Oldalak

2010. december 24., péntek

Szent este,azt hiszem minden karinak ilyennek kellene lennie

Végre azt éreztem,hogy igazi család vagyunk. Mármint eddig sem szüleimmel meg a tesómmal volt a baj hanem velem és azzal,hogy hol szingli voltam karikor,hol pedig olyan párom volt aki nem éppen pozitív hatást gyakorolt rám.

Egész nap ment a sütögetés:) Sütöttem egy focicsapatnak is elég mennyiségű mézeskalácsot:) és habcsókot.

Lacival más fényt kapott az ünnep. Az egész meghitt lett és romantikus:) Azt hiszem mindig is erre vágytam.

2010. december 15., szerda

Tegnapi "érdekes" nap avagy ne legyen 5 perc nyugalmam

Az iskolai része is nagyon szar volt a napomnak....de az i re a pontot később tették föl.

Hazaértem suliból,elszaladtam a bankba pénzt levenni,majd onnan Pécs másik végébe a postára az Avon csomagomért,majd itt nálunk a postára csekkeket és csomagokat feladni. Jót szaladgáltam úgyhogy el is fáradtam,lefeküdtem kicsit aludni de nem tartott sokáig a dolog,mert csörgött a telefon.

Nagynéném volt az..... Hogy "Telefonáltak a Pestiek,hogy anyagi csődben vagytok,apád miattad rokkant le,mert nem bírta idegekkel,mindenki megmondta előre,hogy be fog csapni a Zsolti de meg is érdemled ezekután" jelszóval..... Maradjunk annyiba,hogy a pumpa 2000re felment bennem ismét. Nem azt mondom,hogy mindent szószerint kell értelmezni abból amit mondott nekem a nagynéném,mert elég szar élete volt és ki vannak kezdve az idegei....de könyörgök biztos van valamennyi valóság alapja annak amit mond.

Őőőőm hol is kezdjem. Talán ott,hogy lebaszott a család,hogy minek kell blogot írnom ahonnan lehet csámcsogni de igazából nem abban gondolkozok,hogy a blog a hibás. Ha nem írnám akkor más miatt csámcsognának rajtam.

Mielőtt kitör a 3. világháború amiket írok nem konkrétan a "Pestieknek" írom hanem úgy mindenkinek akit foglalkoztat kicsiny életem jobban is,mint kellene.

1. Nem értem,hogy ki és mit mondott meg nekem....Tegye már föl az a kezét aki eljött hozzánk és leült velem beszélni úgy,mint egy felnőtt emberrel vagy felhívott és elmondta a véleményét. Jé,én nem tudok ilyenről azok közül akik most is érdeklődnek. Az meg,hogy a rokonaim 3/4-ének el vannak mesélve kiragadott momentumok azt megcseszhetem...azt hiszem annyi a minimum,hogy velem kellett volna megbeszélni de annyi gerinc valahogy nem szorult senkibe:) Az egyetlenek akik felhívtak a "Szebényiek" de hihetetlen módon velük most már tök happy minden és ez nagyon sokat jelent nekem.

2. Nem az volt a cél,hogy ne Zsolttal legyek? Mert ha jól sejtem akkor igen. Nem teljesült? Akkor meg mi a probléma? Vagy most a Laci ellen indul nyomozás? Nem értem az egésznek a lényegét,bár én érnék rá arra,hogy más élete ennyire foglalkoztasson...sajnos nem így van. Reggel 8-15 óráig suliban vagyok majd utána 19h-ig szaladgálok a dolgaimmal és üzletelek,hazaérek elkezdek tanúlni és 24h körül lefekszem. Ebbe nem igazán fér bele a nyomozgatós játék.

3. Utólag szerintem könnyű azt mondani,hogy megmondtam. Én is megmondtam,hogy reggelre megmarad a hó. Na és? Most mire megyek vele? Max. hogy növeli az egóm.

4. Apám miattam rokkant le. Itt akadtam ki de kurvára! Szerintem meg azért van "lerokkanva",mert 40 éve dolgozik már és le lett fokozva a munkahelyén,mert megjelent a főnöke egyik rokona...ezért volt idegesebb a kelleténél. De,hogy megnyugodjon mindenki már nem az,mert nagyon szereti a Lacit és örül,hogy végre normális kapcsolatom van és a lányát boldognak látja.

