Oldalak

2011. január 23., vasárnap

Megint remegek az idegtől....

Én ezt így és itt nem bírom.....mindennel csak a baj van és mindenki engem talál be....kimentem az udvarra a 2 kutyával had sétáljanak hiszen a saját kertünkről van szó,erre 15 perc múlva az udvarban található fodrászat góréja kijött és enyhén szólva lekezelő hangon közölte,"hogyha a kutyák ki tudják fötörni a füvet a járdára akkor össze is lehet takarítani,mert mindig ezzel kell kezdenünk a hetünket".... Kicsit elkapott az ideg,mert mindig összesöpörjük utánuk a dolgokat,kutya kakik sem hagyunk sehol,de megint mi vagyunk a szemetek. Persze,hogy takarítaniuk kellene a közös folyosót az luxus....nem tudom....megint csak elegem lett....elakarok menni innen végleg...kezdem azt hinni kezdek becsavarodni és a saját hülyeségem megnyugtatása végett irkálok...

2011. január 10., hétfő

Micsoda nemzedékek:)

Nem tudom,hogy mennyi idős voltam pont amikor elkezdtem blogot írni de szerintem fiatalabb,mint az Alíz. Erre most ő is blogol:) Hihetetlen. Sok sikert tesó! Én szurkolok!
http://destinyhopegondolatai.blogspot.com

Jelen,jövő

Nem fogok ódákat zengeni magamról,hogy mekkora egy zseni vagyok,hogy létrehoztam az újított blogot. Szerintem jó lett,nekem tetszik,vidámabb,mint volt,olyan Adélos. Akinek van ötlete mit változtassak rajta vagy mi lenne még jó bele az írjon komit:) Szeretettel várom
Most értem haza a rendőrségről (ahol szinte már állandó vendég vagyok,héten ismét megyek majd),utolsó órára már nem megyek be,mert még nem is ettem,éhen meg nem fogok ott üldögélni



Hatalmas ötletekkel és elvárásokkal gazdagodtam önmagam irányába:
1. Nincs siránkozás. Mindent meg lehet oldani csak akarni kell.
2. Nem szedek több gyógyszert,hogy hízzak,mert hallucinálok tőle.
3. Nem gépezek hajnalokig. Lefekvés max. 11. kelés 6 45. Szigorú betartással.
4. Nem foglalkozom az életem sötét momentumaival,előre nézek és a jövőre koncentrálok.
5. Azt teszem amit szeretek: blogot,verset írok,zenét hallgatok,énekelek,Lacizok,húgizok és persze dolgozok és nem felejtem tanulok.
6. Év végére nem lehet semmiből sem rosszabb jegyem,mint 3-as,4,5 átlag a minimum.
7. Kimutatom az érzéseimet mindenki felé.
8. Nem érdekel,hogy ki milyen stílussal azonosít és,hogy szerinte az a stílus mit takar.

Hú,ez most így egy szuszra lehet kicsit sok volt,de betartom amennyire tudom és harcolok az új célért. Rendőr néni szeretnék lenni:)
Igen,ez hirtelen egy kicsit nagy váltás de szeretem az igazságot és megvan hozzá a kellő eszem,átlátom az ügyeket. Ügyvéd karrier felváltva,jön a rendőr:) Ja és az egyenruha színe is jól áll nekem. Köszönöm Zsolt! Most már tudom mi akarok lenni és megvan a motiváció is.

Amíg el nem felejtem amióta nem írtam:
Lett még egy kutyusom Lucienne,aki megakadályozza a betörőket. Igazi angyal,Jareddel nagyon szeretik egymást. Íme néhány kép a piciről:)
Valakinek van tippje,hogy milyen fajta?

Tomira is az új korszak köszöntött. Megfürdettem és levágtam a séróját.

Azt hiszem egyenlőre ennyi:)



2011. január 6., csütörtök

Jelentős újdonság,nagyon kikívánkozik belőlem

Hétvégén kicsit átpofásítom a blogomat,szóval számítsatok arra,hogy sokmindem más lesz rajta és persze írok egy csomó bejegyzést:)

Ennek a posztnak a címének a második részére áttérnék. Van valami ami nagyon kikívánkozik belőlem....találtam hozzá egy számot amit megosztok veletek is. Aki tud angolul az megérti szerintem miről van szó,de szerintem elég az is ha a klippet megnézitek. Vagy már 100-szor megnéztem de nem tudom abbahagyni.

