Oldalak

2011. április 27., szerda

Húsvéti vegyesvágott:P

Még talán egyik bejegyzésemnek sem adtam ennyire hülye címet de ez van:) Szerintem találó,mert ez a húsvéti időszak a szünettel együtt eléggé furára sikerült,volt ami jó volt és volt olyan is amit nem így terveztem,meglepetésekből is kijutott egy adag.

Alapjáraton arra gondoltam,hogy lemegyek Szebénybe az ünnepekre,de elvetettem ezt a gondolatot,mert a kutyáimmal egyedül én bírok el (meg a Laci de most őt hetente 1-szer látom kb.,mert melózik),nem akartam itthagyni őket anyámék nyakára,Szebénybe meg nem tudtam volna levinni őket,mert kizárt,hogy a Csaba betegye őket a kocsijába:D , mondjuk lehet én sem tenném meg ha lenne autóm.

Szaván már hiányoltak és ez érthető,mert tényleg igazán ritkán megyek le. Mennék gyakrabban is de nincs pénzem még jegyre sem,minden tanár erre az utolsó 2 hónapra tett be csomó dolgozatot,meg a már említett kutyákat nem hagyhatom magukra napokra itthon,mert egyedül én bátorkodom sétáltatni őket:) Munyát nem nehéz kivinni,ő egy kezes bari,de a Tügyit nehéz....ő idegbeteg:D Megkergeti a köveket,megtámadja a járókelőket,beugrik az autók alá....még csak fél éves de már most nem kis darab és húzóereje van bőven. Most,hogy így írok róluk teszek is fel pár képet. Mindenki azt mondja,hogy a Lucienne a szebb....nekem a Jared jobban tetszik(L)
Jared,Alíz,Lucenne
Lucienne
Szombaton mentünk volna le Szavára de sikerült jól felcse..ni az agyam szóval a Laci egyedül ment le. Apropó Laci....ő most gyakorlatilag heti melózik Szaván,szóval ritkán látom.....kb. mint azt a bizonyos fehér hollót..és ez így szar. Alízzal szoktam aludni,de vele nem olyan. Egész éjjel pofázik meg netezik szóval nem alszok tőle túl sokat. Az egészbe egyedül az a jó,hogy a Jared most velem alszik:) Jaj,imádom ezt a dögöt vagy ahogy az öcsi mondja falatot:D

Vasárnap reggel nekiindúltam Szava rejtelmeinek. Életembe először mentem le Szavára egyedül,eléggé paráltam. Azt sem tudtam mi van a buszra írva amivel mennem kell csak azt tudtam mikor megy meg honnan,de most már büszkén jelentem ki 20 évesen megtanultam kezelni a távolsági busztáblákat. Kész agyrém vagyok:D Majdnem eggyel tovább mentem de ez egy másik történet. Laci várt a buszmegállóban szóval odataláltam. Végigjártunk mindent,az egész falut az összes rokont,tök jó volt. Laciéknál annyit ettem,mint egy ló.....felfogjátok? Disznóhúst ettem:D És nem szeretem....de ez fini volt(Y) Kérem a megérdemelt tapsomat. Kutyáztam rengeteget,jaj,kell még egy kutya:P

Hétfőn hazajöttünk és nem épp kedves hírek fogadtak. Nagyim orrabukott és eltörte az orrát,kórházban van. Az egészben az az egy jó dolog van,hogy itt van Pécsen és megtudom látogatni. Ő a kedvenc rokonom,komolyan mondom(L)(L)(L)Mami(L)(L)(L)(L)

2011. április 23., szombat

A szórakoztatóipar igazságos?!?

Tegnap este néztem a „Nagy duett” című „csodálatos” műsort. A kezdetektől nézem,érdeklődésem oka nem más volt,mint,hogy számomra kedves személyek is szerepelnek benne illetve nem nagyon van jobb programom péntekre.

Igazat megvallva nem értem a műsor lényegét, a koncepciót. Egyes produkcióknál az alapján értékelnek,hogy a nem énekes fél mennyire jól énekel,más produkcióknál pedig az alapján ,hogy mennyire szórakoztató és nézőbarát a műsor. Valahogy ezzel nem értek egyet,mert így tökre összehasonlíthatatlan dolgok alapján megy a zsűrizés. Magyarul ha eléneklem a Titanic főcimdalát tökéletesen ill. egy szál tangában az iszapban hembergek ugyanazt a pontot kapom. Szerény véleményem szerint akkor ne olyan címet viseljen a műsor miszerint a kornyika a lényeg hanem olyant,hogy a „Nagy röhej” sóJ

Az előbbire utalva én rühellem a Caramelt( vagy rosebb tudja,hogyan írja a nevét…) de a csaj akivel énekel nagyon profi ahhoz képest,hogy nincs köze az énekléshez,szerintem top 3-ban mindenképp benne vannak.