5. Anyagi csődbe ment a család. Hát nem tudom. Nem vettünk fel kölcsönt,ugyanúgy élünk,mint előtte. Ha valaki arra veri a nyálát,hogy látszik a bejegyzéseimből,hogy adós nekem Zsolt akkor legyen boldog tőle. Adós erkölcsileg és valamilyen szinten anyagilag is hiszen több,mint 1 évet itt volt és nem ingyen volt az sem,ő meg egy köszönetet sem tudott mondani. Ha meg megnyugszanak a kedélyek azért is pattogok neki,mert be van kötve neki ide hozzánk külön net meg telefon és van rajta kb. 150 000 tartozása...ami viszont kurvára nem érint engem,mert nem a család nevén hanem Molnár Zsolt néven van. Anno tőlem is kért kölcsön de mivel nem vagyok újgazdag ezért nem 100 000-ben meg milliókban kell gondolkozni hanem összesen kb. 20-25 000 Ft-ban. Csak mivel kis ember vagyok nekem ez az összeg is számít. Az meg,hogy benyúlta apám kártyáját nem rendszeres volt hanem 1-2 alkalom és akkor is pár ezer Ft-ot vett le. Ennyit az anyagi csődről:)    Meg azt hiszem senki sem APEH vagy társai,hogy ennyire érdekelje az,hogy ki és mennyibe került nekünk,ha jól emlékszem nem jelentkeztünk senkinél,hogy adjon kölcsön szóval nem is értem ez miért annyira érdekes.

6. Mi a célja az állandó baszogatásnak? Talán,hogy megdöglesszem magam? Vagy miért nem lehet békén hagyni?  Valaki akar valamit vegyen fel msn-e és ott lehet velem beszélni,köszönöm.

És végezetül ha ettől jobban érzik magukat egyesek:
ELKÚRTAM ÉS MEGFIZETTEM A MAGAM ÁRÁT ZSOLTTÉRT ÉS VOLT EGY ÉVEM AMI KURVA BOLDOGTALAN VOLT ÉS SZAR,NEM TUDOM MÉG MIT KELLENE MONDANOM VAGY TENNEM,HOGY BÉKÉN HAGYJANAK!

Nem tudom miért nem tudnak mások azzal foglalkozni,hogy boldog vagyok..erről beszélek mindig...az embereket mások bánata és nyomora jobban érdekli,mint ha vidámak...

2010. december 13., hétfő

Visszatérek a világomba

Valamelyik nap azon szomorkodtam,hogy mennyire nem veszem már észre az élet apró szépségeit. Régebben oldalakat írtam a blogomba is apró dolgokról,most meg igazából semmi:S De most már párnapja kezd visszatérni a jó szokásom,hogy leírok mindent és most ennek tökre örülök:)

Jarednek épp kutyaházat akarok épiteni,ugyanis nem adok érte 30 000et.... Remélem azért ez is egész jól sikeröl majd. Amint kész van teszek fel róla képet.

Suli ma halál unalmas volt. Utolsó 2 órában elmentünk a Székesegyházba... nem volt túl izgalmas,sokat voltam ott misén még valamikor az őskorban amikor mondhatjuk,hogy én is vallásos voltam.

Templomozás után visszaszaladtam Keróhoz,mert talim volt a Kriszti barátjával,vittem neki az Avonos dolgokat:) Krisztiért eléggé aggódok:( Nagyon megérzem a hiányát...igazából nem nagyon tudok kivel beszélni,üres mellettem a szék szóval egyszóval megfogalmazva hiányzik:)


Voltam ma már 2-szer postán. Egyszer átvettem az Avonos csomagomat majd csekket adtam fel illetve amit vettek tőlem.

