Oldalak

2011. július 24., vasárnap

Elfarkasodó világ

Valahogy ez a bejegyzés és vélemény elég régóta érlelődik bennem de most napvilágot lát. Nem tudom,hogy azok a csajok akik tényleg szépek vagy szeretik a pasik figyelmét hogyan oldják meg a dolgot de az én idegeimen elég rendesen táncolnak a farkukkal nem bíró férfinak nevezett egyedek.

Elmondhatatlanul unalmas,hogy az embernek akármilyen családi állapot be lehet állítva a közösségi oldalakon akkor is állandó zargatásnak van kitéve. Ha egy nő ismerkedni akar valakivel annak jelét adja,legalábbis én így gondolom. Amikor kapcsolatban voltam akkor azok a hapsik találtak be akik " a kapcsolatok megmentői",újdonságot nyújtanak. Hát nekem aztán ne nyújtsanak újdonságot,azért van az ember kapcsolatban,mert szereti az illetőt,nem kikacsingatni akar. Amióta egyedülálló vagyok jönnek az agyament jelentkezők és levelek. Egy része 18 alatt van,másik része (legkisebb) a korosztályom és jönnek a papák. KÖNYÖRGÖK,NEM VAGYOK BETEG,NEM AKAROK "APÁMMAL" KEFÉLNI! KÖSZIKE!

Tényleg nem tudom,hogy miből gondolja egy hím egyed (igen hím,az ilyen nem férfi),hogy nőket zaklat a farkalási vágyával. Uraim erre ottvannak a kurvák,meg ajánlom figyelmükbe a netes videókat és a jobb illetve bal kezüket:P

Kedvenceim azok akik levélben zargatják az embert vagy chaten. Az összeset összezárnám egy nagy ketrecbe és had perverzkedjenek egymással. Olyan kedvesek tudnak lenni,tolják a hülyeségeiket aztán amikor mondja az ember,hogy nem randizik velük akkor jön,hogy "te is egy beképzelt ribanc vagy". Nem tartom magam annak,ha meg az is lennék szerintem senki sem kérte őket arra,hogy írjanak nekem.

Akármilyen profilképet tesz ki az ember csak betalálják,már nem is foglalkozok vele,jó,hogy nem azért nem lesz kint olyan kép ami nekem tetszik,mert betalálnak. Találják be a szexelvonót:D

Nem tudom,hogy ez a világ milyen úton halad de egyre durvább dolgok történnek....

Akinek nem inge ne vegye magára....amíg el nem felejtem:)

2011. július 16., szombat

Minden elölről

Elég "szépen" eltűntem az utóbbi időben,most is úgy juttatták eszembe a blogot,kösz Memo. Nem arról van szó,hogy nem érdekel az írás,hiszen imádom,csak ahogy egyre idősebb leszek egyre több előbbre való dolog van amiket kötelességem megtenni és ez a blog rovására megy,mint észre is vehető.

Suliban most volt a legjobb bizim. 4,3 . Amiből lehetett abból javítottam,lehetne jobb is de majd jövőre. Maga az év elég hamar elment,bár nem mondhatom,hogy minden zökkenőmentesen ment:D

Konzumban a Coopban voltam gyakorlaton,240 órát. Reggel 7-től fél 4ig:D Vannak itt is jófej emberek meg bunkók is,nem is beszélve e vevőkről. Volt  nem is egy aranyköpés:D Krisztivel,Vivivel meg az Adrikával voltam együtt. Jobban megismertem a csajokat és szerintem egész jól összeszoktunk:) Nevetésből sem volt hiány. Többiek megkapták már a fizut rendesen,nekem felét még eltűntette a posta...majd ezután is mászkálhatok,remek.

Valami meló után szeretnék nézni de sehol semmi. Mindenki csak ígérget de semmiből sincs semmi. Diákmunkák is csak átverések. Meghirdetik,felhívod őket telefonon és közlik,hogy "ja az régi" már nincs. Akkor kapják be a bal bokám:) Szóval marad az édes munkanélküliség...nagyon örülök neki.

Magánéletileg....jelentem "szingli" vagyok. Lacival már nem stimmeltek a dolgok,jobb lesz neki is nélkülem. Az,hogy nincs senkim nem jelenti azt,hogy keresek! Mert nem,nem kérek ajánlatokat,nem kérek vallomásokat,főleg nem perverz állatoktól meg bácsiktól,köszi szépen. A saját kis életem tudom alakítani és egyáltalán nem kell aggódni értem. Tudom miért vagyok egyedül,tudom mit és kit akarok,megoldom,csak nyár ne lenne:D De ez egy másik sztori.

Minden kezdődik elölről,csak már okosabb vagyok,céltudatosabb és meg van az a bizonyos amiért érdemes felkelnem:)

És a végére egy számomra kedves kis nóta. Alíz találta,imádomOO Igaz nem túl boldog a vége:S



Amennyire időm engedi elkezdek rendesen írni. Még ma is biztos bejelentkezek.