A kiseső páros férfi tagjáról nem is nyilatkozok:D Végre kiestek. Nem szeretem az ilyen embereket! Rohadt nagy a pofája a médiában,csak azt nem tudom mire föl! Lehet rühelleni a Krisztiánt meg üzengetni neki meg sajtos perecezni de akkor is jóval több díjat kapott,mint a ZanaJ. Nem hiszem,hogy azzal kellene ismét a mádiában szerephez jutnia,hogy ő milyen kemény gyerek. Ha annyira kemény menjen oda a Krisztiánhoz és mondja meg a szemébe,nem Humor Herold-ot játszva üljön vele egy kanapén. Eleve nem nagyon értem miért utálja a Krisztiánt…bár szerintem csak a féltékenység és konkrétan az beszél belőle,hogy 10-ed annyi fellépése sincs,mint a másik emberkének. Nagy szeretettel várom a kommenteket,hogy miért tojtatom „a meleg csávót”…..talán azért,mert nem meleg,másrészt pedig azért,mert szerintem jó amit csinál és nem csak az éneklésre alapozza az életét hanem dalszövegeket ír,gyönyörűen fotóz és tanul a maga kis karierje mellett. Legalább a minimális tiszteletet kellene az irányába mutatni.

Éder úrra pedig visszatérve. Őőőőm maga a produkciók színpadi része tetszik, de az ének nem. Szerintem nem jól választják a számokat,sőt Eszti hangja az ővével egyáltalán nem kompatibilis. Tök más karakterek. Külön-külön lehet,hogy faja lenne de így minden héten sokkot kapok. Az első produkciójukat imádtam,a másodikkal már nem tudtam mit kezdeni,a mostanitól meg még mindig rettegek. Drága Esztit védő lovagoknak annyit üzenek,hogy nem a hölgyet bántom csak ez nem való neki,vagy legalábbis most nem való neki,ki tudja lehet 1 év múlva már egy pop ikon lesz belőleJ

Tóth Gabiékat imádtam(L). Annyira szeretem azt a lányt. Valahogy minden adásba olyan ruhái vannak amiket benyúlnék:P Szerintem amikor még a Fekával volt helyesebb volt de persze ha ő így boldogabb akkor szeretem szőkén is,most nagyon a Pinkes vonalat visziJ

Hajdú Pín meg sokkot kapok. Én a borzalmas szóval tudnám összefoglalni. Lehet valakinek vicces de nekem nem. Nem tudok az ilyen poénokkal mit kezdeni….

Nem muszáj a véleményemmel egyet érteni,várom mások gondolatait is!

2011. április 22., péntek

Jövő

Kezdenek talán a dolgaim rendben lenni. Iskolában sokat javítottam,gyakorlaton ha minden igaz a Konzumban leszek,terveim vannak bőven. Persze mindenhez idő kell de hiszek benne,hogy megváltoztam és jobb ember lettem,nem mintha régebben szaremberke lettem volna,de volt hibám és akad is bőven de minden javítás alatt áll.

Az emberismeretem nem feltétlen lett jobb....mármint vannak akiket bekategorizáltam az idegesítő ribi kategóriába és kiderült róluk,hogy kedvesebbek és rendesebbek,mint akikkel elméletileg jóban vagyok. Abban viszont biztos vagyok,hogy egyes "régi ismerősökből" soha nem kérek! Aki gerinctelen féreg volt az az is maradt,van ami nem változik,a szemét emberekből nem lesznek angyalok hiába is vártam a csodát sokáig.

Szeretnék majd továbbtanulni. Most meg lesz a kereskedő technikus,utána a terveim szerint Budapesten kezdem el a további tanulmányokat. Érdekel még mindig a média-marketing szak,lehet csak levelezőn vállalom be de akkor sem mondtam le róla.

Diákmunkákkal kapcsolatban csak annyit tudok mondani,hogy rengeteg helyen hírdetik őket de nem léteznek:) Sajnos tapasztalat,nem egy helyen voltam és jelentkeztem de a munka az ismerősöknek van fenntartva,mert érdekes módon sehol sem alkalmaztak engem,sem egyik ismerősömet. Dühít,hogy maga a diák munka mint fogalom el van kapatva. Az idősebb generáció nagyon reklámozza de tapasztalataim szerint nem lehet alapozni rá. Remélem bejönnek hamarosan a számításaim és a kis munkámnak meg lesz az eredménye. Amint fizetnek megosztom itt is hátha valakinek van kedve hozzá,és tudok vele segíteni másoknak is.

Kezdetek

Nem is igazán tudom hogyan kellene hozzákezdenem ismét a blogolásnak. Mármint arra gondolok,hogy valami olyan bejegyzést kellene írnom amiben magyarázatot adok arra,hogy hova tűntem és miért nem írtam....de úgy érzem,hogy nem tartozok senkinek sem magyarázkodással,főleg nem önmagam mentegetésével.

Nem írtam,mert valahogy az idegi-lelki állapotom nem engedte. Nem épp olyanok voltak a jegyeim a suliban,mint kellett volna,javítottam elég keményen. Azt hiszem az ff(faszfej....)-el való idő elég rendesen kicsinált engem,ki kellet pihennem,el kellett gondolkoznom azon,hogy mit kezdjek magammal.

Kezdő bejegyzésnek most egyenlőre ennyit szántam,mert vacakol a netem....estefelé jövök és írok valami okos dolgot.

Pusz mindenkinek!