Hulla fáradt vagyok,de még tanulnom kell illetve Serill házát is elszeretném kezdeni:)

Ha lesz még valami érdekes mindenképpen beszámolok róla:)

2010. december 12., vasárnap

Szart sem ért a képzeletbeli hétvége

Igazából nem értettem eleve,hogy miért kellett szombaton bemenni amikor gyakorlatilag minden normális osztályban elmaradt a tanulás. A mi csodálatos kis közösségünkbe ez nem sikerült,ofő 3 órán keresztül számolgattatott velünk...igazából kb. a 30 perc után azt sem tudtam miről van szó de azért próbáltam értelmes arcot vágni,igaz nehezen ment,mert még a számológépem is otthon hagytam...

Szombat ennek szellemében telt,illetve,mint olvasni lehet az előző bejegyzésem Zsoltiról kifejtettem a véleményem,pihenésképpen pedig végeztem a munkámat.

Vasárnapom sem mondható jobbnak. Reggel Zsolt levele fogadott amire nem válaszoltam...akarja majd elolvassa itt a véleményem.

Egyre inkább kezdek idegbeteg lenni és üvöltözök mindenkivel ok nélkül,egyre többen megijednek,hogy agresszív vagyok. Igazat megvallva annyira nem érdekel. Kis "magányomban" egyre jobban észreveszem miről is szól az emberek világa. Egyik percben teszik a szépet,majd amint nem figyel az ember már ki is vagy beszélve...Annyira nem érdekelnek már az ilyen dolgok. Halál nyugodtan most már elkezdek üvöltözni bárkivel a suliban(jó példa a Dávid),egyszerűen nem érdekelnek már. Amit ők megtehetnek megtehetem én is. Nem tudom miért kell azt hinni,hogy Adél vagyok a Mars szülötte vagy nem is tudom...

Holnapra nem tanultam szart sem...na mind1,megengedem magamnak,mert volt és van is jobb dolgom ennél. Vihetek majd be magammal 25 kiló Avon cuccost,nem panaszkodok,mert ha van mit vinni van belőle pénz is,de a kis girhes testemmel nehezen cipelem a súlyt,Lacinak meg melója van,6-ra megy,nem tud segíteni a cuccokkal.

Zsolt üzenete:

Nem is tudom mivel kezdjem a válaszom erre a "csodálatos" üzenetre. De talán azzal,hogy kurva vicces,hogy egy ember akinek az életének minden mozzanata hazugság,engem akar úgy beállítani,mintha én lennék a mélység szörnye és ő lenne az áldozat akit felszenteltek az oltáromon. Azért ezt a "szegény Zsolti,Adél karmaiban" eposzt le lehet zárni,mert szar sem hiszi el.

Még mindig nem vágom,hogy én miben ártok neki? Talán abban,hogy én megmondom nyíltan ki is ő,mi is ő? Vagy mert a kislányoknak akiket hülyített elmondtam mindent és nem állnak szóba vele? Ha ez rossz dolog akkor el lehet ítélni:)

Nem kell parálni,nem foglak megölni. Ha egy emberi lényt ölnék meg azért is annyit kapnák a sitten,mint érted. Majd a sok bagózástól kapsz egy jó kis tüdőrákot és beledöglesz magadtól is. Majd ráhugyozok és szarok a sírodra:) Nekem ennyi elég lesz:) Ja meg véletlen a kutyámat arra fogom sétáltatni mindig és ő is tiszteletét teszi nálad.

Nem bántam veled sosem állatmódjára,sem én sem senki a családomból,de talán épp ez a baj. Igazad van,kellett volna hagyni,hogy megmurdálj. Visszamehetnék az időbe ne aggódj nem fáradoznák veled:)

Az meg,hogy milyen voltam és milyen lettem....te tetté azzá ami vagyok most:) De végülis örülök annak ami történt. Karakánabb csaj lettem,megvédem magam és a 3 fejjel nagyobb állatott is félelem nélkül addig ütöm amíg bírom. Rájöttem nincs veszteni valóm,meg kell védenem magam,mert minden percben a Laci sem vigyázhat rám,felelős vagyok magamért és azokért akiket szeretek.

Az,meg,hogy csak velem basztál ki...hát nem hiszem:) Véletlenül egy nőd sem beszél veled akivel több,mint 3 napig voltál. Talán meg van az oka,hogy miért utál mindenki. A megcsalós részről meg meg se merj szólalni,mert bagoly mondja verébnek:) Nem tudom ki és mit csinált de kettőnk közül nem én vártam meg,hogy elaludj és a picsámba túrhassak pornóra meg mutogassam magam kislányoknak. Ugye érted drágaság,ferdehajlamú beteg állat vagy:) Ennyi. 

