Oldalak

2012. június 18., hétfő

Héja-nász az avaron

Nem fogok "párocska" nevet írni a bejegyzésemhez,mert nem akarok senkit sem összeugrasztani vagy egyéb hátsószándék sem vezérel,ez csak egy eszmefuttatás amit az szült,hogy hónapok óta ezt tapasztalom és igencsak megterheli az agyi befogadóképességem.

Nem mások fölött török pálcát. Aki nem ismer annyira vagy nem követte nyomon mi miért történt az úgy gondolhatja bort iszok és vizet prédikálok. Nekem is volt kapcsolatom amiből nem tudtam azonnal kilépni de úgy érzem az kicsit más kategória volt.

Mi értelme az olyan kapcsolatnak amit napi szinten a veszekedés tesz ki? Ez mindkét fél számára egy hatalmas szenvedés semmi egyéb,a másik idejének fölösleges pazarlása. Éreztem én is már "el nem múló szerelmet" de mindig időben véget vetettem hiába azt éreztem,hogy bele fogok pusztulni a szenvedésbe.

A srác és a csaj boldogsága motivál engem,nem a rosszmájúság. Néha azt érzem,hogy 2 hatalmas pofonra lenne szükségük és mindjárt helyreugrana az agyuk. Zsarolásokkal,érzelmi terrorral tarkán szőtt "kapcsolat",köszönöm,én nem kérek belőle. A világból ki tudnak üldözni belőle.

Elhiszem,hogy "ez az igazi". De el kell gondolkodni milyen emberré tett ez a szerelem? Jobbá vagy esetleg kifordultál magadból és nem veszed észre önmagadat már...?
Lehet nem ártana megnézni a filmet?!?



2012. június 16., szombat

Viszlát,helló

Változások előtt állok. Többször éreztem már lépnem kell,mert belebolondulok. Lehet az lett volna a megoldás ha terítem a lapjaimat de valamennyi büszkeség maradt bennem is,ha nem volt egyértelmű mit miért teszek akkor sajnálom. Hiányzik azaz ember az életemből aki volt,tudtam volna mihez vezet az egész talán bele sem kellett volna kezdeni.

Szánalmas az ahol tartunk,gyakorlatilag szinte 2 idegen. Nem tudom mitől fajult eddig a dolog,rengeteget jelentett és jelent a mai napig is de csodára nem várhatok:) Amit ő nem érez az nem is fog kialakulni,hiába vár az ember lehetetlen dologra....

Elmondhatatlan milyen szarul érint amikor mással dumál,velem nem,képtelenek vagyunk a kommunikációra.

Azt hiszem az emléknek mindenképp adózok egy tetoválással,mert életem jelentős korszakának részese volt.Az egészben csak az fáj a legjobban,hogy sosem tudom meg Ő mit gondol. A tükörbe nézni utálok,mert azt a lányt látom aki akkor voltam...radikális változások fognak következni mindenféle téren.

Most valami új kezdődött el az életemben. Nagyon más,mint az eddigiek,jó lenne ha végre tényleg valami komolynak lehetnék a részese.

Hello Kitty és Hello Blacky gyűrű

Nagyon megtetszett a gyűrű készítés:) Kedvelem,mert csinálok egy kis figurát és simán felragasztom a gyűrűalapra,nem kell szegényt szúrkodni,mint pl. a fülbevaló vagy medál készítésénél. Először Hello Blacky-t (Kitty "tesója") és Hello Kitty-t készítettem el.

Hello Blacky

Hello Kitty

Hello Kitty
Kitty a valóságban nem csillog ennyire "furán" csak a fényképező ilyen képet készít a zsugorkáról (ugyanis Kitty így készült).

Több ékszer itt:http://www.facebook.com/pages/AngelEmoStar-Shop/136379526494702

2012. június 15., péntek

Vizsga

Kissé időzavarosan de büszkén jelentem,hogy a szóbeli vizsgáimon is túl vagyok :) Most már én is szakmatulajdonos vagyok! Kereskedő vagyok hivatalosan is. Büszke vagyok az eredményeimre,összességében 5-s lett,egyedül a 12. év végén letett érettségi tárgyam közgáz-marketing nem pont olyan,mint ahogy szeretném de ez még belefér.
A túlzottan személyes adatokat eltüntettem :)



Most már munkakereső vagyok:)

Voltam az Árkádban egy 2 órás boltlátogatáson. Kedves a főnökjelöltem,a bolt is nagyon tetszik. Elkiabálni nem szeretném,majd ha már bővebben tudok valamit akkor jelentkezek a dologgal:)