfében itókát nekem és máris jobban lettem. Majd a suli előtt felhívta a Mónit és a Zsófit,hogy mi volt a célja vele azt ne kérdezze senki,mert felhívta őket majd adta a telót,hogy adom az Adélt :D Gondolom alapból szólni akart nekik,hogy elméletben korábbra kell bejönni,mint amit mindenki híresztelt azaz a 11 órát.

Az is megvolt beszélve,hogy a régi és új osztálytársak összeismertetése végett lesz egy kis piknik tartva de nem lett belőle semmi hiába vártuk XD Nem találtuk végül magunkat szembe a tanárral aki kitalálta az egészet.

A csajokat jó volt látni hiszen imádom őket. Az idei padtársi rend kicsit változott de a banda az ablaknál ül. Első padban a Zsófi és a Móni,másodikban a Szasza és az Evi,harmadikban meg én és a Palkó:P Hiába mi vagyunk a halálos párosítás XD

Láttam egy csajt:D Jaj anyám a múzeumban lenne a helye. Kemény 14 éves és rövid emo haja van aminek a legelejére beletett valami kötelet vagy kócot vagy nem tudom mit,hogy az elején legyen benne egy hosszabb rész....Maradjunk annyiban,hogy ezt a frizurát nem lehet leírni annyira komoly,hogy látni kell. Ja és a haj koronája egy pink masni volt ami a csaj egész fején átkötve lifegett. A csaj hófehérre volt meszelve és az orrában egy baszottnagy karika lifegett.Ja meg a szemöldöke levan gyantázva és fekete szemcerkával van rajzolva helyette valami girbe-görbe vonal:S Én toleráns vagyok,nem lehet azt mondani,hogy nem de nem értem az ennyire szélsőséges megjelenést. Komolyan mondom(AFC) Tominak is vannak viszonylag extrémnek mondható dolgai és ruhái de könyörgök ő nem 14 és ehhez a csajhoz képest ő egy áttlagos emberke.Ja és a legszebb az egészben az,hogy a hugom osztálytársa....Szegény Alíz most már neki is van egy rém Tupír Tapírja XD Na nem baj....teljesen véletlenül a kis tapír 9.-es én pedig 13 szóval ő egy szecska és szopathatom:D Kell ennél több?:P Na viccet félretéve nem bántom meg semmi csak nem értem ezt az enyhén felfoghatatlan külsőt 14 évesen....Kicsit magas miért kell 14 évesen annyira különbözni egy átlagos lánytól vagy miért kell a figyelmet mindenáron magunkra irényítani:S

Most estefele elkísértük az Alízt és a barátnőjét a Beát a Bea tesójának a koncertjére. Azaz a Laci bandájának a koncertjére. Kicsit olyan AFC fílingem volt,mert maga a koncert nem egy forgalmas menő helyen volt hanem ilyen kis házibuli jellegű valami volt de jól nyomták és persze egyből a kedvenc bandám jutott az eszembe hiszen anno ők sem fényes rendezvényeken és színpadokon léptek fel.

Zsoltival mi eljöttünk a Beáék hazahozzák az Alízt én pedig most összepakolok a holnapi napra ami bár nem ígérkezik rövidnek sok izgalmat tartogat és legalább a csajokkal leszek. Sok fura elnevezésű órám lesz és az új emberelk egynelőre nem szimpik az osztályból de ki tudja mit hoz a jövő én izgatottan várom:)