Logikus,hogy nevet változtatsz,mert ezzel a névvel,már nem tudsz érvényesülni,mert mindenki elhíresztelte mekkora egy féreg vagy is valójában. De lehetsz akár Nagy Sándor is,előbb utóbb megint lebuksz,mert vagy annyira jellegzetes,hogy lebuksz bármilyen néven is vagy!

A szülinapos részről sem mondok semmit:) Tudod drága patkány faszi van akinek telefonra sem futtja,mert eladta,a te szarjaid miatt. Bocsi nekem nem volt miről írni de nem is írnák,írjon a 15 éves nőd....

A srác aki meg szeretett aláíráson szószerint a hányinger kapott el....ez olyan,mintha írnák egy levelet a Mikulásnak,hogy a "mai napig legnagyobb rajongód". Na hagyjuk.

Azt hiszem ennyi elég volt Zsoltból egy életre. Nem is akarok róla többet beszélni,meg írni de ez a fasz produkálja magát még mindig.


Kis kedvenc zene:)

2010. december 11., szombat

Zsolt Monieur,Emoboyocska,Enjoy Toxic avagy a világ legnagyobb csalója

Az utóbbi időben "csöppet" belefáradtam abba,hogy mindenki kihasználja a jóindulatomat főleg egy Zsolt nevezetű egyén. Bizony,bizony,a híres neves blogomból és a netről megismerhető Zsoltról beszélek.

Az egy dolog,hogy fél Magyarországnak úgy állított be engem,mint egy ribancot de miután elhúzta végre a belét még hazudozik is rólam és csak kammerolni tud az már azért az én pihent idegeimnek is sok.

Eleve kezdjük ott,hogy már 1000 éve folyamatossan szakítottam vele,de mindig fenyegetőzött,hogy megöli magát,én meg mint jóérzésű,élőlény nem szeretném,hogy bárki is meghaljon,inkább maradtam vele,csak ne purcanjon ki. De amikor az ember azt látja,hogy valakinek a seggét nyalja ki,nem hagyja,hogy megdögöljön, ő hálából meg annyira nem méltatja az embert,hogy tisztességesen beszéljen vele,vagy ne csapja a szelet 14 éveseknek és ne hazudozzon rólam és csak kihasználni tud akkor azt mondtam,hogy elég,engem nem érdekel az sem ha megpurcan.Vége!

Arról,hogy miért is mondtam ki végülis a dolgokat mindenki olvashatott,mellékeltem egy jó kis msn beszélgetést ahol azóta már barátnőmnek Timinek csapta a szelet. Megengedtük neki,hogy még a szakítás után 2 hetet itt lakjon,hogy eltudjon cuccolni erre ő ezt mivel hálálta meg? Azzal,hogy mindenféle álhíreket kreált és irogatta az ismerőseinknek,hogy én mit meg hogyan a Lacival meg,hogy megkérdeztem tőle milyen a látvány.

Hagyjon már az álmodásaival. Nem más,mint egy utolsó mocskos hazug gazember. Úgy voltam vele,hogy lezárom a dolgot,nem akarok hallani róla de amit művel az már undorító. Kezdjük az elején:
1. Elvitte a 15 000 Ft-os táskámat,kértem,hogy küldje vissza 3 hónap alatt ő nem tudott elmenni a postára.
2. Editkével a 15 éves barátnőjével először azt a kamusztorit akarta beadni nekem,hogy prosztata rákja van,majd hogy leukémiás utánna meg,hogy kiutazik Amerikába egy ismerősével Geryvel aki szerelmes belé(szerinte).
3. Megígérte,hogy úgy fog viselkedni velem ahogy megérdemlem,barátként erre mit csinál? Azt híreszteli az ismerőseinek,hogy neki bújkálnia kell,mert feljelentettem nemierőszakért.
4. Az egész élete hazugság,nem kell aggódni kifejtek erről is mindent.