"az"-nak akinek szánom (direkt "az" és kisbetű,mert nem tartom embernek...) a számot csak annyit mondanák ha van pofája olvasni a blogomat,hogy:
Te kulturálatlan valamicsoda. Nem találok arra szavakat,hogy mi is vagy valójában de talán a gerinctelen szó illik rád a legjobban. Kicsináltál idegileg és elég rendesen elszúrtad az életem,majdnem a halálba kergettél és a barátom is majdnem utánam jött miattad,mert te egy mocskos hazudozó vagy. Remélem jól elvagy a ringyóddal és nem törődsz azzal,hogy mennyi ember életét tetted tönkre,nem csak magamra gondolok hanem arra a sok emberre akit megkárosítottál. 


Ha van Isten,és kezdek hinni benne,hogy van,akkor megbüntet téged mindenét előbb vagy utóbb. Ha pedig utóbb akkor kívánom addig is,hogy ne bírj nyugodtan aludni,álmodban üldözzenek azok akikkel kiszúrtál!


Azt hitted engem is kicsinálsz? Rába..tál,mert nem. kicsit több az IQ-m,mint neked:) Arra számítanod,hogy nem jövök rá utólag,miket sunnyogtál,elég nagy hülyeség volt. Teljes szívemből utállak és remélem a "nőd" akarom mondani a kislány rájön,hogy mekkora egy hazug féreg vagy,de ha van esze ír nekem egy üzenetet ha megakarja tudni ki és milyen is vagy valójában. Biztos örül majd annak ha átküldöm,hogy msn-en miket irogattál róla nekem. "Ócska ribanc,egy szendvicsért leszop bárkit,rám van akadva,nekem nem kell". Ja és az is biztos örömmel tölti el a kis lelkét,hogy a Lacinak mutogatod a videódat ahol éppen leápolja a farkadat kb. 13 évessen. Gratulálok "az" ,egy perverz beteg állat vagy!



Simple Plan

Your love is a lie – A szerelmed egy hazugság

Elalszok a telefon mellett
Hajnali 2 van és ébren várok egyedül
Mond meg, hogy hol voltál? (hol voltál)
Találtam egy másik nevet a noteszodban
Csókot intesz, de ez még sem ugyanaz
Mert érzem, hogy nem vagy itt 8érzem, hogy nem vagy itt)
Nem tudom örökké elharapni a nyelvem, amíg próbálod jól megjátszani magad
Elrejtheted a meséid mögé, de ne hidd, hogy bolond vagyok

Mondhatod, hogy nincs ott senki más (de érzem)
Mondhatod, hogy otthon vagy egyedül (de látom!)
A szemembe nézhetsz és elrejthetsz mindent amit akarsz, de tudom, tudom
A szerelmed csak egy hazugság! (Hazugság! Hazugság!)
Ez semmi csak egy hazugság! (Hazugság! Hazugság!)

Annyira ártatlannak tűnsz
De a bűntudat a hangodban elárul
Igen, tudod, hogy mit gondolok (tudod, hogy mit gondolok)
Mit érzel mikor csókol, s közben tudod hogy bízok benned
És gondolsz-e rám, mikor megbasz
Lehetnél még trágárabb? (még trágárabb)
Hát ne próbáld azt mondani, hogy sajnálod, és ne próbáld jóvá tenni már
És ne pocsékold a levegőd, mert már túl késő, túl késő!

Mondhatod, hogy nincs ott senki más (de érzem)
Mondhatod, hogy otthon vagy egyedül (de látom!)
A szemembe nézhetsz és elrejthetsz mindent amit akarsz, de tudom, tudom
A szerelmed csak egy hazugság! (Hazugság! Hazugság!)
Ez semmi csak egy hazugság! (Hazugság! Hazugság!)

Mondhatod, hogy nincs ott senki más (de érzem)
Mondhatod, hogy otthon vagy egyedül (de látom!)
A szemembe nézhetsz és elrejthetsz mindent amit akarsz, de tudom, tudom
A szerelmed csak egy hazugság! (Hazugság! Hazugság!)
Tudom, hogy semmi nem vagy, csak egy hazugság (Hazugság! Hazugság!)
Semmi nem vagy csak egy hazugság! (Hazugság! Hazugság!)
A szerelmed csak egy hazugság!


Igen,te csak egy hatalmas hazugság vagy! Egy betű sem igaz az életedből,minden percben hazudtad,hogy szeretsz! De már nem is érdekelsz,csak utállak és sajnálom az emberiséget,hogy nem vagy képes megdögleni!