Oldalak

2010. április 30., péntek

Talán béke

Ezt elfelejtettem leírni a ballagásomhoz kapcsolódóan.

Úgy vettem észre most már a Csaba is kicsit jobban viszonyul Zsoltihoz,ennek persze nagyon örülök,remélem így is marad,persze azt nem várom el,hogy barátok legyenek az azért kicsit abszurd elképzelés lenne.

Elballagtunk

Na ez is megvolt,elballagtunk,igaz kurva meleg volt maga a ceremónia pedig kurva unalmas:D Ja na meg persze jó szokásomhoz híven majdnem elájultam.

Zsófi levágatta a haját és most nagyon csini:)
Ja meg nagy meglepetésemre eljött a tesóm,Laci,szüleim, hugom és Margó néni,szóval egy kis családi összejövetel volt. Tökre örültem,hogy ennyien voltunk.

2010. április 29., csütörtök

Biztos jön valaki:)

Feladtam már jópár napja a meghívókat. Küldtem Szebénybe,Margó néninek és Pestre is. Hamár a barátaim nem tudnak jönni,remélem rokonok azért jönnek.

Ma már lejön a Laci:) Ennek tökre örülök. Aki nem tudna ő Zsolti testvére. Nagyon,nagyon szeretem őt,mindig segített nekem,jót lehet vele ökörködni és segít tanulni is,remélem azért kicsit többen jönnek majd. Egyébként tök aranyos tőle,hogy csak az én kedvemért 3 órát utazik.

2010. április 28., szerda

Beteg vagyok

Csodás mai napra ébredtem az élet vidám és derűs. Na jó nem,rohadtul nem.

Úgy ébredtem,mint a mosott szar,nem tudom mitől…A piától vagy ismét valami nyavalya tőrt rám. Ilyen rosszul talán még sosem éreztem magam pedig nem egyszer hittem azt elpatkolok.

Ismét a tudat. Nem megyek suliba,nem tudok menni. Ismét a kérdések…Hol jártál? Miért nem jöttél?

Félek ofőtől is. Lehet mérges lesz rám,hogy ismét nem vagyok,tisztelem őt,sokat segített nekem nem tagadom,nem akarok rosszba lenni vele,főleg a múltkori után.

(Egy kis múlt idézés. Mindenki választhatott,hogy felel e a jobb jegyért. Kivéve engem nekem muszáj volt az ötösért. Hiába mondtam,hogy nem készültem nekem akkor is kellett…. Nem tudtam semmit,mert nem néztem át semmit. Hiába,nehéz úgy tanulni,hogy a narkolepszia elnyomja az embert a füzet fölött. A hallgatásom végén ennyi a válasz „szégyellje magát”. Szégyellem! De nem tehetek erről,igaz engem terhel a felelőség miért nem szólok,hogy beteg vagyok,főleg ennyire. De ez nem örömhír,főleg nem az iskolában,nem akarom,hogy ez miatt megkülönböztessenek vagy negatív diszkrimináció érjen,így inkább hallgatom a szidást.)

Délután sem lettem jobba,nem tudtam szerenádra menni az ofőhöz. Kurva nagy a bűntudat. Még szarabbul vagyok,de az vigasztal talán jobban leszek

2010. április 27., kedd

Szerenád

Elmentünk az angol tanárnőhöz szerenádozni bár az egészhez vegyes érzelmekkel állok.

Eleve nem értem,hogy mire jó ez az egész. Elmegy egy csomó fiatal és kurva hamisan,úgy,hogy sem a dallamot sem a szöveget nem tudják kornyikálnak valahol ahova lehet alig találnak oda….

A csajokkal a tablónknál találkoztunk. Elmentünk vettünk 2 üveg pezsgőt….ami kibaszottul szar volt:D

Nagy nehezen megtaláltuk hol lakik a tanárnő és,mint lenni szokott várnunk kellett:P

Tök szép a tanárnő lakása,elvoltam… Azt nem mondom,hogy jaj de jól éreztem magam,mert nem igazán találtam a helyemet,nem éreztem oda valónak magamat. Nem az az életfelfogásom,hogy igyál,igyál még,kicsit kilógtam….hiába bírom a piát…

Őszintén

Sokat segített,hogy már egy embernek elmondtam… Köszönöm Szasza,remek barát vagy és nem is tudom elmondani,hogy milyen sokat segítettél azzal,hogy meghallgattál.