Valahol az elején kezdve. Amíg nem Edit volt a nője itt hírsztelte nekem,meg a családnak, az msn-es ismiknek,hogy Edit mekkora egy kis kurva,meg egy szendvicsért kúr bárkivel. Ja értem,most már szentéletű lett és akit anno kurvázott már megszeretett. Ezt úgyhiívják gerinctelenség. Ez az egyik legjellemzőbb szó Zsoltra.Ja és dicsekedett nekem a faszkalap,hogy ők abból élnek,hogy a 15éves nője ribanckodik,gratulálok mindkettőnek.) Méltó párra találtak a másik személyében.

A Gerys dolog. Megpróbált ez a faszkalap engem is szarbakeverni Gerynél de beszéltem vele és mint kiderült,kurvára nem érdekli Zsolt(nem csoda) és sosem mondott neki olyant,hogy költözzön ki hozzájuk Amcsiba.

Valós dolgok Zsoltról:)
Csak,hogy mindenki tudja mekkora patkány,szélhámos és hazudozó.

Kurvára nem 20 éves hanem 38!

Köze nincs a franciákhoz,sima magyar és nyertél,életében nem volt a neve Monieur csak ugye egy sima Molnár névvel nehéz lenne csajozni.

És még néhány hasznos dolog.
Köze nincs AFC Tomihoz. Az egész csak kamu. Csináltatott velem egy kamu vipet Tominak(ekkor még azt hittem tényleg ismeri Tomit) és telerakosgatta Tomis képekkel meg Tomi nőjéről. Érdekes Zsolti szerint Tomi Inna-val jár. Tessék bizonyítom képekkel is.
Myvipen:


.
Minő érdekesség,youtube-on megnézel egy vagy 2 Inna klippet és a csaj pont olyan,mint Tomi elméletbeli bnője Timi.

Jé,Zsoltikám,megint bebuktál,egy undorító mocskos csaló vagy! Ezt hogyan magyarázod ki buzikám? Vagy szerinted ezekután valaki is elhiszi,hogy ismered Tomit? Nem hinném:) Majd jól feljelent ő is,mert szólok neki,hogy az ő nevével csajozol és csalsz ki meztelen képeket 18 alatti lányoktól.

Nekem is azt mesélte,hogy ő 19 éves,meg francia meg ez meg az Szép lassan derültek ki a dolgok,főleg azután hogy elhúzta a belét!

Konkrétan azután mondta meg,hogy hány éves és házas miután lefekdütem vele. Ez is szép gesztus tőle,tegyük tönkre egy szűz lány lelkivilágát és láncoljuk magunkmelé. Azzal zsarolt,hogy a sok szart amit csinált itt nálunk, nem tudom majd egyedül helyrehozni és kidobnak majd a szüleim én meg depis voltam és elhittem! Senki se higyjen el neki semmit!

Ígérgette nekem,hogy el fog vállni,mai napig nem vált el. Ide kapja a postáját és megkaptam,hogy nem ment el sem ő,sem a neje a vállóperre!

Itt Pécsen ügyvédnek adta ki magát és több 100 000et lájmolt be emberektől. Kiderült,hogy életében nem végzett semmilyen ügyvédi sulit!

Volt,hogy fogta magát elsétált apám bankkártyájával a bankba és levette apám fizetésének egy részét! Kell ennél jobb példa arra,hogy lop?!?

Amikor nem volt pénze arra akart rávenni,hogy kurva legyek és 3-4 000 Ft-okért ápoljak le másokat. Persze nem mentem bele...Csodálkozik valaki ezek után,hogy utálom? Nem hiszem.

Mindenhol engem állít be szemétnek,hogy tönkre akarom tenni az életét. Teljessen véletlenül erről is van bizonyítékom.

A levelemre sem válaszol azóta!

Mindenkinek szólok,hogy mint látszik Zsolt egy mocskos csaló,senki se álljon szóba vele,egy hazudozó!

ÉS IGEN ZSOLTI HA OLVASOD, FELJELENTELEK ÉN IS ÉS LECSUKATLAK,MERT EGY UNDORÍTÓ FÉREG VAGY,REMÉLEM MEGDÖGLESZ OTT AHOL VAGY:) BIZONYÍTÉKOM VAN,LECSUKATLAK:)