Oldalak

2010. december 12., vasárnap

Szart sem ért a képzeletbeli hétvége

Igazából nem értettem eleve,hogy miért kellett szombaton bemenni amikor gyakorlatilag minden normális osztályban elmaradt a tanulás. A mi csodálatos kis közösségünkbe ez nem sikerült,ofő 3 órán keresztül számolgattatott velünk...igazából kb. a 30 perc után azt sem tudtam miről van szó de azért próbáltam értelmes arcot vágni,igaz nehezen ment,mert még a számológépem is otthon hagytam...

Szombat ennek szellemében telt,illetve,mint olvasni lehet az előző bejegyzésem Zsoltiról kifejtettem a véleményem,pihenésképpen pedig végeztem a munkámat.

Vasárnapom sem mondható jobbnak. Reggel Zsolt levele fogadott amire nem válaszoltam...akarja majd elolvassa itt a véleményem.

Egyre inkább kezdek idegbeteg lenni és üvöltözök mindenkivel ok nélkül,egyre többen megijednek,hogy agresszív vagyok. Igazat megvallva annyira nem érdekel. Kis "magányomban" egyre jobban észreveszem miről is szól az emberek világa. Egyik percben teszik a szépet,majd amint nem figyel az ember már ki is vagy beszélve...Annyira nem érdekelnek már az ilyen dolgok. Halál nyugodtan most már elkezdek üvöltözni bárkivel a suliban(jó példa a Dávid),egyszerűen nem érdekelnek már. Amit ők megtehetnek megtehetem én is. Nem tudom miért kell azt hinni,hogy Adél vagyok a Mars szülötte vagy nem is tudom...

Holnapra nem tanultam szart sem...na mind1,megengedem magamnak,mert volt és van is jobb dolgom ennél. Vihetek majd be magammal 25 kiló Avon cuccost,nem panaszkodok,mert ha van mit vinni van belőle pénz is,de a kis girhes testemmel nehezen cipelem a súlyt,Lacinak meg melója van,6-ra megy,nem tud segíteni a cuccokkal.

Zsolt üzenete:

Nem is tudom mivel kezdjem a válaszom erre a "csodálatos" üzenetre. De talán azzal,hogy kurva vicces,hogy egy ember akinek az életének minden mozzanata hazugság,engem akar úgy beállítani,mintha én lennék a mélység szörnye és ő lenne az áldozat akit felszenteltek az oltáromon. Azért ezt a "szegény Zsolti,Adél karmaiban" eposzt le lehet zárni,mert szar sem hiszi el.

Még mindig nem vágom,hogy én miben ártok neki? Talán abban,hogy én megmondom nyíltan ki is ő,mi is ő? Vagy mert a kislányoknak akiket hülyített elmondtam mindent és nem állnak szóba vele? Ha ez rossz dolog akkor el lehet ítélni:)

Nem kell parálni,nem foglak megölni. Ha egy emberi lényt ölnék meg azért is annyit kapnák a sitten,mint érted. Majd a sok bagózástól kapsz egy jó kis tüdőrákot és beledöglesz magadtól is. Majd ráhugyozok és szarok a sírodra:) Nekem ennyi elég lesz:) Ja meg véletlen a kutyámat arra fogom sétáltatni mindig és ő is tiszteletét teszi nálad.

Nem bántam veled sosem állatmódjára,sem én sem senki a családomból,de talán épp ez a baj. Igazad van,kellett volna hagyni,hogy megmurdálj. Visszamehetnék az időbe ne aggódj nem fáradoznák veled:)

Az meg,hogy milyen voltam és milyen lettem....te tetté azzá ami vagyok most:) De végülis örülök annak ami történt. Karakánabb csaj lettem,megvédem magam és a 3 fejjel nagyobb állatott is félelem nélkül addig ütöm amíg bírom. Rájöttem nincs veszteni valóm,meg kell védenem magam,mert minden percben a Laci sem vigyázhat rám,felelős vagyok magamért és azokért akiket szeretek.

Az,meg,hogy csak velem basztál ki...hát nem hiszem:) Véletlenül egy nőd sem beszél veled akivel több,mint 3 napig voltál. Talán meg van az oka,hogy miért utál mindenki. A megcsalós részről meg meg se merj szólalni,mert bagoly mondja verébnek:) Nem tudom ki és mit csinált de kettőnk közül nem én vártam meg,hogy elaludj és a picsámba túrhassak pornóra meg mutogassam magam kislányoknak. Ugye érted drágaság,ferdehajlamú beteg állat vagy:) Ennyi. 

Logikus,hogy nevet változtatsz,mert ezzel a névvel,már nem tudsz érvényesülni,mert mindenki elhíresztelte mekkora egy féreg vagy is valójában. De lehetsz akár Nagy Sándor is,előbb utóbb megint lebuksz,mert vagy annyira jellegzetes,hogy lebuksz bármilyen néven is vagy!

A szülinapos részről sem mondok semmit:) Tudod drága patkány faszi van akinek telefonra sem futtja,mert eladta,a te szarjaid miatt. Bocsi nekem nem volt miről írni de nem is írnák,írjon a 15 éves nőd....

A srác aki meg szeretett aláíráson szószerint a hányinger kapott el....ez olyan,mintha írnák egy levelet a Mikulásnak,hogy a "mai napig legnagyobb rajongód". Na hagyjuk.

Azt hiszem ennyi elég volt Zsoltból egy életre. Nem is akarok róla többet beszélni,meg írni de ez a fasz produkálja magát még mindig.


Kis kedvenc zene:)

3 megjegyzés:

  1. Mielőtt valaki sokkot kap,hogy miket hallgatok,társadalmi kritikának szántam a zenét. De úgy érzem,hogy találó:)

    VálaszTörlés
  2. Szia Adél!
    Ezt a nagy lelkizős szöveget csak azért írta, hogy ne jelentsd fel a rendőrségen:))Jelentsd fel!!!Nekem az lenne az első:))Persze,hogy beteges hazudozó, pedofil, féreg, csaló még tudnám jellemezni de sok időbe és energiába kerülne:))

    Char

    VálaszTörlés
  3. Szia Char:)
    Tudom,hogy azért írta...sajnos azt kell mondanom,hogy kiismertem:S

    Nem kell aggódni,intézkedtem:) Voltam benn a rendőrségen,Zsolti elég nagy bajban van:)

    Igen lehetne még rá "kedves" dolgokat írni de nem éri meg az erőfeszítést:)

    Adél

    VálaszTörlés

Szia:)

Minden véleményre kíváncsi vagyok és elfogadom de a mások felé irányuló minimális tiszteletet elvárom!

Kérlek hagyj magad után legalább egy becenevet,hogy tudjam ki voltál.

Köszönöm,AES