Egy vallomás. Narkolepsziám van :( Aki nem tudja mi ez: „A narkolepsziában szenvedő beteg kontrollálhatatlan álmosságot él meg, képtelen ébren maradni napközben, gyakran hirtelen, szinte ájulásszerűen alszik el, majd 15 perc után kipihenten ébred. A hallucinációk elalváskor, vagy alvás közben jelentkeznek.”

Tudom ez nem hangzik olyan vészesen hiszen ki nem élte meg,hogy álmos és majd elalszik. De ez nem ennyire egyszerű,ez ijesztőbb annál.

Ha suliban vagyok akkor suli után az egész napomat az alvás tölti ki,hétvégenként a 24 órából 20-at biztosan alvással töltök és ez sajnos nem arról szól,hogy szeretek aludni.

A suliban nem bírok figyelni,nem,hogy figyelni ébren maradni sem. Múltkor Kubinka óráján, utoljára meg ofő óráján aludtam el,csöppet sem kellemetlen.

Itthon lassan ott tartok,hogy enni nem tudok,mert csak alszom. Elaludtam már fürdés közben, pisilés közben….

Előfordult már,hogy a buszon aludtam vagy orvosi rendelőben. Eltudja valaki képzelni,hogy milyen amikor küzdök az ellen,hogy aludjak és hiába feszítem ki a szememet elalszok? Az orvosnál olyan szinten elaludtam a váróban,hogy majdnem egy idegen pasi vállán feküdtem és végül arra ébredtem,hogy majdnem leesek a székről és lefejelem a padlót. Mindenki engem nézett azt hitték részeg vagyok, vagy legalábbis drogos…

Erre az okos ember válasza le kell feküdni és akkor nem lesz ilyen,egy vidám válasz,hiába alszok 20 órát utána ismét elalszok.

Rossz dolog nézni,hogy valaki vidáman tud msn-ezni én pedig megkapom,hogy bunkó vagyok,mert már egy beszélgetést sem tudok úgy eltölteni,hogy ébren vagyok. Már nem érzem magam ép embernek sőt semmilyennek.

Mit érnek az álmok ha képtelen vagyok kivitelezni?

Elkellene mennem orvoshoz….De mikor? Ha suliban vagyok nem tudok,ha nem megyek suliba kirúgnak a sok hiányzás miatt,ráadásul ilyen helyre időpont kell amire meg megkapom lehet el fog baszni egy kocsi,mert elalszom az úton….

Kellemetlen már az osztályba is bemenni. Megkérdezik miért nem voltál? Erre a válasz,mert elaludtam? Komolyan mondom kiröhögnének. Meg ezzel hogyan menjek el a házi orvoshoz igazolásért? Csókolom elaludtam? Eleve utál,nem adna különben sem.

Most legalább pár ember tudja mi a narkolepszia…. Remélem már nem nézik le azokat akik olyan szerencsések,mint én és ebben szenvednek:’(

Ui.: Ma olyan ügyes voltam,hogy bevágtam a lábam és eltörtem a kis ujjamat. Ilyen geneteikai hulladéknak a levegőt szívni is vétek,maradjon több azoknak akik nem olyan nyomorultak,mint én.

2010. április 25., vasárnap

Jelenleg

Jön az érettségi és még nem igazán tudom mit is kezdek majd magammal XD Nem izgulok de eddig lusta voltam,mint a föld majd kitalálok valamit.

Több barátom lett idén. Eddig egy négyes fogatban voltam tag (Zsófi,Móni,Melinda,én) de most jóval több barátom lett és ez tök jó.

Idén ott leszek a Viva Comet-en,mert jön Cascada és imádom(L) meg persze a Szigeten nem hagyhatom ki a 30 Seconds To Mars-ot. Jááááááááááááj jön Jared Leto magyarba,ki a franc hitte volna ezt?!?

Jövőre a Kodolányiba járok majd 0.ba és a Keróba 13.-ba,kemény lesz:)

Meg persze visszaszerezzük Vivi,mert mint a közelebbi hozzátartozók tudják,egy „kedves” hölgynél van úgy,hogy nem igazán tudunk mit tenni ellene és ez idegesít de most úgy néz ki jön a megoldás.

Icával kibékültem aminek nagyon örülök,nem jó haragban élni senkivel főleg úgy,hogy mindketten hülyék voltunk….de legalább rájöttünk.

Anti Zsoltiknak és a sok kis kanos pöcsnek

Mindenkit örömmel értesítek vagy akit bánattal annak úgy kell,hogy Zsoltival még mindig együtt vagyunk,bizony,bizony lassan már egy éve:)

Vannak szép és kevésbé szép emlékeink de mivel most fog bővülni a lehetőségeink tárháza hiszen meg lesz az érettségim és nyáron mindenképp Pesten leszek sok tervünk van amik nem csak tervek maradnak hanem ki is vitelezzük őket.

Lehet nem csak nyáron leszek Pesti hanem tartósabb ideig ott leszek hiszen itt Pécsen igazából nem tudok közelebb jutni az álmaimhoz. Itt a média halott,még agy nyamvadt diákmunkát sem lehet találni. Budapesten meg teljesen más a helyzet.

A következő bejegyzésembe egy kis összesítést írok.

Suli mix<------ ahol én is írhatok:)

Teljesen váratlanul egy hölgy megkeresett engem és Zsófit az egyik versennyel kapcsolatban amin részt vettünk,hogy nem e lenne kedvem erről egy „cikket” írni,Zsófinak meg „interjút adni” a Suli Mixbe.

Itt jött az ötlet. Oké,blogot írtam,leálltam vele,hiányzik,erre jön egy ismeretlen nő aki lehetőséget ad arra,hogy írjak ráadásul valami olyanba ami azért mégis csak egy iskola újság nem pedig egy hobbi blog,bár a blogom nézettsége nagyobb,mint a suli újságé XD

Itt a cikk amit írtam:
Balogh Adél beszámolója

A verseny kezdetén nem igazán tudtuk, hogy mire is vállalkozunk. Annyit tudtunk, hogy az Európai Unió és a fogyasztóvédelem területén kell majd tudásunkat megméretni a többi csapattal.

Az első fordulóban az internet segítségével kellett tudásunkról számot adni. Hat feladat volt. Az első két feladatban a feltett kérdésekre a négy lehetséges válasz közül kellett kiválasztanunk a helyes megoldást. A harmadikban fogalmakat, intézményneveket párosítottunk meghatározásokkal, a következőben pedig az Európai Unió tagországait párosítottuk különböző címer részletekkel. Az ötödik feladat során emblémákat azonosítottunk aszerint, hogy milyen tevékenységet takar és melyik Európai Uniós tagországhoz tartozik. Végül az utolsó feladatban fogalmazást kellett írnunk.

Iskolánkból 4 csapat jelentkezett. Az első forduló után 10 csapat került be a regionális döntőbe. Két csapat az iskolánkból. Csapatainkat Pajtásné Rácz Ilona tanárnő készítette fel. A középdöntőre a Baranya Megyei Önkormányzat Dísztermében került sor március 19-én. Az iskola kisbuszával érkeztünk meg a helyszínre. Itt bemutattuk a már előre elkészített plakátunkat. A négy „keros”csapat (Balogh Adél, Danku Zsófia, Lázár Melinda, Magyarpolányi Mónika) a légi közlekedéssel kapcsolatban, míg a „ruha11” csapata (Hetesi Andrea, Hoffmann Zoltán, Kovács Adrienn és Szűcs Gábor) internetes kereskedelemmel kapcsolatban készítette a plakátokat. Az előre elkészített feladaton kívül a helyszínen kiderülő feladatok is voltak. Volt kvíz, szituációs játék, film részleteket kellett megnézni és a memóriánkra kellett hagyatkozni.

A versenyen jól éreztük magunkat, meglepve tapasztaltuk, hogy mindenki másképp értelmezte a feladatokat, aminek az lett a következménye, hogy egy nagyon színes programnak lehettünk a tagjai, baráti légkörben.

A négy „keros” csapat a 7. helyen, a „ruha 11” pedig a 6. helyen végzett. A két csapat között nem volt ellenszenv, vagy versengés, hanem, mint barátok segítettük egymást. Mindkét csapat ajándékokkal, élményekkel és a jövőben kamatoztatható tudással gazdagodott a versenynek hála.

Köszönjük Pajtásné tanárnőnek a felkészítést és Horváthné tanárnőnek, hogy elkísért minket és velünk volt a versenyen.


Nos kb. ennyi:)

Kicsit szenvedtem a megírásával,mert nem pont ilyenre gondoltam,kaptam alap dolgokat amiket jó lenne ha beleírnák….aztán ilyen lett.

Tökre megható volt,hogy a suli újság hátulján ott van,hogy szerkesztők: Balogh Adél…… szóval kértem állandó rovatokat és most állandó szerkesztő lettem,ennek tökre örülök.

Pöppet elmaradtam

Jó oké,nem írtam 1000 éve,de megvan a magam dolga. Zajlanak az események de minek írtam volna,hogyha örültem annak is,hogy lyuk van a seggemen:D

Most ismét irogatok,mert van mit mondanom és kedvem is van ehhez.